Új privát üzeneted érkezett!

edi ilyen taslival ment el a piri:D:D:D:D:D nagyon cooool

nekem egy napos szokott lenni a tojcsi de ebben a hónapban nem volt :) vagy nagyon elkaptuk és nem volt ideje :) mert nem kellett már segíteni akatonákat :):):):):)

melisch: nem érzek semmit :):):):):)

nika70
Salgótarján

wowowowowowowowowowow
nem hiszem el egy laptető ez már kell jelentsen valamit nagyon régóta nem volt laptetőm :):):):)

nika70
Salgótarján

Azta Nika laptető Kép
Ez már valamit jelent :lol: :lol:

EDI
ediii

timi veled mizus látom hőd leesett de piri-t még nem jelöltél esetleg van valami fejlemény????

Kép
Kép
melisch

Melisch,jobban vagy már?fel a fejjel :)

KépKép
bettike83

Bettike az élet megy előre és nem szabad hátranézni. Te hogy vagy???

Kép
Kép
melisch

Melisch,én jól vagyok,tegnap óta nem érzem azt a szurkálást,de viszont a cicim fájdogál,olyan mensiszerűen.szerintem ebből megint az lesz...dehát ez van,tuléljük,muszály:)

KépKép
bettike83

Hát ja túl kell élni és előre nézni, nekem is reggelre jött meg nem is éreztem csak írogattam reggel nektek majd mikor mentem pisilin a wc papír véres lett. A hasam még csak jóval utána kezdett fájni.

Kép
Kép
melisch

Hát igen ez elég gáz,de ne keseredj el az a lényeg,jókedvűen minden könnyebb lessz :) én is igy próbálom meg felfogni,vannak az életben más dolgok is és meg kell próbálni ezeket a pici dolgokat is élvezni,elterelni a gondoltaidat a babáról.bár nehéz tudom,én sem tudom túl sokáig kiverni fejemből.és egyszer csak mikor nem gondolunk rá akkor hipp hopp ott lesz a bébi a pocakban,igy lessz :) :wink:

KépKép
bettike83

melisch,bettike! látom tartjátok a frontot :D többiek hol vagytok??
imo! már rég voltál :roll: minden rendbe??
előbb utóbb mindenkinek sikerülni fog, tudom,hogy rossz érzés én is így vagyok vele minden hónapban mikor jelentkezik piri.....,de valahogy mindíg túl kell lépni...
bettike! neked első baba??

EDI
ediii

Sziasztok!!

Hú,Nika nagyon drukkolok neked! Tuti van valami ott!!

Nita! Neharagudj,tegnap este már nem tudtam gépközelbe jönni,így nem is tudtuk megbeszélni,hogy találkozzunk a börzén. Mi amúgy nem voltunk kint 1 óránál többet,nem voltam tőle elájulva. Az Avent-nél bevásároltunk,meg vettem szoptatós párnát ,ágyneműt, textil pelust és kb. ennyi. Ruha nekem nem nagyon kell,mert kaptam már egy csomót,az most az első időkre jó lesz. Viszont utána elmentünk a Brendonba és megvettük a babakocsit. Szóval összességében hasznos volt a mai nap.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!
nika: drukk-drukk, hogy elkerüljön a piri :)

olyan szép idő volt ma egész nap a kertben lábatlankodtam...

melisch: jó hogy már egy kicsit jobb kedved van. hidd el nem lett volna jó december végén - január elején szülni, olyankor minden második doki szabin van :wink:
a legközelebb már mi jövünk...
olvastam hogy gyógyteát fogsz inni. énis azt iszogatok, palástfű teát. sajnos nekem a cickafark nem jött be, mert allergiára hajlamos vagyok. egyszer ittam de kiütéseim lettek, úgyhogy abbahagytam.

Nekem még mindig nem volt piri, pedig már nagyon "várom", hogy elkezdhessem inni a málnalevél teát.

edii: jó az avatarod :)

Timi
titimee

Edi,igen próbáljuk tartani a fronot,látszik hogy hétvége van,mindenki pihizik:)igen első baba lenne ha lenne :D de nem hiszem....
Ti mióta próbálkoztok?
mostmár csak nekünk kellene gyorsan babásodni :D hajrá,hajrá :D azt hiszem mindent megteszünk az ügy érdekében.

KépKép
bettike83

titimee én nem vállalom be a málnalevél teát, valahol azt olvastam, hogy inkább csak szülés végén ajánlatos inni, hogy kitáguljon a nő és éppen ezért nem ajánlatos fogamzáskor. Pedig én is nagyon sok jót olvastam róla, de lemondtam utólag. Én nem vagyok annyira allergiás, ellenben öcsémmel meg anyukámmal, de legalább tudom ha valami nincs rendben ne igyam tovább a teát. Nem tudom ha ebben a topikvan volt a link de ezen az oldalon olvashatsz a teákról, bár a málnalevélről tán máshol olvastam. Tehát nincs piri akkor még semmi nincs veszve, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bettike83 a 83 a születési éved??? Ha igen akkor mi egyidősek vagyunk és ha jól emlékszem Pedi is 83-sa :wink: Én nem tudom miért de a tegnap, talán megbocsájtható, ugy olvastam, hogy 1 hónapja próbálkoztok. Most a hőmérőzés topikban újra olvastam és felfogtam, hogy kb. egy cipőben járunk, pár hónap különbséggel. Remélem nem veszed rossz néven de ne csak te menj el vizsgálatokra kérd meg a párodat menjen ő is katona vizsgálatra. Nem kellemes de sajnos 40%-ban ők 40% a nők és 20%-ban mindketten hibásak a meddőség miatt. Sajnos már 1 év sikertelen próbálkozás után kicsit ránk mondják a "meddő pár" kifejezést. Dióhéjban az én történetem: tavaj augusztusban voltam dokinál, nem látott növekvő tüszőt 10.nap/28 napos ciklusaim voltak. 5 napi LH teszt után feladtam, mind negatív volt. Persze pont akkortól vagy 3 hónapig 30 napos ciklusaim lettek, normális volt, hogy - volt a teszt én meg 15. nap abbahagytam a tesztet. Ekkor kiborultam velem van a gond nincs ovulációm. Anyukám mondta, hogy lehet nem volt jó a teszt vagy éppen olyan hónapom volt. Nem hallgattam senkire. Bezárkóztam és nem érdelet semmi. Januárban elhatároztam irány Szegeden a Kaálit. Ekkor találtam a babanettre. Úgy döntöttem még megnézem az LH tesztet abban a hónapban is. 17. nap full pozitiv volt, azóta sem volt olyan erős +. Nagyon megörültem, mindenkit felhívtam és mindenkinek lemondtam, hogy nincs bajom (anya, öcsém, sógornőm, barátnőm). Táncoltam örömömben a szobába. Mindent beleadtunk de január 29.én pirivel ért véget a hónap. Ekkor ismét elmentem dokihoz, megint korán 11. nap, látott növekvő tüszőt, azt mondta szerinte minden ok de menjen el a férjem is. Nagyon szomorúan jött haza az eredményekkel lassú a mozgékonyságuk és csak 15,5 m/ml volt neki. Így nehéz lesz a spontán de bízok még benne, ha őszig nem lesz baba akkor akarom megpróbálni az ínszemet. Ezt csak azért írtam le, hogy próbáljalak rávenni küld el a párodat is, ők sajnos nehezen viselik és nem akaróznak elmenni kivizsgálásra. Sokan csak akkor döbbennek rá mikor a meddőségi központban elkezdik a vizsgálásokat a nő miatt. Kívánom, hogy nektek ne legyen semmi komolya bajotok és valamilyen kezelés neked rendbe hozza a ciklusod és egy kettő babás leszel!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch,igen 83as vagyok,akkor tök jó,hárman is egyidősek vagyunk:)akkor te is elég sok mindenen mentél keresztül de bizni kell!!!!!!!sikerülni fog,és remélem nem kell inszemre menned,de ha mégis akkor legalább eredményes legyen:)

olyan szörnyű hogy mennyien küzdünk babáért,sokan évek óta és semmi,nem tudom mi van ezzel a világgal?!bezzeg aki nem akar gyereket annak lesz....nálunk az utcában van egy cigány csaj(nem vagyok fajgyülőlő),max 17 éves lehet,de asszem már a 4.gyereke van,és meg csak csodálkoztam hogy minden évben ujabbés ujabb gyerek van,gondoltam biztos én bolondultam meg,vagy nem nőt meg a tavalyi gyerek,mert pici babát tológatott... de nem,másik baba volt.ez van neki évente van,ilyen helyre jön a gyerek dögivel :oops: aki meg megadna mindent neki,oda meg nem jön.igazságtalan.ezt azt hiszem soha nem fogja senki megértetni miért is van igy:(

KépKép
bettike83

bettike!! mi már több mint másfél éve próbálkozunk,de nekem már van egy kisfiam,de a tesó nem akar sikerülni, nemrég volt HSG-m és akkor kiderült,hogy az egyik petevezeték elvolt záródva a másik meg egy picit..., tudom én másvagyok mint ti,mert nekem már van egy kisfiam,de ugyan olyan kudarccal élem meg a sikertelenséget mint ti, de én nagyon drukkolok neked is meg melisch-nek is ,hogy megtudjátok mihamarabb milyen csodálatos dolog anyának lenni!!!! :wink: :wink: Kép

EDI
ediii

Nita!! mikor tudod meg,hogy kislányod vagy kisfiad lesz??? a barátnőm veled egyidős és neki már múlthéten mondták,hogy kisfia lesz :D

EDI
ediii

Bettike az ő szervezetük sokkal szívósabb nem kell őket velünk összehasonlítani. Én azonban azt vallom, hogy olyan korban sokkal hamarabb teherbe esnénk mi is. Ahogy telik az idő úgy esik az esélyünk is. Meg hallottam, hogy kitágulunk és nehezebben tapadnak meg a falon a spermiumok és jutnak be a méhbe. Lehet ebben is van valami.

Ediii esthajnal topikjában most lett + tesztes egy csaj, neki talán múlt hónapban, max 2, volt HSG-je és neki is el van zűrodva az egyik petevezetéke, de most ott a baba, úgyhogy fel a fejjel nálad is meglesz az eredménye. Én látom itt a netten, hogy mindegy hányadik baba nem jön össze mégis megviseli a csajokat. Van aki a 3.-at várta, meg is volt de meghaltak, azóta ritkán jön biztos még nem tette túl magát, pedig ikrei lettek volna. :cry:

Ne aggódjatok ha eljön az idő akkor a mi pocakunkat is bérbe veszi valaki 9 hónapig. :wink:

Kép
Kép
melisch

egy történet: a barátnőmék és mi tök véletlenül úgy gondoltuk,hogy jöhet a kistesó,gondoltam ha már így alakult milyen jó lesz,hogy együtt leszünk kismamák...,de közben kiderült ,hogy a párjának, nagyon lassúak a kiskatonák és műteni is kell herevisszere volt. gondoltam akkor nekünk annyira nem is kell még próbálkozni ,mert nálunk nincs semmi probléma,tehát hamar összejön...,de azért persze rajta voltunk a babatémán csak jobb lett volna ha a barátnőmmel együtt leszünk várandósak..,1 évet mondtak a dokik a párjának ,mint gyógyulási idő, de a barártnőmnek is rendszertelen volt a ciklusa,gondoltam,hogy hát akkor nem leszünk mi együtt kismamák ,mert mire nekik sikerül addig hosszú idő eltelhet. a barátnőm már 4 hónapos terhes ,mi pedig még mindíg próbálkozunk :( ,mint kiderült nagyon rosszul gondoltam,h. nekünk hamar összefog jönni.....,mikor mondta a barátnőm,hogy babát vár nagyon sírtam...,ne értsetek félre,nagyon örültem,hogy babát vár ,csak hogy én még mindíg nem,olyan mintha a sorstól egy nagy pofont kaptam volna,amiért így gondolkoztam....,de ez általában minden területen így van nálam,amire azt hiszem,hogy ez nekem menni fog, a végén mintha megmutatná valaki,hogy nem lesz ám az olyan egyszerű és mindíg pofára esek.../ bocsi ,hogy ilyen hosszú lettem :oops: :oops: /

EDI
ediii

Edi,éppne olyan nagy kudarcként élheted meg te is mint mi,csak neked ott van a fiad és ha nagyon elkeseredsz akkor magadhóz szorittod és ez erőt adhat a kritikus helyzetekben:)mennyi idős?biztos lesz testvérkéje idővel,drukkolok:)

Melisch,én is hallottam hogy fiatalabban sokkal nagyon az esély,dehát mi még akkor azt hiszem tanultunk és ilyen még véletlenül sem fordult meg a fejünkben:)de most igen,és jönni is fog az picur akire ennyire várunk:)párod hogy birja?

KépKép
bettike83

Edi,nagyon sajnálom,de viszont a barátnődnek gratulálok a picihez.persze hogy az embert kiakasztja dolog.nagyon rossz dolog ez igy,de legalább végi kisérheted a terhességet,hátha nálad is beindulnak a hormonok:)

volt egy eset,nem rég hallóttam:itt ahol én lakom van egy házaspár,nagyon szerettek volna babát,de már vagy 10éve,nem jött.meddőnek nyilvánitották.gyerek nélkül nem akartak lenni igy örökbe fogadtak egy pici babát.én a nőnek annyira beindultak a hormonjai hogy pár honapos volt a pici mikor kiderült hogy babát vár,pedig ez lehetettlen volt a dokik szerint:)

KépKép
bettike83

melisch!! bízzunk benne,hogy mindenkinek fog sikerülni :wink:
ezért jó itt lenni, megértjük egymást, másnak hiába mondjuk,nagyon nem értik,hogy most miért kell ennyire görcsölni,már a párom se érti... ő azt mondja ha jönni akar úgy is jönni fog,de ez nem olyan egyszerű, legalábis nekem....,szóval jó,hogy vagytok, nekem sokat jelent :oops: :D :D
örülök ha valaki pozitívat teszttel az mindíg felvidít :lol: :lol:

EDI
ediii

bettike! már 8 éves elmúlt, és már nem lehet babusgatni :? :D
Korán jött,nem terveztük 22 éves voltam,csak elkapot a hév minket és nem védekeztünk :oops: egyetlen egyszer :shock: kiérti ezt ,most meg éjjel-nappal dolgozunk rajta :lol: :lol:

EDI
ediii

Edi,és ha most is elkapna a hév? :wink: :D

KépKép
bettike83

bettike! lehet,hogy úgy sikerülne, van benne valami :lol: :lol:
lassan már úgy vagyok vele,hogy csak azért vagyunk együtt,hogy talán most sikerül a baba ,ezen jár az eszem és nem azért mert,húú de kivánjuk egymást és ez már zavar...
Ti hogy vagytok ezzel??? vagy csak én vagyok ilyen dilis :lol: :lol:

EDI
ediii

Hát igen bettike én is tanultam 2005-ben fejeztem be az egyetemet. A férjemet pedig 2004 novemberében ismertem meg. Még mindig sóvárogtam az egyetem kezdetén szétment 3 éves kapcsolatomért. Volt közben még egy 1 éves kapcsolatom de nem voltunk egymásnak teremtve, ahogy szétváltunk úgy gondoltam ez jel, hogy vissza kell térjek az ex.-hez, ő kapcsolatban élt de 2 év után kinyitotta a szemét, hogy a csaj füvel-fával megcsalja és otthagyta. Nem akarózott kibékülni pedig sokat beszélgettünk. Egy alkalommal neki régi osztálytársai jöttek abba a bárba ahol mi voltunk, odahívott, hogy üljek az asztalukhoz. Forgott velem a világ csak rá figyeltem gondoltam kibékülünk. De nem lett semmi, nem is kísért haza és nem is hivott fel. Azon az estén kaptam egy névjegykártyát a férjemtől, hogy ő is abban a városban él ahol én sulizok és ha gondolom hívjam fel bármikor. Erre én heccből felhívtam vasárnap, rá egy hétre, a férjem. Na több sem kellett neki, a férfi hiúság nem hagyta nyugodni csütörtökön ő hívott, hogy menjek vele vacsizni. Nem akartam de nem is akartam lerázni. Felvettem a legbővebb nadrágom és egy szimpla bő pulóvert, hogy nem értse félre a dolgokat. Sminkelni sem akartam de az öcsém visszaültetett 2x a tükör elé míg látható sminkem nem volt. Ő már nagyon unta az ex mesét és bátorított lépjek új kapcsoltba. Nagyon energikus és természetesen viselkedtem vele és már szombaton elcsattant az első csók. Elmondtam neki egysmást az exxről és azt is, hogy nem lesz könnyű dolga mert szerelmes vagyok 7 éve másba, de neki ez kihívás volt. Ez volt november közepén és mi már május végén együtt laktunk és augusztusban ő mondta, hogy babát szeretne tőlem. Én nem akartam, mert nem igazán hittem még akkor sem ebben a kapcsolatban. Karácsonykor megkérte a kezem és tudtam az exxel most már végképp le kell magamban számoljak. Össze sem lehet hasonlítani a 2 srácot, a férjem jobb nála. Sokszor gondolom, hogy a sors most azért bűntett mert nem akartam a gyereket amikor ő, mert önző voltam és még mindig visszakacsintottam a múltba :oops: De én karriert akartam, akkor kaptam munkát és nem akartam babát. A sors most megbüntet minden gonosz gondolatomért :oops: amit akkor a férjem ellen gondoltam. De annyira szép volt a kapcsolatunk, hogy nem hittem, hogy létezik ilyen boldog élet.

Kép
Kép
melisch

ediii nekem is jobb amikor olyan időszakban vagyok, hogy semmi esélye a babának, pé-kor ugy görcsölők, hogy nem is igazán élvezem csak kezdeményezek mert kell :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Edi,azért nálunk szenvedélyből történi a dolog:)sőt én olyan is olvatam már hogy ha egyszerre van orgazmus akkor nagyon nagy az esély a babára mert olyankor könnyebb az od vezető út a kis katonáknak:)szoval ne görcsöljetek rá,élvezetből legyetek együtt,az is kell,sőt!!!:)szexi fehérnemű,vadittó zene,és a párod csak úgy bomlik a karjaidba,neki is sokkal jobb ha nem ütemszerűen,muszályból történik a dolog:)
na nem mondom hogy ez használ,meg ettől tuti lesz gyerek de legalább boldogabb vagy és ha boldog az ember,minden sokkal könnyebb:)

KépKép
bettike83

Na jó nem mondom hogy én mindig fullon vagyok,van mikor én sem vagyok annyira odáig a dologért,de muszály.azért próbálok örömmel nekiállni a dolognak:)

Melisch,szerintem nem büntet ezért az ég,sőt inkább dicsér,mert mégis kitartottál a férjed mellett,pedig nem sok esélyt adtál a dolognak,ez nagy szó,és most boldogok vagytok mert nem dobtad el a multad miatt.és ne aggódj,az a pici nemsokára ott lesz a pocidban:)próbálj kikapcsolódni és ne csak erre gondolni:)
én is igy próbálom tulélni ezeket a honapkat...

KépKép
bettike83

bettike83 egy idő után nem tudtam bizni a férfiakban, ezért kételkedtem, hogy a mostani férjem szándékai komolyak és féltem egy újabb csalódástól. De nem bántam meg imádom, bár nem úgy alakultak a dolgok ahogy én az annak idején megálmodtam, de boldog vagyok vele és nem adnám oda senkiért. Örülők, hogy a sors új esélyt adott és nem kellett egy agyoncsépelt kapcsolatot felújítani, mert a sok seb nem gyógyult volna be. Így tiszta lapokkal kaptam új esélyt és ezért hálás vagyok. :lol:

Kép
Kép
melisch

nyuszi...én ott voltam végig...........csomó mindent vettem!!!!!majd mutíííííííía babakocsit!!!!!!
nika toovábbra is drukk++++++++++++++++++++++++++++
edíí remélem jövőhéten megtudjuk!!!!4akkor megyek uh-ra....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bettike nekünk másfél év eredménye Gergő és a tesó baba sem akar olyan hamar jönnni ővele kb egy éve próbálkozunk de majd most :):):):):):):):)) talán bizutosan stb :)ne add fel van remény mondjuk nálam a korom is hátráltat hiszen ez évben töltöttewm nemrég a 39-et :):):)

edii: ez azért nem így van amiért nem bíztál magadban eléggé azért nem jött még össze mert mindig azt mondtad ráérek stb hidd el a pozitív gondolkodás nagyon sokban segíthet mondjuk én mondom akinek még ez nem igazán jött be de majd most :):):):)):

edii lehet az a baj hogy éjjel nappal csináljátok :):):) azt olvastam valahol hogy ha mindennap csináljátok az a legjobb fogamzásgátló mert a pasiknak a katonája nem tud regenerálódni ha sokat csinálják kell neki kb két nap vagyis próbáljátok meg minden másnap csinálni pé környékén :):):)ja és pé után meg egy darabig ne mert a katonák elzárhatják a petécske útját és emiatt is lehet hogy nem ér be a méhbe és nem tud megtapadni :) ezt is itt hallottam a babaneten :)

melisch ez nem semmi történet de a lényeg hogy most minden rendben van lezártad a múltat ( mert ugye lezártad???) és most már eleget bűnhődtél a gondolataid miatt próbáld mondogatni hogy jó anya lesze stb és hidd el jön a baba :):):)

nekem is volt egy se veled se nélküled kapcsolatom hosszú évekig sok idő kellett hozzá hogy rájöjjek hogy nem ő kell nekem és az interneten kezdtem el ismerkedni nem mondom hogy nem voltak rossz randijaim de a párommal elsőre egy hullámhosszon voltunk és 10 napos internetes beszélgetés után találkoztunk fent én még akkor nem akartam tőle sokat de azóta elválaszthatattlanok vagyunk nagyon szeretjük egymást és biztosan ennek eredménye hogy a sors megajándékozott minket Gergővel :) én a múltamat lezártam és imádom a páromat :):) és most már jöhet akistesó is már a lakás is rendeződött helye is van bőven a tesónak vagyis minden renben van az életemmel nem cserélneém el senkivel sem :) pedig nagyon sokáig vádoltam magam hogy biztosan miattam nem jön össze körülöttekm mindenki házas gyerekei vannak stb 34 éves voltam mikor megismerkedtem a párommal és örökre tervezünl :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ja és egyébként piri sehol :D:D:D:D:D:D pingvinekkel elment a sarokra :):):):)

nika70
Salgótarján

nika nagyin bizakodom veled kapcsolatban..........hajrá!!!!!!!!++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika,én is szorittok:)nagyon!!!!!!!!
Melisch,örülök hogy igy érzed,és látod a bizalo végül kialakult,vannak még normális pasik,és a te férjed is az:)a babáért kicsit küzdeni kell,sajnos ez a mi sorsunk,de nem adjuk fel,jönni fog:)

KépKép
bettike83

csajok hol vagytok?? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,hogy vagy?:)én éppen mosogatok de közben beugrottam kicsit,csak olyan lassú most a babanet,lehet csak nekem :twisted:
Miket vettél ?bizti szupi lehetett:)

KépKép
bettike83

betti köszi jól vagyok.........pihizek....
hát vettem.....baldahin vasat,baladahin függönyt,rugdlózókat,kombidresseket,picike sapikat,egy gyönyörű pólyát,asszemm ennyi.... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én meg levágtam a szerelmeim haját a kissebbik itt van :)
Kép

nika70
Salgótarján

Nika,nagyon jó lett:)

Nita akkor jól bevásároltál,hiányzik még valami amit még kell venni a picinek?azért hihetettlen hogy már lassan 18 hetes leszel,és lassan mrg lehet tudni hogy ki is lakik odabent,kislányt vagy kisfiút szeretnél?bár azt hiszem majdnem mindegy,csak egészséges legyen.mondjuk én lány párti vagyok,legalábbis elsőnek:)

KépKép
bettike83

Nika! reméljük ott is marad a pingvinekkel egy darabig :lol: :lol:
nagyon helyes kispasid van!! :D

Nita!! akkor majd várjuk a híreket :D .. melyik nap mész??

EDI
ediii

bettike azért még jó pár dolog hiányzik........nekem tényleg mindegy mi lesz....a párom szeretne egy kislányt!!!
edíí még pontosan nem tudom....lehet elmegyek holnap a beutalóért de lehet csak csütörtökön.....
nika asszem kezdek belezugni a fiadba.........ugye még szabad?????? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy telt a hétvége? Én végre kipihentem magam. annyira rámfért :) ma is egész nap a kertben voltam és olvasgattam.

nitacska: dejó, nemsokára kiderül hogy kisfiú vagy kislány lesz a tesóbaba. Neveken már gondolkodtatok? ne felejts el képet kérni ha mész uh-ra :) gondolom már nagyon várod.

nika: nagyon jó lett a sérója a kisfiadnak :) ügyes vagy. drukkolok továbbra is :)

melisch hogy vagy? iszogatod már a teát?

Timi
titimee

titimee attól függ hol lesz az uh.ha a korházba ott tuti nem lesz kép...mert nincs papaír a gépbe.....az sztkba ott kapok........
már nagyon várom......nálam a nevek....liliána vagy bence.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitaaa hát beállhatsz asorba :):):) van már pár jelöltünk :):):) minden korosztályból :wink:
szép nevek :)

nika70
Salgótarján

Kép

EDI
ediii

Nita! szép név mind a kettő :)

Nika! ma csinálsz tesztet?? vagy már csináltál??

EDI
ediii

sziasztok.............
képzeljétek tegnap este olyan jól lehetett érezni ahogy mocorog a pocaklakóm!!!!!!!!olyan jó érzés volt,de ugyanakkor furcsa is......

nika akkor 1.-ső helyre szeretném kérni magam!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!

Itt aztán volt élet a hétvégén. :wink: :D
Nita!
Örülök hogy már egyre jobban érzed a kis pocaklakódat. Biztos nagyon jó érzés. :wink: Már én is nagyon várom a pillanatot, bár néha mintha már őt érezném, de ebben még nem vagyok biztos. :oops: :)

Nika!
Mikor tesztelsz???
Nagyon drukkolok!! ++++++++++++++++++++++++++

Titimee!
Te most hogy állsz? Remélem neked sem jött meg. :wink:

Lányok!
Fel a fejjel!! Hamarosan mindenki kismami lesz itt. :wink: Hisz 2009 a mi évünk!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

nita megbeszéltük :wink: :wink:
még nem teszteltem mert még nem érkezett meg a teszt :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Egyszerre írtunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És mikorra jön meg a teszt? Remélem ma még megkapod, és holnap reggel ellőhetsz egyet. :wink:
Már nagyon kiváncsian várom a fejleményeket nálad. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?