Új privát üzeneted érkezett!

Kép

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 20000_.png

Este a tea mar 2huzasra lement :shock: A vegen meg fuggoje leszek :lol: :lol: :lol: Hajnalban felebredtem 4korul es voltam pipilni is persze ha nem ebredek fel birtam volna :roll: Minnya megyek akupra 12-re aztan meg 2-re a dokihoz lehet Kitty elkiser :roll: Ma nincs valami jo ido lehet Kép fog :? Megyek keszulodni....hat nem sokat kellett olvasnom janyok :? :roll:

Kata
Pendi is rakott kepet csak Noci nem :roll: Ott valahol elorebb van vgy 2oldal tele fotokkal 8) :lol: :lol: En meg ugy nez ki tovabbitok nektek egy ujabb albumot 8) Kari kornyeki van benne 1-2 kulso foto is azaz latnivalo :wink: Majd ha hazaertem 8) A csikos teszttel en elobb megvarom a tobbieket...nekik epp ido van 8) Vgyis Pendinek es Szoszinek ha jol emlexem :roll: Aztan majd ha otthon leszek akkor talan szemelyesen megmutatom az enyemet :lol: na persze mar ha lesz mit :? :roll:

Mentem csajok szep napot!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Kép

Szöszke
Hát, kellőképpen fecsigáztad a társaságot! :lol: :lol: :lol: Mikor kellene megjönnie? Nagyon drukkolok neked! Remélem babó van a hányinger mögött! :lol: :lol:
köszönöm a drukkot! Remélem meghozza majd az eredményt a doki(vissza)váltás. :roll:
Hát persze, hogy aggódtunk érted. Nem tudtunk semmit, csak,hogy nem vagy. Az oké, hogy tanultál, csak nekünk olyan sokáig tartott! És hát nélküled sem teljes a csapat! :roll: :roll:
Akkor nektek is meglesz a program nyárra. Azt írtad, hogy nem biztos, hogy Márkkal el tudtok utazni. Miért?

Bridget
Te most külön felraktad a képet is, vagy csak az idézetben megnyitható oldalon lévő képek vannak?Remélem nem raktad, mert mostmár kezdem hülyén érezni magam ez ügyben. :shock: :roll: Legalábbis ebből arra következtetek, hogy felraktad
[img]Bocsi%20de%20mondtam,hogy%20nagy%20kep[/img]
Mert, ha külön is linkeltél képet, nem hiszed el, de megint nincs itt. De azon oldalon megvan a kép.
Írd meg mi volt az akupontosnál, meg a dokinál!
Te a felet hogyan raktad be a hőbe? Nekem egyszer már volt ilyen, és nem tudtam hogyan kell. Beraktam a kissebb értékhez.
Nekem még van egy hetem a mensiig. De érzem, hogy meg fog jönni.

Zsu
Ez a dokiváltás dolog még nem forott ki igazán. A párom még mindig azt mondja, hogy várjam meg ezt a hónapot, és mensi után menjek. Én hallgatok rá, legyen. CSak az ilyenre olyan nehezen szánja rá magát az ember. Félek is egy kicsit, nehogy kiderüljön, hogy baj van. Tudom tiszta hülye vagyok, de nem akarom, hogy baj legyen. Az is oké, hogy ez struccpolitika, de ez van. Adtam magamnak egy kis haladékot. És egy hónapon már nem is múlik semmi. :roll: :roll:

Kati
Hát, neked mindig van valami rossz híred! Igazán mehetne már minden a rendes kerékvágásban. :roll: :roll: Tudom, hogy ezt a legjoban csak te várod! Bocsi, de én nem tudom mi az a AFP vizsgálat. Gondolom valami genetikai, vagy nem jól gondolom? Remélem ezután mostmár minden rendben lesz.
Kitartás! Már csak ma kell dolgoznod, sőt, mire ezt olvasod már vée is. Nem kell másra gondolnod, csak a kisbabádra. Te is pihentebb leszel, és majd végre már azt írod, hogy minden rendben volt a vizsgálaton.
Igen, remélem én is, hogy a doki(vissza)váltással rendeződnek a dolgaim. Lehet, hogy nincs is gond, csak egyszerűen nem jókor vagyunk együtt. ez a hónap pl most így sikerült.

Én megyek, mert kimegyek Mamikámhoz a tanyára segíteni.
Mindenkinek szép napot!
Kép
Vendég

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát jó reggelt mindenkinek!

Én pont így érzem magamat ma reggel, mint a pacák a képen.... nagyon nehezen térek magamhoz.....

Tegnap este voltunk barátnőmmel vacsizni. Tök jó volt. Nagyon nem értünk rá találkozni már egy jó ideje és hát most biza nagyon jól esett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Este szerettünk volna pudingozni, dehát elmaradt..... mindketten beájultunk 8) 8) 8) 8) 8)

KAti!
Hát tényleg nem kényeztetsz bennünket jó hírekkel :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Azért nagyon drukkolok, hogy az uhu-n minden rendben legyen.

Pendi!
Ezt találtam az AFP-ről:

Az ún. AFP, a pontosság kedvéért szérum-AFP vizsgálatot világszerte és hazánkban is a 70-es években vezették be a terhesgondozásba.

Maga az AFP (alfa-föto-protein) mint neve is mutatja egy fehérje, melyet a magzat termel, ami az anya vérében (szérumában) mutatható ki, mert a fehérje átkerül az anyai keringésbe is. A terhesség egészen korai időszakában is van már, és a terhesség teljes ideje alatt termelődik, tehát bármikor vizsgálható.

Megfigyelték, hogy értéke jellegzetesen eltér az átlagostól bizonyos esetekben. Lényegesen több AFP termelődik ikerterhesség esetén és az úgynevezett velőcső záródási rendellenességek (VZR) előfordulásakor. Mivel ez a fejlődési rendellenesség csoport, vagyis az agy és a gerinc (pl. nyitott gerinc) fejlődési rendellenessége viszonylag gyakori és igen súlyos betegség, ezért szűrése fontos dolog. Az anyai szérumban mért AFP koncentrációja, ezekben az esetekben jellegzetesen a terhesség 17.-19. hete között emelkedik meg, és kimutathatóvá teszi ezeket a rettegett kórképeket. Kialakult az a gyakorlat, hogy a betöltött 16 és 18 hét között az anyától vett vérből meghatározzák az AFP mennyiségét, és ha ez az érték egy középarányos (un. MOM érték) 2.5 szeresét meghaladja (azaz a MOM érték nagyobb mint 2.5) akkor nagy a valószínűsége ezeknek a fejlődési rendellenességeknek. Más fejlődési rendellenességet az AFP nem jelez és a VZR sem biztos, hiszen ez csak szűrővizsgálat! Ezért 2.5 MOM felett kiegészítő (un. diagnosztikus) vizsgálatot végzünk. Ez a 70-es években a magzatvíz AFP meghatározása volt (ehhez magzatvizet kellett venni), ma pedig megfelelően képzett szakemberek által végzett ultrahang vizsgálat dönti el, hogy valóban fennáll-e a betegség a magzatnál. Ha igen, a terhességet meg lehet szakítani. Ma már az egyre biztosabb és hatékonyabb ultrahang vizsgálatok idején az AFP kezdi elveszíteni jelentőségét, igen sok országban nem is végzik, csak ultrahang vizsgálatot végeznek.

Már említettem, hogy nem csak a velőcső záródási rendellenességek esetén lehet magas az AFP. Magas lehet ikerterhességben, szintén emelkedik az AFP mennyisége az anya vérében, ha a terhesség alatt vérzést észlelünk. Néhány esetben magas lehet az AFP, és nem találjuk az okát. Ezek egy részében később jelentkeznek csak a problémák, mert a magas AFP oka a placenta rendellenes kialakulásának volt, amit a 17. hét körül még nem tudtunk vizsgálni, de később ennek hatásai kimutathatókká válnak, ilyenkor az látjuk, hogy a magzat fejlődése később lelassul.

Megfigyelték azt is, hogy az AFP nem csak magas, de alacsony is lehet, a kromoszóma rendellenességgel született magzatok (jellemző módon a Down szindróma eseteiben) esetén a 16 hetesen levett AFP alacsony. Ebből tévesen(!) kialakult az a nézet, hogy az alacsony AFP jellemző a Down szindrómára, de ez nem igaz, mert bár a Down szindrómásoknak valóban gyakran alacsonyabb az AFP értéke (nem mindig!) mint az átlag, de az alacsony AFP csak ritkán jár Down szindrómával, mert az alacsony AFP-nek számtalan egyéb, jelentéktelen oka van. Leggyakrabban az, hogy a betöltött 16 hét (17. hét) előtt (a 16. héten, ami, mint tudjuk 15 hetes terhességet jelent) veszik le.

Itt jegyzem meg, hogy a túl későn levett mintában az érték tévesen magas lesz. Ezért a terhességi kor lehető legpontosabb meghatározása igen fontos az AFP mintavétel előtt.

Összefoglalva: Ma az anyai szérum AFP kötelező vizsgálat a terhesség 17. és 19. hete között a velőcső záródási rendellenességek szűrő vizsgálata miatt. Ha a MOM érték 2,5 felett van, további vizsgálatok szükségesek genetikai központban a velőcső záródási rendellenesség kimutatására vagy kizárására.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Nagyon várom a dokidtól az eredményeket :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Akuposnál mi volt ma???? Kittyiék hogy vannak????

Nócika!
Merre jársz galambom? Dokinál mi volt ma????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azért ezt nem tudom kihagyni:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az amcsi, a francia és a cigány beszélgetnek a feleségeikrol
Mondja az amcsi:
- Amikor az én drága Jennym lovagol, a lábait a földön húzza. Na persze
nem azért, mert olyan kicsi lova van, hanem mert olyan szép hosszúak a lábai.
A francia:
- Reggel a tenyereimmel átölelem a kedvesem derekát, felemelem, megpuszilom,
leteszem és elmegyek dolgozni.
No persze nem azért, mert olyan nagy lapátkezeim vannak, hanem mert
a kedvesemnek oly karcsú a dereka.
A cigány:
- Amikor reggel elmegyek dolgozni, ráütök a feleségem seggére, a segge
megrázódik, de amikor hazajövök munkából, a segge még mindig rezeg.
No persze nem azért mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan gyorsan
hazajövök a munkából...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na akkor így néznek ki Bridg gyökerei kicsiben:

Hát nem akarja feltölteni képet
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Halihoooo :lol: Ahogy latom senki nem vitte el este a Laptetut es csak ram maradt megint :lol: de en most majd a lapaljara gyujtok hatha az jelenti a bebit 8) :lol:

Kép

Zsu
Beszamolo minnya jon :wink: Kittyeknel kicsit nagy gaz van de ez hosszu majd talan legkozelebb :roll: gondok vannak a parjanak a cegnel :roll: Latom ma vegre vicces kedvedben voltal :wink: :lol: es irtal is nekunk :D A jo reggeltes foto halaaali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi
Az idezetet megnyomtam mer akkora a kep nem tudom berakni amugy csak masolni az elozo irasom :roll: De Zsu majd kicsinyit es minnya beteszi neked :wink: Nem gond nyugi van(ahogy Kitty mondana :lol: ) orulok,hogy erdekel a dolog es nem csak ugy hanem tenyleg :wink: Akuposrol minnya irok :wink: A felet tok 1szeruen tettem be mivel multkor irtam vettem 1 hiperszuper homerot akarom mondani babas homerot :lol: ami 36-csak 38ig van (az altalanos 36-40ig) es igy egesz pontosan a feleket is jelzi 8) Igy -e hotol azokat is igen fontosnak tartva ugy irom be,hogy 36.55 vgy 36.75 :wink: hat iiigy :D 1het akkor meg nem lehet erezni,hogy megjon csak a mi noi 7.erzekunk sugja :roll: ami azert altalaban hiheto :? De ne aggodj mig nincs piri van remeny :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szal mentem akuposhoz mire kozli velem,hogy tegnapra volt idopontom :shock: :o :oops: uhh mondom hat nem ma van 19?Azt mondja nrm ma 20-a van :shock: Ennyit rolam Kép De aszongya maradjak mer van ideje...Kitty volt epp bent o 11tol meg egy masik neni......de Kitty vegzet en meg mehettem :wink: De akkor jutott eszembe,hogy akkor a doki-t is lekestem :shock: :oops: :oops: Felhivtam a korhazat es mondom elneztem a napokat es azt hittem ma van 19-e :oops: lenyeg a lenyeg kov het pentekre van hely :? Az akupos azt mondta szerinte sokkal jobban vgyok 8) es erre az izzadasra is azt mondta,hogy mentalis vgy mi azaz a stresszem jon ki ejszaka
azt mondja nem kene annyit a baban gondolkodni :oops: biztos sokat stresszelek...hat nem tom....mindenesetre azt mondja nem kell se dokihoz mennem se gyogyszer...csak jarjak ohozza es igyam a gyogyim (azaz a gyogyteam :lol: ) Apa este elkapott :oops: na mar most ha ilyen informaciok tudtan,hogy merem magam,van pe-m stb elkapott tegnap es belemjott megint(mint mindig januar ota) :roll: akkor tuti itt nincs akadaly szamara 1bebinek ha magatol jon :D Ez azert nyugtato tudat 8) :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

NAgyon szívesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira jó, hogy párod így áll hozzá most már a dolgokhoz :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos annak is örülni fog, hogy ha a bébi majd jönni fog :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, amúagy egy csomóan azt hiszik, hogy ma 19-e van :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy idos hölgy rettegésben tartotta a diliházat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedolt a kanyarban. Egy ápoló megállította és azt kérdezte tole:
- Van Önnek jogosítványa erre a jármure?
- Természetesen van - válaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.
- Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az.
Továbbrobogott, keresztül a hallon, de nem sokára egy másik ápoló állította meg.
- Van Önnek érvényes forgalmi engedélye erre a jármure?
- Természetesen van. - válaszolta és egy rágógumipapírt adott oda.
- Rendben, vezessen óvatosan!
A no tovább gurult, befordult a folyosóra, és a folyosó végén meglátott egy férfi beteget, tök pucéran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:
- A fene egye meg, már megint a szonda...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A friss házasok első hete:

Férj: Ez volt minden álmom!!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, Kedvesem!

Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé) :)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A no bemegy a patikába és mérget kér. A patikus meglepodik:

-Asszonyom, miért van szüksége méregre?

- Megölöm a férjemet.

-Nagyon sajnálom, de nem adhatok el önnek mérget azért, hogy megöljönvalakit!

A no erre kitesz az asztalra egy fotót, amely az o férjét és a
patikus feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben. A patikus nagyotnyel és rábólint:

- Elnézést, nem tudtam, hogy vanreceptje

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Ma élveztem a nyarat .. :D Átjött a szomszéd csaj, beszélgettünk, nevetgéltünk, medencéztünk, aztán elmentünk vásárolni - vettem magamnak egy szoknyát, nagyon csecse, egy 3/4-es farmert meg 3 ujjatlan felsőt. Tökre örülök neki, ma nyitott egy butik és ezért minden akciósan volt. Kíváncsi leszek a későbbi árakra .. :roll:

Pendi! A múlt hónapban 30-án jött meg, most ahogy a vonalzó is mutatja, 6 nap, és vége a ciklusomnak .. és hát egy hét múlva ilyenkor már vagy egy babás, vagy egy nega teszt tulajdonosa leszek .. reménykedem, és köszi, h velem együtt te is! :)
A nyaralás témához: Márk olyan helyen dolgozik, ahonnan nem tud csak úgy eljönni szabira, muszáj pótolni, és erre nem látunk egyelőre lehetőséget. Ha valami csoda folytán találnánk egy embert a helyére, akkor már lehetne szó róla, bár sztem a külföld már akkor sem tudna összejönni - mi soha nem tudtuk rövid idő alatt megszervezni. Otthon mindig elmentünk ilyen kiállításokra, és az alapján választottunk - na, ilyen most még csak fel sem merült. Mondjuk én már annak is örülnék, ha Márk simán nem dolgozna folyamatosan, és akár itthon, de együtt tudnánk tölteni a napokat. Mondjuk ha lehet választani, akkor inkább a kettesbenre szavaznék, de megelégszem én ezzel is :)

Kati! Ez a rohadt AFP .. eddig is csak csupa "jót" hallottam róla .. itt kint szerencsére az nincs is, úgyhogy egy gonddal kevesebb, ami miatt majd aggódnom kell. A lényeg, h a kombinált teszt eredménye jó lett, arra legalább lehet adni! Igaza van Pendinek, tényleg jöhetne már egy pozitív-hullám, rád férne, ráadásul meg is érdemelnéd.

Zsu! Dejó, a kövi program nekünk is az lesz a csajjal (lassan mondhatom, h a barátnőmmel - és akkor tök büszke leszek, h már itt kint is van egy barátnőm :D), hogy elmegyünk vacsizni. Jövő hét kedden, egy mozi után :D Én imádom az ilyen csajos napokat, pláne most, h már rég volt benne részem.

Bridg! Csatlakozom Zsuhoz, én is örülök a párodnak is, meg annak is, h nincs akadálya annak, h összejöjjön a baba, csak megfelelő időben kell megfelelő helyen lenni ;) A szomszéd csajszi, Évi is azt hitte, h ma 19.-e van :lol:

Köszönöm mkinek a tegnapi hányingeres témámra jött hozzászólásokat :)

Kép
szöszke.

[quote="kuzsanna"]J írta:kuzsannaa, amúagy egy csomóan azt hiszik, hogy ma 19-e van :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez most komoly? :shock:

Szoszke
Tenyleg? :shock:

MIERT HITTEK SOKAN AZT,HOGY MA 19-E VAN?!?!?!??! :shock: :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Zsuzska
az a tegnapi kép az nagyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol: akkor te kicsit másnapos voltál tegnap? Azért voltál kész reggel? :lol: :lol: :lol: A barátnős bulik ált. jól szoktak sikerülni. :lol: :lol: :lol: nekem is volt már ilyen! :lol: :lol: :lol:
Elolvastam a AFP-ről amit feltettél. Köszönöm! Hát, én nem szeretnék ilyenből rosz eredményt kapni.
jók a viccek! :lol: :lol: :lol:

Bridget
Képzeld! látom a képet! :lol: :lol: :lol: Végre!!! Milyen kis dolgoknak képes az ember örülni! Tényleg úgy nézki mint egy polip. :lol: :lol: :lol:
Te is jól meg voltál keveredve a napokkal tegnap! Miért hitte mindenki azt, hogy 19.-e van? :roll: :roll: :roll:
A babához akkor minden feltétel megvan! Az akupontos is azt mondta, hogy nem kell semmi mást szedned, akkor hamarosan láthatjuk a te pozitiv tesztedet is! Csak hinned kell benne! :wink: :wink: :lol: :lol: MÁrpedig tudom, hogy hiszel, különben nem járnál! Tehát minden feltétel adott! Mostmár igazán jöhetne az a babóka!

Szöszke
akkor neked is lányos buli volt tegnap! :lol: :lol: Én is szeretek vásárolni, mert minid jobb kedvre derülök, ha valmi jó kis darabot találok! Te most ezzel a vásárlással nem csak jó darabokra, hanem egy barátnőre is leltél! Ez jó! Végre van kivel beszélgetned! De azért ugye minket sem hanyagolsz! :wink: :wink: :lol: :lol:
Most is mint mindig szorítunk neked a babóhoz! :lol: :lol:
remélem sikerül eljutnotok valahová kettesben! Az mindig jót tesz a babagyártásnak! Sokan nyaralás alatt fogantak meg! Olyankor az ember kizár minden stresszt az életéből, és sokkal nyugodtabb. Máris könnyebben öszejön a baba. Ha más nem, próbáljatok meg egy hétvégére kiruccanni valahova. Már az is jó.

Nócika
Te mere jársz? Nem voltál szerda óta! :roll: :roll: Mi történt? Mi volt az orvosnál? Ugye nincs semmi baj? Nem szoktál te ilyen sokáig távol maradni! :roll: :roll:

Én már nem leszek hétvégén. nemsokára megyünk apósékhoz ebédre, holnap pedig a Drágámnak horgászverseny lesz, és elkísérem. Nagyon be van zsongva, mert tavaly 2.-ak lettek, és most szeretne 1. lenni! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Én ma egész nap a medencében csücsültem, ettem, pihentem, ettem, pihentem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valami fantasztikus nap volt. És reggel apácskával egy jót pudingoztunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1-2 nap és lh tesztem pozitív lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira szeretném, ha már most sikerülne a baba, de annak is örülni fogok, hogy ha csak a következő hónapban jön össze :roll: :roll: :roll:

Szöszke!
De jó, hogy barátra leltél. Az olyan megnyugtató.

Pendi!
Hogy silerült apóséknál a kaja és a horgászverseny?????

Bridg!
Mi jót csináltál ma és holnap mit fogsz????

Nócika!
Kezdek aggódni. Merre jársz????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vgyok am en is csak tiszta lusti voltam a hetvegen :roll:
Tegnap ember ugye ment a biznisz golfra :? Mar reggel 6:15kor kelt alig aludt szegenykem es este 6-ra ert haza.Esett igy en itthon voltam :roll: Aztan levittem az akuposhoz utana meg elmentunk vacsizni 8)

Ma meg olyan kis lustak voltunk :oops: esik ma is egesz nap na meg embor vegre aludhatott...aztan lementunk a boltba...vettunk kenyer szalami,csinaltam szenyo :wink: aztan megint visszaaludtunk 1kis tevezes utan :oops: :oops: :lol: :oops: aztan du.3kor felkeltunk :oops: azota tevezunk meg ettunk ember tusolt minnya en is megyek...embor szerintem leugrik a gym-be aztan talan masszazsra megyunk meg vacsi :roll: na meg akcio 8) meg nem volt nekem se plusszos a tesztem :shock: :roll: :oops: remelem csak kitolodik de lesz :roll: bar ma meg nem pisiltem tetsztet :? Hat ennyi...

Pendi
Na vegre te is latod a kepet :wink: Igerem ha otthon lesz velem 1ilyen megfozzuk es megisszuk egyutt :wink: Mar eleg jol birom az izet :lol: Nem tom miert hitte mindenki azt mert a csajok nem valaszoltak de itt tod a naptarak vasarnappal kezdodnek szal a 19olyan mintha pentek lenne es lehet az zavart be :oops: soxor eltevesztem :roll: :oops: Az akuposban meg persze,hogy hiszek az azsiai dolgok ngyon jok :wink: minden teren :!:

ZSu
Nem valaszoltal :roll: A medence miatt meg (irigy)(irigy) itt max eso alatt aztathattam volna magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? 2napja esik :x

Noci
Ilyen sokaig vgy a dokinal :shock: :shock: :o :lol: :lol: :roll: Na jo ne viccelodjunk azt mondtad jossz doki utan :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Na megvolt a horgászverseny tegnap. 6-ból 4. lett a párom csapata. :cry: Szegénykémet olyan rossz helyre sorsolták, hogy egész délelőtt oda sütött a nap, és hal egy szál sem volt. Nagyon dühös volt. :cry: :cry: :roll: :roll: Persze ez igazából nem a versenyről szól, henem arról, hogy a mentősök a megyéből kicsit összejöjjenek. Inkább a részvétel a fontos. De így is bántotta a dolog, hogy nem lettek dobogósok. Jól leégtem, volt evés ivás. Reggel be kellett dobnom egy pálinkát, mert eléggé "kalandosra" sikeredett az odaút. Volt egy baleset félúton. Le volt zárva az út, és a szántáson át kellett kerülni. Mentünk vagy 2-3 km-t, mire kikeveredtünk újra az útra, mert természetesen nem volt egyszerübb út. Először el is tévedtünk, de szerencsére egy motoros srác kisegített bennünket a bajból! szóval mire odaértünk a verseny helyszínére (az utolsó pillanatban) kellőképpen meg volt emelve az adrenalin szintünk. Hát azon gyorsan segített a pálinka. Majdnem visszaköszönt, de muszáj volt bedobni. utána megnyugodva álltunk neki a versenynek. :lol: :lol:
Tegnap este kb 7-kor mint akit fejbevágtak elaludtam 8-kor felriadtam, aztán mikor bejött Apácska megint elaludtam. :oops: :oops: :lol: :lol: Pedig tegnap este még volt más tervem is az alváson kívül. De hát ez van. Megint bealudtam szégyen-szemre.
:oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:

Csajok Érdekes, hogy tegnap reggel leesett a hőm, és egész nap vártam mensit, de nem jött. :roll: :roll: Én úgy tudom, ha leesett, akkor megjön. Aztán ma reggel is alacsony, sőt 1 tizeddel még alacsonyabb. Talán ma megjön, mert most érzem a hasamban.de fura, hogy tegnap az alacsony hő ellenére nem volt. A múlt hónapban pedig megjött, amikor hirtelen leesett a görbém. Ki érti ezt? Mostmár erre sem számíthatok? :roll: :roll: :roll:

Zsuzska
Köszi, a horgászbulit leírtam, apóséknál meg jól sikerült az ebéd. Volt finom leves, meg sajtos hús, meg gyümölcstorta. Ja, meg ajándék a fiúknak. :lol: :lol:
Puding is, medence is, evés ivás? Ez igen! Szép nap volt!Biztosan jó lehetett. Irigy vagyok! Egy ilyenre én is beneveznék! :lol: :lol: :lol: Milyen alkalom volt? Vagy csak úgy összejöttetek barátokkal? Mi volt a kaja?
Ha jól nézem a hődet pé előtt vagy. Olyankor szokott leesni, és utána felmenni. Jól gondolom? Úgyhogy hajrá! :lol: :lol: :lol:

Bridget
Ti is jól elvoltatok tegnap. :lol: :lol: :lol: Mindenki pudingozott, csak én vagyok olyan puhány, hogy elalszom? Ezek az egész nap ágyban fekvős napokat én is szoktam szeretni. Mi már régen csináltuk Apácskával, de annyira jók voltak. :lol: :lol:
[quote]e írta:mbor szerintem leugrik a gym-be

bocsi, de mi az a gym?
[quote]N írta:a vegre te is latod a kepet Wink Igerem ha otthon lesz velem 1ilyen megfozzuk es megisszuk egyutt

Hát végre látom! :lol: :lol: :lol: Már kezdtem magam hülyének érezni, hogy csak én nem látom, vagy elvitte a cica. De nem tudom miért nincs ott. De majd ha eljöttek, megnézzük együtt, hogy hova kódorgott. Együtt isszuk? Hát, én inkább Nócika fánkjára szavazok! :lol: :lol: :lol: De majd hős leszek én is, és iszom veletek!
:lol: :lol: :lol:
Nálatok vasárnappal kezdődik a naptár?! :shock: :shock: :roll: :roll: Húúú az tényleg nagyon zavaró lehet! :shock: :shock: :roll: :roll: Én tuti mindig eltéveszteném! Csoda így is, hogy csak most tévedtél.
A görbéddel szerintem semmi gond. Arra gondolsz, hogy a múlt hónapban olyna korán volt a pé-d? Lehet, hogy most nem ilyen korán lesz. Lehet, hogy a gyökér amit iszol, most hozza rendbe a ciklusodat, és visszaáll a rendes kerékvágásba. :roll: :roll:

Szöszke
Mit csináltál a hétvégén? Nem voltál, ebből azt gondolom, hogy jól telt el. :roll: :roll:

Nócika
Mostmár tényleg jöhetnél! eddig aggódtunk a Szöszkéért, és mire megnyugodnak a kedélyek, te tünsz el! Hát merre vagy te lány???? :shock: :shock: :roll: :roll: Nincs semmi baj ugye? Csak annyit írj, hogy semmi gáz, csak nem érsz rá! Nem voltál már szerda óta! Ez nem jellemző rád!

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Kép
Vendég

Bridget
Most nézem, hogy már 10 alá ért a visszaszámoló! :lol: :lol: :lol: Bő egy hét múlva jössz haza! de jó! Gondolom már izgulsz!
Vendég

Drága Zsuzska!

Ez neked szól:

Kép
Vendég

Hol vagytok????? :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vgyok :D Csak mikor en jovok senki sincs igy ma hagytam mast jonni elsonek 8) Asszem pe-m lesz szurkalok tegnap ota es tegnap mar volt valami a teszten 8) Mennem kell folrakni a kajat aztan jovok es beszamolok :wink: Most ezt azert felteszem:

Zsu
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csodálkozom magamon, h nem itt töltöttem a fél napot, de ettől a nyomasztó melegtől nekem semmihez nincs kedvem .. egész nap ültem a teraszon, magazinokat nézegettem meg kiolvastam egy könyvet :shock:, és egy csomót gondolkodtam .. ezzel telt az egész napom, és vhogy marha gyorsan repült az idő .. képzeljétek, a fiúk tegnap voltak a spanyol-olasz meccsen, és most annyira boldogok, h ihaj :D :D Amúgy ne tudjátok meg, mi folyik ebben az országban, tiszta káosz minden .. örülök, h itt Salzburgban nincs több meccs!

Pendi! Egyetértek veled - mindenben! Nyaralás alatt az ember tényleg teljesen más, mert semmire nem kell figyelnie .. én rendmániás vagyok, de ilyenkor az sem érdekel, úgy dobálom szét a szállodában a cuccokat, ahogy jól esik :D A végén úgyis mindent belegyűrök a bőröndbe .. Azért remélem, h mire összejön a nyaralás, a baba már a pocakomban lesz :) De amióta nincs suli, azóta is milliószor nyugodtabb vagyok - nyilván nem véletlenül .. és képzeld, még a kóláról is leszoktam! Ami nálam nagy szó, és hozzátartozott a stresszes életformámhoz.

Ahogy olvasom, Zsu & Bridget, nagyjából nektek is lazulással telt a hétvége, mint nekem .. - Ja, Pendi! Mi anyuval takarítottunk a hétvégén, meg izgultunk a fiúkért .. :D Ennyiből állt. Lutaságból nem jöttem :roll:

Zsu! Nagyon drukkolok neked, h összejöjjön a babóca :) Csatlakozom én is:

Kép

Kép
szöszke.

Na szoval a pe-s tesztem nem ngyon arar csikozodni bar valami latszik ma is meg latszott tegnap is :? nem az igazi pedig szurkal is es a ferti szerint holnap lesz a nagy nap azaz mar akkor kene latszania nem? :roll: Zsu segitsel ki ha nem igy van :roll:
Ime a rondasagom...annyit dicsertuk,hogy e-hora ilyet produkalt :? :roll:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 79200_.png

Pendi
Eloszor is azzal kezdenem mer ugye tegnap elfelejtettem,hogy szupik az uj vonalzoid(mar akkor is lattam :wink: ) 8) :D A kepek pedig ngyon tetszenek,mint mindig :wink: Jah puding az volt most meg holnap bevetem magam aztan meglatjuk mi lesz :roll: Te meg ne alukaljal babara fel...valahogy ossze kell hozni :lol: 8) azert nem am tevhitben vgy mert a gyereket nem a golya hozza :lol: :? :lol: Kép Vgy megis :?: :!: :shock: :lol: :D Az egesz napos agyban fekvessel meg az a bajom,hogy szinte minden nap azt csinalom vgy ulok a popomon a jatszon es nem mozgok es az nem jo :roll: :oops: Pendi a gym=az a edzotermet jelenti valami rovid neve asszem otthon is van de most nem jut eszembe :roll: A gyokerekt meg ha viszik mindenkinek igenis 1poharral meg kell innia!!!Jot tesz hisz gyogynoveny gyogyszer :wink: A naptar meg en ugy tom sok helyen kezdodik a vasarnappal :roll: de itt ugy...es ezert mar volt,hogy soxor elneztem...mindig mondom nekik,hogy nekem napot mondjanak ne datumot...amugy se tom soha hanyadika van :? :oops: ha meg ranezek gyorsban a naptarra az ugye olyan ,mint a pentek aztan ezt jegyzem meg :? :roll: Latom raneztel a gorbemre is :wink: Orulok,hogy te ugy latod nincs vele gond :P Hat nekem igen altalaban koran van pe-m es tod +-os teszt meg pe elott van 1-2nappal szal aggodtam foleg,hogy a hom kezdett felmenni aztan most vissza pe meg sehun :evil: Neked meg ne aggodj az nem 1bol aznap van a piri amikor leesik a hod!!!!Csak akkor altalaban nincs bebi... :roll: Szal az,hogy pont aznap esett le es meg is jott az csak veletlen egybeeses :roll: de ha leesik altalabna jon piri...a babo meg fenttartja a hot....ELMELETBEN! De lattad vannak kivetelek pl. en :? Emberedet meg apold le szegenyt :lol: 8) :oops: hogy nem gyozott valamivel engeszteld ki :lol: :wink: Hat nem semmi kalandba keveredtetek :? de jol sult el es oda is ertetek 8) A feles meg gondolom mar csaki hab volt a tortan :lol: 8) :P

Zsu
Neked mara igazolt a hianyzasod mer szulinapos vgy :D de tegnap? :roll: Meg igy most mit irjak ha te nem irsz nekem :roll:

Noci
Jelentes kerunk na meg persze igazolast a hianyzasrol 8) :lol:

Szoszke
Hetvegenek vege...vizsgaknak vege...hol a szoszben vgy maa :? :roll: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg! Most úgy írnék vmi okosat, de mivel nem értek annyira a hőgörbéhez (csak azt tudom h jó ha növekedik :D, meg elvileg leesik ha megjön), ezért nem tudok .. amúgy itt vagyok :D

Kép
szöszke.

Sziasztok vagyok én is.

először is. Piri megérkezett! :cry: :cry: :cry:
Nagyon fájok,és nyűgös vagyok. :cry: :cry: :roll: :roll:
A kezeim úgy be vannak dagadva, hogy nem bírom elviselni a gyűrűmet. Le is kellett vennem.

Délelőtt voltam bevásárolni, főztem meg sütit csináltam. Megcsináltam anyukám málnakrémes sütijét. :lol: :lol:

Bridget
Mit főztél? tudsz valmi jó kis japán receptet, amit itthon is meg tudunk csinálni?
Holnap akkor valószínűleg pé lesz? akkor mindent bele! Hátha még mielőtt hazamégy összehozzátok azt a babucit. :lol: :lol:
Köszönöm a vonalzóim nevében is! :lol: :lol:
[quote]a írta:zert nem am tevhitben vgy mert a gyereket nem a golya hozza
:lol: :lol: :lol: :lol: hihi! ezjó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: húú akkor én valamit nem jól tudtam :lol: :lol: :lol: :lol: azért igyekszem utánanézni, hogy hogyan is jön össze az a baba. :lol: :lol: :lol: :lol: MÁra beterveztem volna egy hancúrt, de mensi közbelépett. Na mindegy. majd legközelebb.
ezt a gym szót még nem hallottam, de mostmár tudom mi az. :lol: :lol:
A gyökérből igérem iszok én is! :lol: :lol: majd melléteszünk valami jobb ízű inivalót,és már lenn is van. :lol: :lol:
a hő leesésekor tudom, hogy jön piri, csak nekem az volt furi, hogy nem tegnap jöt meg. :roll: :roll: a múlt havi úgy jött,és gondoltam.... Mostmár tudom, hogy nem bizti, hogy aznap megjön. Köszi!
emberem tegnap 8-ig gépezett. én már elaludtam mire beért. szóval nem tudtam kiengesztelni a helyezés miatt. de majd ami késik nem múlik. Meg ma finom vacsit csináltam kárpótlásul. :lol: :lol:

Szöszke
itt is iszonyat meleg van. Már nem is megyek ki. Le vannak eresztve a redőnyök, ablakok becsukva, és csak így lehet elviselni a klímát. :roll: :roll:
Mit olvasol? És úgy általában mit szoktál olvasni? Mi érdekel?
Kinn voltak a fiúk a meccsen? Húú ha ezt elmesélem a páromnak, megöli a sárga irigység. Ne tudd meg, most mi megy nálunk. :lol: :lol: :lol: Minden este foci. Feltéve, ha itthon van. szerencsére már nincs minden este. És hamarosan vége is lesz. Épp azt beszéltük a barátnőmmel, hogy az biztos, hogy 9 hónap múlva az átlagnál kevesebb gyerek fog születni. Minden férfi a meccset nézi. :lol: :lol: :lol:
Azt elhiszem, hogy nyugodtabb vagy, mióta nincs suli. Az iszonytos stresszel jár. Jó is, hogy vége egyenlőre. lol: :lol: :lol:
Most mikor fog megjönni, vagy mikor kellene nem megjönni?
Akóláról való leszokáshoz gratula!!! lol: :lol: :lol: Büszke vagyok rád! Szerncsére a párom sem iszik már olyna sokat. Benneteket ösze lehetne kötni. Ő is iszonyat mennyiséget meg tudott inni belőle. Akár napi 2 litert. Pedig olyan egészségtelen!
Megbocsájtjuk neked, hogy nem voltál! lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: Kell néha egy kis lazítás is.

Csajok felbuzdulva Szöszke olvasásán, ti mit olvastok szívesen? mi az ami érdekel benneteket? Én imádom a romantikus történelmi regényeket. Én amolyan "limonádé" párti vagyok. Leht az akármelyik korszakban, csak sok-sok romantika legyen benne.
Amúgy meg előző életemben kastélyban élhettem, mert nagyon szeretem a kastélyokat. :lol: :lol: :lol: Nagyon bírnám, ha átkutathatnék úgy Isten igazából egyet. Lehet, hogy én voltam a felmosólány, vagy a konyhalány az egyikben annó. :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Ja jo ha novekedik de nem hirtelen ment fel es lh tesztem se volt pozitiv :? igy mar nem olyan jo...az meg jah altalaban amikor leesik megjon de nem pont aznap...na es lasd az en peldam nekem a mensi 2.napjan esett le asszem es altalaban igy van mindig :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

sziasztok!

Marha meleg volt éjszaka. alig bírtam aludni. Mostmár enyhülhetne ez a meleg.

Ma nem tudom mikor leszek, mert megyek meggyet szedni. Remélem gyorsan végzünk.

A csavargók mostmár jöhetnének!:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Legyen szép napotok!

Kép
Vendég

Szia Pendi :D
Kép
Pont este mikor irtam te is akkor irtal igy mar nem lattam :roll: :oops: Reggel meg mikor meglattam,hogy senki nem irt utanam...nem is irtam :evil: Elmentem akuposhoz most meg itthon vgyok es vegre 100agra sut a nap 8) Bar a tegnapi setam utan izomlazam van...igy ma nem megyek semerre :lol: 8) Minnya irok neked Pendi csak eszem es igy nehez gepelni is :wink: 10perc 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Húú, remélem jobb a reggeletek, itt 6 óra előtt elrobogott vmi toszott nagy autó, amire az egész család felébredt :evil: A családi konyhábanülős, magunkelőbámulós kávézgatáson túl vagyunk (a nővérem és én szigorúan kakaóval nyomultunk :D), úgyhogy most itt vagyok, hátha itt fel is ébredek, mert a kakaó nem hozta meg a kívánt hatást :?

Pendi! Pirit küldd el az északi sarkra :twisted: Háát, őszintén szólva én bánom, h vége lesz a meccseknek, nagyon szeretem a focit, szívesen ki is mentem volna a fiúkkal, csak aztán mégse :D De azóta is teljesen a hatása alatt vannak .. nem is csoda.
Én könyvekből eléggé mindenevő vagyok, szeretem a romantikus meg mondjuk a fantáziatörténeteket is. Sőt, meséket is olvasok néha (itt persze nem vmi Dumbóra vagy ilyesmire kell gondolni, de a Végtelen történetet is mesének mondják, és azt pl. imádom), tegnap Harry Pottert olvastam .. én azt is nagyon komálom :)

Bridg! Szívesen küldök neked még egy kis napsütést az itteniből .. :D 8 nap múlva mész haza, dejó neked :) Irigyellek ám ..

Tényleg hol lehet már Nóci .. ?! :?

Kép
szöszke.

Vgyok en is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

"Ahol szeretünk, ott az otthonunk - az otthon, melyet lábunk elhagyhat, de szívünk sohasem."

" Gyermekeinket nem megvédeni kell az élet nehézségeitől, hanem alkalmassá tenni őket azok leküzdésére."

"A legfontosabb, amit egy apa tehet a gyermekeiért, hogy szereti az anyjukat."

"A gyermek szeme a jövő tükre. Jaj annak, aki elhomályosítja."

"Ha "ismerősöket" akarsz, légy gazdag, ha barátokat akarsz, légy barát!"

"Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, és szeretve lenni jó."

"Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért."

"Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot!"

„A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret És világtalan az egész világ!”

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi
Levest csinaltam ugy hivjak consome leves mert ilyen port rax bele mondjuk szerintem olyan ,mint a leveskocka csak nem olyan karos :lol: Aztan most beleraktam meg borsot,hagymat,virsli,karfiol,brokkoli,krumpli...de barmit rakhat bele izles szerinte szerintem legalabbis :roll: A masodik meg tepsiben oliva ojasban kis vizzel megparol csirkehusik kockakra felvagva megparolni fokhagymaval....azutan rarakok borsot,hagymat,paprikat,ilyen hosszu feher vekony fini gombat,szalonnatspargat, ezeket megpuhitom es a vegen rarakok meg elotte megfott krumplit kiskockara vagva es megpiritom....de ebbe is szoktam rakni brokkolit es karfiolt vgy zoldbabot,mini kukoricat mikor milyen kedvem van. :roll: Parom rizs nelkul eszi mer ugye dietan van :? ezert raktam ra krumplit :wink: ngyon kis fincsi hamar megvan es sok zoldseg egeszseges :wink: Japan receptjeim is vannak de kellenek hozza japan dolgok amik nem tom otthon kaphatoak-e mert ok nem ngyon foznek olajjal...ugyhogy a szoszokat itt kell venni de majd megnezem otthon :wink: Jah valszinu pem lesz de nem ma hanem holnap :roll: vgy en ma nem is tom de ma lement a hom elegge ugyhogyszerintem holnsp megy majd fel...hogy igy mikorra teszi be a pe-t ki tudja azert ma meg akciozunk egyet 8) :lol: Jolenne ha osszejonne ma :roll: meg mielott hazzamegyek ngyon kis szupi ajandek lenne :lol: :wink: A gyokert en us ugy iszom lenyelem mostmar szinte 1huzasra az egeszet aztan ra egy kis valamit :x :lol: :? :lol: A gym meg angol szo magyarul ugy ejtjuk ki,hogy dzsim...de talan otthon konditeremnek hivjuk :roll: nem tom... :? :oops: Piri meg monnyon le!!!! Kép Neked pedig Kép
Sajna en nem sokat olvasok mert az angol konyvek nem ngyon kotnek le na meg idom sincs...en neten olvasom mindenfelet de konyvet nem ngyon...bar ifjabb koromban :lol: szerettem pl "AZ EDESVOLGYI SULI SZERELMES IKREI"-t na azokat gyujtottem is :lol: :lol: Kastelyokat en is naon kamazom talan egy turaba betervezem egy kastelylatogatast :shock: 8) Milyen jol hangzik :wink:

Szoszke
Gondolom mi van ott itt is oooorultek haza volt mikor a 2004-es(asszem) vilagkupa meg itt volt meg koreaban :x hogy mi volt itt te joo isten...en haza uis emntem mert nem birtam :? :roll: Hala a jo egnek az en parom nem focimanias...de o meg golfot nez meg kosarat :lol: szal edes mind1 :lol: :lol: :lol: Neked meg 2nap addig is csuri+++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát tényleg bolondok háza van itt .. vmi félelmetes :shock: Amikor Salzburgban vtak a meccsek, akkor jóformán féltem kimenni az utcára, de aztán szerencsére nem volt gáz, mondjuk úton-útfélen szurkolókba botlott az ember, akik még józanok vtak, azokkal gond sem volt, akik már kicsit be vtak csípve .. na, azoknak azt kívántam, h engedjék már be őket a stadionba :twisted: El akartunk menni Bécsbe .. de hát így .. júliusig biztos h nem!

Kép
szöszke.

En aterzem a gondod :wink:

Hol vannak a cshajek?! :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is azt nézem, h ma szinte csak miénk a topic :o

Kép
szöszke.

Sziasztok!
Csak bejelentkeztem. A változatosság kedvéért leltározok. Estére remélem, egy kicsit rendbe jöna szeme és már latok is rajta. Majd jövök és vissza olvasok.

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Nagyon fáj a fejem. Szerintem a melegtől. Bevettem egy bogyót, és megyek lefeküdni. Bocsi, most csak visszaolvastam, de reagálni már nincs erőm. Holnap megyek dolgoni, úgyhogy csak csütörtökön leszek kb.

Puszi Nektek!
Vendég

Drága Bridg!
Mire nem válaszoltam? Bocsika :oops: :oops: :oops: :oops:

Pendi drága!
Szombaton szülinapi medencés kerti party volt, vasárnap pedig Világoson voltunk a párom főnökéék tartották a szokásos nyárnyitó Balcsi partyt. Aztán átmentünk anyumékhoz Almádiba. Volt nagy ünneplés (nekem 23-án volt, öcsémnek meg 8-án lesz). Aztán hétfőn reggel korán elmentek anyumék haza, tesómékkal meg még lent maradtunk egy napot. Aztán este jöttünk haza (este hatkor még 36.5 fok volt kint :shock: :shock: :shock: :shock: ).

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Hamarosan itthon leszel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg, Pendi, Szöszke!
Drága Barátnőim!
Nagyon köszönöm nektek a köszöntést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi!
Nagyon jók lettek az új vonalzóid, olyan vidámak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó kis kalandosra sikeredett az utatok. Szerencsére jó lett a vége, és ez a lényeg :wink: :wink: :wink: :wink:
Málnakrémes süti :?: :?: :?: :?: :?: Nyami nyami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is limonádékat szeretek olvasni. Most legutóbb az Utóirat: Szeretlek című könyvet olvastam. Nagyon jól van megírna, lehet hangosan hahotázni és nagyokat sírni rajta. Érdemes elolvasni.

Szöszke!

Én is nagyon büszke vagyok Rád, hogy nem iszol Cola-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak így tovább :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
NAgyon ott vannak ezek a mondások :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Én előző életemben királylány lehettem. Imádom a kastélyokat én is, és mindig olyan házban szerettem volna lakni, ahol van torony és az ablak előtt körbe van ülőke, hogy ott lehessen olvasni és várni a királyfit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi!
Jobbulást neked! Nem lehet, hogy a vihar miatt fájdult meg a fejed :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Bridg!

Hőd???? Megértél már??? Ahogy elnéztem a görbédet, most kellene érnie a petécskéidnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

A hom nem1szeru :shock: meg ilyen sose volt :roll: :oops:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 52000_.png

KépKép
bridget0801
Kulfold

Eloszor is ma nem vgyok jo passzban :roll:
1.nem jo a hom :roll:
2.nem tom mi van a pe-mmel :evil:
3.nem volt tegnap akcio :roll: es meg sorolhatnam :( asszem most en mondok le errol a honaprol....ilyen se volt meg :roll:

Pendi
Gondolom a nagy melegtol van :roll: Majd ma irsz ra se rancs :wink: Viszont igyal sok folyadekot! Kép

Szoszke
Te mar megint jol eltuntel :lol: csak nem suttetted magad a napom :?: En ugy halllottam az uv most olyan eros,mint egy rontges sugarzas :? Kép Ja es a drukkok mennek tovabbra is+++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Mar nem tom mire nem valaszoltal....kerdeztem valamit te meg irtal valamit de nem valaszoltal :roll: Kitartas a leltarhoz es mennek a hoemelo erok Kép Igen minnya megyek 7nap :shock: :shock: :oops:

Noci
Utanad mar nyomozot kuldtem 8) Te is valahol epp idoben vgy vgy nem?Es a dokinal mi volt? Kép

Melus & Kata
Merre vgytok? Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?