Hahó!
Babaimi, ha nem bízol, az csak ártani fog! Tessék bízni!!!! Kérlek szépen!!!!!!!
Boni, látom ám! Nagyon kis helyeske!
Köthetünk fogadást a nemére vonatkozóan? Nekem te olyan fiús anyukának tűnsz! Szerintem fiad lesz!
Baba, neked pedig egy fiú-egy lány! Na mit szóltok?
Babszika, na ez a jó hozzáállás!
Szezso, mért ne lennél érdekes? Kijött rajtad a karácsonyi depi? Ne ríjjá, minden szép és jó lesz, Boni jövőképe nagyon tecc!!! Tessék lementeni és időnként nézegetni!!!
Bettike, hogy megy a meló? Lassan itt a félév végi értékelés! Csak szigorúan ám!
Snufi, tök jó, hogy ilyen "könnyen" viseled! Sebaj, majd a következő sikerülni fog, csak te is bízz, bízz, bízz benne!!!!
(Nekünk csak a lombikra adott esélyt párom dokija másfél évvel ezelőtt, tavaly nyáron a kiskatonavizsgálat után. De mi bíztunk, nem adtuk fel, egymást támogattuk, ha valamelyikünk kiborult - általában én. Nekünk még inszem se lehetett volna, esélytelennek mondta azt is. Ehhez képest...)
Én szépen tágulok, nyílogatok, vannak szép fájásaim, buksija beilleszkedve teljesen, már csak várni kell meg sokat sétálni. Na ez az, amihez nincs kedvem egyáltalán. Olyan baromi nehéz már a pocakom, és ez a nagy tömeg... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Pedig muszáj lenne vásárolnom még, páromnak nem vettem még semmit, és egy-két apróság is hiányzik még.
Rossz hírek: dokim 25-én szabin, elutazik, szülésznőm nem ér rá, de ha kell, bejön, de családi ünnepe lesz, védőnő-gyerekorvos szabin végig egész karácsony alatt, szóval senki nem ér ár a bandából, úgyhogy tessék nekem szorítani, hogy vagy jöjjön ki ez a kispasi még a hétvégén, vagy bírja ki a jövő hét első három napját odabent!!! Be is vagyok tojva rendesen...
Viszont meghívtak minket szilveszteri "buliba", olyan kis családias-gyerekes-beszélgetős partiba, ha egyben leszünk még, akkor megyünk is.