Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
A kedvenc színem nekem is a sárga, illek a konyhánk falához...Kép

Te ugye Pécs környékérõl vagy?
(már, ha jól emléxem)
Mennyit vártál a babára, és hányadik hétben vagy?
Ancsi

Ancsi!
Igen, én Pécsen dolgozom és Komlón lakom. A babóca 8 hónapnyi sikertelen próbálkozás után sikerült (igazság szerint majdnem egy évet vártam rá, mert tavaly ilyenkorra terveztük, de a páromnak közbe jött egy féléves kiküldetés, így csak tavaly augusztusban kezdtünk próbálkozni), pont akkor sikerült, amikor elkezdték a kivizsgálástKép, az elsö hüvelyi UH-on már 4 napos terhes voltam (persze ezt akkor még senki sem tudta). Az utolsó mensi óta számolva ez a 7. hetem (pontosan 6 hetes és 4 napos vagyok).

Orsi
Orsi

Orsi!
Igen, akkor jól emlékeztem Rád.
Végre Nektek is sikerült!

Ha a mostani ciklusom eredménytelen lesz,
a köv. hónapban én is bejelentkezem vizsgálatra.
Mikor kezdik a vizsgálatokat? Mikor érdemes mennem?
(úgy értem a ciklushoz viszonyítva)

Mit csinálnak velem elõször?

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Jázmin!
Szóval mi csak aug.-ban akarunk ismét a babára koncentrálni, mivel júni végén utazunk haza kocsival. Ez innen kb. 2000 km oda és 2000km vissza, három napot nem akarok a kritikus első terhességi harmadban kocsiban tölteni, zötykölődni. Fő az óvatosság, főleg hogy az első terhességem vetéléssel végződött.

A másik ok, hogy aug.-ban szeretnénk nyaralni, felhőtlenül, szerelmesen, úgy hogy ne kelljen semmiért aggódni, bátran motorozhassunk Görögo.-ban.
Nos ennyi, persze iszonyú önfegyelmet igényel mindkettőnktől ez, a múlt hónapban nem sikerült megvalósítani, úgy jött össze, hogy nem védekeztünk. Nem tudom, sikerül-e most, a terv a védekezés, de lehet, legyőz minket a szerelemKép

Nadin!
Izgulok értedKép Ha vérzel is, akkor nyugtasson az, hogy valószínűleg ezért nem látott az orvos semmit.
Gondolom hüvelyi uh-ot csinált, nem?
Írjál, amint tudsz valami hírt!!!!

Ancsi!!!
Júj de jó, akkor kezdhetünk izgulni értedKépKép
Ez a legjobb időszak a topicban, nemde lányok?

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok. Nekem rossz híreim vannak. Nem sikerült elcsábítani a párom tegnap, pedig akkor volt az LH teszt pozitív. És ma meg vagyok sértödve, sírtam egész nap, tehát ma se lesz semmi.

Ennek a hónapnak löttek.

Sziasztok, mindenki másnak drukkolok.
lotti

Lotti!
Ne aggódj, próbáld meg ma is elcsábítaniKép
Ha nem lenne belőle baba, akkor is egy csodálatos élményetek lesz és nem leszel rosszkedvűKép

Gondolj arra, hogy senki nem működhet gombnyomásra.
Bár tudom, hogy elvárható lenne a pasasoktól, hogy amikor tényleg "babaidő" van, akkor ők is apait-anyait beleadjanak.

Lotti!
Bocs, hogy megkérdem, de akarja most a párod a babát? Mi volt az ok, hogy éppen nem lehetett elcsábítani? Fáradt volt vagy más?
Beszéljétek meg ezt a mulasztást és ne borulj ki! Kérdezz rá, nem nyomasztja-e valami a párodatKép

Sok sikert és szerelmet kívánok! És mindent bele, 24 óráig megtermékenyíthető a petesejt, ha mindketten akarjátokKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Mindenki!

Köszönöm az érdeklödést,nagyon arik vagytok!
Hát nincs semmi jo hirem.Ua. velem a helyzet,mint (azt hiszem)Jázminnal.Valszeg most megy el a baba. A duphaston progeszteron tart.gyogyszer, azért kellett(volna)nagy adagban szedni,hogy abbamaradjon a vérzés.
Mindegy,megprobálom én is ugy felfogni,mint Jázmin.Már megvan az összes szükséges vizsgálatunk,mehetünk vissza a BMC-be.A lombik-baba is babaKép Csak már ott tartanánk...

Jázmin!
Veled mi ujság?

Nadin
Nadin

Sziasztok!

Hát úgy néz ki a dolog, hogy a lista aljára zuhantam.Kép Most jött meg egy órája. Kép
Szóval, újra játszunk...

Kriszti: 8 c 44 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 30 cn Adács 27 év
Anna: 5 c 26 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 25 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 23 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 21 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 16 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 14 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 14 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 13 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 12 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 12 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 6 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 1 cn Nyíregyháza 26 év

Jázmin!
Neked mit tanácsolt az orvosod "barnás izé" ellen? Nekem nyolc hónapja mindig jelentkezik a mensi előtt. Három hónapja a hormonvizsgálat teljesen rendben volt, most majd az új ciklus 2. felében ismét elvégzik. Addig is UH a 14. nap körül. Ezért írták fel a Clostyt?

Éva
Nekem is UH lesz a 14. napon. Vagyis a doki azt mondta, hogy a 12-14. nap valamelyikén menjek.
Ilyenkor a 15. nap már késő?
Téged ilyenkor a kórházban fogad a doki? Mert ez esetben nagyon jó helyen dolgozol...
Melyik területen dolgozol egyébként?
Ne fogjátok vissza magatokat, most tényleg esélye van a babának! Figyeld a nyákot!

Rita
KRita

Jajj! Elrontottam... Természetesen nem sárga vigyorit szerettem volna rajzolni arra a szomorú tényre, hogy megjött (Kép Kép Kép ), csak sötétben tapogatom a billentyűt...

Rita
Krita

Sziasztok.

Mégis volt "tánc" ma este... Kép
És nem is nekem kellett csábítanom, csábult magától.

A tegnapi LH teszt ami pozitív volt, azt jelenti, ma vagy holnap van peteérés, tehát jókor voltunk együtt.

Zsó-fi! Igen, akarja a babát, csak gondjai vannak, és amolyan magába fordulós típus ilyenkor.

Egyébként én is holnap megyek UH-ra, megnéznik mi újság tüszö-ügyileg, és a múlt havi hormonvizsgálatokat is most elemzi ki az orvos.

Mindenkinek drukkolok. sziasztok
lotti

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsi!
Engem a 14. napon küldtek volna hüvelyi UH-ra, de a dokinak közbe jött valami, ezért csak a 18. napon csinálták meg. Ez után jött volna egy vérvétel, a hormonszintek ellenörzésére (ezt a 4. és a 21. napon végzik el), ha még mindig nem találtak volna semmit, akkor a petevezetékek átjárhatóságát nézték volna, de ez elött mindenképpen megnézték volna a páromat is.
Nem tudom a te dokid hogy áll hozzá, de az én eredeti orvosom egy évnél elöbb nem volt hajlandó semmilyen vizsgálatra, ezért kerestem fel egy másik dokit.

Rita!
A ciklusaid hosszától függ, hogy késö-e a 15. nap, ha már megtörtént addigra a tüszörepedés, akkor azt csak valószínüsíteni fogják. Nekem a 18. napon volt az UH, addigra már csak a sárgatestet és azt látták, hogy 14mm-es a nyálkahártya. A doki azt mondta, hogy 99%, hogy megvolt a peteérés, de azért azt kérte, ha újra megjön hívjam fel, mert meg akarta ismételni az UH-ot. Szerencsémre azóta sem jött megKép!

Mindenkinek szép napot!

Orsi
Orsi

Sziasztok Lanyok!
Koszonom,hog felirtatok a listara. Igen az volt a gond, hogy uj ciklust kezdtem es szomoru voltamKép igy eloszor ossze kellett szedjem magam.
A tegnap voltam dokinal, es nalam rendben minden, viszonta ferjemnel nem sok javulas, ezert ha ebben a honapban sem jon ossze a baboca, akkor a kovetkezobe, peteeres idejen fogok menni es a spermakat a mehbe fogja helyezni,mivel nagyon hamar elhalnak, nincs idejuk felerni.Mind a ketten kell megyunk,ugyhogy nem tudom hogy fog tortenni? Volt valaki hasonlo helyzetben, vagy tudtok valakit aki vegigjarta ezt a folyamatot is?
Erika
Erika

Sziasztok!

Rita!

Sajnálom, hogy megjött, de azért nem kenõdj el.

Szerintem a 15. nap uh.-ra már késõ, de szerintem
nekem a 14.nap is késõ már, mert úgy éreztem és
a hõm szerint is tegnap volt peteérésem.
A hõm tegnap 36,5 volt, ma reggel 37.
Igen, én itt járok a dokihoz helyben a kórházban.
Az Intenzív osztályon dolgozom, így tényleg
jó, hogy ha megbeszélünk egy idõpontot, itt
vagyok helyben és munkaidõben el lehet végezni
a vizsgálatokat.
Tegnap este nagyot akcióztunk, hát remélem
sikerült összehozni a babócát.

Zsófi!

A petesejt 24 óráig megtermékenyíthetõ?
Nem csak 18 óráig? Lécci írjátok meg.
Én már teljesen össze vagyok zavarodva.

Sziasztok

Éva
Éva

Jó reggelt!
Rita!
Kép Kép Kép nem jó hír!

Orsi!
Most még orvosválasztás elõtt állok, igazából nem tudom, hogy melyik lenne a jobb:
a hozzánk közelebb esõ Gyöngyösön, vagy itt Pesten orvost keresni.
Tavaly Gyöngyösön voltam, épp nyáron, ezért a választott orvosomat helyettesítette egy másik, aztán õt is egy másik. Úgy éreztem magam, mint egy labda. Kép
Mivel nem volt "gazdám", nem is foglalkoztak velem túlságosan, amíg a kórházban voltam, ezért nem tudom, hogy mitévõ legyek.
Ha problémamentes lenne a terhességem, akkor azt hiszem inkább Pest mellett döntenék, de ha megint jönnek a gondok, jobb ha közelben maradok.

Lehet, hogy vizsgálatokra ide kellene jönnöm a MÁV-ba, elég jó híreket hallok errõl, vagy a Baross utcai SOTE-ra. (ott tavaly is voltam, amikor nem akartam elhinni, hogy meghalt a baba).

Tudtok ajánlani valakit, aki mama-baba-barát??

Ancsi
Ancsi

Orsi!
A nyálkahártya 14 mm-es??
Nem is tudtam, hogy ilyen vastag!
(nekem még sosem néztek ilyet)

Ancsi
Ancsi

Ancsi,a hugom Gyöngyösön lakik,de csak rosszat hallott a kórház szülészetérol és a tapasztalatai is rosszak.Szerintem pedig éppen akkor kell a maximálisat nyújtó helyre menni,ha gond van.Persze,a távolság miatt lehet,hogy egy idotol be kell feküdnöd.

Mariann
Mariann

OrSi!

Akkor a mai uh. (14. nap) már szerinted is
késõ nálam. Mert, hogy tegnap lehetett a
peteérésem, úgy éreztem és a hõ is azt
mutatta.

Most akkor hiába minden uh., meg egyebek?
Lehet, hogy már nem fog látni az orvos semmit?

Puszi

Éva
Éva

Szép jó reggelt mindenkinekKép
Lotti!
Nagyon jó hallani, hogy elcsábultatok és pont jókorKép
Most akkor lehet izgulni!!!!!

Éva!
Én úgy tudom, hogy 24 óráig megtermékenyíthető a petesejt, a spermiumok meg elélhetnek 4-5 napig is benned, de csak kb 48 óráig termékenyítőképesek. Ezért javasolják a kétnaponkénti akciót. Ha valaki másképp tudja, írja megKép

Nadin!
Szomorú, amit írtál.Kép De jó, hogy így fogod fel, ha a baba menni akar, akkor jobb nem beleavatkozni. A dokid petezsákot sem látott? Milyen vastag volt a nyálkahártyád? Miből következtetett arra, hogy lehet, most megy el a baba???

Éva!
Szurkolok, hogy az akciótok meghozza a gyümölcsétKép

ANna!
Mit mond a dokid,mikorra kezel ki a hólyaghurutból? Mikor próbálkozhattok legközelebb???Kép

KRita!
Ne légy szomorú, amiért megjött!!! Igazad van, lehet megint próbálkozniKép
Ha listát módosítasz, légyszi mindenki ciklusnapját növeld eggyel, mert így nagy kavarodás lesz, ha csak a sajátodat változtatod meg, nem fogjuk tudni, csak visszakeresés után, hogy most akkor éppen ki hol tartKép

Kriszti: 8 c 45 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 31 cn Adács 27 év
Anna: 5 c 27 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 26 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 24 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 22 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 17 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 15 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 15 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 14 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 13 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 13 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 7 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 1 cn Nyíregyháza 26 év

Pussz mára mindenkinekKép Zsófi
Zsó-fi

Ancsi!

Hát igen, nehéz dolog ez az orvos-kórház választás. Mindenkiröl vannak jó és rossz vélemények és csak remélni lehet, hogy jól választottunk. A Fitt Mamában írtak most a bababarát kórházakról, itt a Szent István Kórházat dicsérik nagyon, Dr. Siklós Pál szülészt és Csürösné Gödényi Erzsi szülésznöt kérdezték. Nekem nagyon szimpatikus amit írnak: félhomály van a szülöszobában, a kismama választhat zenét, csak ha már nem lüktet, akkor vágják el a köldökzsinórt, mellre teszik az újszülöttet, nem kötelezö a beöntés és a borotválás és állítólag alig hallani csecsemösírást. Szóval, így elsö hallásra remekül hangzik. A MÁV-ról is sok jót hallottam itt az interneten, de állítólag nem szívesen adnak érzéstelenítést.

Orsi
Orsi

Sziasztok!
Kedves Erika!
Amirol irsz azt az "eljárást" inszeminációnak nevezik. Nekem még nem volt ilyen de Petra nemrég beirt egy pár web cimet az egyik a meddoség -lombikbébi topic cime volt, itt biztosan tudnak neked válaszolni az inszeminációval kapcsolatban. És pozitiv példákat is láthatsz, hiszen többeknek sikerült igy a baba! Sok sikert!
Szonja
Szonja

Ancsi!
Én úgy tudom, hogy 9mm-töl ideális a nyálkahártya a beágyazódáshoz. Nekem is azt mondták, hogy a 14mm nagyon jó, és amikor ezt nézték én már terhes voltam!

Éva!
Azt is nagy valószínüséggel meg tudják állapítani, hogy már megvolt a peteérés (sárgatest, nyálkahártya), legfeljebb a következö ciklusban egy kicsit korábban nézik meg. A petesejtröl és a spermiumokról én is azt tudom, amit Zsófi írt.

Lányok!
Most olvastam, hogy egy amerikai felmérés szerint 213 25-35 év közötti nöböl csak a 30%-a esett teherbe a 10-17 nap között, a többi, 70% ezen kívüli idöpontokban! Szerintük nincs biztos módszer, lényeg a spontán szerelem, kb. másnaponként.

Orsi
Orsi

Mariann!
Igen, sajna ott nagy úr a pénz, anélkül már nem
is vállalnak szülõ nõt.
(De hol nem számít??)

Orsi!
Kíváncsi vagyok ezekre az eredményekre, vajon
nálam mi sül ki belõle??

Ancsi

UI: Viráganyával mizujs, rég olvastam Õt!
Ancsi

Orsi,Shape olvasó vagy?KépKépKép

Mariann
Mariann

Mariann!
IgenKép, csak nem te is? Most gondolkodtam, hogy át kéne váltanom a Fitt Mamára, de amíg a párom nem teszi szóvá, hogy mindkettöt megveszem, addig nem mondom le a Shape elöfizetésemet.

Orsi
Orsi

Orsi,a Shape-nak már régebben az elofizetoje vagyok,nekem nagyon tetszik.A Fitt Mamának az eddig megjelent ketto számát megvettem,és elo is fizettem.Szerintem az is nagyon jó.Kép

Mariann
Mariann

Orsi, Zsófi!

Köszi, hogy megnyugtattatok a petesejttel
és a sperma életképességének idejével
kapcsolatban.

Drága Nadin.!

Sajnálom, amit mondott az orvos. De ez már
egészen biztos, hogy "esetleg most megy el
a baba"?
Együttérzek veled. Borzasztó lehet.
De hát ha beteg lenne a baba, akkor talán
mégis jobb ha így történik. KépKépKép

Sziasztok

Éva
Éva

Nekem is nagyon tetszik a Fitt Mama, bár még csak az elsö számát olvastam. Már megjelent a második szám, vagy az elöfizetés miatt kaptad meg korábban?

Orsi
Orsi

Mariann!
Bocsi, az elözö hozzászólásom elejéröl lemaradt a megszólítás Kép, szóval már megjelent a második szám is?

Köszi!
Orsi
Orsi

Jo reggelt!

Mamacica,Szonja,Beja,Orsi!

Kuldtem nektek emilt!

Lanyok!

En is elofizettem a shape-re es a fitt mama is nagyon teccett.

Sajna,nem tudtam tegnap elmenni a leleteimert de csutortokon megyek dokibacsihoz es minden kiderul!!!!

pussszancs Kriszti
kriszti

Zsofi!

Én azért módosítottam CSAK az enyémet, mert azt még tegnap este (kedden) írtam. A kedd délutáni listához képest tehát csak én módosultam.
(sajnos Kép)
Tehát ha most a mai (szerdai) napra aktualizálod a listát, már az enyémet is növellni kell. Kép
Tehát növelem is.

Kriszti: 8 c 45 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 31 cn Adács 27 év
Anna: 5 c 27 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 26 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 24 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 22 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 17 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 15 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 15 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 14 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 13 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 13 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 7 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 2 cn Nyíregyháza 26 év

Éva
Szerintem is már megvolt a tüszörepedésed, de oda se neki, ha már ilyen akciódús volt az este. Kép
Nekem általában a 19. napon szokott lenni a tüszörepedésem, tehát még lehet, hogy beleférne a 15. nap, pláne, hogy majdnem csak 14. lenne, mivel este jött meg.
Tényleg szerencsés vagy, hogy ott helyben meg tudod oldani a vizsgálatot. Legtöbbször a magánrendelők sem olyan felszereltek. Pl. nincs hüvelyi uh.
Nem tudom, milyen lenne az orvosok hozzámállása, ha csak a sima rendelésre járnék. Jó neked, hogy ott dolgozol...Kép
Nagyon szorítok nektek!

Rita

Rita
Krita

Rita!

Köszi a szorítást, igazán jól esik.
Hát mi mindent megtettünk..............

Ha a 19. nap körül van peteérésed, akkor a 15.
napon végzett uh. neked még nagyon jó.

Puszi

Éva
Éva

Szonja,
Koszi az utbaigazitast. Azert is nem tudtam az inszeminacio kifejezest,mert az orvos roman, persze tud jol magyarul, de ezt a kifejezest csak romanul tudta,persze lemagyarazta magyarul is,hogy miben all ez a dolog.
Voltam a Meddosegei topicban , de senki nem valaszolt a masik kerdesemre sem. Vagy nem volt ilyen kezelesuk,marmint a Dostinex nevu gyogyira gondolok, vagy mar nem is olvassak. Nem tudom Kép
Nekunk ma ,holnap van az akcio programunk, de nem sok esellyel probalkozunk, hisz nem tudjuk pontosan,hogy melyik oraban van a tuszorepedes,hogy pont akkor akciozzunk. 3 ora akciozas utan mar csak 50% az esely, hogy megtermekenyuljek.
De azert remenykedem.
Erika
Erika

ERika

Fel a fejjel!
Nagyon szorítok Nektek, teljes gõzzel.
Azért ugye nem adod fel?

puszi

Éva
Éva

Sziasztok Lányok,

Kissé OFF leszek, lehet...

Tegnap voltam tornázni és az ugrálós gyakorlatoknál úgy éreztem, rögtön leszakad a cicim... ilyet még soha nem éreztem, pedig melltartó is volt rajtam.

Az éjjel különös álmom volt. Van aki tudja, van aki nem, hogy az imádott cicám akivel édes szimbiózisban éltem 10 éve, meghalt tavaly októberben. Akkor beszéltem vele álmomban és azt igérte, visszatér a gyermekemként mert imád hozzám bújni.
Ma éjjel álmomban a karomban tartottam őt és csodálkoztam, hogy visszajött.
Nem hiszek az álmokban, mert csak az agysejtek játéka, de érdekes azért....

Puszika nektek!

Mamacica
Mamacica

Erika!
Sajnos én is tapasztaltam, hogy nem minden hozzászólásra reagálnak a Meddőség topicban, de azt hittem ez csak azokra a kérdésekre jellemző amit olyanok tesznek fel akik nem inszemre vagy lombikra várakoznak. Én is egy évig irogattam oda, de átjöttem ide mert nekem se mindig válaszoltak. Pedig nagyon kedves társaság van ott...A Dostinex-et próbáltam megkeresni a gyógyszer adatbázisban de nem találtam semmit, de azért még keresgélek! Nem mondta az orvosod, hogy kell-e valamilyen hormont szedned peteérésre? Van amikor rásegitenek egy kicsit inszemnél is, de van, hogy nincs semilyen stimuláció csak nézegetnek UH-n és amikor eljött a megfelelő idő akkor a párod lead egy kis anyagot és azt beléd fecskendezik. Elméletileg nem jár fájdalommal, aztán még 10 percet pihizel és mehetsz haza! Kép
Hát, ennyit tudtam segiteni. Ha van még kérdésed nyugodtan irj, megpróbálok segiteni!
Pusz, Szonja
Szonja

Kedves Mamacica!
Ha a cicád és a cicid is azt ígéri, akkor hát
most tényleg jön a baba! Kép Kép Kép

Erika!
Ez komoly? 3 óra után csak 50 % esély van rá???
Ez csak Rád vonatkozik (miért?), vagy mindenkire?

Ancsi
Ancsi

Ancsi,

De cuki vagy Kép Kép
Előjelnek nem rossz, de még csak 17. napon vagyok, nem érezhetek semmit. Elvileg.

Mamacica
Mamacica

Mamacica!
Én a 31. napon vagyok, de én sem érzek semmit.
Tegnap ugyan kicsit helybenkocogtam a szobában,
aztán fájtak egy kicsit a cicijeim, de semmit
nem érzek, még csak fokozott hõséget sem.
Úgyhogy: Kép
...mehetek tamponért...Kép
Ancsi
Ancsi

Sziasztok lanyok!!

Lia,
Isten hozott! Gratula az also porontyhoz!

lotti,
Akkor most vegul sikerult az akcio. Szuper.Drukkolok, hogy a ket csik is osszejojjon!

Rita,
Fel a fejjel uj honap uj remenyek.

Erika,
Ahogy a Szonja irta ugy van minden. A medlomb topikkal kapcsolatban ugy van ott is mint mashol, az ujaknak tobbszor kell irni, hogy felfigyeljenek ra. Sajna ez van. Emlekszem itt is voltak hasonlo erzesek.

Amugy ugy gondolom, ha bemesz a medlombra vagy ha ott nem valaszolnak a babavar topikba es leirod, hogy bar uj vagyok nekem fontos es a medlombon senki nem valaszol tuti fognak irni. (Ugy latom az Evanak is valaszolnak-lehet, hogy nem elsore de irtak neki) Legy oszinte es kitarto. En azert ajanlom oket mert profik a temaban. Lattam egy csomo lany akinek tobb inszemje is volt. Szoval en probalkoznek.

Udv
PK
petrakovacs50

Ancsi!
Nem kellene azt a tampon vásárlást elkapkodni! Mindenkinek másképp és máskor jelentkeznek a tünetek. Csak semmi Kép, amíg meg nem jött! Tessék reménykedni!

Kriszti!
Megkaptam a mailt, köszi, de már kaptam belöle kb. 2 hónapja. Igazán megszívlelendö, azóta én is igyekszem e szerint élni.

Orsi
Orsi

Orsi!
Értettem!! Kép Kép Kép
Még nem vettem meg!

Apropó, a tampon káros hatásairól mit hallottatok?

Ancsi
Ancsi

Ancsi,

Fel a fejjel, mindannyian különbözők vagyunk és van aki abszolut semmit nem érez, csak nem jön meg neki.
Légy optimista! Küldök is egy vigyorit neked: Kép

Mamacica
Mamacica

UI Ancsinak:
Tampon káros hatásai: mivel felszívja a nedvességet ezért bántja a hüvely nyálkahártyáját és ezzel fogékonyabbá teszi a fertőzésekre és hajlamosít a méhszájsebre, rákra. Mivel benne a folyadék pang, elszaporodhatnak a baktáriumok.
Szerintem ne használj ha nem muszáj (én pl. csak nyaralás alatt használtam egyszer, hogy bemehessek a tengerbe..)

Mamacica
Mamacica

Sziasztok!

Komolyan nem értek valamit. Miröl lehet lemaradni UH-al?? Ha még nem volt tüszörepedés, akkor még a tüszöket látja a doki, tehát ilyen felfogással "elsietett" volt az az UH. Ha tüszörepedés után nézik meg, akkor a sárgatestet látja, tehát akkor "elkésett" az UH. ?? A tüszörepedés pillanatát nem lehet látni, ezért csak ez a két megoldás van, úgyhogy nem értem miröl lehet "lemaradni" UH-al. A sárgatest 14 napig van a szervezetben, amíg meg nem jön, úgyhogy azt mindenképpen látják, hogy megtörtént, de azt nem tudják megmondani, hogy mikor. Csak akkor, ha naponta megy valaki UH-ra.

Ancsi,
KépKép Na jó, a sárgát elhiszem, de a többit nem.Kép
Orsitól kérdezted, hogy pécsi-e, mert én az vagyok. Van valamilyen pécsi érdekeltséged?Kép

Zsófi,
már értem!Kép
Én azért inkább a szerelemnek szurkolok!Kép

Nadin,
sajnálom.Kép Ez cefet dolog, de én egyszerüen nem gondoltam bele inkább igazán. Ez haladás már számomra, nem keseredek el, te se tedd.
Nekem utána megjött, picit darabos volt, sokkal görcsösebb, mint szokott, de átvészeltem. Most a 13.napon vagyok, úgyhogy mi akciózunk teljes gözzel! Én kb a 8.napig voltam "leeresztve", aztán jött az új remény.Kép

Éva,
a petesejt maximum 24 óráig megtermékenyíthetö, szóval mindenkinél változó, de ezt nem lehet pontosan tudni, szóval lehet, hogy csak 6 órát, lehet, hogy 18 órán át...Ez így van a hímivarsejttel is, maximum 48 órán át termékenyítö képes, de aztán ez lehet 24 óra is...
Az UH-os dologra, mert írtam a hozzászólásom elején. Semmiröl nem lehet "lemaradni", csak azt tudja megnézni, hogy megtörtént-e a tüszörepedés, vagy még nem. Ennyi.

Rita,
nekem a barnás izével (Kép) nem csináltak semmit. Tudodm, hogy hülyén hangzik, de a kevés evés és a stressz borítja fel nálam a hormonháztartást és a helyes táplálkozás és a nyugi állítja vissza. Januárba nagyon vészes volt, vizsgaidöszak után kijött rajtam a sok stressz, meg nem nagyon szoktam enni vizsgaidöszakban, utána pár hónapot kell várni, rendesen enni, pihenni, hogy visszaálljak rendes kerékvágásba. Ezt persze meglehet oldani gyógyszerrel is, de az én dokim olyan, hogy a gyógyszer az utolsó amihez nyúl. Most már csak 2 napig volt barnás, úgyhogy nemsokára teljesen rendbejövök.Kép Mire rendbe leszek, kezdödik a következö vizsgaidöszak.Kép A hormon pedig minden hónapban másmilyen, ezért a hormonvizsgálat csak pillanatnyi képet tud mutatni. A Clostit nem azért szedem, hanem a tüszöérést segíti elö.

Erika,
pont én is az inszemröl akartam neked írni, meg az Indexröl, de megelöztek (kedves SzonjaKép). Azokra a kérdésekre nem válaszolnak/unk, amit csak úgy feltesznek, túl sokan vagyunk abban a topicban, hogy mindenkire oda tudjunk figyelni. (Én segítettem volna, de nálam ilyet nem csináltak.) Szóval, ha bejelentkezel, leírod a történetedet, akkor befogadnak nagyon hamar, hidd el. És csak öszintén írd le, hogy zavar, hogy nem válaszolnak és legyenek kedvesek az érintettek válaszolni...A Babavárba is átmehetsz, ott a sikerlista, bele van írva, hogy kinek hogy sikerült a baba. Ha látod az inszemet valakinél (vannak!Kép), akkor személyszerint nekik is felteheted a Babavárba a kérdést, vagy e-mailen (ott kötelezö megadni az e-mail címet mindenkinek a regisztrációkor). Vagy a sikeresek régebbi hozzászólásait elolvasod, nagyon sokszor téma volt már az inszem. Csak ne add fel, próbálkozni kell.Kép

Puszi
Jázmin

Kedves Mamacica!
Ez így igaz lehet, csak az a baj, hogy sokkal
kényelmesebb a tampon, így észre sem veszem,
hogy megvan.
A betétet az ellenkezõje miatt nem kedvelem.

De lehet, mégis visszaszokok rá, fõ a kisbabám
anyukájának épsége Kép
Igaz, most várnom kell kb. egy évet arra, hogy
vegyek ilyen célra bármit...Kép
(nna, eléggé optimista voltam?????)

Köszi a vigyorit, cserébe én is küldök: Kép Kép Kép

Ancsi
Ancsi

Jázmin!
A pécsi dolgot azért kérdeztem tõle, mert
emlékeztem egy Orsira, aki onnan írt, õ is
babára vágyott, aztán most kiderült, õ az
és a baba is megvanKép

Pécs környékén, Kiskassán lakik egyik barátnõm.
Onnan ismersz valakit?

Ancsi
Ancsi

Ancsi,
pont azt hallottam, amit Mamacica.
Én nekem külön megtiltotta a doki a tampon használatát, mert hajlamos vagyok a fertözéskre és gyulladásokra, minden évben van 1x-2x.Kép
Még fürdenem sem szabad, csak zuhanyoznom, mert az állóvízben is terjed a fertözséveszély.

MINDENKI!!
Elfelejtettem az elöbb, hogy Picurnak mindenki szorítson!Kép Még nem jött meg neki, azért nem ír a fórumba, mert szinte mindig csak aludna, annyira fáradt és holnap vesz egy tesztet is.KépKép
Jázmin

Nem a fertözésveszély terjed, hanem a fertözés. Csak kicsit szétszórt vagyok.Kép

Ancsi,
nem ismerek onnan senkit, csak Pécsre kattantam rá, mert nagyon lokálpatrióta vagyok.Kép
Jázmin

Jázmin!
Megkaptam az emiled, de csak holnap tudok irni!
Picurnak üzenem, hogy nagyon-nagyon drukkolok neki!!!!
Szonja
Szonja

HUU picur a kovetkezo????
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?