Csajok a mai napom inkabb hagyjuk
A nagyjat mar leirtam aztan vgyis a rovid verziot miutan kitorlodott minden ugye
aztan mikor mentem a lifthez es nyitni akartam pont elhivtak igy a nagy rantasba jol letort a kormom
meg jo,hogy nem tobol zakadt le.Tok pipa voltam.Na mondom most ma csak az kell,hogy a kocsival legyen valami
De nem mentem anyuert aztan futas beszelni a specko dokival aki fogakat ultet be
Hat most megint jol kivgyok mert o ajanlotta,hogy cinaltassam meg elol....persze mint suvenir velemenyet.Nem ez ugyben mentem hozza hanem,hogy hatulra beultetne egy fogat nekem amit anno kihuztak
Menne is 160ezer plusz ez meg az es meg a fog sics rajta....ma nem is tom
Aztan elkezdtem szamolni meg gondolkodni most akkor mi legyen az elso fogaimmal
Mer rossznak ugye nem rossz de esztetikailag hagy nemi kivetni valot
De ugy fosok
bevgyok tojva
osztottam szoroztam aztan kijott egy szep nagy osszeg es egybol hivtam apat mi legyen
O meg nem erti mit mondok mi az a korona vgy beultetes ugyhogy gondolhatjatok volt nagy kavarodas igy nem erti miert annyi amenyi.Ugyhogy kerestem neki angol oldalakat es minnya el is kuldom neki,hogy tudja mirol beszelek
Kozbe barinom.Mondtam neki meg alszom ra egyet
Aztan futas ocsemert aki az allomason vart minkt.Haza anyu nekiallt fozni engem meg barinom bombazott mar itt,hogy megyunk-e bulizni
Persze en meg tok kivgyok mitevo legyek meg bevgyok rosalva a fogdokitol meg amugy is 15-ig a fogdokihoz jarnek azert is mondtam mindenkinek 15-et,hogy jovok es rendesn stresszel mindenki
A masik barinom neten azongya mikor joz haza?Mondom mar itthon vgyok.Erre o,hogy mikor talizunk?Me,hogy en nem is akarok vele talizni.Mer bezzeg mindenki massal meg igen.Meg en vele x eve nem taliztam....s nembirtam nki megmagyarazni mi van
kierozakolta,hogy o akkor jovoheten talizunk
kesz vgyok.Bocsi csajok de en mostansa ngyon nega vgyok
foleg a fogam keszit ki meg a sok tennivalo.A nagyobb baj az meg az van amihez nagy kedvem van mint pl. pendihez lekocikazni vgy katahoz vgy zsuval fehernemut venni
De van amihez nem sok kedvem van es megis megkell tennem mer muszaj....na meg van amit igy kieroszakolnak
Hat ez van...ugyhogy ma sem jott ossze a beszelgetes mer en ugyan ma nem mentem sehova hazahoztuk ocsem anyu nekiallt kajat csinalni(toltott kaposza,lecso)nagggyon fincsi volt
es jott a bratyom kajalni
szal egyutt volt a csalad
Olvastalak am titeket de mar nem tom ki mit kerdett bocsi
Ha nem valaszoltam volna valamire kerdezzetek ma meg1szer
ok
Holnapra visszakell szolnom mi legyen
A hom most csak ugy kivancicsagbol megmertem 37.15
az jooo bar Kittyvel i beszeltem es o azt mondta minden egyes repulout soran eltolodik a mensi
Hat ezzel nem lettem boldoabb
Kata
Orulok,hogy ma is beugrottal hozzank s igen a hom mar egyre szebben nez ki
Ha most nem vgyok babas akkor agusztusban jon a closti
Melus
Tenyleg hasonlit a pocitok Kataval
Pendi
Orulok,hogy serenykedtel ma ngyon jo kis hangulatod van irigyellek erte most 1 kicsit mert en ramatyul vgyok es kosz a gyogypuszit mar nem is faj
Noci
Hianyzol
Szoszke
Holnap UHU!!!!
NAGYON NAGY DRUKK NEKTEK (a plusszos gombot nem talalom soot ezen a gepen az energie-s varazslom sincs)
Zsu
3szoros hipp-hipp hurra