Új privát üzeneted érkezett!

utoljára augusztus 10én voltam laborba akkor ilyen eredmények lettek:
ösztradiol: 100 ng/l
tesztoszteron:1,24 nmol/l 0,69 - 2,80
Progreszteron: 0,7 ug/l
prolaktin: 259 mU/l 72-511
lh: 9,8 U/L
fsh: 6,5 U/l
tsh: 0,03 mU/l 0,27- 4,20

Gyógyszerek:
Reggel: 1/2 tbl L-Thyroxin
1x1 850 Merckformin
1x 1 Eurovit folsav
Délben: 1x1 850 Merckformin
Vacsira: 1x1 850 Merckformin
1x1 Eurovit folsav

illetve most a Closti meg általában a Duphaston hogy megjöjjön.
Ezt az adagot most áprilistól szedem de tavaly 2x500 Merckformin inditotunk augusztusban.

Kép
horibol

a tsh gyógyszerem feleztük a labor után.
horibol

Horibol,
sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzet, nálam azért nem, de sajna mindigis vékonyszálú volt a hajam, de szerencsére ennyire nem látszik (még) meg.....

Loviné,
semmit nem javult azóta sem a hajad?
Tényleg, apcinak mikor lesz kontroll?
Sikerül diétáztatnod?Hogy bírja?Most csak vérvétel lesz?Vagy kiskatona nézés is?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

ezek szerint sokan vagytok még így a hajatokkal. Kívánom hogy mielőbb megtaláljuk a megoldást.

Kép
horibol

Hát csajok...

Nekem is hullik a hajam. Pedig amikor elkezdtem szedni a metet, az első két hónapban egyre kevésbé hullott. Már kezdtem megörülni... de aztán behozta a lemaradását. Bár nekem már kábé 20 éve hullik, mégsem kevesebb. A fodrász még mindig 2x annyit kér a szárításért, mint mástól... Nem tudom, hogy csinálom. Persze azért nekem is fogy valamennyire, de nem jelentősen.

De a lényeg. Ma voltam dokinál. Tanulságul a clostit-szedőknek: ez a 3. clostis hónapom, és 6, azaz hat darab tüszőm lett. 19-14-13-9-9 mm-esek. De a méhnyálkahártya még túl vékony, csak 5 mm. Ez gáz. A doki leállított, ne szexeljünk védekezés nélkül, hétfőn újra megnéz. Lehet, hogy leállítja az egészet és ad gyógyszert, hogy megjöjjön. Amúgy sem lehet több clostis hónap, de ha nem a 3. ciklus lenne, akkor is abbahagynám. Ááááááááááááááá.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ezek után tényleg semmit nem akarok 3 hónapig...

Kép
xtina75

Tina,

nekem a 3. clostys hónap után spontán fogant Rebeka...

annyi volt a lényeg, hogy 3naponta együtt voltunk apcival. két héten belül babás voltam, bár csak később tudtam meg. lehet hogy csak nagyon nagy szerencsém volt...

Kép
gota79

gota, én is ezért szeretnék pihenőt, mert sokaknak sikerül closti után, spontán. Meg akkor addig még van ideje javulni az inzulinomnak, mert már csak az a rossz:

Glucose terhelés 0 perc 4.97 mmol/l 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 120perc 4.59 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 10.20 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 28.02 mIU/l

Emiatt is várni kell az inszemmel, lombikkal még.

Meg hát pénzt kell gyűjteni.

Plusz meg kell műteni az endometriózisomat.

szti, kíváncsi leszek, mit mond neked majd a doki az értékeidre!

Kép
xtina75

Most átjavítottam a vonalzómat, mert ha már ennyi tüszőm volt a 10. napon, akkor ez tuti nem lesz 31 napos ciklus...

Kép
xtina75

Tina,
Sajnálom. De nem semmi vagy 6 tüszővel. Nekem 1 is alig akar összejönni.
Hétfőn én is megyek Arnoldhoz, délután.
Kíváncsi leszek mit mond. Tüszőrepesztőt nem adott még?
Amire még kíváncsi lennék: Mivel a doki mondta hogy meddőségi központ a következő lépés, ajánl valakit, ad beutalót a mk-ba?

Nekem is hullik a hajam. Kicsit javult a gyógyszerektől, de csak ideiglenesen. Viszont kevésbé zsírosodik.
franci

sziasztok!

megjöttem az újabb dokitól de nem vagyok tőle elájulva. Clostinak szerinte nálam semmi értelme. Ha megjön csinálunk egy 3napi és egy 21napi vérvételt ami szerinte őt fogja igazolni. Mivel egyre nehezebben jön meg és minimális is ő a hastükrözést mondja amit 1 hónap múlva meg is csinálna. Azt mondta az segítene a hajhullásomon is. Szerintetek???

(A metet már egy éve szedem, 20kg fogytam, a hajmennyiségem megfogyott, ha mindig meghozatjuk akkor se fogy el egy doboz tampon egy év alatt (56db-os))

Kép
horibol

Xtina,
azta, ez tényleg nem valami jó hír, hogy ennyi tüsződ lett!

Franci,
én úgy tudom, hogy ilyenkor nem nagyon szoktak tüszőrepesztőt adni, főleg azért, mert ez a sok tüsző csak akkor jó, ha épp lombikozik az ember.Inszemet sem csinálnak 6tüszővel, az ikerterhesség elkerülése miatt!

Horibol,
laparoszkópiás műtétre gondolt a doki?
Én mondjuk örültem, mikor megcsinálták, mert akkor derült ki, hogy nem is vagyok átjárható, tehát én támogatom az ilyen ötleteket!
Egyébként nekem is nagyon minimális szokott lenni a mensim, volt, hogy csak 3napig tartott, és majdnem betét sem kellett hozzá.
Én a tampont sosem szerettem, mert kevés vérzésnél nem a legjobb........

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

melinda84: igen arra gondolt menses detto de nálam már csoda a 3nap inkább 2

Kép
horibol

franci,
Nem, nem adott tüszőrepesztőt, nemcsak amiatt, hogy 6 tüsző van, hanem mert a méhnyálkahártya még csak 5 mm, ez kevés a beágyazódáshoz. Hétfőn kiderül, mi van. Szóval jó ez a sok tüsző, de ilyen kombóban mégsem. A fenébe, hogy nem tudunk egy ideális hónapot összehozni... mindig van valami, vagy az IR, vagy a progeszteron alacsony, vagy a férjem utazik el, most meg ez... De ennek ellenére hiszem, hogy csak türelemmel kell lenni, és nem kell ide lombik. Ha meg majd egyszer mégis, akkor is kíséreljünk meg előtte mindent.

Kép
xtina75

xtina75: sajnálom de a következő hátha
horibol

Horibol,
akik jelentős mennyiséget fogynak , még ha viszonylag normál tempóba is annak a hormonrendszere kissé átrendeződik.Ha beáll a súlyod, rendeződni fog a haj ügy is.Egyébként apró babahajaid nincsenek, mert nekem voltak,és még ha megvárom h összenőjenek akkor a sűrűség is visszaáll.
Az eredményeid viszonylag jók, csak azt nem értem, h (és a hajhullás lehet ettől is)mitől pörög a pajzsmirigyed.

Melike,
diéta megy apcinak, úgy néz ki mint aki fogyott, de kilóba nem mutatkozik.
Októberbe csak kontroll lesz neki, még sperma vizsivel várunk.
Vendég

loviné:
76 kgosan tavaly márciusban
ösztradiol: 101
tesztoszteron: 2,45
Progreszteron: 2,0
Prolaktin: 280
LH: 8,1
FSH: 6,7
TSH: 4,23

57 kgosan most augusztusban
osztradiol: 100
progreszteron:0,7
prolaktin: 259
lh: 9,8
fsh: 6,5
tsh: 0,03
tesztoszteron: 1,24

a pajzsmirigy gyógyszerem meg feleztük most de lehet hogy el is hagyhatom majd kiderül a következő véreredménynél. A súly leadást leszámítva semmi pozitívumot nem vettem észre. A tökéletes súlyhoz még -4kg kelene de ha igy marad már az is jó. (156/57)

Kép
horibol

a babahaj pedig nem igazán jellemző
horibol

Horibol,
ne hari ha nem emlékszem ,de kihez jársz endodokihoz?

Mert szerintem egy alulműködő pajzsból csináltak neked túlműködőt, ami egyaránt hatással van a hajhullásodra is és a ciklus tolódására is.
Vendég

sziasztok.

Horibol sajnalom hogy nem lett ped.hajhullas,biztos valami hormontol van.nekem most megint elkezdett noni mint valami bolond,kicsi fru frum not,eleg gaz,de nekem az folyamatosan mindig van,a fordraszom mindig rohog rajta.

Xtina,6tuszo nem semmi.nekem max 4volt ami egyszerre repedt,mi nem voltunk letiltva a hazaseletrol,sot,tuszorepit kaptam,nem lett belole semmi.

Kép
monyo83

monyo,
A 6-ból nekem is kicsi 2. Volt már 3 nagy egyszerre (20-22 mm-esek), mégsem estem teherbe. Csak a méhnyálkahártya aggaszt, hogy csak 5mm volt csütörtökön. De erre meg mondhatjuk azt, hogy ha nem tapad meg, max megjön. Annyira nem tudom, mi legyen. Most 2 napig délutános volt a férjem, éjfélkor jött haza, én meg hulla voltam, így nem is volt semmi. Még várok, hátha vastagodik a mnyh. Tipródom.

Kép
xtina75

Xtina,szerintem nem rossz a nyalkahartyad.az en velemenyem hogy nem biztos hogy idealis vastagsag mellet teherbeesik az ember.
nekem vetelesem volt,omlott belolem a cucc,a 14napon estem teherbe,kb 1hettel a verzes abbamaradasa utan,szoval nem hiszem hogy bazi vastag volt az a nyalkahartya,meg gondolj bele, a mehenkivulinel is megtapad a baba,gondolom ott is eleg vekony ,es megis megtapad.
szoval nem feladni.

Kép
monyo83

loviné: áprilistól Tűűhöz járok pestre ő adta pajzsmirigyre a gyógyszert

Kép
horibol

monyo, most azt mondta a doki (csüt voltam), hogy ne szexeljünk védekezés nélkül, szóval szerinte komoly a helyzet. Hozzáteszem, hogy csütörtökön volt már egy 19 mm-es tüszőm (ez volt a legnagyobb), és szerdán voltunk együtt... Ha a Sors akarja, itt már volt fogantatás.

Kép
xtina75

xtina: Nekem is volt egy fórumtársam, akinél túl sok (talán 4) tüsző lett és azt mondták neki, hogy ne szexeljenek mert baj lehet. Hát ők csak rápróbálkoztak és ikrei lettek. Kettes. Szóval szerintem a dokiknak ezt kell mondani, te meg megítéled a saját helyzetedben mit teszel. Méhnyálka növelésre én is a méhpempőt tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Xtina sajnálom, hogy így jártál a Clostival. :( Remélem most, hogy nem fogod szedni, nektek is sikerül spontán a baba. Pozitívan próbálj rágondolni.

Horibol nem vagyok otthon a témában, de sztem járt utána hastükrözésnek. Biztos van ezekről a tapasztalatokról is vmi fórum. Gratulálok a fogyáshoz! 8)

Bocs, hogy másnak nem írok, de nem tudok érdemben hozzá szólni. :oops: Remélem vmennyire megoldódik a hajhullásotok. Nekem is eléggé hullik, a barátom kivan, hogy mindenhol az én hajam van. Olyan, mintha a szőnyege egy puli kutya élne :D
szti1

Mi a véleményetek a Gynex cseppről? Próbálta valamelyikőtök? Van akinek nagyon bejött, több évnyi sikertelen próbálkozás után a szedése után hamar terhes lett. De van, akinek semmit nem segített. Amúgy a cickát iszom az első 14 napban. De ahogy olvastam, a 2t együtt nem szabad.
szti1

xtina!
én a helyedben tuti a dokira hallgatnék. másik fórumon végignéztem többször, ahogy closti után 4-5 babából sajnos (bármennyire csúnya szó is) redukálni kellett a terhességet... és sajnos még így is volt olyan, ahol olyan korán jöttek a babák, hogy a megmaradt 2 is angyalka lett :(

(jééé, nézem a vonalzódat... és írod, hogy ha a sors úgy akarja... 2 év, 2 hónap, 2 nap... nekünk 2 év, 2 hónap és 10 nap kellett a zebrához :) szóval drukkolok :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

youlcsi, tipródtam, tipródom, de jó kislány leszek / voltam. Már csak azért is, mert nem érzem túl jól magam, feszít a hasam... Holnap kiderül, mi van odabent.

Kép
xtina75

Lányok,

teljesen el vagyok halva, hogy szalad az idő. enyém pici lányka már fél éves is elmúlt, a nemrég bejelentett zebrások vonalzói szerint is nemsokára itt a szülés ideje.

Kép
gota79

bizony repul az ido gota.
utolag Rebekanak boldog betolott 6.honapot:)

Kép
monyo83

Xtina holnap mikor rendel Arnold doki?
szti1

Szti,

Nem tudom. Hivatalosan úgy rendel, ahogy kedve van. Ma délután, azt tudom. Most jöttem tőle.

6 tüszőből 3 eltűnt, és 1 kicsi, úgyhogy kaptam rá tüszőrepesztőt!!!

Két szép nagy van, 21 és 28 mm!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

xtina: akkor ezek nagyon jó hírek úgyhogy hajrá küldöm a drukkjaim +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rólam: tegnap este megjött így csütörtökön megyek laborba jövőhét pénteken ultrahangra és utána hétfőn újra labor. Clostit pedig ne szedjem.

Kép
horibol

köszi horibol :wink:

ja, és már 9 mm a méhnyálkahártya, úgyhogy jól haladunk... 8)

Kép
xtina75

Horibol,
Én 157 cm vagyok, most olyan 55-56 kg-al, és nem javasolják a fogyást. Régen az alap súlyom 50kg volt, de volt egy időszak hogy csak 46 kg voltam.
Mikor elmentem a MM-be úgy tudtam 60 kg vagyok, de már 61 fölött volt.
Nekem a doktornő és Z. Andi is azt mondta hogy 1-2 kg fogyhatok, csak a közérzet miatt. Súlymegtartó diétán vagyok.

Szti,
Csütörtök délelőtt rendel Arnold.

Tina,
Ez nagyon jó. Ügyes vagy! Elkaptad a párodat?
franci

franci: nekem azt mondta Tűű 54kg lenne a teljesen ideális sulyom de 59től már jó
horibol

Monyó,

köszönjük.

Tina,

mennek a drukkok!

Kép
gota79

Xtina de jó híííírek! :lol: :lol: :lol: Csak így tovább.

Horibol milyen magas vagy?

Franci én 164 cm vagyok és ma mértem magam. Szintén 55-56kg között vagyok. Akkor ezek szerint én is súlytartó leszek majd.

Arnoldhoz nem tudok menni. Felhívtam őket és szerdán rendel Pedig gondoltam, ma lerendezném azt is. Hát ilyen a szerencsém.
Drukkoljaok egy kicsit légysziiiii. :D Este beszámolok.
szti1

szt1: elvileg 156cm

Kép
horibol

Folliculometria ez milyen fajta ultrahang?

Kép
horibol

Szisztok!

Megjöttem Rencz doktornőtől. Hát nem vagyok feldobva, sőt egyenesen csalódott vagyok. Nagyon. Valóban nagyon kedves, rendes, mindent elmagyarázott.
Aztán áttértünk a leletekre. Az FSH/LH arányokról nem is beszélt, annyit mondott, hogy egy kicsit magas az FSH. A tesztoszteron is magas. Az ösztradiol sok, még akkor is, ha netán lenne pé-m. Szte a prolaktin v progeszteron meg alacsony ahhoz, hogy baba legyen. Ezeket magam is ki tudtam olvasni a leletekből. :?
Mondom, hogy a TSH-m nem jó, mert 3vmennyi volt, aztán 5,25. Erre azt mondja, hogy ez még nem olyan magas. Tudtommal 2 alatt, de inkább 1nek kell lennie, ha gyereket akarok. A pajzsmirigyesek szerint is. Mivel enyhe IR-em van, nem kapok bogyót, hanem az 55,5 kg-mal diétázzak és mozogjak. Elmondtam, hogy több, mint 1,5éve életmódot váltottam, nem eszek szemetet. Persze azért én is megbotlok. Menjek el dietetikushoz és 4hónap múlva menjek vissza!!!!!!!! Én ezt sokallom, főleg úgy, hogy ezek rajtam nem sokat segítenek. Főleg, hogy pé-m sincs. Nincs túlsúlyom, mozgok is. Persze csinálni fogom, csak csalódott vagyok, hogy olyan "megoldást" kaptam, amit amúgy is csinálok és talán vmi másra lenne szükségem. És majd jövő febr-ban ha nem lesz semmi, akkor majd TALÁN kapok gyógyszert. Valószínűleg többet vártam az egésztől, és ezért érzem azt, hogy nem kaptam semmit.

Bocs, hogy hosszú lett, de ez kijött belőlem. Ha rosszul látom, légyszi mondjátok meg, nem fogok megharagudni/megsértődni. Már az is eszembe jutott, hogy kérek időpontot Tűű-höz. Vagy ez hülyeség?
szti1

franci,
naná, hogy el... :wink: meg még fogom is, mert ma estére repednek a tüszők vagy holnap reggelre 8)

gota,
kösziiii :lol:

horibol,
folliculometria = cikluskövetés. Eltérő, hányszor nézik egy hónapban, ideális ciklus elején (honnan indulunk, mi maradt az előző hónap után), ciklus közepén (ha elsőre nem találja el a doki a jó időpontot a peteérésre, addig kell menni, amíg nem látszik az érett tüsző - 20-22 mm) Clostis hónapban már nézik már a 10. naptól a peteérést, mert van, akinek nagyon korán lesz PÉ a clostitól, de van, akinek elhúzódik. Nézik a tüszők számát, méretét és a méhnyálkahártyát. Esetleg, ha van, cisztát, miómát, endometriózist.

szti,
Sajnálom... Nekem nincs olyan irányú tapasztalatom, hogy mit lehet csinálni kis eltéréssel. De hidd el, a diéta önmagában is segít. Az a tény, hogy nem eszel cukrot és fehérlisztet, sokat jelent! És egészséges dolog! (a mozgásról nem is beszélve) Tudom, hogy csalódott vagy, sokan azt várják, hogy IR, egyértelmű, megkapják a metet, és minden meg van oldva. Gondolj arra, hogy van aki megkapja, hónapokig vagy akár egy évig szedi és MELLETTE csinálja a diétát, mozgást, és mégis csak álmodik arról, hogy olyan legyen a lelete, mint neked! Tudom, ez téged nem vígasztal, de javaslom, menj el jövő héten az Arnoldhoz, nézesd meg magad, lehet, hogy neked is folliculometria lesz, és/vagy majd megmondja mit tegyél! Bár a TSH-t nem értem miért hanyagolta el... ha mindenképp ki akarod még jobban vizsgáltatni magad, akkor jövő hónapban a ciklus 3. napján csináltass csak TSH, T3 és T4 vérvételt, és azzal menj el Tűűhöz. (De akkor már most kérj időpontot, mert kábé januárra van... :shock: )

Kép
xtina75

Sziasztok!

Van, aki még talán emlékszik rám, látom vannak újak is, de tény, hogy régen nem jártam fórum közelben... Most viszont szeretnék egy kis segítséget kérni, itt mindannyian egy cipőben járunk. MM-be járok én is február óta, nem volt pé-m... IR-t állapítottak meg és kaptam metet is. A met szedése után szinte rögtön beindult a pé, néztük uh-on több hónapban is... Progim 30 volt júniusban.
azóta tartom a diétát, mozgok is, a júniusi kontroll eredményem javuló tendenciát mutatott, a mostani kontrollom viszont katasztrofális eredményt hozott. Az éhgyomri inzulinom jó volt, 4 körüli, a 60' 93, a 120 ' pedig 91... egyszerűen nem értem mi okozhatja a romlást... Doktornő szerint az átmeneti romlás szinte törvényszerű, igaz, h hamarabb kellett volna bekövetkeznie. Hormonjaim jók. Elmentem uh-ra, hogy lássuk ennek ellenére van-e pé, 20 mm-es tüszőm volt 9 mm-es méhnyálkahártyával. Tehát pé van. (Ez tegnapi uh eredmény) 158 cm vagyok, most épp 49 kg. 53-ról indultam februárban.
Mondjtok véleményt légyszi, kicsit el vagyok keseredve!

Xtina, hajrá! ++++++++++++++++++++ Remélem sikerül!
Szti, ha nem vagy elégedett tovább kell menni... Ne vesztegesd az idődet! Én szedtem a gynexet, még a mm-es idők előtt, nem hiszem, hogy használt...
Horibol, én a helyedben most minden hónapban csekkolnám a pajzsmirigyet.

chrissy81

hello chrissy,

Nekem 3 hónap után rosszabb volt az eredményem, nekem is mondta a dokinő, hogy ez természetes, na akkor még jobban rákapcsoltam, tényleg 0 cukor jutott a szervezetembe (előtte azért ettem néha pici sütit...), és utána 4 hónappal már egész jó lett az eredmény! Nem tudom, te tudod-e szigorítani a diétát, vagy több sportot, velem ez volt... Fel a fejjel! 8)

Kép
xtina75

Xtina, igen, most én is megpróbálom szigorítani a diétát, remélem beválik. Ezenkívül lecseréltük a Meforalt Competact-ra. Doktornő szerint ez hátha jobb lesz...
Hány napos ciklusaid vannak? Nekem kb ma hajnalban lehetett pé. 8)

chrissy81

30-31 napos, de most korábban van PÉ... :P

Kép
xtina75

Xtina akkor hajrá, hajrá, tessék belehúzni a dolgokba. :wink: :wink: :wink: :D Köszönöm szépen a kedves szavakat. Kicsit lenyugodtam és itthon is mondták, higgyem el, jobb, hogy nem kaptam gyógyszert, mert azzal még jobban beleavatkoznának a dolgokba. És lehet, hogy feleslegesen, mert ki tudja, mi lesz 4 hónap múlva. Ha nem lesz javulás, még mindig ott a lehetőség. :roll:
A TSH tette fel az I-re a pontot. Ott volt az orra előtt, el is mondtam neki, hogy júl 2án 2,31 volt. Aug 30án meg 5,25. Ráadásul abban volt T3, T4 is! Lehet, többet kellett volna erőszakoskodnom. Főleg azért, mert mindenki azt mondta, hogy a babához 1-2 közötti érték kell.
Nem fog hülyén kinézni, hogy 1 nappal utána, hogy ott voltam, bejelentkezek a másik dokihoz?

Chrissy sajnos ehhez én nem értek. :( Örülök, hogy van pé-d. Nekem az továbbra is kérdés, hogy nálam mitől lesz. :shock:
szti1

szti,

én a T3, T4-hez nem értek, de azt tudom, hogy a 3 együtt érvényes, szóval lehet, hogy a TSH magas, de a másik kettő nem utal betegségre. Mert a TSH 1-2 közötti jó érték is viszonylagos. Nem tudom, esetleg várd meg, mit mondanak a többiek, talán még nem olvasták el, a pajzsmirigyhez én nem értek.

Aztán ha meg bejelentkezel, akkor ne azzal törődj, mit gondol a recepciós. Megmondod, hogy Tűűhöz kérsz időpontot és kész.

Kép
xtina75

Sziasztok!

Szti,
Mikor először voltam a MM-ben én is hasonló véleménnyel voltam. Valami csodát vártam tőlük, ez esetben Major doktornőtől. Szerintem egy kérdést se tett fel nekem, csak nézte a papírjaimat én meg próbáltam kisilabizálni mit ír a gépbe. Adta a gyógyikat (met + thyrixin) és küldött súlymegtartó diétára. Itt elszakadt a cérna. A 60-61 kilómmal én hájpacninak tartottam magam.
Nem értettem mért adott a doktornő gyógyit a pajzsmirigyre, mikor a leleteket már 4 orvos is látta és senki se mondta hogy gond van vele.
Nekem pl. a TSH 2,05 volt, de a T4-em a béka popója alatt volt. (10 az alsó határ, nekem 1,23). Egy barátnőm elmondása alapján valahogy arányosítják a 3 értéket. Gondolom a többi jó. A sógornőmnek is rossz volt egyszer a pajzsmirigy értéke, neki pihenést javasoltak és a kontrolon jók lettek az eredmények.

Tina,
Hajrá!!!!! Nagyon drukkolok neked. Örülnék ha sikerülne.
Persze a sajátomnak is…… :wink:

Chrissy,
Nekem is rosszabb lett az inzulinom a mettől. Akkor a Merckformint szedtem, utána felírta a Meforalt. Attól meg szépen lement. Nagyon jó hogy neked lett péd a mettől. Nekem nem.
franci

Xtina persze annyira nem érdekel a recepciós csaj, de azért kellemetlenül érzem magam. Neked pedig kitartáááás! :wink:

Franci lehet, hogy valóban nálam is az volt a baj, hogy úgy mentem oda, hogy csodát várok. És nem történt nagy lépés. A T3, és T4 elvileg jó, a határértéken belüliek. De hogy azon belül is, mennyire jó, fogalmam sincs. És változtatott vmit diétádon? JAvulnak az értékeid?
szti1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?