Sziasztok!
Látom, tombol a jókedv. érzitek a tavaszt?
Bár most olyan hideg van kint, hogy lefagy az ember popsija...
Kiscsillag, nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt! Kívánok sok erőt és kitartást a fájdalom túléléséhez, és az újrakezdéshez!!! Gondolatban én is gyújtottam a kisfiadért gyertyát és megsirattalak benneteket.
Betike, hajráhajráááááááááááááááááááááááááááááá!!! Látom, még mindig élvezed a tanítást! Jó neked... Én már nem mennék el tanítani...
Coca, istenke éltessen sokáig, füled érjen bokáig!!!
Baba, hajrá május!!! Az év legszebb hónapja!!! Tök jó!!! +++++ Addig türelem-türelem-türelem.....
Sonjus, te kis titkos olvasó! rülök, hogy jó a kedved!
Bonikám, én is mindig megnézem a sztárfotót, irtó jól sikerült kép!!!
Rókakoma monnyon le!!!
Tényleg, monyoval mi van???
Szilva, szép pocak!
Nem lesz semmi baj, ne aggódj! Kapaszkodnak rendesen, nem lehet, hogy csak a front miatt keményedtél?
Snufi??? Ha látnád, milyen édes báránykás overált katunk tegnap sógoréktól! Most mosásban van, de szombaton abban megyünk kicsi életem első sétájára, majd teszek fel róla képet, jó?
Athiz, jók a képek! Édesek a lurkók nagyon!
Rólunk: majd hozok friss képeket, ha már kértétek, de most álmos vagyok, megyek tusolni és aludni, amíg Enikőék ide nem érnek.
Kicsi fiam elromlott, tegnap és ma éjjel is fél kettőtől reggel fél hatig ordított, aztán hattól kilencig vissza tudtunk aludni, de tegnap délután is ezt csinálta.
Amúgy minden oké, a köldökcsonkja még nem esett le,
tegnap reggelre bevérzett, védőnő megnézte, mondta, hogy már csak egy kicsike tartja, és meghúzhatta éjszaka. Szombaton megyünk sétálni!!! Most csend van, alszik a drága. Szépen hízik, kedden megyünk tanácsadásra.