Új privát üzeneted érkezett!

én meg nem szeretem a laptetüt mert vissza kell mindig lapozzak hogy hogy megnézzem előttem szólt e valaki

Kép

Kép
napsugár035

napsugár:mit mondott a doki hanyadik hétbe is vagy pontosan? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hetedikben

Kép

Kép
napsugár035

az jó.és rosszullétek meg ilyenek vannak?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

néha szinte elviselhetetlen, komolyan ülök a vödör fölött és sírok, vessetek rám követ, tudom igy kell neki lenni, néha mégis nehéz, ha nem lenne izgulnék nagyon

Kép

Kép
napsugár035

Szegény minden nap leírta, mennyire szarul van...
Vendég

Ja, úgy oké...
Nekem kb január 5-én volt pém.
Vendég

napsugá:nemsoká elmúlik a rosszullét.de inkább legyen.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, köszi a palacsintát! :lol:
Vendég

tényleg küldenék mert olyan sok lett:)
Meg a pocaklakóknak is kell:) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szaisztok: nem tudtam ma jönni mert dolgoztam de ilyen jó hírekre érdemes benézni.

SUGI: :) :) :) Látod megmondtam én, hogy nincs semmi baj!!!!
Akkor mostmár hivatalos kismama vagy gratulálok !!!!

Kép
csucsu05

szia csucsu.na milyen volt a meló?gondolom elfáradtál :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Hilla vagyok reggel 5kor indultam és este értem haza nemrég. Holnap reggel 6kor indulok kicsit később mert jól haladtunk és talán korábban is végzünk. megyek is füredni meg aludni.
Puszi

Kép
csucsu05

jóéjt csucsu.holnapra jó munkát :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi,
de jó!!! És igen, ilyen gyorsan kell dobognia annak a pici szívnek. Még születés előtt nst-n is olyan 140-160 percenként.

Ma este tiszta olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Azért az még korai lenne 18. napon...
Na és kezdek taknyosodni, nagyon örülök neki, nem szeretném, ha ez bármibe is bekavarna... Lili is beteg lett, valóószínű tőle kaptam el megint. Komolyan, életemben nem voltam összesen annyit beteg, mint mióta gyerekem van...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska:mielőtt nekem is gyerekem született volna azelőtt én se voltam igazán beteg.Mióta van a kisfiam azóta télen 1-2-szer tuti van valami bajom nekem is meg a páromnak is aki szinte soha nem volt beteg.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Deika:ezek nagyon jó hírek,csak hajrá!!!Most nagyon ügyesnek kell lennetek! :lol:

Napsugi:Látod,mi modtuk hogy nem lesz semmi baj!Ez a rosszullét nem hiába van!Mielőbbi jobb közérzetet kívánok!

Luca:Nem értem a vonalzódat!

Csucsu:Kitartás!meglesz az eredménye! :wink:

KépKép
lyndee

dreika,bocs a nevedért!

Jó sok hibával írtam...bocsika,ugy látszik elfáradtam ma :cry:

KépKép
lyndee

Sugi,
Na látod!!!!!! :D Nagyon örülök Nektek! :lol: És csodaszép a vonalzód! :wink:
Sajnálom a rosszulléteket, 2 hét múlva adhatsz belőle kicsit. :D

Mi a különbség a Duphaston és az Utrogestan között? :oops:

Lina,
Biztosan most ágyaz kistesó. :lol: :wink:

KépKép
dreika

Dreika,
szerintem hatásában nincs sok különbség, a Duphastont a szádon át veszed be, az utrot meg máshol... Az utro talán jobban felszívódik ott, ahol kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sZIASZTOK!!

Napsugikismami!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Természetes, h örülsz, egy részét tudjuk, min mentél keresztül. Nekünk is erőt ad a te örömed! Jó egészséget nektek!!

Kislibus!
Hogy vagy????????? Sokat gondolok rád, remélem gyógyulsz!!!!!!!

Erika!-Linácska!
Hajrá!!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!! Szívesen csatlakozom Hozzátok. Mi a természetre bíztuk eddig...

Mindenkinek minden szépet és jót, Ábel felébredt és követel!

Még annyi, h 44. napon vagyok. Piri sehol, fájdogál a hasam. Remélem amiatt, h nő a méhem! A hónaljam is fájdogál, na meg néha álomkór kap el.... Írok később!

Pussz!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sugi! :lol: Szuper hírek, nagyon örülök.
Most már egész sokan vagyunk újra várandósok, és mindenkinek sikerülni fog:!: :lol:
Vendég

Lina,
nekem az utrót is szájon át kell. Kérdezte, hogy tabletta, vagy hüvelykúp, inkább a tablettát választottam.
Még holnapig eldöntöm, hogy 1x1 vagy 2x1 legyen. :roll:

Zsuzsu,
nekem nagyon gyanús vagy. :lol:
Remélem legközelebbi talinkon már 2 kismami fog csevegni. :wink:

Kislibus,
mit mondott a doki?

KépKép
dreika

Nekem is az utrot tabletta formájában kellett szedni.

Linácska:Drukkolok,hogy sikeres legyen ez a hónap! :wink:

Zsuzsu:nagyon izgulok érted!Nem sütnél el egy tesztet előbb? :lol:

Kislibus:várjuk a fejleményeket!Mit mondott a doki?Remélem semmi komoly!

KépKép
lyndee

Sugi!

Na jól van. Örülök Nektek. H. ilyen, nem szószátyár, én még mosolyogni sem láttam soha, na meg érdekes arckaraktere van, de anyu bízik benne, és ahogy elnézem hiányzik belőle a hatvani dokiktól megszokott sztárallűr. Még mindig van időd orvost választani szvsz a 12. hétig érdemes keresgélni.

Dreika!

A duphastonban kevesebb a hatóanyag. A hüvelykúp bár kényelmetlenebb, de akinek a gyomra nem veszi be a vasszeget is, annak jobb a hüvelykúp. (és hányós kismamiknak nem terhelik még ezzel is a gyomrát).

Lina!

Az a betegség még jól is jöhet ám! :wink:

Most mennem kell, nemsokára megyünk a klubba.

tjuca

Sugi! Tudtam én! Hiphiphurrráááá!!!!!!!!! :D
Nagyon örülök! Most már nyugi!

Juca, mozgást érzed?

Kép
zmimi

Juca,
tudom én, hogy egy kis immunrendszer gyöngítés nem árt. Végül is lázas nem vagyok, egy nagyon kicsit folyik az orrom.

Zsuzsu,
tényleg, nem akarnál csinálni egy tesztet? Hogy hogy bírod ilyen sokáig ki???? :shock: :shock: :shock: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

észrevettétek hogy egyre több a kismami.
Zsuzsu, dreika, lina, meg a többiek, tessék fölzárkózni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele akik már kismamik, de szerintem az izgulás nem fog elmúlni a 12-dik hétig, bár utána is történhetnek tragédiák, de azért mégsem annyira gyakori.
Nekem kicsit nehéz fölfogni, hogy ennyit is elértünk.
Dreika, te is jössz majd a kettővel?
Kapsz tüszőrepit is?

Kép

Kép
napsugár035

sziasztok.gratulálok minden friss kismaminak!!!!!!!!!!!!! :lol:
zsuzsu:szerintem te is babás vagy már mint sokan itt./kivéve én/ :cry: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi,
oké, szerintem ez a célja mindegyikünknek. :D
Hát én az egynek is nagyon-nagyon örülnék, a lényeg, hogy minden rendben legyen.

Most épp agyalok, csináltam egy LH-t az előbb és a tesztvonal duplája a kontrollnak, szóval nem repedt még meg a tüsző. Remélem a tegnap estével nem kapkodtuk el a dolgot. És plussz motíválásnak ma van a Jónás napom is. :shock: :D

KépKép
dreika

Ja, tüszőrepit nem kaptam, mert NINCSEN. :shock: :evil: :shock: Talán majd márciusban lehet megint kapni. :roll: :?

KépKép
dreika

hajrá dreika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyugi nitácska!Én sem vagyok babás,de tudod mi majd egyszerre,és majd szépen felzárkózunk mi is :wink:

dreika:ez nagyon izgi,lehet holnap lesz ovud?

KépKép
lyndee

az lh-t nem délután kell csinálni? :shock:

KépKép
lyndee

lyndee:igen igazad van mi egyszerre leszünk babásak :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika,
mi az, hogy nincs tüszőrepi? Nehogy már ne lehessen kapni...
Amúgy ha reped magától, szerintem nem is érdemes, nekem is csak cisztát csinált. Ja, és 24 mm-es tüszőnél állítólag már nem szabad, csak 18-21 között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Reggel elkezdtem írni, erre pár perc múlva felébredt kiskölök és rázta a kiságy rácsát.. :o :) Most alszik, remélem nyugiban írhatok.

Mimi!
Szupercsini vagy és a pocid is aranyos!!!!

Juca!

100%, h nem nézett rám Rita a műtét után. A műtőben felébresztettek és annyira magamnál voltam, h a saját lábamon mentem a szobába. Megkönnyebbülést éreztem és nem voltam álmos. Úgy tűnik kevés altatót kaptam. Nem aludtam semmit, kaptam az antiD-t, jött Bence ( később jött, mrt halaszthatatlan elfoglaltsága volt), szőlőt ettem...szóval teljesen ébren voltam. természetesen ettől eltekintve jó orvosnak tartom, bár nem tudom szülésnél milyen. A hangjára már nem emlékszem! :D :D
Amit a hálapénzről írtál azzal maximálisan egyetértek. "haragszom" azokra a dokikra, akik a kórház-klinika műszereit használják és zsebreteszik a lét....Nagyon sok orvosról tudom, h jómóban él. Sokaknak pár ezer ft előteremtése is gondot jelenthet.
Az Én dokimon nem éreztem, h vár a szülés után pénzt. Az asszisztense azt mondta, h a doki tisztában van azzal, h a magánrendelésrejárás is sokba kerül, na meg a gyermek is. A dokimnak 3 gyermeke van amúgy.

Erika!
Bence megy a hónap közepén (21-e talán) a Construmára, de kollégákkal, így nem mehetünk. Örömmel társalognék veled kismamiként is!!! Szurkolhatok ikreknek?? :)

Linácska!
Jobbulást Lilinek! Ti mit szólnátok ikrekhez??

Lyndee!
Tündér vagy!!! :D Novemberben két nega tesztem is volt, aztán a 48. napon megjött. Most nem akarok nega tesztet, de az igaz, h kíváncsi vagyok én is. Amíg nem tudok biztosat él a remény.....

Csajok!
Ha 25-27-e körül éreztem Pé-t, akkor most hol tarthatok?? Milyen "folyamat" történhet a testemben??? Azóta szinte mindennap együtt vagyunk és örömünket leljük egymásban :oops: :oops: ......
Fájdogál a hasam, a méhemre gyanakszom. Mensi előtt nem emlékszem, h ilyen lett volna... ( biztosan csak én vagyok olyan dinka, h remegve megyek pisilni, lesem a bugyim és a pisit, nem-e vérzek..)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, ha akkor volt péd, akkor már beágyazódott, és zebrásat tesztelsz.

Lina, és is nagyon náthás voltam pé után!Nem is dolgoztam 2 hétig.Aztán mire teljesen meggyógyultam, kiderült a baba is. :lol:
Vendég

Zsuzsu,
akkor most 15-17 dpo-n tartasz kb, szóval mehet a teszt...
Ikrek??????? Hát én benne lennék, de láttam, hogy csak egy tüsző ért. Végül is egypetéjű még lehet, de az egynek is örülnék nagyon.

Luca,
akkor a nátha jó omen. Remélem minden úgy alakul, ahogy szeretném. Tényleg nagyon szeretném...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tényleg Zsuzsu,
mikor hozzuk össze a babás randit?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Engem elfelejtett mindenki? Én is akarok menni a taliraaa. :wink: :wink: És ha lehet akkor nagy hassal.

Lht csak délután lehet csinálni mert ah reggelivel csinálod akkor az orákle vagy is jóstesztbe megy át.

Sugii
Nagyon nagy gratulaaa. :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Nekem jövőhéten lesz ovum. Húú dekivi vagyok ráá.

Ma nem tudtammérni hőőt mert a drága férjem felkeltett hogy üdítőt kér a Balu. Mondom neki mikor ránéztem az órára hogy ha már te nemsoká kelsz és fel is ébredtél most is AKKOR MI A FENÉNEK KELLETT ENGEMET FELKELTENI!!!! Anyááám ezek a férfiak. Nem is tudtam visszaaludni és így ugrott a mai hőnézés.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok,

gratulálok minden pocakosnak, eléggé irigykedek is, hogy már itt tartotok. Én úgy átaludnám ezt a következő 3 hónapot.
Mi ez a sok iker??? Ezt valahogy ti akartátok így, vagy valami kezelésnek köszönhető (kicsit ismeretlen nekem ez a téma, amit írtok annak is a fele kínai)? Nekem is kell!! Tegnap fel is vetettem a férjemnek, hogy mit szólna ikrekhez. Azt mondta, ne kompenzáljak, lesz baba, de annak kell örülni és nem angyalkát kell vele pótolni. Biztos igaza van... Ő sokkal jobban bírja a veszteségeket mint én. Nálam már az is tragédia, ha eltörik egy pohár, rohanok venni egy ugyanolyat. Képzelhetitek hogy érzem magam most ebben a 3 hónapos várakozásban...
Zsuzsu, nekem is volt negatív tesztem az előző babámmal, de mégis terhes voltam. Mondtam is a férjemnek, mert hát én ÉREZTEM. Persze tutit csak a doki tud mondani, meg akkor már látja is az ember és az olyan jó! Egyébként nekem is kb ekkora lesz a fiam mire ott fogok tartani ahol most Te. Már be is irattam szeptemberre bölcsibe mert akkor én már rendes pocakos leszek, semmi kétség! :)
mazsomka

Lyndee,
Én úgy tudom, hogy ovut NEM első vizeletből kell. A jóslót viszont igen.

Lina,
a tüszőrepi nekem nem volt fontos, mert eddid mikor néztük mindig megrepedt (kopp-kopp-kopp), csak a progi. :)

Zsuzsu,
Semmi gond, akkor majd nagyobb pocival talizunk. :wink: Persze, ikrek is jöhetnek, lényeg az egészség.
Valentin napra egy zebrácskát Bencének? :lol:

Mazsomka,
Nekem most először érett 2 tüsző, illetve az egyik azért csak 16os volt tegnap délben még.
Szerintem mindannyiunknak nagyon nehéz volt az első 3 hónap és igen, amit írtál, hogy mindenhol terhesbe/babásba fut az ember (korosztályunk, játszótér …) nem könnyű. Nekem 4 hónapja volt a műtét, mostanra vagyok jól, de ha valaki bejelenti, hogy terhes, akkor még mindig sírhatnékom támad. :(

KépKép
dreika

Köszi csajok!!!

Igazából az érdekelne, h nőhet-e már a méhem és érezhetem-e ezt??? Ugye nekem már a második baba....

Linácska!
Benne vagyok a taliban, bár Bence programját nem ismerem. Hol taliznánk???

Mazsomka!
Én ugyanúgy éreztem, mint Te. Iszonyat nehéz, zakato az ember agya és nehezen felejt. Rossz álmok, sírógörcs.
Nálam a mensi elég erős, görcsös és bőséges. Nem hinném, h olyankor babás lennék. Kivételek persze vannak.

BIZTOSAN POCAKOS LESZEL!!!!!!!

Luca!
hogy vagytok???????

Vera!
Én benne vagyok egy taliba pld. bp-n valamikor. Ha kitaláljuk a helyet és kb. az időpontot, akkor elkezdem győzködni a férjem....
Igen FÉRFIAK...... :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Erika!
Jól hangzik!!!!! :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Dreika!

Ha kellemetlen találkozni, akkor nyugodtan mondd meg. 8) Nem szeretném, hogy én jól érezzem magam, Te meg szorongj belül!

tjuca

Zsuzsu!

Nem tudom melyik a rosszabb, várni és figyelni magad, és minden apró jelnek nagy jelentőséget tulajdonítani, vagy lepisilni egy tesztet. Én utóbbit tenném, bár tudom Te várakozós vagy. (A nagy huncut étvágy Mimire volt jellemező babásan)

Mimi!

Igen érzem. Még csak kevésszer, de érzem. Ezt az egy-egy rúgást viszont már nagyon korán éreztem, nem is merem megírni, mert még Münchausennek tartotok. :twisted: Viszont azóta sem érzem sokszor, tényleg napi egy-két rúgás az egész. De hát még csak 15+4 vagyok. :twisted:

tjuca

És Mazsomka azt elfelejtettem hozzátenni, hogy itt a lányok hatalmas erőt tudnak adni és minden sikeres teherbeesés egy-egy reménysugár.
Szóval Jucus, talira fel, Ti kismamik vagytok a pozitív példa! :wink:

KépKép
dreika

Jucus=Juca bocsi :oops:

KépKép
dreika

Na beleültettétek a bogarat a fülembe :D csináltam mégegy LH-t, ez is pozitív. Lehet a tegnap déli 24es nem repedt még meg? :roll:

KépKép
dreika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?