Szijjasztok
Hát nálunk hol van net, hol nincs. Hárman harcolunk egy gépért, mert a router is besz….
így szétosztani sem tudjuk.
Encike nagyon szép a babuci, és valahol mélyen irigyellek kicsit, hogy túl vagy rajta, és ilyen „könnyen”. Gyorsan ment, és ez tök jó!
Lányok lányok nem feladni, most jön a jó idő, apukát minden adandó alkalommal elkapni romantikázni, papás-mamást játszani
Jönni fognak azok a babák!!! Egyébként tök jó látni a táblázatot, hogy egyre több a kismama. Ajaj én vagyok a következő a sorban?
Egyébként a tesztek nem biztos, hogy elég érzékenyek. Annyiféle van abból is. Emlékszem nekem anno amolyan baromi halovány volt, hogy azt hittem csak képzelődöm. Mondjuk disznó módon csináltattam a tesómmal vérvizsgálatot, és ott már virított rendesen a HCG szint. A teszt pedig még jóval utána mutatta csak ki. Úgyhogy még lehet baba annak ellenére, hogy még negatív.
Hát mi megvagyunk
Most már tudom, miért hívják a várandósságot terhességnek. Emma nemcsak befordult, de leszállt teljesen szülés pozícióban van, a medencecsontjaim majd szétrepednek (tágulnak a hormonok hatására), és úgy de úgy tud feszíteni, hogy néha csillagokat látok. Már sehogy sem jó feküdni, szopipárna nélkül már nem bírnám. Lábdagadás most kezdődik, mint ahogy jóslóm is van már, a súly +4,5 kg-nál tartok. A dokim szerint örüljünk, ha egyben maradunk május végéig.
Apuci már kivan, a vajúdásról szülésről álmodik, csatakosan ébred, és idegesebb, mint egy kismama
Pedig aztán túl kell esni rajta, nincs mese, csak nem bírja a tehetetlenséget azt mondja.
Jelenleg csuklik a kis drágám, már minden nap gyakorol.