Sziasztok!
Mindjárt elalszok ülve. Egész nap melóztam.
Coca! Nagyon sajnálom mindhármótokat a hőmérőzősből. Szorítottam ezerrel. Most már én sem reménykedek igazán. Lesz a mi lesz. Max. követem példátokat és átmulatom a decembert. Sőt a januárt is, mert nekem valószínűleg csak jan. végén lesz a köv. inszemem.
Ha tényleg van kedved, a hőm a 18. naptól a következő:36,8 36,9 37 36,9 36,9. Tényleg, mit jelent a diagrammon az ovuláció után az a négy rózsaszín négyzet, meg a 8. napra a "T" betű?
Lenne egy méhszájas kérdésem. Amikor a múlt inszemek után utroztam, így mindig tudtam, hol van, mekkora. Olyan volt , mintha egy kemény, meleg ringlószilvát hordanék.
Most csak úgy kiváncsiságból "megnéztem" már többször is és most nem olyan, mit az utros hónapokban volt. Kisebb és magasabban is van és keményke. Jelenthet ez valami pozitívat? Vagy csak a progipótlás, meg a stimus hormonok befolyásolták lőzőleg? Kihatnak-e egyáltalán ezek rá? Mi lenne a normális?
Tulajdonképpen lehet, hogy csak egy kis kapaszkodót keresek a kis megdöglött reményem felé.
A másik az, hogy ha még van egy hetem mensiig, amit kb dec.16.-18-ra "várok", akkor mi a francnak görcsöl elég sokat a hasim. Pont, mint mensikor.
Nehogy más is bedepizzen! Belőlem is csak a fáradtság hozza ki ezt sok idétlenséget! Hú de várom már a januárt. Kereskedelemben vagyok, így addig nincs megállásom...
Kicsiboris! Láttam a lap tetején, valami nem is érzem már nőnek magam c. kis gondolatot. Miért ne lennél nő!?! Az, hogy még nem jött meg, ne ejtsen kétségbe. Írtam már, hogy ez a legjobb ilyenkor. Még tovább gyógyul a pocód. Tudom, a türelmednek már rég annyi és nem is így tervezted, de hidd el hamarosan megjön. Ha pedig nem bírod tovább, menj el a dokidhoz, hátha kapsz rá gyogyót. Biztosan megérti, hogy nem akarod tovább várni a mensidet. Az enyém megértette.
Na megyek aludni. Talán holnap reggel találok egy rózsaszín szemüveget és azzal nézem majd a világot.
Puszóka....