Irdab
De jó, hogy jöttél
Jó hallani felőled. Nagyon szép a kép, és nagyon szép nevet választottatok. Örülök, hogy most már minden rendben van
Viszont aztán neked tényleg szép nagy poci van:)
Gyere többször!
Bikfy
Szorítunk! Nem lesz semmi baj! GYere, hogy mit mondtak
Gabóó
Most még egy kicsit bízok, mert még eléb magas volt ma a hőm. Ha még holnap reggel is magas marad, akkor csinálok még egy tesztet
Bár én most úgy érzem magam pár napja, mint akin átment az úthenger. hétvégén ebéd utáni pihire vágytam egyfolytában. Tiszta dilis vagyok....
Nyanya
Ne keseredj el. Nekem 10,valamennyi volt a progiszintem, amire azt mondták, hogy jó. Állítólag a spontán babásodáshoz kell, hogy legalább 10-es legyen.... (én legalább is úgy tudom) Ha meg nem szedhetsz Clostit akkor annyi már variáció van. Nekem pl. volt, hogy szurival stimuláltak, de nem 30e forintba került. Azzal nem lehet próbálkozni? Vagy más homeopátiás? AVIVA torna esetleg???
Ranita
De izgi. Kivi vagyok, hogy mit mond a doki UH-n
Feltétlenül mond el
Nekem is kb 4 napig szokott meglenni. Utána általában 1-2 nap barnázás, de szeirntem csak azért, mert a maradék pár csepp vér megalvad mire kiér
Csige
Tök muris lehet, hogy ennyit nő a pocid kaja után.
Remélem elkerül a hányiner. Állítólag csak az első 3 hónapot kell kibekkelned, aztán nem nagyon jelentkezik ez a dolog
Pruci
Dehogy keserítettél el
Szerintem holnap reggel csinálok még egy tesztet
Még ma is fent volt a hőm. Ha holnap is fent lesz, akkor hajrá teszt:
itt a görbe: