Sziasztok!
Itt vagyok, újra. Azért nem írtam eddig, mert nálam szinte nincs miről. Már a hőmérőmet is eldobtam, mert csak felidegeltem magam minden reggel rajta.
Pirinek még nyoma sincs, én meg 60 c.napon túl járok. Agyaltam rajta, hogy elmenjek-e a nőgyógyászhoz meghozatni a mensit, de úgy döntöttem, megvárom, mit alkot a természet rajtam.
Egyébként megint fogytam; ápr. 12. (a met szedés) óta 5 kilót, ebben az évben pedig összesen 9-et. Azért látjátok, az első 4 kilóhoz kellett 4 hónap, és szenvedtem vele, mint a kutya, mettel pedig könnyedén, 2 hónap alatt lement 5. Úgyhogy szerintem jó úton járok, és haladok, csak az a fránya Pirinéni sűrűbben látogathatna..., vagy kerüljön el 9 hónapig!
Lehet, hogy a héten tesztelek egy újat, ha nem jön meg. Bár azt szerintem érzeném, ha zebra lenne...
A lényeg, hogy megkerült a zug-zebránk, ezúton szeretnék sok szeretettel gratulálni neked,
Lecsó!
Ugye, hogy ugye?
És milyen szép, erős két csík ez!
És mint tudjuk, a zebrák párban járnak, mert egyedül félnek. Úgyhogy várunk...
Egyébként meg
Rambóka, én csak bámulok a megérzéseiden (vagy ez tudás???)
Csipikém, harcos amazon
, azért téged is megszenvedtetnek a terheléses inzulinért!
De a léngyeg, hogy sikerült elintézned, mégha magán úton is. És reméljük, hogy csütörtökön már sikerrel fogsz járni.
Anyoooka, a hőd szerintem több, mint bíztató. Várjuk a folytatást!
Mnikike, nagyon örülök, hogy Apud jobban van. Mihamarabbi felépülést kívánok neki!
Te pedig lassan elővehetsz egy tesztet...
Lafikám, örülök, hogy megvoltak a vizsgálatok nálad, és megnyugtatóak az eredmények. Szerintem bízhatsz nyugodtan Dr. Tűű szavaiban.
Főnököt meg kéretik magasról lex.arni, mert az ilyen ember nem érdemel mást.
Próbáld a mh-en hátralévő időt valahogy nyugalomban kihúzni.
Babszika, üdvözlünk köreinkben! Szerintem jó helyre tévedtél.
Majd jönnek a doki csajszik, vagy Norka, és mondanak valamit az eredményeidre.
Egyébként én is IR nélkül (csak 5 pontos glükóz-terheléses vizsgálat alapján) szedem a metet. Én endokrinológián voltam kivizsgáláson, az endos doki írta bele a zárójelentésbe a metformint, de a recepteket a háziorvosom és az üzemorvosom is kiírja (a zárójelentés alapján).
Backa, de jóóó, hogy újra itt vagy!
A görbuszod bíztató, hogy így fent ragadt a hőd.
Kincsecske, de jó, hogy te is itt vagy újra.
Magadról nem sokat írtal...
Ginuska, mennek a drukkok feléd 1000-rel.
Most pedig nekilátok dolgzani...
Pusszancsok,