Új privát üzeneted érkezett!

ÉS egy új avatar Kép
Vendég

juj de szép avatarod van Tesó :wink:
Vendég

Snufi,állati jól néztek ki Snufiúval!!!! :)
A fátok csodaszép volt,és gesztenye naon cuki!
vedresandi

Köszönjük! :oops: :D :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hahó!

Boni: télleg Gumimaci! :lol: Nemsokára egy ordító kis csomag lesz belőle :lol:

Snufi:
1. Állati jók a képek
2. IIIIIIIIIIImáááááááááádoooooooom a macskákat!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Vedresandi: teccik a 2008-as évre tett fogadalmad! :wink:

Jóéjt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,muszáj volt,különben sose lesz ketteske :)
vedresandi

És akkor egy ideillő bárányos képpel zárom a napom, jó éjt!
Kép

snufi

Jó reggelit!

Ébresztőőőőő! :lol:

Végre péntek!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap délután megyek UH-ra!!! :lol:

Szép napot!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Szezsó neekm a Péntek nem nagyon jelent ma hétvégét, mert holnap 12 órázom :shock:

MAdárfüttyöset!
Vendég

Jujjj, 12 óra...Én még 8-at is alig bírok ki :D

Tessék egy fekete macs péntekre :lol:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

SZezsó és honnan kell nézni :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Snufi, jól néztek ki együtt! Most le fogod harapni a buksim, de én nem szeressem a macsekokat! :oops:

Boni, a te avatarod is naon jó, már múltkor meg szerettem volna dicsérni!

Szezso, hurrá péntek, de én mától itthon mert beteg vok!Hál istenek láz nélkül így tudok egy kicsit garázdálkodni! :D

Andi, ugye most már sűrűbben fogsz jönni! Hiányoztál ám!

Kép
kata05

Drága KAtám jobbulást neked és jó garázdálkodást! csak tudnám mit értel ez alatt! :wink: :lol:

és Nekem is tetsz az új avatarom! :lol:
Vendég

Kata, a legjobb, ha csak annyira vagy beteg, hogy dolgozni már ne tudj, de azért az ágyat se kelljen nyomnod :lol: azért jobbulást!

Boni: szerinted honnan kell nézni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, itthon a kocsi, így kihasználom! :lol:

Macskákról jut eszembe, az én kis kutyám kb 10 perce ugat, mert egy macska nyávog a kert végében! :evil: Szerintem már mindenki fent van a környékben!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Szezso:drukk. Hajrá inszem.

Kata:jobbulást!

Coca:jól vagy???

babaimádó
Kép
babaimado

Szezsó :lol: ha elfordítod a fejed balra akkor olyan mint egy békaláb :lol:

Szemből inkább nézném egy bakancsnak :lol:
Vendég

Ezt találtam egy másik topicban:

"A Bakok is szerencsések ebben az évben, mert a Bak csillagjegybe lépett decemberben a Jupiter és idén decemberig ott is marad." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Akkor Neked szerencsés éved lesz, meg Zsunak is! :lol:
Vendég

Babim te jól vagy?
Vendég

Boni gavallér leszek és a szerencsémet átirányíom Katához!!! De gyanítom magától ment el, mert elromlott a monitorunk. :?

Kata, mi a diagnózis? Hívni akartalak, de késő este jutott eszembe. :roll:

kispiskóta

Diagnózis nincs, nem tudta megállapítani! Egyébként szerintem attól van, hogy bicajoztam itthon, és kirohantam az udvarra vizes felsőben, de már nem emlékszem mi volt ilyen sietős! :oops: :lol: De nem influenza, remélem elkerül idén!

Kép
kata05

Ha nincs diagnózis, akkor nem fertőz, tehát sipirc dódózni. :lol: :lol: :lol: Hívlak!!!

kispiskóta

a szigorú testvér :lol:
Vendég

sziasztok.

nagyon ugy nez ki hogy ez a baba sem akart velem mradni.Ma reggeli tesztem ugyanolyan halvany mint amit hetfon csinaltam tehat egyertelmuen csokken a hcg szint.Most varom hogy megjojjon,gondolom nem kell reszleteznem hogy erzem magam.

Kép
monyo83

Kata: jobbulást!

Szezso: drukk!!!!

Tesó: meddig fogsz dolgozni?

Ma én is megyek csavarogni, délután.

snufi

(((((((((((((((((((((((((((((((((((Monyó))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Monyó: Kép

snufi

Monyó: én azt mondom -> ORVOS!!! Mert így csak találgatni lehet hogy mi történik ilyenkor Benned!!! Ha most tényleg ez a szomorú igazság, akkor legalább már fel lehet készülni, és tudni fogjátok mi a teendő a következő pozitív tesztnél!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

tesó ameddig bírom! Májusig szerintem kb....
Vendég

Monyo! :(
Nagyon szurkolok, hogy tévedj!! :)
Csinálsz még gondolom holnap is tesztet, ugye?
Dokihoz mikor mész?

(Én halkan jegyezem meg, hogy nekem sokáig volt halovány a teszetem..., de vetélésem még nem volt, így nem tudom mit mutat olyankor a teszt... :oops: )
szilbee

Sziasztok!

Monyóka, én is nagyon szurkolok érted!

Boni, javaslom, hogy a nyárra tárazz be ebből a hidegből, mert pokoli lesz a kánikula :wink:

És egy aranyköpés Rékától:
Tegnap pirított hagymás pulykát csináltam. Este kérdezem tőle, hogy mit akar vacsizni. Azt mondja, hát olyan pelikánhusit amit ebédre csináltál. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Kata és Zsú! Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Rocsi, köszönjük!
Jó volt a gyerkőcöd aranyköpése! :D

Kép
kata05

Kata: ma van? Nem holnap?

Andi: ne feledd a fogadalmad! :wink:

Monyó: hívtad a dokid? :shock:

Bettike: most mi van Veled? Megjött? Remélem nem!!!!!

Szezso: hajrá sikeres inszem!

Coca: megint eltüntél... :roll:

Tesó: eltemetett a munka? :shock:

Ancsa: nagyon rég jártál felénk... :(

Akinek nem írtam, pusszantás!!!!!!

Ma beszéltem a dokimmal, köv. ciklusban inszem, emelt adag Clostyval (2*1).

snufi

KAtám egy pillanatra én is bezavarodtam :wink: de előtte 3 utána 3 :lol:

TEsó nem de holnap elfog
Vendég

Derűsebbet!

Kata,Zsu,ma kell nagyon nagyon örülni????
Istenke éltessen sokáig benneteket!!!!

Snufi,igyekszem,de ma megint tele lett a monyóm :twisted:

Monyoka,dokker bácsival beszéltél?

Robcsi,óriási a gyermek :lol: .Ezeket tessék feljegyezni,nagyon jó tizen év múlva megmutatni neki is :lol:

Nekem hőm öngyilkos,de valami nincs rendben.A köv. ciklusban orvos mindkettőnknek.
vedresandi

Lányok!

Holnap töltjük, de Robcsi ma köszöntöt!

Kép
kata05

Holnapra boldog szülinapot nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

és ezt kaptam Gabytól! :lol: Kép
Vendég

meg nem jott meg.meg ma be is veszem az utrot.
a dokival leghamarabb szerdan tudnak talakozni.

andi hogy erted hogy valami nincs rendben?

Kép
monyo83

Monyo, mindenképp menj el az orvoshoz! Nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi.koszi.

nem ertek en mar semmit.mert nem erosodnek a tesztjeim?majdnem mindegyik ugyanolyan,es azert negy nap alatt mar erosodnie kellet volna.

Kép
monyo83

Sziasztok! :lol:

Ma kb. 1 cn, de kb. 2 hét és INSZEM! Nem rég értünk haza Debrecenből! Nemsokár írom, hogy mi volt!

De így érzem magam:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Kép

snufi

Hosszú leszek (szerintem), így ha olvassátok üljetek neki vagy ugorjatok! (Már mint a hozzászólást!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

snufi

Az egész tegnap kezdődött!
(Na jó tegnap előtt, mert akkor kértem időpontot ugye és kaptam péntek 17.45-re) - Na jó kb. 15 hónapja kezdődött mikor elkezdtünk próbálkozni! :lol: :lol: :lol: (Bocsi, de nem tudtam kihagyni!) :lol:

Szóval tegnap itt olyan idő lett délután 5 körül, hogy rájöttünk kocsival nem kockáztatjuk meg az utat! Néztem busz menetrendet, vonat menetrendet! Debrecenbe még csak simán (legfeljesbb sok várakozással) feljutunk az időpontra, de haza nincs már járat!
Így felhívtam a dokit, hogy ugyan már adjon korábbit, mert kocsival nem csak tömegközlekedéssel jutunk el! Hihetetlen, de szó nélkül mondta, hogy mikorra és ahhoz jó-e a haza felé tartó járatunk! Így lett 15.45! Ehhez volt vonatunk és még azt is elmagyarázta, hogy melyik villamossal, honnan hová! :lol: (Extra pirospont neki!) :lol:

Természetesen Egerből (extra sz@r város) :twisted: hülyén van közlekedés! 11.36-kor kellett indulni, így 3-ra odaértünk! Kerestünk egy kávézót gyors fogyasztás és irány a doki!

Megnézte a papírokat, kifaggatott, megkérdezte, hogy mikor volt mensi, mondtam, hogy ma! Aztán közölte, hogy vetkőzés megvizsgál meg minden! (apjuk végig bennt volt velem)
A technikai felszerelést nem is részletezném! (4d UH, meg giga, hiper technológia) legalábbis ahhoz képest, amit én itt Egerben tapasztaltam! Apjuk is csak nézte a nagy képernyőn a méhem!
Minden ok, szupi, tökéletes! Felöltözhettem!

Itt kötekednék egy picit! nyálkahártya 7 mm
Szerintem ez vékony (nem is lesz meg sokáig most)! De ő nem szólt rá semmit!

Megjegyezte, hogy hyper mértékben előrehajló a méhem! (De elfelejtettem kérdezni, hogy most mi van?) Az itteni dokim hátrahajló méhet mondott! Vagy ez ugyan azt jelenti, csak más szemszögből? - (Vagy alakváltoztató!) :lol:

Aztán vázolta a lehetőséget, amiből választhatok:
1.) 13-14 napon megcsinálja az összeférhetetlenségit
1/a - ha jó, akkor spontánkodunk tovább vagy inszem
1/b - ha nem jó, akkor inszem

Én megkérdeztem, hogy lehet-e azt is választani, hogy inszem most? Jó fej volt, mert közölte, hogy: Igaza van Bettina, mit tököljünk! :lol:

Így hétfőn megyek 3. napi vérvételre fél 8-ra (természetesen vonat az innen fél 4-kor indul) 12.00-re kész az eredmény és megbeszéljük ez alapján a stimulálást, majd kb. 2 UH és inszem!

Szóval határozottan belecsapunk a lecsóba! :lol: (15 perc után)
És persze haza fél 6-kor indult vonat, amihez a csatlakozásra fél órát kellett várni, majd késett a vonat így értünk haza 21.00 körül!

Persze közben intézhettem, hogy hétfőn nem megyek be dolgozni, meg kísérőt keresni, aki eljön velem, mert apjuk nem tud!

De ugye kit érdekel az utazás, várakozás, jövés-menés, mikor INSZEM lesz! :wink:

NAGYON KÖSZI NEKTEK, hogy meghallgattatok, tanácsot adtatok, segítettetek! :oops:

Kép
bettike
Eger

Jujj Bettikém, ez hiper-super jóóóóó!!!! Kép
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!! :D

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?