Hú, azt hiszem korábban kell felkelnem, mert ennyi levelet képtelenség úgy végigolvasni, hogy teljesen fel is fogjam
Már jegyzeteltem közben, hogy kivel mi volt ma
Judyt
Nagy gratula a 6mm-es babucidhoz!!! Ha meg ikrek lennének, akkor dupla gratula!!!
Stella, Tacsifül
Irigy kutya vagyok most én is. Én is havat akarok. Imádom a hóesést! Ezt szegény kutyusom szívja meg mindig. Mikor esik a hó, jönnie kell velem, pedig nagyon utálja
1-2 év múlva már végre lesz szánkópartnerem is
Kristóffal nekivágunk és egész nap csak szánkózunk, meg hógolyózunk, megtanítom majd korcsolyázni is
Hú de várom már
Biztos nem sok ilyen anyuka lesz, mint én, aki így fogja élvezni
Zsófi
Olvastam az emailt. Köszi szépen. Majd még kérdezek valamit
Zsuzsci
Egyetértek a mielőbbi dokihoz menésben. Egy kezeletlen felfázás csúnya következményekkel járhat, felterjed a petefészkekre, petevezetőkre, aztán komoly gondokat okozhat a bébiprojektben.
Tündi
Nem volt jó a tipp
Nem boltban ismerkedtünk meg apucival
Először is tudni kell, hogy én sose szerettem diszkókba és bulikba járni, táncolni is utálok a mai napig, ritmusérzékem sincs. Életemben ha 3-szor voltam buliban, akkor sokat mondok. Viszont 1997.október 10.-én elmentem a barátnőmmel egy szüreti buliba, szokás szerint nem táncoltam, hanem a sarokban duzzogtam, hogy miért kell nekem itt lennem. És akkor odalépett hozzám Ő, és rá tudott venni egy táncra, aztán még egyre és még egyre, aztán hazakisért...és azóta együtt vagyunk
A megérzésről pedig. Most utálni fogsz, de nagyon. De te kérted, hogy azt írjuk le, amit érzünk, és ne azt, amit hallani akarsz.
Hát én azt érzem, hogy ebben a hónapban nem fog sikerülni
, viszont kb. 2-3 hónapon belül igen. De nem ikrek, csupán egy baba
De ez csak egy megérzés, ami lehet, hogy nem is igaz.
Most menekülök, mert most utálsz...
Babus