Új privát üzeneted érkezett!

Nem most kopogtat? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke,
most ne írj Babszikának mert elfoglalt :lol: :wink: hihihi
Vendég

Panda!

Akkor már megérkezett a pasi! :wink:
Vendég

Ditke,
Már lassan el is megy :lol: :oops: :wink: De rosszak vagyunk :oops: Holnap meg hozzám jön :wink: szerdán Kamillához :lol:
Vendég

Jó időbeosztás!

Csak győzze a pasi szuflával! :wink:
Lehet hogy más topiclátogatókhoz is megy! :wink:
Vendég

na de csajok!!!!!! hihi :lol:

babszika

bárcsak itthon lenne már a PASI!
már úgy utálom, h állandóan délutános... fujj-fujj-fujj

viszont lassan lelépek, mert megyek fürcsizni.
szép álmokat nektek!!!!!!!

babszika

Kép
Vendég

panda!
ezt is lopom ám :oops:

babszika

k.vanda!

Téged még nem is üdvözöltelek! Üdv köztünk! :lol:

Enik (nemen)!

Remélem, szerdán NEM fog megjönni! Miért lenne elérhetetlen a kistesó? Anna mennyi idő alatt jött össze?

Gyablonka!

Még nincs veszve semmi, pár nap múlva egy ilyen Kép kívánok Neked

Kamilla!

Milyen ovisaid vannak? Melyik csoport? Petit április környékén fogjuk beiratni. Szerinted a vegyes vagy a sima csoport jobb?

Pandácska*!

Insemre meg van már az időpont? Ezen a héten lesz, ugye?

Olik22!

Köszi a szülinapi jókívánságot :lol: Írtad, hogy szoktad érezni a peteérést! Mit érzel olyankor? És a többiek? Mert én múlt hónapban a 16. napon éreztem (vagyis azt hittem) de lehet, hogy mégse az volt?!

Jaimee!

Nálunk apa jól áll a kistesó témához! Amikor múlt hónapban éreztem a pém, akkor aranyosan mondta, hogy biztos a picikénk ficánkol odabent :lol: Sajna nem lett igaza.. Viszont azt ő sem szeretné, ha ugyanúgy rosszul lennék majd most is, mint Petivel. Azt nem kívánom senkinek.. nálam a hányás 6 hónapig tartott sajna.

Mano!

Én nem értek a görbékhez, de ha az ovuteszt is peteérést mutat, akkor hajrá ma este! :lol:

Judy5!

Várjuk holnap a görbédet! Próbáltam utána nézni a cikk-cakkos görbének, de nem találtam semmit. :(

Christell!

Peti teljesen meggyógyult, 1 nap alatt átment rajta antibiotikum nélkül! Szakdogával jól haladsz?

Omnia!

Köszi Peti nevében is :lol: Dokihoz mikor mész?

Ditke74!

Remélem, ez a hónap Nektek is sikeres lesz (vagy már volt?) ;)
Vendég

Azért össze ne vesszetek!

Niki, örülök, hogy mégis visszakukkantottál! Kíváncsian várunk továbbra is!

Kamilla! Ezen még nem gondolkodtam. Mármint a "munkahelyi ártalmakra". Az az igazság, a 7-8. jobban igénybe veszi az idegeimet, mint bármely vírus.

Mikor megyek dokihoz? Mikor kell mennem? Már rettentően kíváncsi vagyok! A büszke apuci is! A nagyijelöltek meg egyre csak követelőznek! És egyáltalán honnantól számítva 5-6 hét?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Jó éjt! Szép álmokat, bajuszos angyalkákat....
:D :D :D

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Betty,
Igen a héten lesz szerintem vagy szombat vagy vasárnap...

Omnia,
Én nem veszekedtem de gondolom én is elmondhatom a véleményemet...
Vendég

Nem kell valakinek egy iwiwes meghívó?
Vendég

Szép jó reggelt!!!!

panda!
nem kezdett el nőni a hőm... még lejjebb ment. ma már csak a 36,1 és 36,2 között vacillált a hőmérő.
de apa édes volt, mert meglógott a m.helyéről.... azt gondolta, h "itt az idő" :lol:

babszika

panda!!!
de nekem kéne....
vagyis egy ismimnek....

babszika

Babszika,
Követelem a görbédet!!!! Küldd az email címét vagy mi kell hozzá és küldöm a meghívót. A páromé én nem tartózkodom az iwiwen.
Vendég

Kamilla,
Neked hány petéd volt most?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Reggel láttam a Schöpf-Mérei-vel kapcsolatban egy híradást, volt benne egy kisbaba is, újszülőtt, hát nem elbőgtam magam? Na jó, inkább csak erősen megkönnyeztem, de akkor is...Jó lesz ez a hosszú hétvége, majd vasalgatom az idegeimet végig.. :cry:

Pandácska: Nekem kell iwiw-es, illetve a páromnak. Nem sürgős viszont, ha valakinek kétségbeesve kell, átengedem.

Judy: én úgy tudtam, hogy a cikk-cakkos görbe a normál egyik formája, az a lényeg, hogy a ciklus 2. felében felmenjen a hő. A ferty biztos tud "terhességes" cikk-cakkos görbét mutatni.

Bikka: Tessék gyakrabban jelentkezni. Köszi az elismerést a HSG-vel, eufóriám apadóban van, pedig még csak az első hónapban vagyunk.

Niki: idézni csak pontosan és szépen!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Na lányok most kinek küldjem? :roll:
Vendég

panda!
feltenném, de itt vagyok a cégnél....
nézd meg a tegnapit kérlek, és mához írj egy 36.2-nél lévő pöttyöt képzeletben.
Vagy kénytelen leszel megvárni, míg hazaérek.
(mert itt nincs total commander és nem tudom, h hogyan kell átírni a képformátumot)

Mindjárt írok az ismimnek, h küldje a mail címét!
Köszi!!!!!

babszika

Babszika,
Akkor lehet ma van tüszörepedésed? Vagy még jobban zuhanni fog lehet :roll:
Vendég

panda!
nem sértődöm meg, ha nem nekem küldöd!!!!!!!!
ha jaimee-nek küldöd, nem gond!

babszika

Omnia,
Az utolsó mesidtől számolva 6 hét. Akkor érdemes.
Vendég

Tegnap este is néztem és este már csak 36,1 volt.

De az most mit jelent, ha mégjobban fog zuhanni???

babszika

Babszika: Bocs, lemaradtam róla, hogy neked kell iwiw-es. Átengedem, ahogy írtam, nekem nem olyan fontos. :D

jaimee

Babszika,
Akkor nem ma hanem holnap lesz repedésed abban az esetben ha utánna hirtelen felugrik és magasan is marad... Szerintem 1-2 napon belül bizti lesz :roll:
Kép
Vendég

Jaimee,
Babszika volt olyan drága és átengedte neked szóval majd privibe küldd el a párod email címét...
Vendég

hát, muszáj lesz neki repednie, mert szerdán megyek injekcióra....

szóval, vagy így, vagy úgy, de kénytelen lesz! :lol:

babszika

Babszika,
Holnap szuri? Hajjaj akkor retteghetnek a peték :lol: Mikor mész?

Kép
Vendég

12-ig van a dokim.
Mivel a Benczúrban dolgozom, csak át kell sétálnom vmikor a MÁV-ba...
sztem olyan 10 óra körül átplattyogok....

babszika

Babszika,
Mi ma megyünk az 5. gynevacra. Végre vége 8)
Vendég

Sziasztok!

Köszi az üdvözléseket!
Holnap megyek nőgyógyászhoz, de csak sima ellenőrzésre.
Októberben voltam, akkor azt mondta, hogy minden rendben van.
Igazából most álltunk rá komolyan a babaprojektre, tehát nagyon nincs miért különleges vizsgálatot kérnem..
Viszont most nagyon sürgősen szeretnénk babát.
Amúgy is , meg sajnos megszűnik nyártól a munkahelyem.
Egyszer már voltam terhes a férjemtől (akkor még csak barát volt),négy éve ,de sajnos akkor még túl fiatal voltam és nem tarthattuk meg.
Ez a Corax teszt úgy látom nagyon változó ,hogy kinél működik.
Igen eltérő eredményekről számoltok be.
Tetszik ez a fórum.
Sziasztok!
k.vanda

Pandácska/Babszika: Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Már írtam ezt egyszer, de kihajított a babanet.

Vanda: Biztos minden oké lesz a nőgyógyinál! :wink:

jaimee

Szia Vanda!!!
Én neked is drukkolok ám!!!

panda!
de jó nektek!!!!
mi csak hétfőn tudunk menni 4.-re..... :cry:

babszika

lassan ledob a net...

szóval, szép napot nektek!!!!

babszika

Babszika,
Majd ha tudsz gyere!!!!
Vendég

este jövök!!!

babszika

kamilla.cs

Én úgy tudom, hogy a cickafarka teát bármikor lehet inni. Én mondjuk nem iszom kúraszerűen, mert vagyok olyan buta, hogy sokszor elfelejtem, de azt biztos, hogy csak jót tesz. És én is a füveset ajánlom, mert abban lehet bizni, a filteresbe ki tudja mit tesznek bele. Én már sok jót hallottam róla, többek között, hogy van egy nő, akinek már ki akarták venni a méhét, és elkezdte inni cickát meg ülőfürdőt, és a végén még gyereket is szült...

Nikinek én sem értem, hogy mi baja, nemhiszem, hogy irigykedne valaki is. De az igaz, hogy annyian vagyunk meg annyira pörög a topic, hogy például én is hozzászólok, ha tudok segiteni, de sokszor mire végigolvasom elfelejtem, hogy ki mit kérdezett...Pedig minden nap megnézem...

Erről jut eszembe, Omnia gratulálok a pozitiv teszthez!!!!! :D

Apa nálunk is nagyon nyugodt, meg ő is azt mondta a múlt hónapban, hogy nem akarja beleélni magát, mert akkor roszabb lesz, ha megjön. De azért sokszor gondolt rá, hogy talán összejött. Meg ő is, mint gondolom minden férfi (legalábbis eddig én ezt tapasztaltam, bocsánat a kivételektől) biztos benne, hogy tud gyereket csinálni seperc alatt! Aztán meg nem érti, hogy hogy nem sikerült elsőre?!

Na üdv. mindenkinek!!!
sirkici

Sziasztok Lányok!

Betty!
Egész jól haladok a szakdolgozatommal. A tanárom elolvasta, amikor kb. fele volt kész, és azt mondta nagyon jó. :lol: Boldoggá tett! :lol: Így nem kell újra dolgoznom.. Most már kb. 90%-os készültségnél tartok... Hétvégén odaadtam neki, hogy ismét nézze meg. Azt mondta, csak 21én tudja, de akkor ír egy emailt, hogy hogy tetszik neki.

Csak az a baj, hogy az építkezéssel haladunk nagyon lassan... Szerintem jövő nyár lesz, mire beköltözhetünk.. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Ez nagyon jó hír!! Mármint, hogy ilyen jól állsz a dogával. Akkkkkkora ötös lesz, mint a ház!!!

Olyan jó, mint minden leendő apa hozzáállása pozitív. Az enyém mondjuk mindig is egy nyugodt természet volt, csakis én tudom felidegesíteni :D :D , de amióta kiderült, hogy ritka tenyészbika spermái vannak, mélyen meg van győződve, hogy egy rakás gyerekünk lesz. Hiába mondom neki, hogy eddig is bennem volt a hiba...Kell minden optimizmus, úgyhogy hagyom. :D

Cickafark teát én is ittam, napi egy csésze elég (2 dl), 15-20 percig áztatni kell a füvet lefedve. 3 hónap után kell egy kis szünet. Elég rémes íze van önmagában, a kamilla javít rajta egy picit.

jaimee

Csajok!

Lehet az Elevittől kiütésem?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: én egy hete szedem. Eddig semmi...Nem gondolnám...Hagyd abba pár napra, ha elmúlik attól van. Vagy ne hagyd abba, ha elmúlik, nem attól van. :D

jaimee

Akkora ma a hasam, hogy nem is csodálom, a szomszéd azt hitte, terhes vagyok. Egész nap behúzott hassal jártam az irodában, nehogy valaki megkérdezze...mert akkor elsírom magam. Egyébként csinos kis poci lenne, ha baba is lenne benne, dehát ííígy....

jaimee

Christell,
Kb.16hónapja szedem az Elevitet de nem tapasztaltam ilyesmit... nincs új öblitőtők vagy tusfürdő szappan mosogatószer stb?
Vendég

Sziasztok Lányok,

Teljesen kivagyok, nagyon fáradt vagyok, és rótok sem jut időm. Komolyan annyi a munka, hogy alig győzöm. Negyedévzárás van és a vevők meg vannak őrülve. Na de nem panaszkodom.

Pandácska,

Sok szerencsét a szurihoz, remélem meghozza a hatását. :P :P

Vanda.

Bocsi, hogy nem üdvözöltelek, de "kész" vagyok. Szóval hozott isten a csapatban. :P :P

Gyabi,

Fel a fejjel, ott lesz az a 2 csík.+++++++++++ :P :P :P :P :P

Christell,

15.dpo??????? Baba?????????? :P :P :P

Fix.b,

Nagyon rendes vagy, hogy utánanéztél, én meg még BOLDOG SZÜLINAPOT sem kívántam Petinek. Felteszem a görbémet, hát teljesen el vagyok keseredve. Ilyen még soha nem volt, és nem is igen láttam más topicban sem. Valami nem ok.

Valaki tud valamit mondani erről???Pár hét múlva próbálkozhatunk, és tessék, szőrnyű a görbém.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Én már korábban ma belekotyogtam: szerintem nem szörnyű. Kicsit emelkedhetne, de önmagában az, hogy ugrál, az nem baj. Szerintem. Mindig ilyen?

jaimee

Judy,
Hát érdekes görbe :roll: nincsen a magasban a progidtól...
Vendég

Christell,
ne hari de nagyon ide illik :oops:
Kép
Vendég

Pandácska: Ez tényleg ari! :D :D Szegény, Christell!! Jobbulást!! Lehet, hogy a szakdoga váltja ki belőled a kiütéseket? :D

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?