Új privát üzeneted érkezett!

Hahó Csajszik Kép Itt az elveszett Zsuzsi (na jó nem is)
Judit Kép
Tiszta szívemből gratulálok!
Judyt, Jura, Mea Kép
Hamarosan remélem Nektek is küldhetem a gratulációt Kép
Stella Kép
Nekem két (egymástól független) doki is azt mondta, hogy az elevitet, és a folsavat is szedjem. Én ezt teszem...
Annácska Kép
Ne keseredj el! Bízz az új dokiban. Tuti biztos hamar kikezel minden babagátló dologból Kép
Tündi Kép
szépen lassan felkúszunk a tábla tetejére, és ott maradunk, oké?! Kép
Nagyon drukkolok Nektek!
Én a 12.cn-on voltam dokinál, a jobb oldalon volt egy 16 mm-es, és egy 18 mm-es tüsző. A méhnyh.-ra is azt mondta, hogy teljesen jó.
Nagyon reménykedek, ma vagyok a 15. cn-n, a pocim fáj, a hőm mélyponton, úgyhogy szerintem most van a repi. Kép
Két hét és kiderül, hogy sikeresek voltunk-e Kép

Kép
zsuzsci

Gyöngyi!
Remélem igazad van és tényleg gyorsan rendbe jövök. Csak olyan hosszú az a két hónap, amíg semmi esetre sem eshetek teherbe Kép

Jura!
A doki szerint kizárt, még ha volt is baba, hogy megmaradjon Kép

Zsuzsci!
Örülök, hogy jelentkeztél. Akkor mindent bebe, nagyon-nagyon drukkolok! Kép
Bízom a dokimban, nagyon kedves és alapos.
Csak nagyon szomorú vagyok, hogy még várnom kell Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

AnnácskaKép
tudom milyen rossz várniKép!
De ne aggódj, a többiek szépen bezebrásodnak karácsonyig (!!!!!), mi meg követjük őket januárban!
Majd kergetjük egymást a táblázatban és gyönyörködünk a többiek zebrájában!
Stella

Kép
stella9

Gyongyi,
nem kaptam toled levelet kedden. Elkuldened megegyszer? Sajnos volt valami gubanc, igy eleg sokaknak kellett ujrakuldeniuk a leveluket, de most mar jo!

Babus,
szerintem is csak annyi van, hogy rajott, tulsagosan szalkasitott az elmult napokban a sok hancurozassal, ezert most Garfield-ot tuzte ki mintanak maga ele. Nyugi, biztosan jol van, csak pasibol van es igy kiszamithatatlan neha... Kép

Annacska,
milyen fertozesed van, ami ennyire komoly?

Jura,
de jo lehetett ez az ikerbabas latvany. Szamomra a szuletes maga egy csoda, de az ikrek meg valosaggal megmagyarazhatatlan jovevenyek szamomra...

Vanda
vanda72

Annácska

Én is pont azt akartam kérdezni, mint Vanda, hogy milyen fertőzésed van?
De ha a baba érdeke ezt kívánja, türelmesen ki kell várnodKép
Egyébként is, ne hagyd magára Stellát, ki fogja majd az ő kezét januárban? Hisz a többiek akkorra már mind babásak lesznekKép

Zsuzsci
Mindent beleKép szépek a tüszőidKép Nagyon drukkolokKép

Babus

Kép
babus2005

VandaKép
Elkuldtem meg1x. Remelem most atmegy.

ZsuzsciKép
Hajra! Ilyen szep tuszokbol mar kell hogy legyen valami - vagyis inkabb valaki! Kép

Gyöngyi

bgy

Stella Kép
Rendben van, akkor újévkor miénk az első zebracsorda Kép

Babus Kép
Nem hagyom magára Stellát, majd fogjuk egymás kezét és nem eresztjük el.

Babus, VandaKép
Sajnos nem bírom elolvasni a kézzel írott diagnózis, csak annyit tudok, hogy Klion nevű gyógyszert kaptam rá.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Nagyon sajnálom.Kép
Nem írsz emailt?

Gyöngyi, Vanda!
Örülök, hogy jelentkeztetek.
Tényleg hasonlóan működtök.Kép

Zsuzsci!
Akkor harcra fel.
Legyetek ügyesek este.Kép

Jura!
Biztos jó lehetett az UH-kép.
Irigy kutya vagyok, már én is akarok.

Mea!
Örülök az elhatározásodnak.

Tündi, Stella, Pilis!
Nagyon tetszenek az új képek.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt,
elfelejtettem megkoszonni, hogy en is kaptam egy babat a zebram helyett. Az en szamitasaim szerint 2005. junius 22-en kellene kibujnia a manonak. Majd ha egy ultrahanggal is pontositjuk a datumot, akkor szolok, ha nem ugyanez.

Gyongyi,
megkaptam az emiledet es valaszoltam is. Remelem most nagyobb sikerrel jarunk, mint a het elejen.

Annacska,
vegyel cickafark-furdot, az nagyon jot tesz minden nogyogyaszati fertozesnek!

Vanda
vanda72

Judyt!
Annyira éreztem, hogy gond lesz. Küldtem emailt.

Vanda!
Jó ötlet, megyek is és még ma veszek a gyógynövény boltban. Nem tudod hogyan kell megcsinálni a fürdővizet?

Annácska

annácska

Annácska
Én úgy tudom a Klion-t gyulladásos betegségekre adják.Pl: műtétek után, mandula kivét után.

Judyt
Fogjuk mi is lobogtatni az UH-kat!És ki tudja hányan lesznek rajta?!

Képzeljétek tegnap hazafelé a vonaton nagyon jó narancs illat jött valahonnan. Hát csorgott a nyálam. Rögtön kombináltam, hogy már ez is egy tünet. Aztán jót nevettem magamon. Reggel meg annak örültem a belvárosi utcákon ,hogy milyen írtó büdös a kutyapisi. Hát remélem nem beképzelem, mert ha igen, akkor most óriásit fogok koppanni.
jura

Jura
De jó lehetett ikreket nézni Uh-n! Kép

Zsuzsci
Örülök, hoyg jelentkeztél, már aggódtam Kép De jó hogy tudod a tüszőid állapotát Kép Én is nagyon szeretném tudni Kép Kár hogy nem látszik ha a tükör elé állok Kép
Szerintem mi is jól tennénk, ha kézenfognánk egymást, és húznánk fel a táblázatba magunkat, és ott is maradnánk Kép Bár a táblázatban való feljebb lépést azt hiszem nem így kellene értelmeznünk, mert ha feljebb megyünk az csak úgy lehet ha valaki leesik fentről, ezt meg nem szeretnénk Kép Szóval csak növekedjenek a ciklusnapok és mindenki maradjon a helyén, és inkább a zebrák meg babák jöjjenek minél lejjebb szépen felöltve a táblázatot Kép

Vanda, Gyöngyi Kép
Nagyon vigyázzatok magatokra! Ez a szív dolog nem tréfa még ha csak enyhe is, a mi kismamáinknak extrán kell figyelniük magukra Kép

Stella Kép
Igen, csöndben voltam kicsit, összejön a meló így hónap végére nekem Kép
Meg aztán el is vagyok szontyolodva egy kicsit. Egyik budapesti kolleganőm ma mondta nekem a telefonba, hogy ő bizony már 4 hónapos, küldött UH képet is a babájáról. Amúgy gyönyörű és hatalmas, annyira, hogy az eredetileg május eleji szülést módosították valamikor áprilisra, 2-3 héttel korábbra Kép Szóval jó volt látni a képet, de elgondolkodtam rajta. Ők is akartak már, szeptemberben volt az esküvőjük, és még bőven azelőtt összejött. Ha nekünk most nem jön össze, amikor tényleg próbáltunk odafigyelni és 2 naponta akciózni, akkor bennem összeomlik a világ, az biztos! Már most is bőgök, hogy erre gondolok, nem is látom a billentyűzetet.......
AZ tény, hogy első 2 hónapban nem figyeltünk a projectre, harmadikban már jobban, most meg még jobban,most úgy érzem, ami tőlünk telik azt megtettük. És most várni kell 2-3 hetet, hoyg megtudjuk sikerült-e. Na és amikor napközben jön az sms a Szerelmemtől, hogy "borzasztóan imádlak és ugye szülsz nekem törpét?" akkor nagyon boldog vagyok hogy ő is enynire akarja, és félek, hogy mi lesz ha megint azt kell neki mondanom, hogy MEGJÖTT! Kép Én most éltem át azt először, hogy kolleganőm mondja, hogy nekik összejött, de nem gondoltam, hoyg ez ilyen pocsék érzes belül. És az milyen pocsék lesz, ha a pécsi kollegám akinek szintén szeptemberben volt az esküvője és előbb összejön nekik Kép
Szóval csak elgondolkodtam, talán nem kellett volna.......

Babus
Ha a kormány nem csak szóban kérné a párokat hogy tervezzenek családot és vállaljanak babát, hanem fizetné a nyaralást is ami alatt jobb lehet az esély a babaásodásra, akkor én már 3-szor körbejártam volna a Földet Kép

Tündi
Vendég

Jura!
Nekem most egy is megfelelne az UH képen, de ha kettő lenne az se lenne baj.Kép

Tündi!
Ez a tükrös-tüsző nézős módszer nekem is teszene.
Nem kellene dokihoz járni.
Kép

Judyt
KépKép
judyt

Annácska
Nagyon remélem, hoyg ez a 2 hónap a te és a leendő baba javára fog válni, hiszen ez nem kevés idő! Nagyon ügyesek vagytok hogy megértitek ezt és inkább vártok.Fel a fejjel, mi itt vagyunk és drukkolunk nektek, addig is szeretgessétek egymást a pároddal, a kiscsajt meg nyugtasd meg, hoyg a kistesó csak jövőre akar jönni, mert most tél lesz és hideg és a nyarat jobban szereti Kép

Judyt Kép
Érdemes képet feltenni, mert te olyan kis lelkes nézegető vagy Kép Köszi a dícséretet, majd rakok fel még jobbakat is, olyan vicceseket, tudod Kép

Stellácska Kép
El is felejtettem válaszolni a kérdésedre a nagy önsajnálatban, ne haragudj Kép A hőm még normál, 36,4 körüli. Múlt hónapban a tüszőrepit követően 5. napon ment fel. Úgy számolom, most szombatra esik ez, addig még van egy menet apával pénteken Kép

Tündi
Vendég

Hová lett a vidám Tündi?!Kép
Nézd csak, ezt találtam a netenKép Ezek szerint még semiről se vagytok lemaradva:
"A szakma azt tartja, hogy véletlenszerű időpontokban végzett (nem halmozott, tehát egy napon 1x) szerelmi együttlétekből átlag minden 16-18. esetben fogan terhesség. Természetesen fogamzásgátlással nem élőknél. Ez így persze nem teljesen korrekt: a valóság, hogy a hazai viszonyok átlagos együttlétei alapján (itt már beleszól, hogy a valóban fogamzóképes napokon egyáltalán tudnak-e együtt lenni?!) másfél-két év alatt általában 'összejön' egy terhesség.
Célszerű az "éles" időszak előtt pár napot kihagyni az együttlétben, hogy amikor kell, a legéleterősebb sejtek kezdjék meg feladatukat.
A lelki állapot perdöntő lehet: sem a családi, hivatali traumák, sem a görcsös akarás nem kedvez a fogamzásnak. Háborúkban az asszonyok sokszor nem is menstruáltak, amíg katona férjükről hírt nem kaptak. Volt család, ahol (mint utólag kiderült: a zsarnok) anyós halála vezetett az egyébként egészséges házaspárnál a terhességhez."

Anyóssal hogy álltok?Kép

Babus

Kép
babus2005

Annacska,
cickafarkfurdo: 20 dkg cickafark (ez altalab 4 csomag gyogynovenyboltban). Reggel beaztatod egy nagyon nagy fazekban az egeszet, tele engeded szobahomersekletu vizzel. Egesz nap hagyd allni, este melegitsd forrasig. Forralni nem szabad. Engedj a kadba annyi vizet, hogy a melleid ne erjenek bele, ha beleulsz. Annyira meleget engedj, amilyet meg el tudsz viselni. Ontsd bele a leszurt cickafark fozetet es csucsulj benne 15-20 percig. Omleni fog rolad a viz, de az a jo. Ezt hetente egyszer megcsinalhatod, amig nem erzel valtozast. Nem tudom, hogy ezzel a klionnal szabad-e ilyet csinalni, de Babus talan tudja, hogy osszekapcsolhato-e a termeszet a tudomannyal?

Vanda
vanda72

Nagyon köszönöm a sok dícséretet tüszőileg Kép
Büszke vagyok rájuk, hogy ilyen jó nagyra sikerült őket növesztenem.
Tündi Kép
Nagyon megértelek, nekem is hasonló gondolataim vannak. Csak ez már a 7. ciklusom.
Itt az én munkahelyemen is szinte napról-napra nő a kismamik száma. Én pedig irigykedek, nagyon....
Mivel az én Drágámnak minden eredménye tökéletes lett, ezért én nagyon félek, hogyha most sem sikerül, akkor magamat fogom még jobban okolni. Nekem is jobban fáj az, hogy a páromnak okozok csalódást, hogy még mindig semmi, mint az, hogy nem jött még össze. (pedig azt is kudarcként élem meg)
Az elkövetkező két hét elszállhatna...Kíváncsi vagyok...
Tudom, hogy most megint jön a 'tüneteket keresek, és találok magamon', a 'mikor teszteljünk' ideje.

Kép
zsuzsci

TündiKép
Most nem szabad ilyenekre gondolni. Eszedbe se jusson, hogy kétféle kimenetele lehet ennek a hónapnak. Ez csak egyféleképpen végződhet, de mire vége lesz a mostani ciklusodnak javában nyár lesz!!!
Hessegess el minden negatív gondolatot a fejedből!
Tessék pozitívan programozni magadat! (Ezt nemrég mondta az egyik kolléganőm, aki agykontrollra jár)
Most ne is nézz másokat! Tudom, hogy nagyon nehéz és most hiperérzékeny vagy a nagy pocakokra és a kismanókra!
De neked is lesz nem is olyan sokára!
Bizz magatokban!
Én nagyon bízom bennetek!
Stella

Kép
stella9

Tündi Kép
Köszönöm a bíztatást. A lánykámnak meg megmondom, amit a kistesóról mondtál. Még az is lehet, hogy tényleg el hiszi, hogy a kistesó fázós.
Nem is mondtam, ma reggel kérdezte, hogyan kerül a baba az anyuka pocijába Kép Mondtam neki, hogy ez jó kérdés, nem tudom. Erre közölte, hogy akkor kérdezzem meg az iskolában a tanár nénit Kép

Judyt Kép
Nekem is tetszik ez a tüsző nézegetős, akkor legalább egyből lehetne tudni mikor kell akciózni Kép

Annácska

annácska

Zsuzsci!
Én is így vagyok vele, hogy már magamat okolom, mert a párommal minden rendben van.
Tegnap is megkérdezte tőlem, hogy ugye most biztosan sikerül.
A szívem szakad meg ilyenkor, hogy mit fogok mondani ha megint nem sikerül.
Tudom, tudom, hogy most erre nem szabad gondolnom.

Tündi!
Tettem fel új képet.

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok lányok!
Jöhetek közétek? Már párszor írtam a fenti topicba "ma megint megjött"-be, biztos egy páran emlékeztek rám.
Annácska
Nálunk is fertőzés van, mármint a páromnál inkább nekem az orvos nem mondta, de mi is kaptunk a mult hónapban 3 féle gyógyszert rá amit közösen kellett szednünk Klion is közte volt. Sikerült is a baba, de sajnos nem maradt meg. Én is csodálkoztam, hogy a fertőzés mellett sikerülhet? Az orvos azt mondta, hogy persze ha szedtük a gyógyszert rendesen. Azt nem lehet tudni, hogy miért nem maradt meg a baba, lehet, hogy a fertőzés miatt de az is lehet hogy más miatt. Én még azt tudnám nektek tanácsolni, hogy védekezzetek /óvszer/ majd a köztes időben ne és utána ismét. A sógornöméknél így jött össze a baba aki már 6 hónapos terhes, mert náluk is folyamatos fertőzés volt. Kitartás össze fog jönni az a baba.
Én is gratulálok mindenkinek akinek már sikerült.
Többieknek kitartás. Bocs ha egy kicsit hosszú lettem.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Judyt Kép
Bűbájos a képetek,nagyon jót mosolyogtam. Kifogtad a palit, mi? Kép Kép Kép
Tarts ki, már nem sokára kiderül, hogy mi a helyzet. (én úgyis tudom: zebrácska) Kép
És megígérted, hogy jó példával jársz elől, hogy az első clostys hónapban sikerült. Kép

Kép
zsuzsci

Judyt:
Meglestem a képeteket! Hát ezt jól kifogtad!!!!!
Neked is érik egy ejnye-bejnye a negatív gondolatok miatt! Ezt meg ne halljam még egyszer!
Tesség előre nézni és bizakodni.
Az meg kifejezetten tilos, hogy én hibás vagy ő hibás! Nincs hibás, csak leküzdendő akadály!!!

TündiKép
Te most lépsz át a ciklusfelezőn, ugye? Akkor tessék sok kefírt és/vagy joghurtot enni a jó "mély", pihe-puha méhnyálkáért!!!
Hozzá tudsz jutni ilyesmihez Kép? Ajánljek néhány Danon terméket? (Remélem jól látom, hogy most picit mosolyogszKép)
Puszi:
Stella

Kép
stella9

Stella Kép

Bámulatos vagy Kép Kép Kép

Kép
zsuzsci

Judyt Kép
Nagyon jó ez a kép Kép

Gyöngyi Kép
Nekem is azt tanácsolta a doki, hogy paralel szedjük a gyógyszert. Most inkább nem javasolja, hogy pocakosodjak be, míg szednem kell a gyógyszert, előbb kezeljük ki a fertőzést és a kontroll után, ha minden rendben és vissza állítottuk az egészséges hüvelyflórát, csak akkor próbálkozzunk.

Feltettem fel egy képet, de nem ám rosszúl lenni Kép

Annácska

annácska

Stella!
Jól van na, befejeztem.
Tudod, hogy néha hullámvölgybe is kerülhet az ember.De hát hála Istennek nem hagysz ott sokáig.Köszönöm neked.Kép
Most már állok az akadályok elé.
Köszi, tényleg jól kifogtam.

Zsuzsci!
Köszi a dícséretet, tényleg jól kifogtam.
Olyan, mint egy aranyhal, teljesíti a kívánságaimat.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Stella! Hogy is van ez a sok joghurt? Mennyi kell és pontosan mikor? Köszike előre is!

Bocs lányok, de már nem tudok, hogy ki volt tegnap, aki a Closty miatti székrekedésre panaszkodott. Eszembe jutott, hogy az intim tornán azt mondták, hogy reggel fél liter meleg(!) folyadék megindítja a bélműködést, ezzel lehet elérni az egészséges egyensúlyt.
pilis

AnnácskaKép
Szép ez a kép, ne aggódj! A Te arcod is legalább olyan ismerős, mint Vandáé!
Melletted a lányod van, csak picibe Kép?
Stella

Kép
stella9

Tündi!
Saját tapasztalatból javaslom, hogy váltogasd a kefírt és a joghurtot.
A múlt héten Én minden reggel kefírt ettem, és sajnos a gyomrom nem nagyon bírta (gondolok itt a gázokra).
Már bocsi, hogy így leírtam, de sajnos ez volt.

Judyt
KépKép
judyt

Stella Kép
Igen, ő a kislányom. Ez a kép tavaly nyáron készült Balatonon.

Pilis Kép
Már akartam kérni, hogy ha tudod add meg az intim torna elérhetőségét.

Annácska

annácska

PilisKép
nem tudom pontosan mennyi joghortot kéne enni ilyenkor. Biztosan nem vödörszám. Lényeg, hogy iktatsd be ezt is a mindennaki étrendbe, szerintem!
Amúgy ezt is a Babaneten olvastam, talán Babus volt az info forrása.

JudytKép
Igazi aranyhal?!!! Húúú, de jóóóó!
Nam baj, ha néha elszontyolodik az ember, de nektek most bizakodni kell nagyon!
Látod, a Druszádnak is sikerült!!!
Most Ti jöttök!!!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Judit!
Gratulálok,hogy sikerült!!
Judyt, Jura,Mea!
Nagyon drukkolok Nektek!Mikor teszteltek?Jura,ha jól láttam, Te már a 31 cn-on vagy, és 29-30 naposak a ciklusaid, ez már babagyanús, tesztelj!
Rögtön írjatok, ha van valami!
Kinga79

Stella!
Köszi a bíztatást.Kép
Bízakodni fogok.Kép

Kinga!
Köszi a drukkot.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Na jó, ha már az ennyire intim dolgoknál vagyunk, akkor azt is megosztom veletek, hogy a védőnő nekünk azt javasolta, hogy a hüvelyflóra élőflórás joghurttal hozható helyre: egyszerűen többször be kell kenni a hüvelyedet és ennyi. Ezt már más helyen is olvastam, biztosan így is van. Persze ha gyógyszert kaptál, akkor ehhez a praktikához nem kell folyamodni. De egy egészséges nőnek félévente ez nem árt...

Intimtorna: www.bodai.hu/intimtorna

A joghurtos és kefíres tanácsokat pedig köszi!
pilis

PilisKép
hogyte miket tudsz?!?!

Kép
stella9

Annácska!

Hidd el, jobb ha már most megszabadultok a bacijaitoktól...aztán meg mindent bele.
Kliont én is szedtem, bakteriális fertőzésre!Szerintem hólyghurutra!
Mondjuk két hónap az elég kemény!Végig gyógyszert kell szednetek??
Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem mondták meg a betegség nevét???
Nekem a leghosszabb antibiotikumos időszakom akkor volt amikor Chlamidya gyanura felírtak 3 heti adagot! Hogy utáltam minden nap bevenni....tiszta gáz...

Tündike!
Ne ríkass meg mindket. Ne légy ennyire elkenődve kérlek szépen....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
megann

Pilis Kép
Nagyon szépen köszönöm.
Holnap tuti fel is hívom.

Annácska

annácska

Stella! Én is csak az intimtornán lettem kiokosítva. Eddig nem tudtam én ilyeneket. Nem is volt igazán kivel megbeszélni... Aztán most meg örülök, hogy átadhatok egy-egy dolgot.
pilis

Sziasztok, én most hazamegyek!

Judit!!!
még egyszer hatalmas gratula és vigyázz nagyon magatokra!
És ha Pécsen jársz ne feledkezz meg, hogy tartogatok számodra egy hatalmas ölelést!
Párod hogy fogadta a hírt?
Stella

Kép
stella9

most egy picit megynugszom újra miután már megnyugodtam a leveleitek hatására, mert válaszoltam és a rohedék internet eltűntette az egészet..... hogy az a ....... gépelhetem be újra Kép
Vendég

Megann Kép
Ráírták a lapomra kézzelel, csak nem bírom kiolvasni. Annyit látok, hogy kétféle fertőzésem is van. A dokim szerint gyulladásban van és 4-es fokú lett a hüvelytisztaságom és ez nagyon nem jó.
Nekem is majd három heti adagot kell beszednem, aztán jöhet valami Gymafluor kezelés. Amúgy most olvastam a Klionról, hogy a terhesség első három hónapjában és a szoptatás alatt nem szedhető. Ezért kell várnunk.

Szia Stella! Jó pihenést.

Annácska

annácska

Na szóval...

Judyt Kép
Te aztán jól kihorgásztad Kép Ezt a számtech suliban tanították? KépAranyhal duma jó Kép
Váltogatni fogom a kefírt a joghurttal Kép

Annácska Kép
Kicsit komoly vagy a fotón, de olyan kis csinos vagy Kép Biztos készül hozzátok a baba, nyugi! Kép
Ha a kislányod elhiszi, hogy a baba fázós azért csak nyáron akar jönni, akkor azt is el fogja hinni, hogy szégyenlős, ezért csak éjjel költözik anyuci pocijába, amikor már anyu meg apu is alszik a sötétben a szobában Kép

Bgyönygi
Reméljük, nem jön vissza nálatok a fertőzés, és a következő baba már benn akar maradni a pocidban Kép

Stella Kép
Igen, nagyon mosolyogtam Kép Ezt a mai kis szomorkodást leszámítva jól vagyok, jó kedvem van, nem stresszelek (ha az internet nem szórakozik velem) Kép Hát szerintem ez a ciklus 28 napos lesz, jaaaajjjjj miket beszélek, 40 hetes lesz! Kép

Babus Kép
Anyóssal jól vagyunk, köszönjük szépen, apóssal is Kép Nem stresszelek,rendesen menstruálok, szexelünk is amikor kell Kép Szóval ez a hónap akkro tutira sikerre van ítélve KépKépKép

Megann Kép
Nem akarok én senkit megrígatni, sőt, már el is felejtettem a szomorúságot Kép

Tündi
Vendég

Annácska!
Én olvastam a neten egy olyan kúrát ami megszüntet minden nőgyógyászati gyulladást.
Már több ismerősömnek bevállt.
Rákérdezhetnél az orvosodnál.
Itt megnézheted:
http://www.gynevac.hu

Judyt
KépKép
judyt

Annácska!
Hát az a 4-es tisztaság tényleg nem valami rózsás, de majd helyrepakol a kúra, ne izgulj!
A Klionról nem tudom milyen származék ezek szerint biztos nem penicillin mert akor szedhető lenne. A Gynoflour pedig egy hüvelytabletta, ami arra jó, hogy helyreálljon a természetes flórád!
Jobb lesz túl lenni a 'nagytakarításon', aztán pikk-pakk jöhet a baby!
Hogy alakult ez idági, mármint 4-esig, évi rendes rákszűrésen voltál??Ott ki szokták szúrni az ilyesmit!!

Kép

Kép
megann

Amúgy eláruljátok ,hogy hol mustrálgatjátok egymást???
Én is kívácsika vagyok rátok!

Kép

Kép
megann

Megann! Kattints a nevünkre Kép
pilis

Tündi Kép
Köszi. Szerintem nem komoly voltam, csak nagyon fáztam, épp akkor jöttünk ki a vízből Kép

Megann:
Hát én is remélem, hogy gyorsan kikúrálnak és akkor már nem lesz semmi akadálya a babának.
Nem tudom, hogyan jutottam el idáig. Januárban még minden rendben volt, akkor volt a rákszűrésem is. Azzal minden rendben volt most is P2.

Judyt Kép
Köszi, már nézem is.

Annácska

annácska

Judyt Kép
Tüszőrepikor neked is fájt a hasad? Én most eléggé "szenvedek". De csak idézőjelesen, mert örülök, hogy érzem, hogy most van a nagy nap.
Páromtól jött egy édes sms, hogy akkor ma este összetesszük amink van, és beszél a fiúkkal, hogy tegyenek ki ma magukét, és értünk.

Kép
zsuzsci

Zsuzsci!
Igen nekem is érzékeny volt a hasam, és a petefészkem.
Hajrá, drukkolok nektek.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Zsuzsci Kép
Nagyon édi a párod. Remélem ma lesz az a nap, mikor összejön a babó. Drukkolok.

Judyt Kép
Köszönök mindent, biztatást, tanácsokat.
Mindenkinek további szép napot.
Holnap reggel jövök.

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?