Új privát üzeneted érkezett!

nikiee: Szombaton kicsit többet ettem én is a mostanában szokásosnál. Egész hétvégén akkora volt a hasam mint egy 5 hónaposnak. Mára kicsit kisebb lett. Sikerült újabb fél kilót leadnom. Nagyon figyelek most. Minden áldott nap mérlegre állok. Azt találtam ki magamnak, hogy mivel plusz 10 kiló van rajtam ennél több ne is legyek, tehát egészséges táplálkozással leég rólam a zsír fogyókúra nélkül, és azt mind a babának adom... szép álom.... majd a második trimeszterben, amikor már nincs émelygés és jön a zabálhatnék korszak, majd újratervezem :D:D
korenka
Szár

Most jött be a férjem a munkahelyemre, és közölte, hogy András fiam kötőhártya gyulladást kapott, és holnap orvoshoz kell vinni.... reggel még semmi baja nem volt... Holnap akkor megbeszélem a dokival a kuki műtétet is. Kicsit le van tapadva neki és hát azt fel kell tépni... húztam ... húztam.... mert sajnáltam, de nem szabad tovább... :( ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnálom

:cry:
korenka
Szár

nikiee:
Nem lehet baja a gyereknek egy kis lepedőmozgatástól. :D :wink:
Nálunk ugye elmaradt a tegnap estére tervezett és van is egy kis lelkiismeretfurdalásom. :oops: :? 8)
Rád is fért egy kis fetrengés…sajnálom ezt a rossz közérzetet.
A sűrű pisilés lehet terhességi tünet is…én sokat kínlódtam vele végig.

malna5:
Büszke lehetsz rá, hogy ilyen kis ügyes gyereked van. :wink: Ismerd meg Angliát mozgalom… :)
2 nagy gyerek mellett komoly szervezo erore van szuksegunk
Azt elhiszem… :D :D

nika:
Ugyehogyugye….a zumba megtette hatását. :P :D :D :D :D

korenka:
Ez a várakozás nem semmi….akkor miért kell időpontot kérni??? :shock:
Örülök, hogy minden ok, bár ezt úgyis tudtuk… :wink: Február 18…húúú de messze van… :roll: :D
Nekem is a védőnő adta a fecniket a vérvételekhez, a dokihoz csak az eredményeket vittem.
Szegény Ti! :shock: :( Jól kikaptátok, most nagyon hiányzott is. Valami homeos bogyókat lehet ilyenkor bevenni…illetve lehet, csak te használsz-e ilyet és szokott-e hatni? A kalapkúra nem bejövős a pinduri miatt.
A kötőhártya gyuszkó is isteni dolog egy gyereknek, de a kuki még inkább 8) 8) 8) . Én is mindig húzom a Daniét, de nemigen látok változást. A doki szerint korának megfelelő..nagyon félek én is mindig, hogy nehogy így járjunk. Hú de sajnálom szegény Andrist...meg téged. 8) :(
majd a második trimeszterben, amikor már nincs émelygés és jön a zabálhatnék korszak, majd újratervezem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kérj tanácsot Schobert Rékától, ő a tuti ebben! :P :D

laptetős.veronika
Én meg mindig a bevásárlás témánál maradok le…ami az ovus tesztet illeti. De jövő hónapra tuti veszek. Nem azt mondtad, hogy nem olyan rég költöztetek ebbe a házba? Nyilván sok a hely akkor még a szekrényekben…100 teszt azért mutat benne. :P :D :D :D
Ha az én gyerekem ilyenkor aludna, éjfélig sem tudnám ágyba varázsolni. Ő csak egy órát alszik ebéd után, azzal kihúzza este 7-ig és 8-kor szundi.
Mi volt a dokinál?

Mirci:
Nagyon sz@r napom van. Reggel óta olyan vagyok, mint akit kimostak….Danival egyetemben. :? Jó páros vagyunk. Még aludtam is ebéd után, pedig nem szoktam. Takarítást terveztem mára, de csak az ágynemű lehúzásáig jutottam és azt is megbántam….most fel is kell húzni. Nem vagyok megfázva, náthás sem, csak olyan kifacsart. A fejem fáj már 3 napja, de az elő szokott fordulni máskor is. Lehet a hideg frontot érezzük? A hideget mondjuk rosszul tűröm…
Három napja van tojásfehérjém, persze, hogy pont most hagytuk ki. Azért ma még bepróbálkozunk, de félek, hogy már késő. Tényleg csajok! Ti hány napig tojásoztok? Vagy egyszer csak és finitó? Mindenhol azt olvasom, hogy az ovuláció előtt szokott megjelenni, de nálam 3-4 napig is van. :shock: Normális ez vajon?
A’szem nikiee kérdezte, hogy mikor megyek dokihoz. Még nem jelentkeztem be. :roll:
Ahhoz képest, hogy írni sem volt kedvem…elég bő lére eresztettem. :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
ez a tojásfehérje érdekes dolog. Nekem ma van, most néztem az előbb egy ovus tesztet, az nem mutat semmit. Bár mondjuk azt nem tudom hogy aznap is mutat-e még valamit, az ovus teszt 24-36 órával peteérés előtt jelez.
De ahogy itt értettem a tojásfehérje is 2 nappal PÉ előtt van... na szóval rejtély az egész :)
Amúgy nekem 1 napig szokott lenni tojásfehérje, de néha pár nap / egy hét elteltével van olyan, hogy megismétlődik :shock:

Jobb kedvet neked is és Daninak is!

Pálmi kapott Spiropent-et, amit gyűlölök, mert attól még annyit sem alszik, amennyit amúgy szokott :? pedig ő kevesebbet alszik az átlagnál... Pénteken kell visszavinnem, szóval egész héten itthon lesz, de azért majd benézek ha tudok, csak tőle nem nagyon tudok.

Korenka,
sajnálom szegény Andriskát :(

Kép

Kép
sz.veronika

na apa nagyon belejött :):):) ma délután is elkapott :D

Málna nekem hétvégén már meg kellett volna jönnie ha 28 napot nézünk ellenben most volt pénteken vagy szombaton pém :) vagyis tojásfehérjés váladékom :)

korenka: valahogy nekem most nem kell hajtanom apát :):):) ő hajt engem :)
jobbulást csajszika:)óó jól összeszedtétek a betegségeket Kisfiadnak is jobbulást és lehetőleg te ne kapd el ha nem muszáj
örülök,hogy minden rendben volt :)

én is imádok énekelni :) Gergőnek is sokat énekeltem:) sokak szerint tudok is de én inkább csak a fürdőszobának meg Gergőnek énekelek :)

vera én is úgy tudom hogy tojásfehérje előtte van a pének.legalábbis ugye a múltkor kétszer is lh-ztam és tojásfehérje után volt pozi a lh teszt

alvás nálunk úgy megy hogy ha 3.ig leges legkésőbb nem fektetem le akkor este nem bírok vele:) de mostanában inkább nem alszik délután és így este megint csak nem bírok vele de most már a fáradtságtól :)

Mirci nekem egy napig szokott lenni.de a múltkor amikor kétszer volt egymás után három négy napig tartott mind a kétszer.

nika70
Salgótarján

Sziasztok
Nekem 2 napig tartott ez a tojas-dolog, de en azt hittem az azt jelenti, hogy aznap kell egyutt lenni... mostmar nincs.
remelem nem maradtunk le...
Bbercsi nincs meg eredmenye a vervetelnek?
Tenyleg hol van ez a lany?
Akkor most 13-14 nap mulva mind a negyen tesztelunk? Nika, Vera, Mirci Malna?
Milyen jo lenne, ha egyutt sikerulne most!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Sziasztok!

Szerencsére úgy néz ki, hogy nem fáztam fel, mert nem fáj, csak sokat kellett menni, de én is terhes tünetnek tudom be. Éjszaka mindig kimegyek 1X, de akkor ezek szerint most már nappal is fokozódni fog a WC látogatásaim száma.

Én úgy gondolom, hogy a tojásfehérjés cucc nekem is mindig a peteérés folyamatától kezdődött, de általában a peteérésre, amikor konkrétan kiszabadul a pete, akkora már nem volt.

Mirci
Sajnálom a tegnapi napodat, remélem ma már jobb lesz és be tudod fejezni a takarítást! :lol: Jaj tényleg a tegnap front volt, itt mindig látom az irodában ha van valami a levegőben, mindenki ideges, zsörtölődik stb... Ugyan hideg van meg borús is, de valahogy ma nekem jobban indult a reggel.
Milyen pozitív teszteső lesz itt rövid két héten belül, te atya-gatya! :)

Veronika
Szegény Pálmi, remélem ő is jobban lesz hamarosan. Így betegen akkor be vagytok zárva a négy fal közé.

Korenka
Ezért is félek egy kisfiútól, én ilyeneket nem mernék neki megtenni. Pedig ma reggel a villamosmegállóban egy 2 év körüli kisfiú annyira cuki volt, szorongatta a nagypapája kezét a másikban meg egy zsiráfot és ölelgette magához. :D
Én már annak is örülnék ha az első 3-4 hónapban nem szednék magamra, aztán persze úgy is fog jönni...

nikiee
Budapest XI. kerület

Jó reggelt!

Hát én nem tudom mikor tesztelek, mert tegnap végül nem voltunk együtt, én is jól lerobbantam... Pálmi meg egyre betegebb, mostmár még feljebb ment a láza, hívtam a dokit, azt mondta fog ez még feljebb is menni és ha 39 fölé megy akkor priznic meg hűtőfürdő és a 28 fokos vízben üljön vagy fél órát...

Mára színházjegyünk van - anyósom karácsonyi ajándéka - hát majd kiderül megyünk-e...

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika
Sajnálom Pálmit, mit kapott el azt lehet tudni? Ez influenza?

nikiee
Budapest XI. kerület

Micsoda muzikális társaság! Én is énekelek, csak nem tudok. Tanultátok egyébként?
:)

Köszi az infót tojásügyben. Tehát mindenképp ovu előtt van és másnak is több napos. Végül is aznap kell együtt lenni, hiszen akkor már 1-2 napon belül bekövetkezik az ovuláció. Mi Mónikával tovább tojásozunk, ezért akár kétszer is meg kell ugranunk. Érdekes… :roll:
Lassan ennek a fórumnak a tudása és tapasztalata megérlel egy orvosi diplomát nőgyógyászat szakvizsgával. :P :D :D :D :D :D :D :D :shock:

nika:
A három órától alvás Daninak is késő. Nem próbáltad a déli lefektetést? Az óvódában hogy csinálják?
Apa hogy felfickósodott! :shock: :shock: :shock: :D Nem panaszkodhatsz…mint egy húszéves gyerek. :wink:

malna5:
Igen, most nagyon egyszerre pisilünk és egyszerre zebrásodunk. :wink:

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika:
Tényleg jól belekeveredtetek ám! Azért gyere néha helyzetjelentéssel! :roll:

nikiee:
Iiigen...ma már sokkal jobban vagyok. Már megvolt a takarítás, fő a kaja, második progit mossa a mosógép. Ma meg vagyok elégedve magammal. Lehet tényleg front volt. :?

malna5:
Bbercsi írta, hogy sok a munkája....de ennyire. Szinte napokig be sem kukkant. :cry: :cry:

Kép

Kép
mirci09

Hú Mirci nagyon belehúztál! Igazad van, aztán délután lehet pihenni Danival együtt! :)

Lányok, már akartam kérdezni, hogy ti mit csináltok a magánnyugdíj választást illetőleg? Én tanácstalan vagyok, se így se úgy nem jó.

nikiee
Budapest XI. kerület

En az allamiba visszamegyek. Az miert nem jo Niki?

malna5

Sziasztok! Megjöttünk a dokitól. Andrásnak tényleg kötőhártya gyulladása van. Olyan karikásak a kis szemei... éjjel is felébredt, hogy nem tudja kinyitni a szemét. A szemcsepp nem a kedvence, de már olyan jó, hogy meg lehet neki magyarázni ezeket a dolgokat és szépen tűri. A kuki témát nem hoztam elő a dokinál :oops: :oops: Nagy marha vagyok, hogy húzom az időt... a fene egye meg... mindegy... megkérdeztem a biztonság kedvéért, hogy árthat-e a magzatnak ez kór, merthogy fertőző... (bár én utána néztem a neten) de meg akartam nyugodni. Mondta, hogy nem, és hogy gratulál, mondtam neki, hogy Őt is (mármint a magzatkámat) megnyerte magának. :D András kapot Sulfurt is.

Jaj lányok, megint elkezdtem izgulni, hogy mi lesz a teszteléskor. Már alig várom!!!! Naaaaaaaaaaaaagyon szorítok nektek!

nikiee: Nekem az a véleményem a magánnyugdíjról, hogy bukta az egész. 20000 ember jelezte eddig, hogy akar maradni, na mondjuk azt elosztom 10 magánnyugdíjpénztár között, de szerintem több is van, az 2000 ember / nyugdíjpénztár. Na az a 2000 ember havonta mennyike kis pénzecskét tesz be? Ha 100000 Forintot keres tegyük fel mind, akkor 500 Forintot Hűűűűűű ebből nem lehet értelmes portfoliót csinálni, tehát a magánnyugdíjpénztár behasal...... DE ez az én véleményem, csak számolgattam....
korenka
Szár

nikiee:
Én egyébként is vissza akartam lépni, csak arra vártam, hogy visszamenjek dolgozni. Nekem kapóra jön, nem kell utána járnom. :)

Kép

Kép
mirci09

mirci: Jót nevettem, hogy megszólítottad önmagad. Mindig tudsz meglepetést okozni nekem. Jó volt! :D

sz.veronika:Mit néztek meg a színházban... ha mentek?

nika: Hű de fickós lett apa! Ez igen! Szegény párocskám már nagyon ki van éhezve.... én is várom már, hogy vége legyen ennek az émelygésnek, mert nem ártana már egy jó hancur....

Anno a lányomnak is nagyon kevés volt az alvásigénye. Az ebéd utáni alvás mindig harc volt. Én ragaszkodtam hozzá, mert egyszer olvastam, hogy nagyon fontos a fejlódése szempontjából. Andrásnak nagyobb az alvásigénye. Bár bepróbálkozik, hogy nem akar aludni, de amint leteszi a fejét, már alszik is kb 2 órát és 8-kor simán lefekszik aludni este. Reggel fél hét magasságában kel... hétvégén is...
korenka
Szár

korenka:
Én azt hittem, hogy már a doki előírta a műtétet. :shock: Mármint Andrisnak.... Akkor ezek szerint még lehet, hogy elkerülhető?

Ez a nyugdíjpénztáras dolog annyira képlékeny...pedig hosszútávon az leasz célravezető, ha mindenki magának gyűjtöget. Szerintem.

Kép

Kép
mirci09

mirci: Sajnos a műtét nem kerülhető el, mert ezt nem lehet "tornásztatni, vagy valami" :) Csak már korábban beszéltünk erről a dokival, hogy meg kell lépni... azóta húzom... pedig rossz is neki, mert szokta mondani, hogy "fáj a kukim amikor megnő" vagyis amikor merevedése van :oops: Úgy sajnálom, és nem szeretném, ha ez miatt esetleg felnőtkorábban valami zavara lenne, hogy félne a merevedéstől és ettől valami hülye beigzedőse volna vagy ilyenek.... már mondtam apának, hogy Ő kell, hogy bemenjen a műtétre, mert ezt csak érzéstelenítik valamennyire.... de én nem tudnék helytállni. Jobban sírnék mint Ő és hát annak semmi értelme... juj...... fáj a szívem érte... :(
korenka
Szár

mirci: magánnyugdíj rendszer. Én közgazdásznak készültem, és a suliban tanultunk erről. Hááááát ahány közgazdász annyi vélemény.... nekem pl. nincs havi 40.000 Forintom amit félretehetek nyugdíjra. Abban a reményben, hogy nem fogok éhen hallni mire agg leszek. A férjemmel együtt ez havi 80.000.- Ez a fizetésem jelenleg köztisztviselőként..... ha normálisan keresne a társadalomban mindenki akkor nem volna kérdés.... és mehetnék öreg korunkra mindenféle világkörüli utazásokra .... :D Egyenlőre úgy néz ki, hogy az irodában majd egymásnak kötjük be az infúziót 70 évesen, és mivel a temető is közel van, csak át kell tolnunk egymást az íróasztal mögül, ha elér a vég. Merthogy mire mi nyugdíjba megyünk... addigra olyan nem is lesz, vagy a nyugdíjkorhatár 90 év lesz, holott az átlagéletkor 65.... nem sok az esély.... Mi már életfogytiglanra vagyunk itélve....
korenka
Szár

Most jött haza a lányom lázasan a suliból..... szegény...
korenka
Szár

korenka:
Ebben igazad van, mi mindannyian így fogunk járni. Akinek estleg még van pár olyan éve, hogy munkanélkülin volt, az a korhatár felemelése nélkül sem fog sosem nyugdíjba vonulni. De pont azért emelgetik a határt, mert már nincs aki dolgozzon. Ez nem csak nálunk probléma. Az egészségügy meg ugyanez, csak pepitában.

Kép

Kép
mirci09

pfff :cry: :cry: :shock: ...akoor már csak a férjed van talpon a vidéken?

Kép

Kép
mirci09

HU KOrenka ez osszejott most a csaladnak.
Kukiugyben nem tudok segiteni, de nalunkis minden kisfiunak kellett a mutet a csaladban, es az a tapasztalat, hogy minel nagyobb korban csinaltak, annal jobban megviselte a gyereket. (Nyilvan jobban ertik mirol van szo).
Mitol lazas a lanyod? Valami virus? Ez olyan rossz, mikor a gyerek beteg es meg sem tudod vigasztalni, oda sem tudsz bujni, mert most vigyaznod kell, hogy el ne kapd.....
Ne aggodj a teszteles miatt, minden rendben lesz!
Mirci most ramhoztad a lelkiismeret-furdalast, mert foznom kene...megyek, osszedobok egy rakott krumplit....

malna5

korenka:
Én is amondó vagyok, hogy minél előbb csináltasd meg Andris kukiját. Ezek szerint felesleges halogatni. :roll:

malna5:
jaj...nem akartam...csak vagiztam, hogy tegnap óta mennyire felfüveltem. :mrgreen:

Kép

Kép
mirci09

malna: Lánykámat lefektettem aludni, hogy kifeküdje a nyavaját. Úgy gondolom Ő is ezt a takonykórt kapta el. Nekem a rakottzöldbab pirulgat éppen a sütőben. Nagyon kívánom a zöldséget és a gyümölcsöt. Valószínű a téli vitaminhiány kezd mutatkozni. C -vitamint döntöm magamba, meg a gyerkőcökbe is, napi két alma megevése ki van adva parancsba, de mégis göthösök vagyunk.... a bio család :D:D

mirci: Egészségügyi reformról mindig az a film jut eszembe amikor egy kisfiúnak agydaganata volt és a családnak nem volt pénze a műtétre és a kisfiú halálra volt ítélve.... ez olyan k..a igazságtalan.... ugyanakkor az is igazságtalan, hogy egy vagyont fizetsz be mégis magánhoz mész, ha bajod van... vagy nem is mész orvoshoz, mert nem akarsz táppénzre menni mert nem akarod, hogy kevesebb legyen a fizetésed.... ez a kollektív felelőség vállalás jó dolog.... de mégsem .... mondjuk, ha kevesebb TB-t fizetnénk, de az csak az életmentő műtétekre jogosítana, a csip-csup betegségekre nem.... na és ki húzná meg a határt, mert ugye egy vakbélgyulladás is életveszélyes lehet.... ááááá nem jó sehogy... :)
korenka
Szár

Köszi lányok a véleményeket. Én örültem a magánnyugdíjpénztárnak, mert szeretem a sajátomat gyűjtögetni, és mivel én mindig teljes bruttóra be voltam jelentve így ez most már ennyi évesen ez elég tetemes összeg. Én nem hiszek az államiban, így most az lesz, hogy 70 évesen mi is alig fogunk megélni abból amit kapunk, na persze ha addig elélünk!

Korenka
azért vacilláltam, mert pont én is így gondolom, hogy jelen pillanatban 3100 ember marad magánnyugdíj pénztártag (az index szerint ma ennyien vannak kevesebb, mint egy héttel a határidő előtt) és az baromira kevés ahhoz, hogy fent tudják magukat tartani ezek a pénztárak. Ráadásul ha maradsz egy csomó befizetéstől esel el. De itt a bibi, ha átmész semmi garancia a nyugdíjra, legalábbis arra amiből megélj, hisz egyre kevesebb a bejelentett és dolgozó ember, demográfia fogyóban, hogyan fognak minket eltartani? Ami most meg visszamegy az magánból az államiba, na azt államadósságra és a mostani nyugdíjasokra költik, nem nekünk fektetik be!

Szóval káosz az egész! Szerintem is a jövő az ha magadnak gyűjtögetsz, ami valamennyire kivitelezhető ha dolgozol és nincs családod, hiteled stb, de ha jön a gyes/gyed kajára se lesz elég! Ráadásul mi is ki akarjuk cserélni a lakást, hogy ne 40 m2 kelljen a babával szűkölködnünk, de a hitel mellett egy fizetésből nem lehet nyugdíjat gyűjtögetni!

Korenka
Akkor az egész család kidőlt? Vigyázz magadra, nehogy Te is belázasodj! Én minden reggel kifacsarok egy nagyobb narancsot+1/2 citromot, mert itt bent is mindenki trüszköl, ráadásul egy ablak sincs, csak a légkondi fűtés, ami aztán szórja a bacikat!
Elvileg holnap megyek a körzetihez beutalókért, EKG+vérvétel.

nikiee
Budapest XI. kerület

koenka:
Akkor összegezném....ne legyünk betegek és ne öregedjünk meg. Ez lehet a megoldás. Egyébként is, annyira fiatalok vagyunk, hogy nekünk erről még nem kell agyalnunk. A GYED itt a kérdés nem a nyugdíj. :wink: Hacsak az nem, hogy fizessünk-e a terhesgondozásért és a szülésért? És ha igen...mennyit? :? :D

Nálunk is kötelező a gyümölcs...mármint Daninak és nekem, a férjem egyáltalán nem eszi meg. :evil: Van is mindig valami baja. Le is kopogom, de a nátha eddig még elkerült bennünket. :)

Kép

Kép
mirci09

nikiee: A háziorvoshoz kell menned beutalókért? Engem a nőgyógyász a védőnőzöz irányított, hogy majd az ad beutalókat.... hát mintha két különböző országban élnénk... :D
A héten meglátogatom én is.. remélem tartja a száját...

Hű a légkondi az nagyon gáz.. te is nagyon vigyázz magadra.

mirci: Hát neked van igazad. Még nagyon fiatalok vagyunk :D úgyhogy örüljünk, hogy van GYED és GYES miénk a világ! :D:D
korenka
Szár

Korenka
Igen a háziorvoshoz küldött. Tavaly másik dokim volt és ott a kórházba kellett mennem ekg-ra és vérvételre is. Tényleg nagyon különbözőek a szokások. Remélem ad beutalót mert én sem akarok még menni a védőnőhöz a 12-hétig.

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:Majd mesélj, hogy mit hogyan intéztél! Ne haragudj nem emlékszem, hogy mondtad-e mész-e kombináltra és hova? Van időpontod? Ha mondtad már, akkor elnézést, úgyis ráfogom a hormonokra.... :D[/url]
korenka
Szár

Korenka
A tavalyi problémák után orvost váltottam, és így kerültem a SOTE-ra egy nőgyógyász genetikushoz . Magánba járok hozzá. Még nem beszéltünk arról, hogy milyen teszt legyen elvégezve a 12. héten, tavaly az is balul ütött ki, elmentem integráltra és totál szar eredmény jött ki, így lett amniócentézis, de a baba egészséges volt. Ha lehet nem szeretném eljátszani újra ezt a tortúrát.

nikiee
Budapest XI. kerület

Eppen most estem le a lepcson. 4 lepcsofokot "ugrottam".
Talpra erkeztem, de a beagyazodasos idoszakban nem terveztem ilyesmit....

malna5

nikiee:
Nem voltál megelégedve a dokiddal vagy most kerestél egy genetikust a biztonság kedvéért?

malna5:
Na király! Mi volt abban a rakott krumpliban??? :shock: :roll: :( Megütötted magad?

Kép

Kép
mirci09

nikiee: Totálisan értem. Az Istenhegyin beszélgettük erről a dokival. Mondtam neki, hogy ne is melegedjen bele az amnió témába mert bele sem akarok gondolni. Természetesen elmegyek kombináltra 12 hetesen (az időpont meg is van) de egyszerűen nem hiszem, hogy baj lenne. Miért az integráltat választottad? Az nem annyira érzékeny mint a kombinált... bár marha nagy különbség nincs. Hol csinálták anno az intergráltat?

malna:
Nyakig gipszben annyira nem mókás a hancúr! ... vagyis inkább vicces mint meghitt :D:D
korenka
Szár

Tul sokat ettem tole es nem lattam a hasamtol a lepcsofokokat :lol: :lol: :lol:
Nem utottem meg magam szerencsere.

malna5

malna: jah csak nekem jár a hancúron az eszem bocsi.... Lehet, hogy pont ez kellett a megtapadáshoz.. úgy oda kented, hogy 9 hónapig ott is marad! :D:D "próféta"
korenka
Szár

Itt Angliaban onkoltseges, en csak az integraltat csinaltattam meg tavaly, nekem nagyon jo lett, annak ellenere, hogy a befejezes nem... Akkor azt mondtak, ha az jo, nem kell a kombinalt. Es Batorffy is ezt mondta az Istenhegyin. Mondjuk az is igaz, hogy mikor hozza kerultem mar 18 hetes is elmultam, nem is lehetett volna megcsinalni. De azt mondta, ha jo a nyaki redo, van orrcsont es a verkep is jo, nem kell tovabbmenni.
Igen Korenka, mikozben repultem, megfordult egy-s-mas a fejemben...

malna5

Korenka
Azért mert az integrált az több markerből elemez, tehát pontosabb, azt ajánlották a 35. évemhez. Volt vérvétel a 12. héten és a 16. héten is.

Mirci
nem voltam vele megelégedve, pedig egy főorvos volt, meg nem is volt korrekt!

Malna
Nagyon vigyázz! Bár szerintem most még gond nem lehet, tavaly pont amikor nekem volt a beágyazódás, vagy 3X elestem a jeges úton és akkorát nyaltam! Imádom a rakott krumplit!!!!

nikiee
Budapest XI. kerület

Én azt sem tudom, hogy mi a különbség a kombinált és az integrált között. :shock: :oops: :oops: Én olyat csináltattam, amiben volt 12. és 16. heti vérvétel és uhu...30 rugóért.

Úgy veszem észre, hogy 2 táborra szakadtunk....akik mint a nyulak, a másik meg irigykedik. :P :D :D :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09

mirci:bizony jól látod! Nagyon irigy vagyok. Már mindenről csak az jut az eszembe.....

Emlékeztek, egyszer beszéltünk arról, hogy laptop és apa szerszáma (na megint :D:D:D) Szerintetek nem árt a babának a laptop az ölemben? Ha messzebb teszem akkor nem látom a képernyőt... hiába no 38 vagyok mindjárt... :D
korenka
Szár

nikiee: Ezt nem is tudtam. A doki mindenesetre a kombináltat mondta..... végülis, ha mondjuk valami van a 12 hetesen, akkor még mindig van lehetőség amnio nélkül további vizsgálatra nem? Vagy rosszul gondolom?

malna: Látod? Anno nikiee is felkente a falra alaposan! Ez jó ómen. :D:D:D
korenka
Szár

korenka:
Akkor az én gyerekem meg sem fogan, mert most is itt figyel a hasamon... a laptop. :roll:

Mit kentem és hova?
A kombináltat szokták ajánlani, mert az ingyé van...elég sok helyen. Most, hogy így kiokosodtam a fogalmakból... :oops:

Kép

Kép
mirci09

Bocsi...pedig a szemüveg is fent van...tehát nikiee kente...Így viszont már értem. :oops:

Kép

Kép
mirci09

mirci: Elírtam, de már korrigáltam Nikiee kente fel.
Az Istenhegyin 30ezer a kombinált. A többi olcsóbb... a fene se érti ezt...
korenka
Szár

mirci:Nem te nézted el, tényleg a te nevedet írtam először, csak lektoráltam :D:D Én kérek elnézést...
korenka
Szár

sZerintem ne vedd olbe a laptopot, tedd le magad ele egy asztalkara, vagy az agyra es fekudj le melle, de en nem tennem a baba melle.... bar en eleg paras vagyok.
Hat en inkabb mar bojtolnek (szex), csak lenne mar baboca, ugyhogy en is irigy-irigy vagyok ratok, nemcsak ti rank... olyanra en is emlekszem amugy, hogy babasan szexualis almaim voltak! Utaltam, mindig feltem, hogy begorcsolok toluk..

malna5

Jahogyúgy! :shock: Elsunnyogtad volna, de résen voltam. :P :D

Akkor feladom...majd 2 hónap múlva úgyis ki kell választanom valamelyiket :wink: , hátha addigre letisztázódnak a fogalmak.

Kép

Kép
mirci09

Laptop:
Rákerestem az interneten a témára de csak a férfiak problémájáról írnak. Viszon égési sérüléseket okozhat, akár 52 fokra is felmelegedhet. :shock:

Kép

Kép
mirci09

mirci: Nehogy azt hidd, hogy nem veszem észre, hogy célozgatsz rá, hogy terhes vagy! :D:D Figyelek ám! De jó lenne!

malna: Úgy döntöttem, hogy nem veszem az ölembe, mert sosem tudhatom mit okozhat a kis testében...

nikiee:
Képzeld ma már harmadszor szedtem a rakott babból... khm... :shock:
korenka
Szár

mirci: Hát ezt tavaly nyáron tapasztaltam. A laptoptól olyan piros folt lett a lábamon, hogy hetekig nyoma volt Tényleg nagyon forró tud lenni.
korenka
Szár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?