Sziasztok!
Ma nem volt időm jönni, ezer bocs. Tábla sincs.
Andi!
Nagyon gartulálok! Mekkora a gyerkőc? Már nem emlékszem neked volt műtéted??? Kép van??? Fiú/lány??? Tovább is van mondjam még?
Zsuzsu!
Számontartalak, lassan oszthatom a zebrádat.
Kata!
Ma sokszor eszembe jutottál. Remélem minden simán ment.
Luca!
Merre vagy? UH?
Lina!
Ez szuper, na ehhez képest az én eredményeim elég gyatrák. Kiszámoltam, kb. karácsonyra lesz csíkos tesztem. Fő az optimizmus nem?
Grönland!
Nos az orvos azt mondta, hogy mivel késeiek a péim, lehet, hogy azzal van a baj, hogy nem elég jók a megérett peték. Kinga is kb. a 20. napon fogant. Szóval a kevés closty elméletileg ráerősít a jó peteérésre, és ez hozza magával a többit, értsd jobb luteális fázist. Persze ez is csak egy húzás, de pl. a komolyabb vizsgálatok előtt két hónap 5*1 clostyt bevállalok.
Tudom ez kicsit fura, de vakon bízom a krapiban, mert eddig még MINDENBEN igaza volt, amit mondott. Persze azt mondta, ha ez nem jön be, lépni kell tovább.
Logikusan végiggondolva igaza van. Elnézve a nyújtott ciklusaimat, és a vetéléseimet lehet ebben valami.
Nati!
Ez borzalmas. Pneumococcus oltást kapott? Érdemes lehet kipróbálni alternatív módokat is, de mielőbb jöjjön rendbe, szegény, nagyon sajnálom.
Vera! Kisün!
Ezt a kábítást nem a horror kedvéért írtam. Az az egyszerű ok, hogy kevés az anesztes. Persze valóban kisebb kockázat, de ez azt a 10 %-ot nem vígasztalja, ugye Kislibus? És ez ott abban az esetben nem választás kérdése, melyikünk vállalná, hogy átmegy egy másik kórházba idegen orvoshoz stb. Bízzunk benne, hogy senki nem marad éber.
Emellett én azon vagyok, hogy valami petícióval el lehessen érni, hogy lehessen választani, mindent figyelembe véve. Ezen már régen gondolkodom, nem tudom lenne-e erre igény.
Mimi!
Nagyon eltűntél, magatokról nincs hír.
Montana!
Te csináltatsz vérvételes+uh-s kockázatelemzést? Lassan már a 12. heti uh jön. Röpül az idő. Csak az én órám döcög, de most gyorsítottam.
Dreika!
Persze érezzétek nagyon jól magatokat. Ez a bioház jól hangzik.
Nem a szolgáltatás drága, hanem a kínálat (ilyen speckó) a kevés, és a fizunk sem erre van kitalálva. Nagyon sokaktól hallottam, hogy szuper, ezért gáz, hogy ennyire nincs konkurencia, ami egy kicsit megnyesné az áraikat. Meg igazad van abban is, hogy sajnos erre is spórolni kell külön, mert megerőltető az átlag embernek.
Egyébként pont múltkor beszéltünk Kofával, hogy jövőre egy családos nyaralást tervezünk, kb. hasonló korú gyerekesekkel. Kiváncsi leszek milyen lesz az ötlet fogadtatása.
Napsugár!
Még nem mondtam, egyetemi évfolyamtársam volt Égető Napsugár. Ő volt Sugi.
Most megyek, és eltakarítom a romokat.
Jó éjt! Ja és igyekszem holnapra összeszkábálni a táblát, csak a rossz idő és gyerek plusz házimunka nem kedvez az ilyetén elfoglaltságomnak.