Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggel Lányok!

Csip és Kis Kirus

Nagyon boldog szülinapot nektek!!! Apámnak is ma van. :)

Zsu

Olyan szépek a tesztjeid, hogy a sírás kerülgetett! Már annyira vártam, hogy ilyen képeket hozz! Mikor mész dokihoz? Hogy érzed magad? Valami tünet?

Iner

A jósló fájásra nekem azt mondta a védőnő, hogy az számít annak, amikor keményedsz, és az egész pocid görcsöl egyszerre kb. fél percig majd elmúlik. A hasam alja nekem is egyre jobban fáj. Erre azt mondták, hogy a baba kezd beékelődni a medencébe, és ő nyomja a csontjaimat meg az idegeket. Hogy vagy egyébként?

Juli

Tényleg jó lenne, ha csinálnának valamit a dokik a pociddal! Hát egyik sem egy doktor House az tuti. Most hová mész legközelebb.

Susytunder

Ez a fog dolog kemény. Ezen kívül, hogy érzed magad?

Csip

Most már talán tényleg rendeződnek a dolgaitok a lakással meg a pároddal is, és nyugodt körülmények között biztos hamarabb megfogan a bébi.
Hamarosan tényleg beindul a babaeső. Kirus, Én, Onlány, Susytunder, Tünde, Ancsa és Zsu. Azt hiszem ez a sorrend, de javítsatok ki, ha tévedek.

Én tegnap este nem voltam túl fényesen. Kb fél órán keresztül nem akart alább hagyni a keményedés, meg fájogatott is, hiába nyomtam a Magne B6-ot. Éjszaka is többször keményedet, meg volt néhány jósló is. Hát nem örülök neki. Még minimum két hetet ki kéne bírnia a bébinek odabent.
Legalább egy jó hír. Csütörtökön lesz a kismama fotózásom. Már úgy várom! Csak meg ne szüljek addig...

Szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
nyugi! simán kibírjátok ezt a min. 2 hetet :)
a kismami-fotókból pedig majd kérünk bemutatót!!! :D

holnap szegedre megyek gasztróra... de ha nem mond semmi okosságot, akkor vsz bejelentkezek a kelenbe. hát, az nem lesz olcsó mulatság :shock: és a gondom az, hogy belepusztulok, ha ott is azt mondja az orvos, hogy megnézné, mi a helyzet... ezért is nem akarok új orvost (meg mert jó nekem MT... csak lassan már ő sem tudja, mit csináljon... pedig ha ő nem tudja, más sem).
viszont a holnap arra tuti jó lesz, hogy reményeim szerint abbahagyhatom a rabeprazolt. és akkor legalább nem lesz bennem tovább a para, hogy mi lesz, ha babás leszek a gyógyszer mellett. arra meg nem is gondolok, hogy esetleg megint olyan gyógyit kapok, ami mellett gáz a terhesség... csak nem :!: :)
az meg most jut eszembe, hogy vérképet elfelejtettem csináltatni :roll: mindegy, majd ha kíváncsi, akkor holnap ott lesz vérvétel. de nem is biztos, hogy kíváncsi.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu- A tesztjeid tényleg gyönyörűűűek :D Remélem jól vagy és pihengetsz :wink:

Juli- Gasztróshoz egy nagy kalappal :wink:

Susytunder- Azért óvatosan azzal a kertészkedéssel, ne erőltesd túl magadat :!: Párod bokája hogy van??

Kirus- Ugye azért nem szülsz még ma?? :D Kirus milyen ajándékot kapott??Az biztos, hogy ha nagyon sürgetni akarod azt a babaát, annál tovább fog bent maradni :D

Csip- Örülök, hogy jól telt az ünneplés :wink: Milyen ajándékot kaptál a párodtól??Apósod így meghatódott?? :shock:

Joli- Remélem te is kihúzod még pár hétig, gondolom ezek a keményedések nem annyira kellemesek!! :roll:

Kismamák amíg még egyben vagytok légyszi tegyetek fel pocak fotót :wink:

Ediii, Onlány, Tündi-???

És akkor rólam:

Voltam a dokinál, minden okés, van egy 8.4 mm-es petezsákom jó helyen, szívhang még nem volt, legközelebb 2 hét múlva szerdán kell mennem, akkor kapok terhes könyvet és lesz vérvétel is :D
És a szárfotó Gombócról:
Kép

Na megyek aludni, holnap nem fogok tudni jönni, mert vezetek sajnos :roll:

Mindenki nagyon vigyázzon magára!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

ancsi!
csuda helyes kis Gómbócotok van :!: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép

Kívánságotok parancs. Kicsit sötét a kép, de egyelőre csak ez van. Ez a 33. héten készült.

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok!

Gyancsi
itt is örülök a szép fotónak, továbbra is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, pihizzél drága :!: :lol:

Joli
Szép nagy a pocid már :!: :wink: és milyen formásan kerek :roll: :lol:
Köszi a tesztdicsit :!: :wink: ezek örömkönnyek ugye :?: :D
Vannak tüneteim, fáj a derekam és a mellem, de vártam már, hogy érezzek valamit, mert úgy vagyok vele, ha van tünet van ott bent is valaki :!: :wink: még a hülye herpeszem is kijött és az egyik elmúlt, de jött a másik adag :!: :evil: hormontól van tuti :!:
Ma többet görcsölget a hasam, mint eddig, de holnap lett volna a napja és gondolom azért :!: :roll:

Julcsi
Drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csip
Boldogságos, vidámságos szülinapot kívánok :!: :wink: legyen szép a napod :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susy
Mikor is volt a foghúzás, mert utána pár napig fájhat a helye :?: :roll: fájhat attól is, hogy benne maradt valami :?: vagy begyulladt a helye, mert gyulladt is volt maga a fog :?: nem tudom így, de ezektől függ :!: :roll: nem dagad :?: vettél be valami fájdalom csillapítót :?: vérzik a helye :?:
A terhesség alatt kellett volna szedni Zimafluor tablettát, mert az megvéd téged is ill.majd a babának az anyatejjel átjut a sok-sok fluor :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus

Kírának sok-sok szeretettel:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Csütörtökön volt a húzás, de úgy érzem ma már nem fáj. Nem vérzik a helye, szépen össze van húzódva, semmi különöset nem látok rajta.
Akkor ezt a Zimafluort még szedhetem, még a szoptatás előtt állok.

Joli
Szép kislányos pocid van. :)
Köszi a kérdést jól vagyok, készülgetek már én is, kórházi pakk, mosás, vasalás és hasonlók. Most kinéztem egy gyönyörű kislányos baldahin szettet, csak kicsit húzós az ára, de hátha apának vaj szive van. :)

Pocak képet majd én is hozok, de az utolsó óta, amit láttatok, azóta nem készült új.

Kírus
Tőled már majd más milyen képet szeretnék látni. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy
Igen, kezd el enni, mert tényleg jó :!: Kristófnak pedig ajánlom a Dentocar nevezetű tablettát, el kell neki rágni, a nővérem is adja már a gyerekének (22hónapos) cukorka helyett :!:
puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nagyon köszi! Kristóf imádni fogja, mert nagyon szeret orvosságot szedni. Már pici cukrokat csempésztem a gyógyszeres szekrénybe, hogy azt adom neki, mert folyton orvosságot akar. :)
Recept nélkül lehet kapni?

Kép
Kép
susytunder

Susy

http://www.pirulapatika.hu/210007789/adatlap

Recept nélkül is lehet kapni, fogja akkor szeretni, mert el kell rágni :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi még egyszer! Holnap, ha megyünk a baba mama klubba akkor veszünk is.

Kép
Kép
susytunder

Ancsám: Nagyon cépp a kép :D :D

Juli: Azta szépen gömölyödsz :D :D :D

Suzy: Köszönöm, hogy gondoltál rám :D

Amúgy LOPOM a TÜNDE laptetőjét :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Susy
Nincs mit igazán, örülök, ha tudok segíteni :!: :wink:

További szép napot Mindenkinek :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip

Joli gömbölyödik Csip nem Julcsi :!: :lol: majd Ő is fog hamarosan :!: :lol: (bocs, de ezt tudtam kihagyni :!: :lol: )

Hogy vagy szülinapos :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: :lol: :lol: :lol: Fenomenálissan :lol: :lol: :lol: Egy vendég hozott nekem Jázmit :D
ANNYIRA ÖRÜLTEM :D
Most nézztem, már nem barnázzom :shock:
Te frissen sült kismami???
csip-csip18

Jaj és api tartogat még egy meglepit nekem :lol: :lol: :lol:
Most mondta a teloban...
csip-csip18

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green]Csip

Joli gömbölyödik Csip nem Julcsi :!: :lol: majd Ő is fog hamarosan :!: :lol: (bocs, de ezt tudtam kihagyni :!: :lol: )
[/color]

juli is gömbölyödik a sok édességtől, amit mostanában zabál.

joli!
tényleg szép pocid van :) bár már láttam többször (legutóbb a tv-ben :wink: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Esik az eső :(
csip-csip18

Na hát ez elszomorító, hogy sehol senki :(

No Én lassan indulok, 5 kor leváltanak, és megyek egy jó nagyot zabálni :o :o :o :o
csip-csip18

Sajnos rossz hírrel jövök... ma hívtak a genetikáról, hogy kromoszóma rendellenességet találtak... mégpedig olyant, amit nagyon ritka... (nem Down, nem Edwards)
a kromoszómák száma rendben van és épek is, csak a 13 és 14-es kromoszóma örökítőállománya felcserélődött...
annyit mondtak a telóban, ha tőlünk örökölte, akkor nincs gond, de ha új mutáció, akkor van... úgyhogy most minket fognak vizsgálni, holnap 9-re megyünk...
szóval ez van.. a leginkább elgondolkodtató számomra, hogy ha nem megyek a magzatvízvételre, akkor ez lehet ki se derül, mert az AFP-m rendben, a többi vizsgálat is...
na mindegy, ezen kár filózni.... majd meglátjuk...
nagyon kész vagyok!
ha tudok valamit, jelentkezek!

Kép
gtunde75

óóóóó, tünde!
annyira sajnálom :(
akkor most annak kell drukkolni, hogy ez a gond bennetek is megtalálható legyen :?: nagyon gondolni fogok rátok holnap!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde
Hát csurig vannak az ujjaim értetek, de nem lehet gond!!! Én tudom és hiszem, hogy nincs semmi mutáció, amint tudsz gyere a hírekkel, ott rögtön meg is mondják, vagy várni kell az eredményre. Elhiszem, hogy kivagy, ölellek sokszor!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok lányok!!

Tünde!!! Nagyon sajnálom, borzasztó lehet :( , de én ezt nem értem, hogy hogy valamelyikőtöknél lehet ilyen? akkor nem lehet semmi baj a babával?

EDI
ediii

Csip!!! Nagyon Boldog Születésnapot :lol: :lol:
Kiváncsi vagyok párod milyen meglepit tartogat neked :oops: :oops:

Még jövök bővebben csak a párommal megnézzük a csillag kaput :lol:

EDI
ediii

Tündi
Most Titeket fognak kromoszomálisan megvizsgálni, hogy valamelyikőtöknél megtalálható-e ez az eltérés :!: azért az nagyon biztató, hogy egyik legdurvább kromoszóma rendellenességről, a down-ról nincs szó :!:
Ez egyébként nem derült volna ki, ha nem kéred az amniont, úgyhogy nagyon jól döntöttél, szorítok nagyon, hogy megtalálható legyen valamelyikőtöknél, amit a baba kromoszóma állományában felfedeztek :!:
ölellek drága :!:

Csak most az a rossz, hogy erre is várni kell, mert a véretekből (lymphocita) tenyésztést fognak csinálni és idő még mire a sejtek felnőnek, kitenyésződnek és megállapítható a kromoszóma állomány :!: reméljük a legjobbakat :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt lányok!

Gyors bekukk, mielőtt a csajom felébred!

Tünde nem is tudom mit mondhatnék neked! Kitartás!!! És sajnálom :( Ennek a "kórnak" nincs véletlen valami neve? Vagy valami, hogy utánanézhess? Ez mit jelent, vagy vagy vagy? Uhun sem kimutatható? Hogy lesznek a vizsgálatok? Tudsz már valami konkrétat?

Igyexem visszaolvasni, mert tegnap nem voltam itthon

Kép
Kép
onlány

Szép reggelt!!!

Kírus!! Lánykádnak utólag is Nagyon Boldog Születésnapot!!!

Ancsa!!! Nagyon szép kép, én is én is akarok :D :D
Mikorra vagy kiírva??? Nem csinálsz vonalzót??? :roll:

ZsU!!! Csütörtökön lesz uhud, igaz?? Remélem te is hozol nekünk olyan szép képet ,mint Ancsa :D
Azon gondolkodok,hogy neked hamar pozi teszted lett, lehet, hogy ketten vannak odabent :roll: :lol:

Joli!!! Nagyon csini kismami vagy :wink:

Juli!! ez nagyon jó :lol: :lol: :lol: az a baj,hogy én is édesség függő vagyok :D , hogy lehet róla leszokni??? :roll: :lol:

Onlány!! nem a keresztelőnél kellett volna a személyi , hanem a határnál :? de már jobb, hétvégén jó kisírtam magam, és öcsém meglepet egy Tabáni koncert jeggyel, úgyhogy mentem és jól kitomboltam magam, nagyon szuper volt, és már nagyon hiányzot egy kis kikapcs :D
Most figyuzom,hogy a lányodat Lizának Hívják, gyönyörű neve van, ha lányom lesz ez lesz a befutó :lol: :lol:

EDI
ediii

Jó reggelt Lányok!

Tünde

Nagyon nehéz lehet most neked, de ne adjátok fel! Még semmi sincs veszve. Bízzunk a vizsgálatokban! Nagyon várunk a hírekkel!!!!

Köszönöm a pocak dicsiket!

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok...

Nagyon elkeseredtem mikor olvastam mi történt itt Tündivel!!!
Várunk ma mindenképp a hírekkel...

Mi tegnap egy jó nagyon kajáltunk...Aztán a meglepi az volt, hogy van egy olyan cukrászda szerűség ahol minden gumicukorból van. Gumicukor függő vagyok :D
És oda mentünk még el...Ennyike..Jó volt, kellett ez már nekünk :)
Ma teljesen másként is keltem :D
Ja és a barnázásom elmúlt, és piri sem kopogtatott be :shock:
Szép Napot!
csip-csip18

Csip!!

Nagyon jó lehetet :D és legalább tele etted magad gumicukorral??? :lol:
Hanyadik napon vagy??? :roll: teszt?

EDI
ediii

Sziasztok!

Tündi
Nagyon várlak a hírekkel, addig is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ediii
Én még ezen nem is gondolkodtam, remélem, hogy minden rendben lesz csütörtökön :!: :roll: :wink:
Nálad :?:

Susy
Még azt akartam írni, hogy fogmosás után kell elrágni, így biztosan fogja szeretni, mert ez jó lesz cukorkának nagyon :!: :wink: nem is olyan drága, nem :?: fogad helye :?: milyen volt a klubban :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi

Neked is egy kalappal már, remélem jó híreket hozol :!: :roll: :wink: nagyon szorítok Érted is :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Túl vagyunk a genetikai tanácsadáson/vizsgálaton! Szerencsére a baba csak hordozó, ez a későbbiekben az ő gyermekvállalásánál okozHAT gondot. Most azt vizsgálják, hogy tőlünk örökölte-e illetve a párom fia örökölhette-e.

Na de a lényeg, hogy minden rendben van, a baba egészséges és puncis!

Hú, hát nagyon megkönnyebbültem! Nem kívánom ezt az estét/éjszakát senkinek!!!

Azért jól ránkijesztettek! :shock: :?

nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok!

hm... át kell színeznem a vonalzókat!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tünde!
Huh örülök hogy minden rendben van a babával!!!!! És gratula a kis puncishoz :wink:
Majd a következő kukis lesz!!!! :lol:
Lényeg hogy rendben van minden!!! Reméljük nem fog nála sem semmi gondot okozni majd nagykorában!!

Voltam ma Nst-n, hát vagy 4-szer megrázta a hasamat a nőci mert nagyon aludt a drágám... és egyszer még valami elektromos vagy milyen bigyoval is megsokkolta(ugy nézett ki az a bigyó meg olyan hangja volt mint a hajnyíró) :shock: :shock: ugyhogy csak akkor mocorgott mikor fel lett keltve... :lol:

Aztán uh-n kicsit belépett a lelkivilágomba a doki(pedig eddig bírtam ezt a dokit) hogy hány kg-vagyok(soha nem kérdezte még az uh-os) kiakadt mikor mondtam neki hogy mennyi...azt mondta hogy le kell fogyni mert majd jönnek a betegségek és a 2 gyereket fel kell nevelnem még, mert szükségük lesz rám....stb.... hát sírni tudtam volna már ott... de mindegy itthon bepotoltam...
Tisztában vagyok vele hogy hány kg vagyok és nagyon nem jó így...de azt nagyon könnyű kimondani hogy foggyak, kurva szarul érintett :cry: :cry: :cry:
De amugy a kis fickóval okés minden kb. 3255g és 50cm..

Talán most könyebb lesz hogy kiírtam magamból... mert amióta kiléptem onnan csak ez jár a fejemben :cry:
Vendég

Tündi
Nagyon aggódtam és el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet ez, nem volt számomra egyértelmű, de most már értem, hogy transzlokáció hordozásról van szó :!: ez most majd valamelyikőtöknél jelentkezik, egyikőtök kromoszóma készletében :!:
És pucis lesz, de jó, örülök, nyugodj meg, nem csodálkozom, hogy ideges lettél, mert nagyon nem mindegy hogy, mit közölnek veled :!: a genetikai tanácsadó orvos megnyugtatott :?:

Kírus
Dehogy vagy kövér, ez hülyeség, csak valamit mondani kell, ha nincs más, nemhogy megnyugtatna :!: :shock: nyugi van, a baba is jól van meg Te is, jó kis súlya van :!: :wink: pihizzél drága :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tündi!
ezek jó hírek :)
és grt a puncishoz!

ediii!
édességfüggés: leszokni minek? olyan jóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

kontroll:
pár hétig tüneti kezelés. ha nem jön be, akkor újabb biopszia mikroszkópikus colitisre :shock: bár a doki szerint nem valószínű, mert ha az lenne, a szteroidra kellett volna reagálnia. a kérdésre, hogy mi bajom is van pontosan, a válasz: nem tudja :shock:
viszont metformin leáll :cry: fogalmam sincs, mi lesz így most velem :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde
hú, de jó, sokat gondoltam ám rátok! Gratulálok a puncishoz! :)

Zsu
Tényleg nem drága, de ma nem sikerült venni, nem baba mama klubba voltunk, hanem elmentünk Kristóf keresztanyjához 2 hónapos picikéjük van, szegény el van havazva, vasaltam neki egy csomót. Így majd holnap veszünk. A kislányt nem foghattam meg, csak a cumiját adhattam oda neki, de Kristóf egy tapottat sem mozdlt mellőle és azt mondta, hogy Nórit sem foghatom majd meg, hát jók a kilátások igazán. :)

Kírus
Nehogy már törődj a dokival, elmehet a búsba. Én le akartam fogyni a két gyerek között a doki meg azt mondta, hogy minek, hogy utána újra meghízzak, majd a gyerekek után. Engem is rettentően zavar a súlyom, főleg hogy az elmúlt 2 hétben 3 kilót szedtem magamra, és rám már 10 deka is katasztrófa. Szóval ne bánkódj, egyik füleden be a másikon meg ki, és majd lefogyunk.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

na itt vagyok, és megpróbálok mindenkinek reagálni! előre elnézést, ha kimarad valaki!

Joli biztos gyönyörű képek készülnek majd Rólad! esetleg feldobsz nekünk is egy párat?

Ancsa szupi lett a kép Gombócról! nekünk is van ilyen! :lol: amikor megkaptam a terhes-kiskönyvet, órákig nézegettem benne a rublikákat, meg hogy majd milyen adatok kerülnek bele! juj ez annyira izgi!!!

Juli azért baromi idegesítő lehet, hogy nem tudják mi a bajod! lehet többre mennél az önhipnózissal! :?

Susytunder Kristóf ennyire szereti az orvosságot? :arrow: biztos doki lesz, ha már most ennyire érdekli ez a téma! aranyosak lehettek ezzel a cukorcsempészéssel! :)

csip akkor nagyon szép szülinapod volt! örülök, hogy végre volt egy szép estétek együtt! :lol: most akkor lehet elkezdeni izgulni! közeledik a hétvége! :wink: remélem hozol egy zebrát nekünk!

onlány amit a babánál találtak, azt kromoszóma transzlokációnak hívják, de mivel ő hordozó, semmi rendellenességet nem okoz ez nála! majd ha Ő esik teherbe, akkor kell nagyon odafigyelni és a terhességet genetikai vizsgálattal ellenőrizni, mert ott lehet rendellenesség... szóval az egész lényege, hogy a döntésem, hogy megcsináltatom az amniót nagyon jó döntés volt, mert erre enélkül nem derült volna fény...

ediii Te is kb ezt kérdezted, nem írom le újra! az a lényeg, hogy minden rendben! :lol: :lol:

kírus erről az NST-s pocakrázásról már hallottam...nem lehet kellemes! köhögéssel nem sikerül felébreszteni? milyen kis lusta! reméljük idekint is átalussza az éjszakákat!!! :lol: :lol:

Zsu gyönyörű a görbéd! nagyon drukkolok, hogy így is maradjon! továbbra is szugerálom ezerrel! vigyázz nagyon magatokra! ne emelj, ne cipelj! :arrow: bízd ezt apácskára! dokihoz mikor mész?
igen, a genetikán a prof mindent elmagyarázott részletesen és nagyon megnyugtatott! levette a vért mindkettőnktől, és most azokat megvizsgálják... de a lényeg, hogy a babánál minden rendben... még a kromoszómáiról is kaptam képet! :lol: :lol:
de annyira vicces volt, mert odatette elénk a kromoszómákról a képet...persze én rögtön a sor végét néztem... :lol: :lol: aztán ő is észbe kapott, elrántotta előlünk a lapot és megkérdezte, hogy akarjuk-e tudni a baba nemét? erre én mondatm neki, hogy én már láttam... mire Ő- miért mi maga? genetikus? :lol: :lol: :lol:
mondom neki, hogy nem, de egy laikus is láthatja, ha az y jelölés üres, az x felett pedig 2 kromoszóma van! :) :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Helló Lányok!!

Tündi- Annyira örülök, hogy végül minden rendben, basszus te minden kismama legrosszabb rémálmát élhetted át az éjszaka :? De a lényeg, hogy minden okés és lesz egy szép kicsi Tündi :D :D :D Na még is csak kellenek azok a lány nevek :D

Joli- Nagyon szép a pocakod :D

Susytunder- A baldachinos szettről kérünk majd szépen fotót :wink:

Zsu- Hogy vagy kismami???Tüneteid??? :wink: A hőd nagyon szééép!!!

Onlány- Kitartás a ház dologhoz!!

Ediii- Az itteni kalkulátor szerint november 22., de a doki még nem mondott semmit.....Gondolom majd ha lesz szívhang meg kiskönyv, akkor mond valamit :wink: Akkor fogok vonalzót csinálni :wink:

Csip- Nagyon király lehetett ez a gumicukor cukrászda :D :D :D

Kirus- Szard le mit mond a doki, majd lefogysz ha kint a baba, eddig neked a baba egészsége volt a fontos, majd ha kint lesz akkor ráérsz ilyenekkel foglalkozni!!! :wink:

Juli- Sajnálom a híreket, hogy megint nem tudják mi bajod, ez botrányos :shock:

Csajok nálam minden okés, rajtam van az álomkór rendesen, majdnem elaludtam egy csomószor, de Apjuk folyamatosan hívogatott mobilon, így nem volt esélyem :D

Holnap jövök!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Julcsi
Akkor Te jó hogy meg vagy ijedve, hiszen a dokid sem tudja, hogy mi lesz most vagyis mitől van állandó hasfájásod :shock: számomra ez annyira megdöbbentő :!: :roll:
Miért áll le a met :?: na majd akkor fog sikerülni, ha csak a Closti lesz :wink: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++de mehet a projekt tovább :?:

Susy
Bocsi, Én azt hittem a klubban voltatok :!: :wink: aranyos Kristóf, ő a főnök úgy látom :lol: :!:

Tündi
Köszi, remélem is így marad :!: :wink: nem emelek, nem hajolok, nem cipelek, ki vagyok kímélve, de ez nem is kérdés, és nem is gond, hál'istennek :wink:
Jó fej a professzor (melegh béla :?: ) :!: :roll:

Ancsi
Vannak tünetek, de azt már írtam sms-ben :wink: remélem minden e legnagyobb rendben lesz :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csip! vagyok, csak általában olvaslak titeket mostanában ... :)
Örülök, hogy jól sikerült az este, ahogy olvasom a soraid egy picit talán már Te is nyugodtabb vagy :D
Szorítok, hogy piri elkerüljön.....
Utólag is boldog szülinapot... :wink:

Kírus! Boldog szülinapot Kírusnak..Hogy vagytok? Még egyben?? Olyan izgi :P

Joli! köszi, jól vagyunk, csak már nagyon hamar elfáradok...a talpam is fáj egy-egy hosszabb nap végén...és talán már vizesedek is...
A dokim a múlt héten a méhszájamat nem nézte meg, így nem tudom ott mi a helyzet...ápr. 7 én megyek ismét dokihoz, az lesz az utolsó vizsgálat...
Te hogy vagy?
Minket kihagytál a babaesőből.... :cry:

Ancsa! szuper az uh kép :D

Tünde! Örülök, hogy a nap végén jó híreket olvashatok...gratulálok a kislányhoz....nagy megkönnyebbülés gondolom....

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

zsu!
a met azért áll le, mert a vezető panasz nem a hasfájás, hanem az állandó hasmenés. most minden zavaró tényezőt kiiktatunk :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!

Ismét virrasztok :evil: , hiába mióta nem szedem a Pipolphent ez van :roll: ..de muszály "leszoknom" róla mert a baba mellett nem szedhetem majd, képes lennék úgy bealudni hogy meg sem hallom hogy felkel :lol: ..

Juli!
Sajnálom hogy még mindig nem kaptál a miért-re választ!! :?
De továbbra is drukkolunk hogy minél elöbb bebabásodj most már!!!!!! :wink:

Iner!
Köszi!! :)
Hát igen még egyben, tegnap óta hullámokban majd leszakad a derekam, föleg mikor keményedek... de amúgy jól vagyok! :D

Ancsi!
Akkor gondoskodnak róla hogy el ne aludj :lol:
Amúgy szupi az uh kép, szép emlék!!

Tünde!
Köhögéssel nem próbáltuk ébreszteni a babócát, a nő mindjárt oda jött azt mondja hu ez így nem lesz jó...aztán már rázta is a pocakomat :shock:
Hiába csak reggel 8 óra volt, olyankor meg még alszik :lol:

Zsu!
Holnap mész uh-ra??

Joli!
Várjuk a képeket!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Kírus
Igyál citromfű teát, attól nem fogsz virrasztani, sem rászokni.

Ancsa
Mutatok képet a baldahin szettről, de végül úgy döntöttem nem vesszük meg. 12500 ft, és végül is van, csak nem ilyen szép, de jó lesz az.

Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Szép nagyon, de tényleg jó drága :shock: ..
Azt sajnos képtelen vagyok meginni, semilyen gyógynövényes teát nem tudok meginni, inkább kifelé meg lefelé :lol: :lol:
Most ezt a pár hetet-napot kihúzom így, majd ledölök nappal kicsit...

Mindenhol borús idő van?? :?
Vendég

Kírus
Borús? Ezerrel süt a nap!!

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt!

Kírus
Szegénykém, és napközben alszol egyébként :?:

Holnap megyek uh-ra igen, nagyon szarul aludtam az éjszaka :evil: izgulok nagyon, aggódom, hogy vajon minden rendben lesz-e, nem érezném, hogy bármi rossz is lenne, de ott van bennem a félsz :!: :roll: :oops: holnap lehet nem is dolgozom, apácska is otthon van és majd együtt megyünk délután a dokihoz, meg szeretnék már nyugodni :!: :wink:
Nem nyavalygásként írtam, de ezeket érzem most jelen pillanatban :!: :oops: :roll:

Susy
Itt is borús idő van, de azt mondták, hogy sütni fog a nap, de már mikor :?: :roll: :wink: várom a melegebbet Én is :!: :wink:
Igazi kis csajos a baldahin :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?