Joli- Nagyon boldog szülinapot neked így utólag
Bizakodom, hogy ne jöjjön még a baba, legalább 2 hetet bírjon még ki odabent
Csip-Csajeeeem!!Hát persze, hogy elmondtuk a családban a hírt, nem nagyon lehetett titokban tartani mivel mindenki tudta, hogy megyünk haza az inszemre
...De hát mit olvasok???Lagzi lesz itt vagy mi????
Hát ez nagyon szuper
Szegény Kirus, a legrosszabb, hogy nem láthatja , tarthatja Nimród babát
Onlány- Szüleid nem semmik, de már nem kell sokáig kibírnod és távolabb lesznek tőled, ahol nem tudnak felidegesíteni annyira
Kitartás!!Nem, nem, te még nem szülsz, nem hagyjuk
Juli- Nagyon sajnálom a nega tesztet, de egyszer lesz pozi is, hidd el!!!Hányadik DPO-n vagy?jaj, most olvasom, hogy 14 körül, akkor elvileg már mutatnia kéne
..Engem sem akar elvenni a zember, pedig eljegyzett, de nekem ennyi elég is
Én mondtam neki, hogy legalább olyan szép királylányos ruhát hagy kapjak, azt mondta kikölcsönözzük , fényképezkedünk benne, de nem vesz el
Susytunder- Ez a recept baromi jól hangzik, le is mentem, mert egyszerűnek is tűnik és tele van olyan hozzávalókkal amiket imádok
Apjuknak nagyon boldog szülinapot kívánok, legyen nagyon szép a mai napotok
Iner- Hogy vagy???Hogy álltok Mirus szobájával??
Tünde- Nekem lánynévből a Lili ( hehe, tudom, hogy neked ez nem
) és a Csenge tetszik a legjobban,Boglárka, Virág,Luca, Liza is jók, a barátnőm meg a Zoé-ra esküszik, mondjuk szép különleges csengésű az biztos...
Zsu- Holnapi Uh-hoz egy nagy kalappal, már petezsákocska tuti lesz, lehet, hogy embrike is benne, annyira izgi, nagyon sokat gondolok rátok....Köszönöm az sms-t Kirusról, annyira cuki vagy, hogy így tájékoztatsz
Hát nem akarom már, hogy nagyon sok legyen a számlád miattam, de esetleg holnap küldenél egy sms-t, hogy mi volt az UH-on, mert persze holnap megint vezetek és nem leszek gépközelben
Anita- Jó, hogy itt vagy te kis zugolvasó, néha írhatnál is, hogy hogy vagytok
Ediii- Nagyon sajnálom, az a szemét ciszta
Nagyon drukkolok, hogy pirivel távozzon a búsba
Jajj csajok, nagyon zajlanak itt az események, babaeső kezdődött el
Azért akinek még sok van hátra tartsa bent a babát amíg lehet
Én ma takarítok picit , holnap vezetek, pénteken megint pici takarítás ( most inkább már elosztom 2 napra , nem akarok megint úgy járni, mint a múltkor), és pénteken jönnek Anyumék, így hétvégén nem leszek.....DE már csak 1 hét és láthatom a mi Gombócunkat
Mindenki vigyázzon magára!!
Szeretettel:
Ancsa