Új privát üzeneted érkezett!

Bejjácska!

Nekem általában az egész mellem érzékeny szokott
lenni, de volt már úgy is hogy egyáltalán nem volt
érzékeny semmi. Most meg csak a mellbimbó, de
már attól is, hogy a ruha hozzá ér.

Tegnap volt egy kis akciónk és utána nagyon
hasogatott a hasamba. Úgy éreztem, mintha a
méhem fájt volna. Ilyen jellegû fájdalmat még
soha nem éreztem. Szerintetek mi lehet?

Kedves Mamacica!

Neked eddig még nem írtam, de olvastam az
írásaidat. Tehát május közepétõl lehet próbál-
koznotok újra? Mitõl kaptad a rubeolát?
Vagy ez hülye kérdés? Akkor bocs. És hogyan
gyógyítják?

Orsi!

Akkor Te már tuti biztos babát vársz, ugye?
Voltál orvosnál? Nagyon örülök, hogy sikerültKép

Sziasztok!

Éva
Éva

Jo reggelt lanyok!

minden kismamanknak uzenem,hogy tessek a termeszetes vitaminokra koncentralni nem csak a bogyokat enni!Kép

Lotti!

Uj teszt??Milyen gyogyit szedett a baratned?

Krita,Andi!

Udv a klubban,orulok,hogy rank talaltatok.

Eva!

Ne commorkoggy!KépKépKép

Lanyok!

nekem nincs semmilyen tunetem,vsz.meg orulok csutortok estig.

pusssssz Kriszti
kriszti

Kriszti!

Mi lesz csütörtökön? Akkor kell nem megjönnie?
Vagy akkor akarsz tesztelni?

Éva
Éva

Eva!

Akkor megyek dokibacsihoz!ha csak addig fel nem jutok a Harshegyre.Asszem nem vagy eselytelen!szurkolok neked!KépNemtom mi lehet a fajdalom amit ereztel,DE en ugy emlexem,hogy en is elegge hasfajos voltam a terhessegem alatt sex utan,viszont nekem a mensi elott is nagyon erzekeny szokott lenni.NNa most jol elbizonytalanitottalak,bocs de csak a szintiszta igazat mondom.

pusszz Kriszti
kriszti

Orsi, Szonja!
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok, remélem, hogy kettötök közül Orsinak lesz igaza és ez a fájdogálás jó hírt jelent.
Azért nem valószinü, hogy az ovulációm miatt fájna a petefészkem, mert jártunk a férjemmel a Bolgárkerék utcába tanácsadásra és ott az elsö három hömérsékleti görbém alapján a védönö határozottan azt mondta, hogy nekem a 12-15 napon van ovulációm.
Minden reménykedönek két szép csikot kivánok!

Andi
Andi

Éva... pontosan azt írod le, ahogy velem történt Kép Én szorítok Neked nagyon... Kép Te is légy optimistaKép
Beja

Jó reggelt,lányok!

Éva,nagyon biztatóak az eddigiek(ho magas,késik)Nekem csak akkor ment 37 fölé,amikor terhes voltamKépEgyébként én tesztelnék a helyedben.Mit veszíthetsz?Semmit.

Mamacica,szorítok most már neked is!

Zsófi,Lotti,én sem akartam elhinni,hogy az a halvány csík is csík.A hom hol 36,9 hol 37,1.E ketto érték között ingadozik.Persze,amikor alacsonyabb:pánik.Ma csináltam még egy tesztet:szép eros a második csík.De valahogy olyan hihetetlen,mindig meg kell nézni újra és újra.Szóval:kitartás,szorítunk mindenkinekKépKépKép

Orsi,köszi a naptártKép.

Lányok,abban a ciklusban,amelyikben összejött a baba,a fontos idoszakban minden nap akcióztunk.Elotte lévo ciklusokban kb.kétnaponta.De ebben a ciklusban annyira "beorültem",hogy azt mondtam:elég ha csak egy kisfickó,de tuti legyen.Persze,lehet hogy nem ezért sikerült.

Mariann
Mariann

comoru vagyok senki sem kuldte el nekem azt a kinai micsodatKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok csajok!!!

Szia Rita, orulok, hogy latlak itt!! Remelem jol fogod magad erezni.

Andi, Neked is egy alljon is egy mosolygo fogadtatas Kép

Nadin,
En is azt mondom, hogy probal ki egy masik tesztet. Nem mindenkinek ugyanakkor mutatja ki a teszt a terhesseget. Varj par napot!

lotti,
Mi ez a negativitas?? Nem szabad elhagyni magad! Uj honap uj lehetosegek.

Eva,
Te egy oriasi hipohonder vagy. Ne beszelj mar be magadnak mindent! Ennek csak rossza hatasa van pszichologiailag.

Udv
PK
petrakovacs50

Jo reggelt!

Nadin!
Arra gondoltam, hogy lehet hogy kesöbb volt ovulaciod mint gondoltad. Ez igy volt Bejanal is.

mamacica!!!
Milyen az idö Szolnok citiyben? Mar kerdeztem.de nem valaszoltal.
Remelem minden rendben lesz a vereddel, es kezdheted. Akkor majd Szolnokon talalkozunk.
En ma csinaltatta toxoplasmose. A mostohalnyom macskat akar. Azonkivül antibiotikat szedek, igy ezt a honapot ki kellett hagynom. Azert egy kicsit felek, mert ugyan vedekeztünk, de ahogy mi vedekezünk az ne vedekezes.

Ujakat üdvözlöm.

Evanak szoritok. Igen eselyes az e heti "terhes vagyok hurra" dij elnyeresere.

mariann!!
nem aludni! Hol vagy?

Mindenkinek puszi,
Anna
Anna

Csajok, lenne egy kerdesem

Pontosan mikor es hol lesz a babanetes talalkozo? A juliusi? Legyszi ha tudjatok irjatok le!

Koszi
PK
petrakovacs50

Kriszti!

Én így le vagyok maradva?
Neked is megjelent a második csík?
Vagy csak nem valami baj van, és azért
kell doki bácsihoz menni?
Ne haragudj, hogy nem tudom, hol tartasz
a mensi nem várással. De érdekelne.....

Tudod nekem ez az akció utáni hasfájás úgy
1 óráig tartott és hányingerem is volt.
Én ilyet még nem észleltem magamnál még
mensi elõtt se. De lehet, hogy neked van
igazad, és azért fájt a hasam mert meg akar
jönni.KépKépKép

Sziasztok

Éva
Éva

Eva kedves!

nem nincs 2 csikom viszont 3 honapja szedtem a Clostit,elfogyott es most megyek vissza a kov.lepest megbeszelni.Vsz.szurizas lesz,bar most megyek Beja dokijahoz mert a MAV-ban akarok szulni,tehat most 2 doki velemenyet is fogom tudni par napon belul,egyebkent a 30. napon vagyok,ez nem jelent semmit mert 45 naposak alt.a ciklusaim.
ilyen eros tuneteim azert nem voltak mint neked,mikor beszelsz legkozelebb orvossal?Ha megjonne akkor legalabb ujra probalkozhattok de amig nem piroslik,illik bizakodniKép

Kriszti
kriszti

Kedves Lányok, Anna, Mariann!

Köszönök mindennemû együttérzést.

Amint már írtam, egyrészt azért nem csinálok
még tesztet, mert a gyógyszer hatása miatt késhet
a mesim, másrészt mert nagyon félek, hogy
negatív lesz. Hagyok még egy kis idõt magam-
nak, ráérek késõbb is sírni.Kép
Olyan jó, hogy legalább ti bíztok bennem, mert
én saját magamban egyáltalán nem.

Ki nem várja még most a mensit? Kivel lehet
együtt szorítani?

Írjatok Lányok!

Puszi mindenkinek!!!

Éva
Éva

Figyi csajok,

Akik igy szurizasra mennek meg hasonlo, tenyleg nezzetek be az indexes babavarba, most mar tobb adat van es tudtok tanacsot kerni azoktol akik ezeket vegigcsinaltak es mar terhesek. Talan tudnak jo dokit, vagy hogy mire kell vigyazni stb.

Megegyszer a link

[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=734" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=734[/url]

Egy kicsit le kell menni

PK
petrakovacs50

Kriszti!

Tavaly nyáron én is két egymást követõ
hónapban szedtem a Clostit, de azt mondta
az orvosom, hogy ez után szünetet kell tartani,
mert a hosszas kezelés túlstimlálhatja a
petefészket.
Milyen injekciós kezelést fogsz kapni?
Más kivizsgálásod volt már?

Aggódom érted és Veled vagyok!

Hát, amíg meg nem jön, addig nem adom fel,
de azért megmaradok két lábbal a földön.

Mindenkinek köszönök mindent. PusziKép

Sziasztok!

Éva
Éva

Eva!

Itt jon be a kepbe az,hogy minden orvos maskeppen kezel,Mr Spock szerint pl max.6 honapig javasolt,emelkedo dozisban,az en dokim egy szoval nem emlitette,hogy tobbet kene szednem ,a te dokid viszont nem ajanlja 2 honal tovabb.Nemtom mi a legjobb ezert is megyek el masik dokihoz hatha tobb szem tobbet lat.Kivizsgalasom meg nem volt kiindulva abbol,hogy mar keccer szultem es vsz. a hosszantarto fog.gatlo szedese elbarmolt minden hormonomat.Fogalmam sincs milyen szurikat fogok kapni de legutobb abba maradtunk ha a Closti nem segit,akkor mar szurni kell.Gondolom a hormonszint meres eredmenyetol fugg.Az utolso bejelentkezesem ota annyi tortent,hogy olyan mintha barmelyik pillanatban megjohetne es nagyon suru folyasom lett,megint a hormonjaim szorakoznak,hohullamaim vannak es tiszte nyugos vagyok.Egyebkent,kosz jol vagyok.

Huu ez nagyon hisztisre sikerult ezer bocs!!

En is nagyon-nagyon szoritok neked mert ugye NEM AKARUNK TERHESEK LENNI!!!!

Pusssszzz Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Nos szerény véleményem szerint nálunk már nem lesz a karácsonyfa alatt semmiféle kedvemre való csomagocska sem. Már itt topog a mikulás, csak még épp nem görcsölök. Pedig tudhatná a kis piszok, hogy decemberben kellene jönnie!!!! Na mindegy, azzal vigasztalom magam, hogy így a gyed kiszámításánál már az ezévi keresetemet fogják alapul venni. Nem vagyok teljesen normális, de nem érdekel. Mostantól jöhet a hormonjaim vizsgálata, aztán majd meglátjuk.
Minden reménykedõnek drukkolok, és itt van nekik egy kis Kép Remélem másoknak segíteni fog.

Sziasztok :
Ujka
ujka

OFF

Anna,
Jó az idő Szolnokon, bár kissé esős. Lehetne melegebb is Kép Mikor jössz erre felé?

Mamacica
Mamacica

Sziasztok lányok!
Nekem nemhogy hányingerem lenne, meg nem lenne kedvem szexelni, hanem annál inkább! Nagyon jókat eszek és mostanában nemhogy kétnaponta, hanem naponta együtt vagyunk a párommal. Szerintem egyik sem egyezik a terhességgel. Aztán olvastam, hogy "menzi meghozónak is használjátok" az akciózást, nálunk szerencsére nem hozott meg még semmit.
Szóval semmi tünet, pici gyomorégés, néha érzékeny a mellbimbóm és annyi.De még nem jött meg..

Éva,
a hozzáállásunk és a tünetünk is pont ugyanaz!Kép Illetve a "nem tünetünk", mert nekem sincs semmilyen különös tünetem, csak a mellbimbóm néha érzékeny, de nekem az sem mindig. Pedig gondolom a 31. napon már kellene valami tünetnek lenni. Nekem leggyakrabban a 32. napon szokott megjönni, de jött már a 44-en is, úgyhogy én is két lábbal a földön maradok. Szerinted nem lesz korai, ha semmilyen tünetet nem produkélok a 36. napon tesztelni? Csak a húsvét miatt gondoltam arra, de már nem vagyok benne biztos.

Zsófi, Beja,
köszi, hogy hiányoltatok. Kép Velem semmi különös, csak azt tudnám elmondani, amit az Évának.
Szerintetek, ha fél órával a megszokott idö elött keltem fel és akkor mértem és 37,1 volt, aztán nem keltem fel, nem mozogtam és megmértem a pontos idöben és 37,2 volt, akkor melyik számít? Igaz, hogy elöször elöbb mértem, de másodszorra viszont már fél órája fent voltam. Ilyenkor mi van?

Kriszti,
a kínai naptár a Kismama újság ehavi számában van, azért nem küldte el senki. Az Orsi az egyiptomi naptárt tudja elküldeni mailben.

Orsi,
szívesen követném a példádat!Kép
Jázmin

Ujka!

uj honap-uj remeny!KépKépMar megjott vagy mer vagy ily biztos magadban?

Kriszti
kriszti

Évi!
Igen már nagyon valószínü (bér én még mindig alig hiszem el, hogy van két csíkos teszt is). Dokihoz akkor megyek mihelyt választottam, de húsvét után mindenképpen! Most még a fogorvosra igyekszem ráhangolódni. Nem tudom ki hogy van vele, de én rémesen félek töle.

Krisztina!
Egyiptomi naptárat sem kaptál? Pedig azt elküldtem neked tegnap délután. Sajna a kínai nekem nincs meg, bár érdekelne.

Minden mensi nem várónak szorítok!

Orsi
Orsi

Kedves Kriszti!

Ha jól értelek, akkor már van két gyereked.
Utána pedig fogamzásgátlót szedtél?
Mennyi ideig szedted, és mióta szeretnétek
újabb gyerkõccel gyarapítani a családot?
Mert én is szedtem 2 évig fog. gátlót és
most 1,5 év után még mindig nem sikerült.
Lehet, hogy ilyen hosszú idõ szükséges ahhoz,
hogy kitisztuljon a szervezetembõl?

Szorítok Neked.... és köszi mindent!

A többi lányok hol vannak? Alig vagyunk itt
páran.

Sziasztok

Éva
Éva

Lányok,
Azt hiszem, hogy nekünk -gólyaváróknak- kell mindig frissíteni a listát, mert Orsi, már kismama lett. Kép

Ha nem haragszotok Orsi és Mariann, akkor már kiveszlek titeket, hiszen már mindketten erös kétcsíkosok vagytok!KépKépRemélem minél elöbb magamat is kivehetem!;)Kép

Rony,
légyszi jelentkezz
, mert szerintem vagy kétcsíkos vagy, vagy már új ciklust kezdtél.

Lotti,
hol laksz?, hogy be tudjuk írni a táblázatba.

Rony: 3 c 42 cn 27 ou Vidék 29 év ?
Jázmin: 24 c 31 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 30 cn 13 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 30 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 29 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 26cn 12ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 26 cn 31 év
Anna: 5 c 12 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Monika: 7c/9hó 11 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 9 cn Videk 29 év
Szonja: 55 c 7 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 2 cn Szolnok 27 év
Jázmin

Sziasztok, Lányok!

Rita, Andi!
Isten hozott benneteket a topicban! Itt mindenki terhes lesz! Kép Kép Kép (Én sem úsztam meg...) Kép
Andi! Melyik február óta próbálkoztok?

Mariann!
A szeméremrol: az én dokim soha nem néz a szemembe, kiváltképp akkor nem, amikor vizsgál. Ezt eleinte nem vettem jó néven, de idovel rájöttem, hogy ez azért van, mert így kerül mindenféle kontaktust. Valószínuleg így tudok számára megmaradni orvosi esetnek, és nem néz embernek. Foleg nem nonek.
Persze most nem azt szeretném mondani, hogy emberszámba sem vesz, mert pl. amikor tegnap UH után elköszöntem, o így búcsúzott: vigyázzon nagyon magukra!
Csinált rákszurést is két hete. Én rákérdeztem, hogy szabad-e terhesen, és o azt mondta, hogy ilyenkor sokkal óvatosabban csinálják. Máshonnan vesznek mintát. Csak mondani kell nekik, hogy lehet, hogy terhes vagy.

Nadin!
Már nagyon régen nem jelentkeztél! Örülök, hogy újra hallok rólad! Kép (Vagy csak én bambultam el?) Nekem a második csíkom olyan halovány volt, hogy szinte alig lehetett látni. Aztán pár nap múlva egy másik típusú teszten is halvány csíkot produkáltam. Szerintem van valaki a pocakodban! Kép Kép Kép A halvány csík is csík! Kép Kép Kép

Lotti!
Nem tudom, ti mióta próbálkoztok a babagyártással. Én fél után lettem terhes, és nekem is voltak hasonló mély pontjaim. És látod, mi történt velem? Kisbabám lesz!!! Kép Kép Kép Figyusz, tavasszal ébredezik a természet, mindenki szerelmes, itt is sikersorozat van, szóval óriási esélyed van! Kép Kép Fel a fejjel! Kép Kép

Éva! Neked nagyon szorítok! Bár szerintem te a terhesség tüneteit produkálod. Kép Kép Hányinger, a mellbimbó fájdalma, ezek mind-mind olyan tünetek, amelyeket megérezvén én akkor lennék így letörve, ha nem szeretnék babát! Kép Kép Szóval, meglephetnél bennünket holnapra két helyes csíkkal! Kép Kép Kép De nem kötelezo, ha még nem akarod.

Szonja!
Veled már szerintem beszéltünk errol, de újabban lyukas az agyam: használsz ovulációs tesztet?

Gömbölyu puszi mindenkinek: Laura
Laura

Jázmin!

Én még csak a 28. napnál tartok. Te hanyadiknál?
A 31. napot félre érthetted nálam.

A 31. nap az azért fontos, merthogy 26 naposak
a ciklusaim, de gyógyszerszedés után legtöbbet
eddig 5 napot késett. Így hát ha még a 31.napon
se jön meg, majd csak utána számíthatok valamire.

Remélem nem kavartalak még jobban össze.

Puszi

Éva
Éva

Éva, én például itt vagyok!Kép

Lányok, ti olvastok visszafelé? Csak azért, mert én gondosan onnan folytatom az olvasást, ahol elözöleg abbahagytam és mindenkinek lelkiismeretesen válaszolgatok. Csak azért kérdezem, mert páran olyan kérdést tesznek fel néha, amire pár hozzászólással feljebb megtalálná a választ. Van, hogy naponta többször is szó esik valamiröl és utána újra meg újra megkérdezik. Nem kötekedés Kép (Isten ments!), de úgy sokkal egyszerübb lenne, ha minden hozzászólást elolvasnánk, meg akkor nem maradna annyi ember válasz nélkül. Csak egy tipp volt! Kép
Jázmin

Éva!
Én szombatra vagy vasárnapra NEM várom a mensim (noha mint mindannyian én sem szeretnék terhes lenni!)és nagyon szívesen szorítok együtt Veled. A tiéd mikor nem fog megjönni?

Laura!
Idén februártól próbálkozunk.

Andi
Andi

Eva!

2 ev az nem gaz en 7.5 evig szedtem,sajna szunet nelkul.nem akartam tobb gyereket,annyira biztos voltam abban,hogy en mar nem szulok es nagyon kenyelmes volt,mostma tudom,hogy nem szabadott volna ilyen sokaig szednem.Szerintem a 2 ev telleg nem sok.9 honapja probalkozunk,egyre elkeseritobb a helyzet mert egyre hosszabbak a ciklusaim.Milyen vizsgalatokon estel mar at?

Kriszti: 8 c 30 cn 14 ou Galagamacsa 29 év

kijavitottam magamat,mar 14 napja volt ov.

Laura!

Meselj,hogy vagy?Nincs semmi rosszullet,szedelges hasonlok?

pusssszzz mindenkinek Kriszti
kriszti

Jázmin!

Bocsi, de nem válaszoltam a kérdésedre.
Szerintem, a 36. napon nyugodtan tesztelhetsz.
Én is csak a 31.napot várom meg és mivel utána
hétvége jön, leghamarabb kedden veszek tesztet.
Azért nem veszem meg elõbb, mert félek, hogy
nem tudnék ellenállni a kísértésnek és
elõbb tesztelnék.
Te most is iszod még a palástfû teát?

Laura kedves.

Irigylem az optimizmusod. A hányinger nálam
csak akció után volt tegnap úgy kb. 1 óra
hosszáig. Se az elõtt, se azóta. A mellbimbó
érzékenysége viszont folyamatos, csak olyan
halovány, nem pedig olyan sötét mint terhesség
idején kellen legyen.

Puszi

Éva
Éva

Orsi!

nem kaptam toled semmit!megprobalod megeccer?!

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Nekem hormonvizsgálat volt, + olyan vizsgálat,
ami megállapította, hogy nem termelek semmilyen
ellenanyagot a spermák ellen, + hüvelyi uh,
hogy van-e peteérés és mekkorák. Ennyi.
A dokim most laparoscopiát akar, amivel
ki lehetne deríteni, hogy nincsenek-e elzáródva
a petevezetékek meg egyáltalán, hogy van-e
valami szervi bajom.

Kedves Jázmin!

Csak nem rám céloztál? De ha igen, abban
az esetben bocsánatot kérek az újbóli vissza-
kérdezések miatt. Pedig én is megpróbálok
mindent figyelmesen elolvasni, lépést tartani
veletek, de megeshet, hogy elkerülte valami
a figyelmem. Ezer bocsánat. Ugye nincs harag?
Egyébként azt tudtam, hogy te is itt vagy. Csak
összességében találtam kevésnek a létszámot.
De hála Istennek már most kezdünk többen lenni.
Bár tudom, hogy aki dolgozik, az nem ér rá
állandóan netezni, ..... én is munkahelyrõl
írok.

Sziasztok

Éva
Éva

Lányok,

Úgy folyik a vérem, hogy ihajj! A gyerekem előkészíti magának a tiszta terepet Kép

Elgondolkoztam.. olyan fura: a nő szervezetében nemtomhányszázezer petesejt van... Nekem a jövő havi soron következő lesz az első "aki"nek esélye lesz az életre, arra, hogy élet legyen belőle. Belegondolni is szédítő, hogy mindegyikből más-és-más ember lehetne, más tulajdonságokkal, más kinézéssel. Vajon ha én magam egy hónappal később fogantam volna meg, más ember lennék? Nem én lennék? Ki lesz a gyermekem akinek egyik fele lassan-lassan ébredezik a petefészkemben több évtizedes álmából? Vajon mennyire lenne más ha a következő ciklusban foganna? Mennyi, mennyi lehetőséget hordoz teste mélyén a nő! Többezernyi ember fél-génkészletét.

Fel a fejjel, hisz csodálatosak vagyunk!

Bocs a monológért....

Mamacica
Mamacica

Mamacica!

Uj oldaladrol mutatkoztal be,ez igen!Asszem telleg egy csoda minden kis emberpalanta.Bar a 11 evesek nehezsegeirol en konyvet irhatnek,de azer imadom ot(ennyi idos a lanyom)Kép

Eva!

A petevezetek atjarhatatlansag nagyon surun fordul elo,konnyen megoldhato problema.A hormonok teljesen ok-sak nalad?nalam tuti ott van a bibi.

Kriszti
kriszti

Jázmin, szija!

Mr. Spock írta le valamikor pár hete, hogy hogyan is kell mérni a hõt. Szerinte rögtön felébredés után, miután kinyitottad a szemed, rögtön hõmérõ, mielõtt megmozdulnál, kikelnél az ágybõl, vagy vizet innál, stb.

Olyan magas a hõd, 37.1, 37.2! Tisztára gyanús vagyKép Én iyen magas hõt saját magamnál sosem láttam még, csak mostanában, az utóbbi két hétbenKép

cupppp, Beja
Beja

Kriszti!

Nálam úgy volt a hormonvizsgálat, hogy
az orvos utasítása nélkül vetettem vért és
nézettem meg a laborral.
Mikor megmutattam a dokinak azt mondta, hogy
rendben van. Pedig nem is tudta, hogy a ciklus
hanyadik napján lett levéve a vér.
Pedig az nagyon fontos. Nem? Ezt furcsál-
lottam is. Lehet, hogy át kellene mennem egy
másik dokihoz? Nem tudom.

Éva
Éva

Eva!

En ugy tudom,hogy 4. es 21. napon vesznek vert,biztosan nem mindegy.Hova jarsz dokihoz/ bocs ha mar irtad de en dolgozom kozben igy sokmindenrol lemaradok.Ezert a tobbiektol is elnezest kerek ha olyat kerdeznek amit mar megirtatok.

Kriszti
kriszti

Sziasztok csajok!!!!

Mamacica,
Erre mar en is annyiszor gondoltam. Ezert hiszek egy kicsit abban, hogy mikor is fogan meg a baba. Ugye a teljesen egeszseges paroknal es hat honap az atlag, minden bogyo es vizsgalat nelkul, vajon miert? Talan varnak az IGAZIRA. Kép Kép Kép

Ujka,
Fel a fejjel!! Jovore jobb szulni, mint pont karacsonykor es szilveszterkor. Minden doki nyaral!!

Jazmin,
Rendi vagy a listafrissitessel. Szerintem add hozza az Andit es a Ritat is!
Amugy a visszaolvasasos dologgal egyetertek. Nem tudom hanyszor irtam le a folsavat es tettem be linket mindenfele segitseggel es meg csak nem is reagalt senki az utobbira.

Udv
PK
petrakovacs50

Andi!

Én tegnap elõttre nem vártam a mensit.
Már két napot késik, de azért ez még nem
minden.
Szorítok Neked.

Mamacica!

Õszinte részvétem. Nagyon elgondolkoztató
és okos a monológod.

Kriszti!

Én itt járok Nyíregyházán nõgyógyászhoz.
Amúgy a 3.napon vették le tõlem a vért, de
ez mindegy, mert a doki nem kérdezte meg,
csak bólintott.

Jázmin!

Ugye nem bántottalak meg?

Sziasztok

Éva
Éva

A párom beállított egy terhes teszttel és egy Multivitamin terheseknek-el!!! Valamit sejt?KépKép

Éva,
én nem céloztam senkire. Kép Én csak elmondtam, amit már régóta észrevettem. Különben nem ilyenre mondtam, hogy pár perccel késöbb nem reagálnak a kérdésre, hanem, hogy másnap sem. De nagyrészt nem rám vonatkozva, hanem általánaosságban. Lásd Petrát...
Ja és dehogy haragszom!Kép
Vasárnap még ittam teát, elég rendszertelenül iszom,amikor eszembe jut.Kép

Petra,
köszi!Kép ÉS oksi! Bár Ritáról elég hiányos az infóm, de talán kiegészíti Ö vagy valaki más.

Kriszti: 8 c 30 cn 14 ou Galagamacsa 29 év
Andi 6c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Rita 3c ??cn ????? 26 év

Kriszti,
bocs, hogy eltévesztettelek. Kép
Jázmin

Sziasztok!
Olvaslak Benneteket naponta, szurkolok az aktuálisan nem mensi váróknak, csak jót és kitartást, nagy szerelmeket szívben-lélekben-paplan alatt mindenkinek!
Kinga
kinga

Beja,
igen ezt tudom. Csak az a bajom, hogy a megszokott idö elött keltem fel. Megmértem 37,1. Aztán mozdulatlanul maradtam (nem keltem fel, nem csináltam semmit)egy fél órát, akkor lett az az idöpont, amikor szoktam mérni és akkor 37,2 volt. Szóval most nem tudom, hogy számít-e, hogy már "felébredt a szervezetem" egy fél órával elöbb és hogy most melyik mérés érvényes, mert a másikat pedig korábban mértem mint szoktam.
Tudom, hogy gyanús vagyok!Kép De nekem alapban is magas a höm.

Szonja,
majd írj, ha nem lesz olyan sok a munka, jó? Kép
Puszi:
Jázmin
Jázmin

Éva,
miért írod, hogy őszinte részvéted? Nem halt meg senki Kép sőt, remélem hamarosan születni fog...

Mamacica
Mamacica

Jazmin Jazmin!

Ne izgulj mar annyira,mar tuti biztos befuto vagy!KépKépKépRemelem talan velem egyutt.Eszemben sincs haragudni,csak azaz egy nap is nagyon fontos nekem ilyenkor.

Kriszti
kriszti

Lanyok!

En elpalyazok,megyunk uj autot nezni mert nemsokara talan kicsi lesz a mostani!KépKép

udv Kriszti
kriszti

Jazmin!

Teljesen mindegy hogy 37,1 vagy 37,2. Az a fontos, hogy fönn van. Hidd el!

anna
Anna

Éva!
Köszönöm, hogy szorítasz nekem, én is viszont-izgulok. Olvastam, hogy azt gondolod, hogy a gyógyszer szedése miatt késik a mensid és tudom, hogy nem akarsz hiába valóan reménykedni, hogy utóbb nehogy csalódjál, de azért legyél egy kicsit bizakodóbb, mert úgy tünik, hogy a legjobb úton jársz a második csík felé.

Jázmin!
Örülök, hogy felvettél a listára, de az én adataim inkább ezek:
Andi 2c, 26cn, Budapest, 27 év

Andi
Andi

Kriszti, Anna
Jól van na, de nekem minden ezred fok is számít!KépKép

Kriszti,
jó nagy autót vegyetek szerintem!Kép

Na megyek én is, puszi:
Jázmin
Jázmin

Jázmin!
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz a 36. napon. Márcsak azért is, mert ha +(Kép), akkor egy csodaszép húsvéti ajándék lesz, plussz nem izgulsz tovább. Ha meg negativ lesz, vagy "csak" halvány, akkor tovább izgulhatsz a mensi meg nem jövéséig (decemberig). Tehát, szerintem semmit sem veszítesz, csak nyerszKép

Éva, Andi! Akkor mi együtt nem várjuk a hétvégére. Bár nekem ma is 37.2 volt, de kezdem úgy érezni, hogy megjön.

Mamacica! Nagyon tetszettek a gondolataid! POnt a minap olvastam hasonlót valahol az interneten. Az volt a zárógondolata, hogy minden fogantatás egyszeri és megismételhetetlen csoda. Tehát valószínűleg te is más ember lennél, ma másik petesejtből és spermiumból jöttél volna létre. Kicsit ijesztő belegondolni.

Jázmin?
Mi volt Petrával? Mire nem kapott választ?
Vagy inkább Petra! Mire nem kaptál választ?Kép
Hátha még aktuális, írd meg!

A júliusi találka engem is nagyon érdekelne, pont akkor leszünk otthonKép

Jázmin! Még annyi, hogy most vettem észre, hogy mennyire "pimaszul" fiatal vagyKép Irigyellek érteKép
Kriszti!
Téged is irigyellek, persze nem "sárga" irigységgel, mert már 11 éves (nagy)lányod vanKép Ilyenkor arra gondolok, hogy lehet, ha újra kezdhetném, hamarabb vállalnék gyerkőcöt. Olyan jó, hogy ilyen fiatal anyukájuk vanKép

Ja és mostantól már itt vagyok,csak eddig a párom névnapi ajándékának beszerzése folyt meg egy kis ünneplés (Zsolt a szivemKép) Ugyhogy lendüljünk bele a trécselésbeKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Monika!

Nem késik a mensim,az utolso márc.20-án volt elvileg,de szinte alig véreztem és nem ment le a höm ugy,mint szokott.Azota is 36.8-37.1 körül ingadozik,ált.36.4-5 szokott lenni.Meg van egy pár tünetem,ezért reménykedem a babában. És azért nem vagyok a listán,mert nem tudom,hogy ez most az 52.napom és akkor baba vagy a 22. és nem baba.

Szonja!

Csak holnap reggel akartam megcsinálni a tesztet,de már érzem,hogy nem fogom addig kihuzni. Valszeg vmikor ma du. fogom megcsinálni.
Csak még mindig félek,hogy - lesz.

Beja!
Köszi,hogy elkönyveltél babásnak,ma du. kiderül igazad van e( remélem igenKép )

Orsi!
Másfajta tesztet vette,másik gyogyszertárban. Éééééééés azt hiszem,nem várok holnapig,még ma megcsinálom.Bárcsak nekem is olyan szép csikjaim lennének,mint neked!!!!!!! Kép

PK!
Már az 52.napon tartok,ha baba van,amugy 31 naposak a ciklusaim.Mostmár ideje lenne 2 határozott csikot látnom,nem?

Anna!

Ált.a 17-18. napon szokott lenni az ov. A szüléskalkulátor szerint márc.4-én volt. Gondolom,ez 28 napos c.-ra vonatkozik. Namost az enyém 31 napos. Akkor tehát 7-én lehetett.(márc.-ban) Most ápr.10 van. Szerinted létezik,hogy még nem mutatja ki a teszt?

Laura!
Olyan jo,hogy ezt mondod!!!!!!! Kép
Köszi neked(meg persze a többieknek is Kép )
veled mi a helyzet?Jol vagytok? Hogy viselkedik a kis rosszcsont a pocidban? Kép

szijasztok
Nadin
Nadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?