Marti!
Milyen helyes fiaid vannak... és azok az igéző kék szemek....hűha, sok lány szívet törnek majd össze
Kriszti!
Nagyon jó, hogy benéztél
Én málnalevél teát ittam a terhességeim végén
nagyon nem jött be az íze, de lehet, hogy volt hatása - ha a sima szülés hatásnak tekinthető
Az a baj, agy szülésnél nem tudod, mi lett volna, ha nem iszod... de itt most komolyan kíváncsi vagyok, hogy kinek mit javítanak a teák a ciklusán... én azért nem iszom, mert tökéletesnek látom a ciklusom (persze csak addig, amíg nem hőmérőzök
)
Ditta, Márti!
Az én uram meg Székelyudvarhelyi
Sokat járunk arra mi is. No meg Marosvásárely mellett laknak a rokonok... ott is volt az esküvőnk, és Réka keresztelője is
Rik!
Hát nem tudom, egy évben egyszer van Mikulás... Sztem nem volt olyan nagy hiba elvinni őket
Mi is voltunk egy helyen Mikulásozni, és képzeljétek, az én lányaim voltak a legbátrabbak
Oda mertek menni, megtapizni a Mikulást, egyáltalán elvenni az ajándékot... Ez fura, mert gyerekkorunkra visszatekintve az uram is és én is beszarik voltunk... vajon ezek honna szedték ezt a vagányságot
Ja még azt akartam írni Nektek, hogy azért szeretem ezt a topicot olvasni, mert a babásodás nem egy, hanem sokesélyes. Ha én nem is, de valakinek a fórumról lehet épp akkor derül ki, és akkor én is együtt örülök vele... így könnyebb nekem is
Aztán gondolkodtam, hogy vajon más is így van ezzel... mert visszagondolva, amikor az első lányomra vártam, hogy jelentkezzen, nagyon idegbajos lettem, ha valaki közölte, hogy babás... most egészen másképp élem meg. Ti?