Új privát üzeneted érkezett!

Luca, Isten éltessen sokáig!!!!

Mindenkinek szép napot! Itt süt a nap :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu!

Most is ugyanúgy megéreztem, hogy kislány lesz. A kisfiamnál szintén megéreztem. Már meg is van a neve: Petra Doroti.

Kacika!

Hogy érzed magad?

Juca!

Merre vagy?

Üdv:

Alíz.
Vendég

Köszi Alíz, jól, bár újabban esténként megint van egy pici émelygés.
Most már egyre többet mozog. Te mikor érezted először a mozgását?
Vendég

Sziasztok!

Az az igazság, hogy Nekem leginkább este mozog, de kb. 17 hetesen
figyeltem fel a mozgolódásaira. Gyomorégés a láthatáron? Kedden voltam a védőnőnél, rám parancsolt. Fékeznem kell magamat az evés területén.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat! :lol: :lol: :lol: Ez az utolsó születésnapom, ami 3-mal kezdődik!!! :lol: :lol: :lol:

Lina, nekem is jún. 15-én volt a műtét! :cry: :cry: :cry:

Hát, csajok, biztos tudja az orvos, hogy miért a Norcolutot írta...de nagyon meggyőző volt!

Ha az UH-n az jön ki, hogy nincs pé, úgysincs értelme beszedni.
Ha meg van, megadom az esélyt.Legfeljebb megint a falat kaparom mensinél...De reméljük, erre nem kerül sor.Ja, azt is mondta a doki, hogy ha összejön a babóca, nekem is mást kell utána szedni.Utrot, vagy mást.
Ha meglesz az uh eredmény, felhívom a doktor bácsit, és beszámolok róla.

Nekem nagyon tetszik a Léna név! :wink:
Meg a Doroti is, és a Petra is!!! :lol: :lol: :lol:

A Tesóméknak valszeg Szonja lett volna ha kislány, de kisfiú lesz!!!Tegnap láttam a sokdimenziós képen.Jaj, csak már az enyémet is láthatnám...

Majd visszaolvasok figyelmesebben is, most megyünk szülinapozni!Anyukámmal egy napon születtünk, csak én 25 évvel később.

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Luca! Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Boldog Születésnapot kívánok az ünnepelteknek!!

Minden nap elolvaslak titeket, de én nem írok... nincs mit :( semmi változás egyenlöre!
Amint lesz változás majd megírom!!
Remélem nem is olyan sokat kell várni :roll:

További szép estét mindenkinek!!
Babett
dbabett

Sziasztok!

Ma voltunk UH-on, és dobog a picink szíve!!!! :D

Olyan boldog vagyok!

25mm-es petezsákban ücsörög, 7mm-es az ülőmagassága!

Képet nem tudott adni, mert a KH-ban voltunk, ügyelt ma a doki, és a gép amivel nézett éppen nem tudott nyomtatni... :roll:

Ez még mindig nagyon pindur, kisebb, mint amire számítottunk, de igyekszem megnyugodni, h minden rendben lesz. Nov. 19-én kell újra mennem.

Egyelőre ennyi.

Kép
zmimi

Kicsit visszább vettem a vonalzómból, mert a mensi szerinti enyhe túlzásnak tűnik...

Kép
zmimi

Mimi gratulaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mimi, örülök, hogy minden rendben van!
Most mentek el a vendégeim...

Szia Sugi! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mimi!

Nagyon örülök, és megnyugodhatsz. Valszeg akkor az erősebb teszt volt a 14. dpo. 7mm az teljesen oké, nem tudom emlékszel-e amit feltettem képet Kingáról. 7+3-on (?) volt 7,5 mm, és teljesen rendben volt. Kb. ő is a 20. nap táján fogant, kicsit később és csaj.

Bocsi, csak Mimi miatt ugrottam be.

Jó éjt!

tjuca

Hú, napok óta nem jutottam nethez, a férjem bitorolta a gépemet. Most is csak egy kis időt kaptam... szegény valami tanulmányt ír, és az én gépem jobb, mint az övé, szóval le van nyúlva. Az övé meg nem működik aksiról, de táp is csak egy van, szóval bonyolult.
Próbálok azért mindenre válaszolni...

Dreika,
a mi vezetéknevünk Kurenkov. Ha fiúnk lesz, ő Levente lesz, ha lány, akkor Lara. Legalábbis most így állunk....

Mimi,
nagyon klassz, minden rendben lesz!!!

Luca,
neked pedig utólag is sok boldog szülinapot kívánok. UH-ra mikor mész? Én szerda reggel...ezt is egyszerre csináljuk? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mimi,
Szuper!!!!! Gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sugi,
Piri?

Lina,
Látom maradtok az L betűnél. Mi is a B-nél ha fiú lesz, ha lány még nem tudjuk.

Nálunk ma szülinapozás volt, mert jövő héten elutazunk, szuperul sikerült minden szerencsére.

KépKép
dreika

Mimi, hatalmas gratula! Úgy örülök! :lol:
Vendég

Lina, köszi!
Én is szerdán megyek UH-ra. :lol: :lol:
És másnap kezdem a Norcolutot.

Szerintem Neked a Closti miatt nagyobbak az esélyeid.
Majd meglátjuk, nekem mit mutat az Uh, és ha nincs pé, jövő hónapban én is kérek bogyót rá.De azért bízom benne, hogy lesz!
Áprilisban a 11. cn-on volt UH, akkor nyh. 6 mm volt, és 19 mm-es domináns tüsző.És másnap fogant a kis Mazsola...

A dokibácsi a hőmérőzéstől valamiért nincs eltagadtatva, ( talán azért, mert nem mindenki csinálja jól) de szerinte az LH-tesztet érdemes használni.

A Levente név nagyon tetszik nekünk is, főleg a páromnak.Nekem nagyon sok fiú-és lánynév tetszik, de (sajnos) van még időnk választani.

Dreika, Nektek is boldog születésnapot!

Juca, jól emlékszem, hogy a ciklus második felében palástfű-teát érdemes inni?
Vendég

Mimi szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Vendég

Sziasztok!!

Mimi!
Gratulálok a drága 7mm-es örömforráshoz!!! Jó egészséget Nektek!

Alíz!
Szép neveket választottatok!!

Luca-Linácska!
Hajrá!!!!!

Luca!
Milyen volt a szülinapozás??? Édesanyádnak is minden szépet és jót kívánok!!!

Ábelem belázasodott :evil: Szuri utáni 9. napon. Kapott kúpot, panadolt. Nappal jól van, rosszalkodik, estére kiüti a láz. Ma már a 11. nap van, remélem ezuttal elmarad a belázasodás.
Piri még nem jelentkezett...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Milyen szuri ez Zsu?
Vendég

Nati!

A 15 hónapos kötelező védőoltás.
A morbilli(kanyaró)-mumps-rubeola elleni, 15 hónapos és 11 éves korban adott kötelező Priorix oltás gyengített élővírus vakcina, melynek gyártásánál az oltóanyagvírust csirkeembrió szöveten szaporítják. Konzerválószer helyett az oltóanyag stabilitását zselatin biztosítja, a baktérium szennyezést a neomycin tartalom védi ki. Az oltóanyag tojásfehérjét NEM tartalmaz.

MMR oltási reakció, oltási betegség
Az oltóanyag élő, gyengített kanyaró, rózsahimlő és mumpsz vírusokat tartalmaz. A természetes fertőzéshez hasonló módon hat a immunrendszerre. Az oltás utáni 7-21 nap között jelentkezhet oltási reakció lázzal. Amennyiben láz mellett kanyaró-, rubeolaszerű kiütés (morbilliform, rubeoliform) jelentkezik, esetleg kétoldali nyálmirigy duzzanat észlelhető, oltási betegségről beszélünk. Az oltási betegség nem fertőz, a tünetek enyhék, a folyamat rövid idő alatt ( 2-3 nap) elmúlik. Amennyiben az általános állapot romlása mellett indokolatlanul magas lázat (39-40 oC), kifejezettebb tüneteket tapasztalunk, orvosi vizsgálat szükséges. Minden esetben gondolni kell az oltási betegség idején jelentkező más kórokozó okozta fertőzésre, mely véletlen egybeesés, nem áll ok-okozati kapcsolatban az oltással.

hát ez.............

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, reméljük, Ábel jobban lesz hamarosan, és nem lesz láza!Ugye, azt írták, hogy pár nap alatt elmúlik.

Jó volt a szülinapozás.Pénteken Anyukáméknál voltunk, tegnap meg a barátnőmék voltak nálunk.
Látom, elkerül pirike, lassan tesztelhetsz!Lehet, hogy mégiscsak kopogtat Tirza?

Sajnos holnap már menni kell dolgozni...olyan jó volt itthon lenni!
Most még egy kicsit kimegyek kertészkedni, vagy legalább megkergetem a faleveleket.Úgy látom, a szél is segíteni fog.

Kislibus, merre vagy?Már régen írtál...
Vendég

Ja szóval a kötelező, az nálunk nem okozott gondot.
Mielőbbi javulást Ábinak!
Vendég

Dreika.
Igen már el is mult, és te hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu,
Ábelnek jobbulást!

Sugi,
de jó Neked! Akkor hajrá? :lol:
Nálam még semmi. :roll: De ha jól éreztem még csak 3 napja volt a pém, így van még időm.

Mi egész hétvégén szülinapoztunk, előrehoztuk egy héttel, mert szerdán elutazunk. Ránk is fér, már nagyon várom. :)

KépKép
dreika

Gyorsan átolvastam mindent, a szülinaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok, a betegeknek pedig jobbulást.

Dreika
hová utaztok? Érezzétek jol magatokat, majd jön piri is, csak ne a pihenésetek alatt....nem? :lol:

Mimi nagyon szorítok neked, hogy minden rendben menjen, mostmár ne aggódj semmin, hadd fejlődjön szépen a kis jövevény

Lina , luca.Mért nem szereti a doki a hőmérőzést?megbízhatatlan??, én csak annyit vettem észre, hogy amikor leesik a hőm, előtte legalább egy két nappal érzem a szurkálást a hasimban, ha én a hőmérőzésre építenék soha nem esnék teherbe.

Lányok tudom hogy ti sokkal több mindenen tul vagytok, okoskodni meg nem akarok, de én kicsit kipróbáltam ezt a fejen állást napi kétszer, 2 pec , szinte érzem hogy az egész testemben pezseg a vérkeringés, lehet hogy hülyeség, meg amúgy is lett volna pém de veszteni nem veszít az ember semmit.A doki mondta nekem , hogy eléggé hátrahajló a méhem, ha nagyon fáj mensi alatt akkor próbáljak meg hason feküdni mert így sokkal jobba vérkeringése, és tényleg jobb, szerintem ha kicsit megmozgatjuk akkor is jó, de ujra csak azt mondom , nem értek hozzá, csak segíteni szeretnék.
Ja és neten néztem kicsit utána még beírom hogy mit ajánlanak de már nem tudom hol, ha megtalálom beírom

[quote]B írta:ARÁTCSERJE (AGNUS CACTUS)+ZÖLDTEA+ORGININ AMINOSAV

[/i][/b]
Vendég

Dreika!!!!
ÉN nagyon görcsöltem, vigyél magaddal bogyót, ha esetleg..... :shock:
Vendég

Sziasztok!

Visszajöttünk Debrecenből! :lol: Mindenütt jó, de legjobb itthon! :lol:

Mimi! Látod, mondtuk mi, hogy minden rendben lesz! :lol: A vonalzód volt csak egy kicsit becsapós! Az uh a méret alapján nem írta ki, hogy mennyi idős a terhesség? Nekem mindig egy nappal idősebbnek méri.

Luca! Szorítunk a szerdai uh-ra, hogy legyen szép nagy tüsződ!

Linácska! Neked is szorítok, de a Closti mellett nem lesz gond. Nekem mindig egy tüsző érett csak meg, nem volt több, így ikrek kizárva! :lol:

Napsi! Én jártam régebben jógázni és ott is mindig mondták, hogy a fejenállás és az egyéb fordított ászanák nagyon jó hatással vannak a hasi és a medencei szervekre, mert normál testhelyzetben a gravitáció húzza őket a föld felé, ezért összenyomódnak, fejenálláskor meg jobb lesz a vérellátásuk. A baj az, hogy én lusta voltam. :oops: De te csak csinálgasd ügyesen! :lol:

Nálam hányinger még mindig van. :cry: Nem vészesen, csak épp annyira, hogy ne legyen semmihez kedvem, ne kívánjak semmit enni, utáljak főzni és vásárolni. :roll: :twisted: Viszont most már határozottan kijelenthetem, hogy híztam egy kilót! :twisted: Eddig a mérleg hol lejebb ment, hol feljebb, de most már három napja megállapodott . :oops: :roll: :twisted:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sugi,
Köszi, Alsópáhokra megyünk a Kolping Hotelbe. Többször jártunk már ott, nagyon szeretjük. Szerdán megyünk 5 napra, aztán jövő héten még vissza egy hosszú hétvégére, de akkor barátokkal.
Én úgy számolok, hogy piri azon a hosszú hétvégén látogat csak meg. :roll:

Monti,
a 10. héten az 1 kiló teljesen okés, nem? Én a fiammal a 10. hétig már 4 kilónál jártam. :oops:

KépKép
dreika

Sziasztok!

Luca!

Így utólag is nagyon boldog szülinapot!!! Kép

egészen biztos vagyok benne, hogy lesz péd!!! Igen a palástfű a pé utáni tea, de ha kapsz Norcolutot, akkor teljességgel felesleges.

Én nem azt írtam, hogy nem jó a Norcolut, hanem nekem teljesen másra kellett használni, és ezért nem tudom, hogy így milyen. Biztos rossz nem lehet, hiszen progeszteron. :twisted: Várom a szerdai fejleményeket.

Mimi!

Most már nem lesz gond figyeld meg nőni fog rendesen, csak jóval később fogant. Ezt a szülésnél is figyelni kell, mert az egyik barinőm ott sopánkodott, hogy már mennyivel túlhordja a gyereket, mire kiderült, hogy nem korrigálták a mensit, meg a fogamzást. :lol: Nekem a doki havonta újraszámolta, biztos ez a hobbija. Viccet félretéve a 12 hetesnél, és az AFP-nél is sokat számított, hogy szinte napra korrigálta az uh alapján, meg mindig fejből kellett vágnom, hogy mikor milyen tesztet pisiltem. :twisted: plusz még ugye ő is érezte a vizsgálat alatt, hogy mekkora. És szinte napra megmondta mikor születik, egy napot tévedett. :lol:

Monti!

Még bőven jó a hányinger. Majd elmúlik. :-) A Hasad látszik már?

Napsugár!

Hát ez a fejenállás bizti nagyon jó, de én utálok fejen állni. Viszont mindig hason alszom.

Barátcserje+ zöld tea+ aminosav -> mire jó, ez kimaradt :wink: a barátcserje ciklus "regenerátor", teaként annyira nem jó, mert fás növény. Sokan dícsérik. Hoemos bogyóként.

Dreika!

Már sok jót hallottam a Kolping hotelról, de számomra igen borsosak az áraik. Jó pihenést, és remélem nem akkor üt majd be a ménkű. :-)

Zsuzsu!

Jobbulást kívánok Ábelnek. Kinga ezt megúszta, nem volt semmi baja. Állítólag a 18 hós szuri után meg nem is szokott lenni. Gyógyuljon meg a kicsi tejfelhajú fiú.
Szóval akkor lehet Tirza akkor jön, mikor éppen elmélázol, hogy várnál vele? Ilyenek ezek a kölkek! :lol:

Kacika! Alíz!

Olyan jó, hogy Ti már a neveken törpöltök.

Alíz!

Peti mellé nem lesz furi egy Petra? Csak kérdezem. Olyan, mintha Krisztina meg Krisztián lennének. Bár ugye a másik nevén is szólíthatjátok.

Linácska!

Szintén várom a szerdai uh fejleményeket. Izgi lesz ez a hónap, Luca is meg Ti is... remélem egy csomó poz. teszt kicsinyítgetéssel leszek elfoglalva.

Niki!

Voltál dokinál? Mikor mész? Kép? Eredmények???

Libus? Lília? Andi? Mesi?

Megyek, mert indul a nap.

Pusza!

Igyekszem ma még táblát is tenni.

tjuca

Sziasztok!!

Köszönjük a jókívánságokat, szerencsére tegnap este sem lázasodott már be és az éjszaka is nyugottan telt. Reggel azért felhívtam a védőnőt, szerinte ne aggódjak, teljesen normális a láz -akár több napig is-így biztosan védett lesz, hiszen megküzdött a szervezete.

Erika!
JÓ utat Nektek!! A Kolpingról nekem is az a véleményem, mint Jucának. Január elején mi is elmegyünk kikapcsolódni pár napra, Siófokon néztem ki egy hotelt. Wellness lesz :lol: Kellemest a hasznossal, ugyanis a nagymamám Balatonbogláron lakik és jan.9-én lesz 90 éves. Szeretnénk felköszönteni, remélem megéri a szülinapot....

Juca!
Tudod ember tervez.......... Tirza meg jön, ha akar :D Piritünet nincs, viszont hiperszuper érzékeny vagyok a férjem szerint na meg Ábel pelenkacseréjekor védőöltözet kell :-)

És egy kellemes "csalódás" szombatróll: Hódmezővásárhely felé jártunk, bemnetünk a tescoba körülnézni. Úgy alakult, h szükségessé vált a pelenkacsere, így gondoltam azt is megejtjük. Nem tudom voltatok-e mostanában nagyáruházak pelenkázóiban, de ezt jó szívvel ajánlom mindenkinek. Az ajtóra ki van irva, h pelenkázóhelyiség, kulcs a vevőszolgálaton. Odamentem, megkaptam a kulcsot valamint egy kosárban popsitörlő, hintőpor, krém volt. Az eladó megkérdezte hány kilós a baba és elfogadok-e egy pelenkát. Hozta a kért méretet. A helyiség tiszta, kényelmes........sőt van egy wc is, így anyuka-apuka is el tudja végezni a dolgát és nem kell azon agyalni, h hogyan oldja meg a saját szükségletét ha egyedül van a babával.....

Amikor visszavittem a kulcsot és az egyebeket kedvesen megkérdezte a hölgy, h jó lett-e a pelus és rendben vagyunk-e. Baromi jólesett a kedvessége.
Nem szoktam panaszkönyvbe írni, de elgondolkodtam, h most írok egy köszönetet... Remélem ez nem csak a vásárhelyi tescoban van így, jó lenne mindenhol ez a bánásmód!! :)

szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Monti,
de az az egy tüsző még kettéosztódhat :lol:
Amúgy biztos nem csinál korábban peteérést? Tegnap valami olyat éreztem, de csak a 10. nap volt. Ma jól le is esett a hőm. Most már nem érdekel mit akar apa, meg mennyire dolgozik, ma már nem ússza meg :lol:

Juca,
ígérem segítek kicsinyíteni, csak már ott tartanánk!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép Kép

tjuca

Szia Lányok!

Egy őrület volt ma... egy barátnőmnek nagyon eldurvult a méhszájsebe, ma műtötték, én vittem-hoztam-vártam vele.

Reggel f 8-kor indultam el otthonról, és nemrég értem haza.... :shock:

A Margitban csinálták neki, 15perc alatt kész volt, de a bürokráciának hála, (+némi forgalom) eddig tartott. RÉM!

Megdöbbentem, h milyen lepusztult a kórház, de a doki és az aszisztenciája nagyon rendik voltak.

Megyek pihizek egy kicsit, mert aztán viszem úszni a fiúkat.

Mindenkinek köszi a bíztatást! Most már nyugiban növesztem a babát!:D

Kép
zmimi

Sziasztok!

Juca!

Tök jó a táblázat amit készítettél. Ami pedig a nevet illeti, igazat adok Neked. De amikor összehangoltam a vezetéknévvel, valami fantasztikus jó volt a kiejtése.
Vendég

Sziasztok!

Na, hát megvolt az uh! :)

Van egy 9 mm-es petezsákunk, látható szikhólyag és embrió kezdeménnyel!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mérete a 6 hetes kornak megfelelő :) Azt még nem tudni, hogy 1 vagy 2 :) 2 hét múlva lesz a kövi uh., addigra már lesz szívhang és látni fogjuk hányan vannak :)

Kaptam beutalót vérvételre, EKG-ra és az eredményekkel pedig mehetek a védőnénihez.

A doki kapásból veszélyeztetettre rakott az előzmények miatt. Nem is bánom.

Sztárfotónk van, de eléggé sötét. Ha bescannelem, sajna nem látszik belőle semmi :( A vakut meg visszaveri. De ígérem, a következő képet, ha törik-ha szakad, felteszem :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Niki,
gratulálok, 9mm-es petezsákban már embriót is látnak, az nagyon jó!!! És amúgy van esély a kettőre???????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska, hát van esély genetikai háttér miatt is, meg a hormonkezelés miatt is :) 4 hónapig kaptam Closty kezelést, anyai ágon a családban pedig több ikerterhesség is volt :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Niki gartula a babó(k)hoz :lol: !
Itt nálunk csak a 12 hetes uh-gal mehetsz a védőnőhöz :roll: !
Vajon miért?
Vendég

Sziasztok!

Juca,
Az az igazság, hogy mi sem főszezonban szoktunk menni és most üdülési csekkel megyünk. A bioházak meg szerintem egész korrekt áron vannak, 1 napra 24ezer és 6+2fő fér el benne. És ehhez a kaján kívül az összes szolgáltatást lehet használni. És a gyerek tényleg nagyon jól elvan egész nap, ergo tudunk mi is pihenni. :)

Zsuzsu,
Siófok szuper hely, nektek is milyen jó lesz! Mi az egész nyarat a Balcsinál töltjük.
Mi nem járunk Tescoba, sajnos nincsen itt a közelben, de a pelust mindig ott tankoltatom fel. :)

Pinkiné,
Gratulálok! :lol:

KépKép
dreika

Juca, ma mész a dokihoz, ugye?
Gondolok Rád!
Vendég

Niki,
4 hónap Closti után sikerült? Neked miért kellett szedni? Én ebben a hónapban kaptam először, kíváncsi vagyok mit csinál, vagy kit!!!! :lol:

Képzeljétek, Lili tegnap a tesómmal volt, és mesélte a tesóm, hogy mondta a Lili múlt héten, hogy "anya hasa baba". Pedig múlt héten tuti nem volt benne. Lehet, hogy ő már tud valamit, amit én nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
a gyerekek sokkal előbb megéreznek bizonyos dolgokat szerintem.
A fiam egyik napról a másikra kezdte puszilgatni a hasam, hogy ott a baba, pedig nem mondtuk neki, a műtét után pedig saját magától hagyta ezt abba.

Szóval hajrá Clostis hónap! :wink:

KépKép
dreika

Jó reggelt!

Pinki! Gratulálok a petezsákhoz! :lol: Várjuk a fotót!

Linácska! Elvileg nem lehetne pé ilyen korán, pont az a lényege, hogy beszabályozza, hogy rendes időben megfelelően érett petesejt szabaduljon ki, de hát olyan bonyolult a szervezet, hogy én már mindent el tudok képzelni. :roll: Jól tetted, hogy elkaptad apát, abból baj nem lesz. Holnap meg úgyis kiderül, hogy volt-e vagy sem.

Nati! Ez tényleg érdekes, mert a kiskönyvben 12. hétig meg kellene lenni az első pecsétnek.

Amikor még védőnő voltam, egyszer jött egy kismama, vettem fel az adatokat és az utolsó mensihez egy több hónappal azelőtti dátumot mondott. Megkérdeztem, hogy ez lehetséges-e, mert akkor már túl lenne a félidőn. Mondta, hogy igen, már 24 hetes. És akkor jött először terhesgondozásra. :shock: Se vizsgálatok, se AFP, se uh. A miértre annyit mondott, hogy mit siessen, még így is van egy csomó ideje szülésig. Na, ő nem volt egy para-mami. :roll: :lol: Mostani helyzetemben visszagondolva, nem tudom, hogy bírta ki. :roll:

Zsuzsu! Teszelés mikor lesz? :wink:

Dreika! Valóban jónak tűnik a 10 hét alatti 1 kg, de sajnos így is többlettel indulok és akkor lennék jó súlyban, ha a következő háromszor 10 hétben is csak 1-1 kilót híznék. :lol: Na ez persze kizárt. :cry:

Juca! Drukk az orvoshoz! Találják meg a baj okát, aztán gyorsan jön a tesó.
Nézegettem már tükörben a hasam, de még nem látszik. De a kezemmel azt érzem, mintha a köldököm alatt máshogy gömbölyödne, mint idáig. A nadrágok, meg szűkek, kényelmetlenek. :roll: De lehet, hogy csak a puffadás miatt. :roll: :lol:

Kép Kép
montana

Linacska, azért kellett szednem mert nem volt pém. 2006. januárban abbahagytam a fogit, utána 2-3 hónapig még működtem a bogyó utóhatása miatt, aztán semmi.
Volt hogy 101 napra jött meg, a legkevesebb 37 nap volt.
Még Clostyval is 32-33 naposak voltak a ciklusaim, általában a 15. napon volt pé.

Tegnap az uh-on a babamérete alapján a doki megmondta, hogy mikor volt pé :) És tényleg akkor volt :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Niki,
nekem az elmúlt hónapokban 32, 28, 31 napos ciklusaim voltak, szóval szerintem amúgy van peteérésem. Remélem a Closti csak fokozta.

Monti,
az UH-n az is látszik, ha már megtörtént a tüszőrepedés?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok. Képzeljétek tegnap kiderült nem kell műteni. SZóval próbálkozhatunk tovább. Remélem sikerül hamarosan.

Pinkiné: Gratulálok szívből :)

Kép
csucsu05

Nálam látszott. Volt egy horpadás a petefészek felszínén. De mondjuk az mástól is lehetett volna, de ugye nekem volt 14. napon uh, akkor még látszódott a tüsző és utána volt a 18. napon is uh, akkor meg már tüsző nem volt csak horpadás. Tehát így tuti volt, hogy megrepedt.

Azért nálam könnyű helyzetben volt a doki, mert mindig csak az egyik petefészkemben volt tüsző és csak egy darab. Ha mondjuk mindkét petefészekben elindul érés, ráadásul különböző nagyságú tüszők vannak, akkor mondjuk nem tudom, hogy meg lehet-e biztosan állapítani, hogy volt-e már pé vagy sem.

Kép Kép
montana

Sziazstok lányok!

Juca!

Írd be kérlek, hogy 1 cn, asszem! :roll: Gondolok ma rád! :wink:

Linácska!

Asszem, ha a Douglasban van folyadék, az azt jelenti, hogy megrepedt!

Luca!

Rád is gondolok holnap! Remélem szép tűszőket lát majd a vöröshajú néni, akin nincs bugyi! :lol:

Monti!

Úgy örülök, hogy túl vagy a nehezén! Már nem lesz semmi gond és most jön a legizgisebb időszak! Napról-napra nagyobb lesz a pocak és persze több a kiló! :lol:
Vendég

Jajaja! Tényleg! Nekem is láttak a Douglasban folyadékot! Köszi Gröni a segítséget. :lol: A hozzám írt mondathoz annyit: a próféta szóljon belőled! (mindenféle vallási hovatartozás nélkül értendő!)

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Juca, majd írj a doki után!

Csucsu, itt is örülök, h nem kell műteni! :wink:

Monti, én nem merek ráállni a mérlegre...strucc... :oops:

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?