Sziasztok csajok,
még semmi nem jött meg,ma tartok a 34.napon!ügesen szorítotok,csak így tovább
olyan jó hogy egyetértetek velem
már kezdett kialakulni a kisebbségi komplexusom
Hajni,
tegnap egész nap a szőnyeget vágtuk be a nappaliba,egyenesen németországból jött csak nekünk
azért nem voltam
ma meg ismét tárgyalni voltunk,azért vagyok csak most!de végre vagyok
gondolom nem lepődsz meg hogy még nem volt idője apáromnak megszerelni az msn-t,de ha leírnád hogy hol kell átállítani hogy megkérdezze lehet hogy megpróbálnám én megszerelni
de ha elcsesszük apa a fejünket veszi,vállalod????????????
perzse kenegetem a kukiját,ő meg közben vigyorog,tudja mi a jó
hajtja a vére szentemet:o
Zafír,
szerintem is ritka az ilyen gyerekorvos,szerencsésnek érzem magam valóban!remélem nemsokára nektek is szükségetek lesz egyre,majd megadom az elérhetőségét,oké
?????
Beu,
örülök hogy tetszik a gigi,nekem is bejön
ha azért írtad hogy "jó van na" mert úgy érezted letorkoltalak bocsi,nem akartam csak úgy belejöttem a dumába hogy ömlött belőlem a szó
és tök átéreztem a vágyat
hogy jöjjön már az a baba.azért jön már ilyen korán mert 3-at szeretnénk és nekem a férjem már 35 lesz az idén,
szóval ő nem ér rá annyira mint én.és mi 2.és a 3.között szeretnénk több időt hagyni!
nem tudom fogom e bírni,ha már itt lesz nem lesz más választásom,szóval szerintem igen.biztos nem lesz könnyű,de szerintem mindent meg lehet oldani.optimista vagyok
Kata,
akkor jó ha nem jár mindenkinek,ha kiváltságos vagyok ezzel is megelégszem!ideig-óráig
na mászok,viszem levegőzni a bálintot
cupp
gigi
34/31?