áá, ezt már hagyjuk lányok. nem akarok MOST kórházat váltani. és dokiváltás ennél a dokinál mostmár másképp nem menne!!!!! nem akarom már ezen hergelni magamat (a gyereket sem, így is hiperaktív a hasamban...). tarthatja a markát, ezerrel....mit fog csinálni, ha kevesebbet kap (mert ugye majd megszülök, és majd meglátjuk a teljesítménye alapján,hogy mennyire vagyunk hálásak....ez így menne normálisan, nem???)
megmondom neki,hogy igen, legyen ott a szülésnél, legyen ő a választott orvosom, ha már ilyen kedves, önzetlen doki
tudom,hogy bizlami kérdés a szülés. de nem ismerek senkit sem itt pesten, honnan tudjam,hogy akit más ajánl az valóban jó-e nekem. hiszen ugyanúgy, csak betoppanok hozzá. ez a doki szakmailag jó, ha baj van, megbízom benne. ha, meg nincs,akkor nagy szükség nem is nagyon lesz rá.....ott a szülésznő.
és a 6 hetes kontrollra meg el fogok menni máshoz, vagy bemegyek a kórházba, vagy az egészségházba. nem fognak elhajtani!!! hiszen kötelességük ellátni....
szóval, ennyit erről. és egyébként is szerintem be vannak tojva a dokik, mert vki egyszer pattant ki egy szikrát, mondjuk egy jó kis hangfelvétellel.....tudom,mennyit keresnek az orvosk, és mekkora felelőség van rajtuk. de amikor vki elmegy orvosi egyetemre, vmire, a GYÓGYÍTÁSRA felesküszik....sajnos sokan elfelejtik ezt manapság. és csak a pénz lebeg a szemük előtt. sok olyan orvospalántát is ismertem, aki már az első évben hangoztatták,hogy anyu-apu orvos, én is az leszek,mert sok pénzt akarok keresni....ha megkérdeztük: és a betegek, az emberek? óóó, azt ki nem szarja le?? és akkor imádkoztam nehogy valaha, egyszer ennek a kezei közé kerüljek.....
persze lehet még jó szakember, ettől függetlenül.
de hogy vki azért, mert prof...meg atyaisten, nem kéne elszállni. volt részem már egy igen kedves profban szegeden......
mégis megvan a doktorim....de ez hosszú történet
na, summa-summarum: doki marad, kórház marad, gyerek kijön, és megkapja a hálapénzt, ami ebben az országban "jár" neki....grrrrrrrrrrr
és 10-11szer elmegyek hozzá, alkalmanként 6 ezerért vizsgálatra, ami 5 perc. gyerekről UHt nem is látott.....csak megnézi a leleteimet. mit akar még többet? majd ha ott izzad értem 10-12 órát, és a bajban top-on lesz, akkor. akkor azt mondom, ez igen. de jó,hogy itt volt....
na, abbahagyom
uncsi vagyok