Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz,
azt, amit megfogadtál, hogy a 9. napon felesleges tesztelni.

Jajj, te lány, annyira drukkolok neked, hogy bele sem tudok gondolni, hogy ne sikerüljön !!!!!

...én döfök egyet és szaladok, mert építkezünk és szólt a kivitelező, hogy gubanc van...

Kép
kisbuta

és bocs a laptetőért, de Dezsi azt mondta, hogy az is babás lesz, aki nem laptetőzik... :oops:

Kép
kisbuta

Kisbuta!
és nem hazudtam :D
dezsina

Megjöttem lányok,

Bella ez nagyon jó hír :D . Közöld a biológussal, hogy nem szeretnéd blasztóig elvinni őket, hanem 3 naposan akarod visszakapni (mondjuk, ha akarod akkor persze kérd vissza öket 5 naposan). Múltkor hallgattam erről egy előadást, és végülis az volt a lényeg, hogy az embrióknak anyaméhen kivül olyan mintha folytogatnák őket, és ez a "folytogatás" a napok múlásával egyre nő, és ezért jut el csak nagyon kevés az 5. 6. napig.

Túlvagyok az inszemen. Most nem volt nagyon kellemetlen, gyakorlatilag csak azt éreztem amikor befecskendezték az anyagot, és érdekes a bal oldalon görcsölt be , ahol a tüszőm volt.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
++++++++++++++++

Majd holnap megkonzultálom velük és azt fogom tenni, amit ők javasolnak!
Vendég

Na itt vagyok...

Dezsina, nagyon édi volt, amit feltettél. Nem csak aranyos, de elgondolkodtató is. Pirit sajnálom. :?

Tobi, hajrá szurik!!!!

Rossz, rossz, rossz Nyuszi!!! :lol: Össze-vissza tesztel. Hatalmas drukkhegyek!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe, te kis hamis. Közben babás lettél? Na akkor hajrá, kapaszkodjanak azok a kicsik!!!

Bella, akkor meglesz a focicsapat! REMÉLEM!!!! :lol: Egyébként arra már mondtak valamit az orvosok, hogy hogy van az, hogy beültetik nekünk a két legszebbet, a többi meg kuka. Értem én, hogy nem fejlődtek tovább jó ütemben, de akkor arra mi a garancia, hogy a bennünk lévők tovább növögetnek? :roll: :?: Ez a kérdés engem nyugtalanít egy picit.

skrisz72

Krisz
sajnos ezt a kérdést passzolom, nem tudom megmondani
Vendég

Skrisz!
szerintem az a magyarázat, hogy mindenhez kell szerencse :?

Csibe!
Pont most gondoltam Rád! Ez a telepátia :D
drukkhegyek
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulaszomnak!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
10-essel teszteltél?
dezsina

Krisz,
ezt még a Kaális topikba írták régen a csajok:

Blasztoval igazság szerint sokkal nagyobb a megtapadás esélye. Összehasonlító tanulmányok szerint 2-3 db 3 napos babóval 30%, míg 2 db 5 napos babóval 40-45%. Miután ezek a blaszto bébik már "bizonyítottak", ráadásul differenciáltan, erősen osztódottan kerülnek be. DE: nem mindenkinek ez jön be. Van olyan is, hogy vki blaszto próbálkozások után 2-3 naposakkal lesz terhes, mert bent jobban szeretnek osztódni az embrikék, blaszto esetben meg elfáradnak, mire bejutnak.
Vendég

Krisz,
ezt találtam még:

D+ módszer
Segítség az embrió beágyazódásához

Bencsik Andrea

2007. május 29.

Gyakran előfordul, hogy a megtermékenyített petesejt megfelelő módon fejlődésnek indul, azonban beágyazódási nehézségek miatt a várt terhesség mégsem következik be.

A D plusz módszer – más néven blasztociszta kulturális mód – az embrió tenyésztésével kapcsolatos eljárás. Lombikbébi-eljárás során az embrió visszahelyezése a méhüregbe többnyire a megtermékenyítés után 48 órával, 2–6 sejtes állapotban történik. Régebben nem is tudták tovább tartani mesterséges körülmények között az embriókat; fejlődésük leállt, s elpusztultak. 1995 körül ismerték fel, hogy a továbbfejlődéshez másfajta összetételű táptalajra van szükség.

Természetes terhesség esetén az anyaméhben is megváltozik a környezet, más és más ionokat tartalmaz. Ennek megfelelően újfajta táptalajokat állítottak elő, amelyeken már akár kétszáz sejtes állapotig lehet tenyészteni az embriókat. Elérve a blasztociszta állapotot, s így visszaültetve az anyaméhbe, akár ötven százalékkal is megnövekszik a beágyazódás valószínűsége.

A D+ módszer esetében tehát az embrió nem kerül 48 óra múlva visszaültetésre, hanem mesterséges körülmények között, speciális táptalajon továbbtenyésztik a harmadik, negyedik, maximum ötödik napig. Így napról napra követhető a növekedése, a sejtosztódás folyamata, s csak az épnek látszó, fejlődésnek indult embriók kerülnek visszaültetésre. Továbbtenyésztést az kérhet, akinek legalább négy embriója van. Ha ennél kevesebb, nem kérheti, mert elméletileg az anyaméhben van a legjobb helye az embrióknak. D+ módszer alkalmazása esetén két, legfeljebb három embriót helyeznek vissza, a terhesség valószínűségének növelése miatt.

Csak érdekességként említjük, hogy a szakemberek szerint jelenleg maximum 14 napig lehetne az embriókat mesterségesen tenyészteni. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az ilyen hosszú ideig csészében fejlődött utód egészséges is lenne. A többnapos embrióban ugyanis hatalmas léptekkel indul meg a sejtek differenciálódása, melyekből később a szervkezdemények, majd szervek fejlődnek ki, így a károsodás a tudomány mai állása alapján kiküszöbölhetetlen. Ráadásul az embrió ebben a korban már beágyazódásra törekszik, ezért valószínűleg hozzátapadna és ráragadna a lombikcsésze falára.
Vendég

Köszi Bella, ez érdekes volt.

skrisz72

Bella!
köszi :) Én most minden reményem a blaszó állapotba helyezem, mert nekem ilyen még nem volt. 8 sejtes, 10 sejtes pedig már igen. tehát a blaszónak sikerülnie kell :!: :!: :!:
dezsina

Dezsi!
A gabriel asszem 20-as.A másik tuti 25-ös volt.Hajrá blasztók!
Kisbuta!
Nahát,mindig lecsúszok róla...tudod,az apró örömökről,mint pl a laptetü :lol: Tüszőket növesztges szépen!Mikor lesz uhu?
Biztos azt nem érti a kivitelező,hogy minek 5 babaszoba :lol: :lol: :lol: ...de te már tudod,ennyi laptető után... :lol:
Csibe!
Babaragacsokat küldöm+++++++++++++++++++++++++++++
...és örülök,hogy nem volt kellemetlen.Képzeld nekem eddig mind a 4 transzfer fájt,mindig picit megugrottam,és most ez az egy nem...kérdeztem is csodálkozva,hogy készen vagyunk?
...úgy láttszik gyorsan megtámadták a tüszőcskéid.Mennyi volt?Mármint tüsző,tudod,hoy hány bébinek szurkoljunk :D
...én dokim is pont ezt a fojtogatós elméletet mondta a blasztókkal kapcsolatban.
Bella!
Drukk továbbra mind a 12-nek!!!
Vendég

Nyulasz!
most kurva nagy kő esett le a szívemről :D Azt hittem már, hogy 10-sel teszteltél... 8)
dezsina

...mér,ezt is kéne már mutatnia :?
Vendég

Látom lassan mennem kell tesztet vennem 8)

Kép

csibe
csibe32

Bella köszi, ezt még sose hallottam.

Csibe, drukk! Majd egy-két trükköt mesélj az inszemről, most mi is affelé kacsintgatunk.

Csajok, van, akinek a párján végeztek HBA tesztet? Nekünk ezt még anno említették a Kaáliban, és talán most aktuális lenne. (Azt mondja meg a vizsgálat, hogy mennyire "ügyesek" a kiskatonák a megtermékenyítésben. Mert egy dolog ugye a szám meg a gyorsaság, de ez is fontos. )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

nem vesztem el, csak elmentünk néhány napra pihenni. tegnap este jöttünk haza.
majd visszaolvasok.

addig is mindenkinek drukkolok+++++++

katica
katica30

Tobi, Szezsó, már egész jó, de egy kis köhögés még mindig gyötör.
Nagyon drukkolok Neked holnapra.

Dezsi, nagyon elgondolkodtató, amit idéztél.

Zsófi, szerintem is mindegy, hogy romantikus vagy kötelező keksz közben fogan az a gyerek. Ne is törődjetek ezzel!

Bella, ez szuper hír. Mikor kapod vissza őket? Most, hogy ilyen sokan vannak, hogyhogy nem fagyasztanak le 2 naposan is belőlük párat? Tényleg kár ilyen sokkal próbálkozni, vagy hülyeségeket beszélek :oops: ? Jól értem, hogy a blasztot nem is fagyasztják :roll: ? Vagy csak a 10-bol végül nem maradt olyan, amit érdemes lett volna?

Nyulasz, azért azt tudod, hogy előfordulhat, hogy később kezdték meg a beágyazódást, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Meg aztán ott vannak azok a történetek, hogy az orvos már megállapította, de a teszt mégsem mutatott semmit. Ez mondjuk nyilván nagyon ritka, de 2 héten belül vagy mensiig muszáj bízni! A 20-25-tol meg egyébként is mit vársz a 9. napon, te Nyulasz :roll: :wink: ? A 10-es esetleg, de ezek még neeeeeem!

Estike, jobbulást!

Csibe ++++++++++++++++++++

Kép
petne

Sziasztok,

Nyulasz ++++++++++++++++++++++++

Bella, neked is +++++++++++++++++++ remélem, szépen osztódnak a kicsinyeitek.

Rólam: ma voltam endokrin dokinéninél, minden értékem rendben, zöld jelzést kaptunk :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok.

Nyulasz:szemmel tartalak ám! Mindennap elolvaslak benneteket!
Szerintem is túl hamar teszteltél! Egyébként nagyon bátor vagy,én sose merek tesztelni hamarabb.Félek a csalódástól.Mindig kivárom a 14-16 napot.Elöbb nem merek tesztelni.

Rana:genetikusnál mi voltunk itt Szegeden.Mindkettőtöknél egy vérvétel az egész.Kb:3 hétre lett itt eredmény.Páromnál minden rendbe.Nálam kiderült a Leden féle vizsgálaton hogy vérrögképződésre hajlamos vagyok úgyhogy kapom ellene a Clexan szurit stimu közben.Ez a vérrög képződés a beágyazódást hátráltathatja.Sőt lehet a méh is vérrögös és akkor hiába a beülti.

Rólam:tegnap megjött a mensim.Ma dokinál voltam.Fogigátlót kell szednem mert még nagyon "dolgozik"a petefészkem és le kell"lustiztatni".Aztán okt.8. megyek a dokinőhőz.Semmit nem tudok erről a long protokollról.Jó lenne ha valaki felvilágosítana.
melánia

Halihó!

Rana: kicsit puffadok, meg jobb oldalon fájok, ahol az epe van, és ez kisugárzik néha a hátamba :? ugyanilyen tünetekkel már voltam UH-n, epekövem nincs. Valósznűleg lelki háttere van :-( Nem halok bele a fájdalomba, de azért kellemetlen...

Csibe: tuti a kiskatonák azonnal bespuriztak a petevezetődbe, és lehet, hogy 1 már randizott is a petesejteddel, azt érezted :lol:

Nyulasz: tudom, hogy Te már tegnap kérdezted a képet, de még csak most volt időm fotózni :wink:

Szóval itt a kép :-) :oops:

Kép

Megyek vacsizni :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szezso 2008.09.25 05:06-kor.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kisbuta! Forró tea megvolt, vaxsikát anyukámtól kaptam, csak nehezen akart csúszni :(
Drága Csibe! Millió drukk neked++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajrá Dezsi és a kis blaszók!!!!

Most az jutott eszembe, hogy ha valakinek mondjuk van 8-10 vagy még több sejtje (a mázlisták), akkor mért nem lehet a felét elvinni 2-3 napig és beültetni, a többi továbbtenyészteni és beültetni??(hülyeség?)

Rana! Katonák ügyessége!! Haj, ha ez lenne a legnagyobb gondunk! :oops:

Alle! Nagyon jó, akkor START!!! :lol: :lol:

Szeszó: Anyucim is kinlódik ezzel, rossz nézni. :( Sajnálom és jobbulást!!!

Katicabogárka! Neked is szia!

Kép
estike66

Nyulaszkám! Nem felejtettelek ám el, csk téged kiemelten kezellek. :lol: :cry::?:
Továbbra is millió drukk++++++++++++++++++++++++++++++++
Sztem reggel aludj egy nagyot, teszt helyett. Tudod mit? Aludj helyettem is! Én sosem pihenem ki magam. :cry:

Kép
estike66

az, az ott fönn, mindkettő röhi-pofi akart ám lenni, csak én béna.

Kép
estike66

Alle, jó hír!!!! :)

Estike, még az előbb akartam mondani, hogy JOBBULÁST!!!! Forró tea, takaró, pihi, tudod! NEM ÉJSZAKÁBA NYÚLÓAN FÓRUMOZNI! :wink: Hogy érted, hogy egy pár nappal tovább vinni? És még abban a ciklusban beültetni őket? Hát sztem nem túl jó a már beültetett bébikéket (meg az anyukát) bolygatni... :roll:

Szezso, tyű, jó kis cipő! Ja, most látom, ez ilyen anti-shock sarkú, ugye? (Tompítja a lépést ez a márka) Epefájdalom monnyon le... :(

Melánia, genetikusnál még miket néztek?? Fizetős volt, vagy beutalóval mentetek?? Azt ugye tudod, hogy fogigátló alatt is kell szúrni a Clexane-t??? (Minden hormonszedésnél)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz,
+++++++++++++++++
és képzeld, tényleg nem értette, minek nekünk annyi szoba, de ennél komolyabb komplikáció akadt, és bosszús vagyok, mert így csúszni fog minden, és apa el akar vinni beülti után anyukámhoz, hogy távol tartson az építkezéstől...

Csibe,
++++++++++++++++++

Bella, +++++++++++++++++++

Melánia, pf-csillapító: +++++++++++++++++

Tobi és Szezsó, +++++++++++++++++++++

Rana, neked mielőbbi javulást, és akkor ezexerint a jövő hónapban inszem?

Katica, szia, lesz mit visszaolvasnod megint... :lol:

Petne és Estike, jobbulást!

És Estike, azért nem lehet azt, amit mondtál, mert IVF belső protokoll, hogy háromnál többet egy ciklusban nem ültetnek be. Ha a dokid ilyet tenne, soha többé nem szólhatna beteghez, úgy eltiltanák.

Nyuszi, én longon vagyok, úgyhogy csak jövő kedden kell uhu-ra mennem. Most még csak suprét kapok, szombaton indul a Gonal.

Jó éjt lányok!

Kép
kisbuta

helló lányok!

olvasom,más is beteg nemcsak én.végem van mint a botnak.
úgyhogy tegnap úgy döntöttem,nem megyek dolgozni.nem lehetek a beültikor egy legyengült beteg szervezet!!!!!!
nem érdekel a mhely,32 éves leszek,és egészséges babát szeretnék!!!
nagyon komoly az a cipő!!! :lol:
képzeljétek,minden vizsgálat eredménye negatív lett,és jók az eredmények!
blaszto!
sajnos nem tudjuk előre mi az esélyesebb.
nekem volt ilyen is,olyan is.legutóbb 3 blasztot kaptam vissza,ott vitatkoztunk a drnővel,mert nem akarta engedni a -mat,merthogy nagyon esélyesek,és egy se tapadt meg!!!!rá egy hónapra meg otthon eggyel bespontánosodtam!(sajna az meg elhalt :cry: )
én ebben a témában a biológusokra bízom magam!
lola29

Szezso, jó cipő.

Egy kis megfázás miatt ne aggódjatok, mert (úgy tudom) az segíti a babó megtapadását. A szervezet nem az idegentestnek vélt kisbaba kilökésével foglalkozik, hanem a betegség gyógyításával, közben a baba meg hipp-hopp befészkeli magát és mire észre veszi, terhes! Szóval fel a fejjel és hajrá előre a babákért!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulaszka!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta!
Én nem mondtam, hogy 2x2 tegyen vissza, és nyugodtan bolygasson csak, én megengedem.
Helyesen döntött párocskád, friss kismami ne építkezzen!

Lola! Akkor nem agyalok tovább. Sajnálom, a veled történteket! Úgy-e tudod, hogy még nagyon-nagyon fiatal vagy, és ebben az ifjú korban még mindenkinek sikerül, előbb, vagy utóbb! :)

Babaimádó, akkor most már nem aggodom, pedig egyre szarabbúl vagyok. :lol:

Kép
estike66

Sziasztok,

Először is:
Nyulasz
++++++++++++++
Egyébként szerintem is simán lehet, hogy később kezdik meg a beágyazódást.

Csibe
++++++++++++++

Tobi, Krisz, Szezso
++++++++++++++

Na és akkor sorban:
Petne jobbulást vigyázz magatokra. A lényeg, hogy blasztot fagyasztanak, de ha nem jutnak el blaszto állapotig, akkor nem.

Alle,
ez remek hír, akkor továbbra is hajrá spontán.

Egyébként itt elújságolom és remélem Alle nem harapja le a fejemet, de szuperül lefogyott nagyon jól néz ki (persze eddig is jól nézett ki). Irigy is vagyok rá most. Elhatároztam tegnap, ha netán nem sikerülne ez a lombik sem, akkor én is megint elkezdek fogyózni, mert felugrott rám pár kiló.

Melánia
Protokollok:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=143

Szezso
jó a cipőd
próbálj meg úgy étkezni most, hogy az epédnek ne legyen megterhelő, valószínűleg telítődött és most azért kínoz téged, sajna már én is jártam így

Esti,
A Kaáliban nem preferálják a dupla transzfert, egyébként úgy tudom van ahol csinálják.
Jobbulást neked is!

Lola
neked is jobbulást.
Egyetértek én is a biológusokra bízom magam ebben a témában.

Babának igaza van, anno ezt Harcika is mondta.

UUUUUUUUTTTTTTTTÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLOOOOOOOMMMMMM az esőt!
Vendég

Kisbuta,
Egyetértek a pároddal, nem szükséges neked idegeskedned! Hallgass rá!

Dezsi
akkor a januári blaszótra gyurjál, de nagyon, persze a vizsgálatokkal együtt.
Képzeld Bella boxerünk a múltkor kapott hat tojást, mert anyósom sütni akart és nem jól választotta szét őket, erre apósom megkérdezte tőle, hogy mi nem tetszik neki a kutya hangja, vagy a szőre?:)
Vendég

Jó reggelt!

Nyulasz!
+++++++++++++++babaragacs

Bella!
+++++++++++++++osztódás

Csibe!
+++++++++++++++babragacs

Szezso!
+++++++++++++++dokibácsi
Nagyon jó a cipőd, nekem is hasonló van! :wink:

Babaimádó!
:lol: Én is pont ezt mondtam tegnap az uramnak. Engem is elkapott a megfázás, és mikor ezerrel fújtam az orrom, akkor közölte, hogy ne olyan hevesen, így nem tud ottmaradni a babánk. :lol: Erre elmeséltem ezt neki, amit Te is írtál.

Estike!
Jobbulást! Én aspirin c-t nyomatok és c vitamint ezerrel. Csak épp levegőt nem kapok. :lol:

Petne!
Igazad van, mindegy, a lényeg, hogy most sikerül! :wink:

Képzeljétek számolgattam. Nagyon érdekes a természet. Az utolsó mensim húsvét vasárnap kezdődött és most ha két hét múlva esedékes, illetve másfél hét múlva, akkor szépen követte a 28 napos ciklikusságot.

Ja és tegnap kérdeztem az uram, akar-e kekszelni. Közözlte, hogy minek? Hát mondom, hogy legyen babánk. Erre ő: hiszen az már megvan, vagy még egyet akarsz? :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Bella! Nem is gondoltam komolyan én ezt a dupla traszfer dolgot, de azt hiszem most már rákérdezek

:) :) Akkor most neked folyton készenlétben kell állni, vagy hogy van ez tuképp?

:shock: :shock:

Zsófi! Nagyon virgonc vagy, én úgy olvasom, hajrá spontán bébi! :D :D

Nyulaszkám! Megfogadtad tanácsomat és húzod a lóbőrt?

Kép
estike66

Esti,
hát elvileg nem, gyakorlatilag ma kiderülhet hogyan tovább, de a beülti lehet akár, péntek, szombat és vasárnap is.
Vendég

Sziasztok!
A mai tesztem is negatív...de valamiért úgy érzem,még változhat.A tanulság,akinek a 9.napon negatív a teszt,annak a 10.napon is lehet negatív,de mivel legközelebb csak szombaton tesztelek(teszthiány miatt),így akkorra bizony lehet még pozitív.Rettenetesen fájnak reggelente a melleim,tudom,hogy a progipótlástól van,de ennyire még sosem volt.Szóval még mindig bízom.

Taknyosoknak jobbulást!
Szezsó!
De szép cipő :D ...tényleg teccik,pedig én nagyon válogatós vagyok.
Zsófi!
Apa megmondta a frankót :D
Bella!
És ha azt mondanád ma,hogy 3 embrikét fagyasszanak le 3 naposan,és akkor tutira lesz fagyibabád,és amikor tesóért mész,már nemkell stimu :D Na????...és a többi 9-et vagy ha esetleg még csatlakozott hozzájuk egy-kettő,akkor azokat viszik blasztóig?
Estike!
köszönöm a kitüntetett figyelmedet :D
Melánia!
Petefészek leállítót küldök :D
Kisbuta!
:oops: tényleg longon vagy...kiment a fejemből...de ugye az állapotomra való tekintettel elnézed nekem :D
Alle!
De szuper!Hajrá!
Csibe!
Babaragacsok++++++++++++++++++++++ :wink:
Tobi!
Hajrá szurka!Ma sincs kéményépítő idő :? ...vagy már elkészült?
Katica!
Jól tettétek,hogy elmentetek pihenni.Ilyenkor egymással kell csak foglalkozni...tudom milyen érzés 4 sikertelen lombikon túllenni,sajnos...de lesz babátok,ez tuti!!!
Dezsi!
legközelebbi teszt szombaton...olvastad? :D
Rana!
Jobban vagy?Elmúlt a fájdalom???
Lola!
És már szurizol?Bocsi,aszem múltkor írtad...hol tartasz???Örülök,hogy jók a vizsgálati eredmények :D
Petne!
Pocaksimi :D ...értettem amit a tesztekről írtál...dehát ismersz :oops:
Baba!
Akkor gyorsan kiállok mezitláb az esőben :lol: ...na jó,én is hallottam ám ezt amit írtál...kicsi megfázás jól jöhet :wink:
Krisz!
Mutattam Fibit a páromnak,nagyon tettszett neki,főleg a kis rózsaszín folt a nóziján :D
Tücsike!
Hol csavarogtál tegnap?
Vendég

Nyulasz,
Azt hiszem rábízom magama biológusokra, majd megmondják, hogyan látják jónak. De még ki tudja hogyan fejlődnek a sejtek, mert az hogy megtermékenyültek, az egy dolog, de aztán jön a nehezebbje.
Vendég

Bella!
Tegnap már látták az osztódást is,úgyhogy nem csak megtermékenyültek,hanem szépen osztódnak.A neheze csak a 3.nap után jön,ezért volt a felvetésem...meg az előzőekből okulva.Nem tudom,hogy a biológusok nézik-e az előző lombikokat,és látják-e,hogy van akinél nincs értelme továbbvinni.Gondolom a mappában le van fűzve az eddigi eredmény,csak nem tudom mennyire veszik számításba...estleg egy kérdést megér,aztán úgyis elmondják a biológusok a véleményüket.
Vendég

Biztos le van fűzve és mondtam is tegnap a csajnak, de majd ma ha felhívom őket, akkor megint rákérdezek erre is. Mondjuk ma az a baj, hogy állítólag nincsen Krizsa doktor, de ha 3 naposan kapom vissza, az akkor is péntek és általában a transzferek mindig dél körül indulnak, legalábbis nekem eddig így volt. Először a punkciókat csinálják, tehát akár holnap is be tudok menni, ha úgy döntenek, hogy induljak.
Vendég

Bella! oKÉ, értem. Kívánom, hogy kegyen úgy, ahogy a legjobb számodra!

Nyulasz! Jó, akkor szombat, de még az is korai, úgye tudod?

Kép
estike66

Nyulasz,
hú egy kicsit megnyugodtam így, ha már szerinted tegnap látták, már csak kérdés hogyan fejlődnek tovább.
Te hogy kaptad vissza őket, hány sejtesen?
Vendég

Estike!
A szombat jó nap a teszteléshez :D Jobban vagy?
Bella!
Nekem mind a kettő 8 sejtes volt,és három naposan kaptam vissza.
Én nem arra akartam kilukadni,hogy 3 naposan kérd vissza őket,hanem hogy párat fagyasszanak le,a biztonság kedvéért,a többit meg majd meglátjátok hogy alakul.És tényleg nyugodj meg,olyan szerintem iszonyat ritkán van,hogy másnapra leállnak a már osztódásnak indult embrikék.Elhiszem,hogy aggódsz,de biztos ott van köztük az a babád,aki meg is fog születni.Gondolhatod,amikor csak egy petesejtem lett,vagy amikor kettő,vagy három,mennyire izgultam,hogy megtermékenyül-e...aztán az osztódással már nincs gond.Ha meg van,azt tegnap már látták volna.
Vendég

Nyulasz,
jaj én nem azért írtam, köszi a biztatást meg minden, csak nem tudom, hogyan lenne jó
Vendég

Bella! Nyulasznál az igazság, higggggy neki!!!! Drukk hegyek és nyugi, ripsz-ropsz kismami leszel. :D :D :D

Nyulasz! Köszönöm kérdésed, nem vagyok jobban, sőt. :(

Most már nem tekingetek be hozzátok, mert ismét nem haladok. Szép napot csajok (itt esik)

Kép
estike66

Bella, ne izgulj! Csak pozitívan, tudod!++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Zsezsó!
klassz a cipő :) és nagyon profi a fotóbelállítás is :lol: :wink:

Bella!
jelentkezz mielőbb, mit döntöttetek a biológussal :)

Nyulasz!
látom! szombat!
A progipótlással kapcsolatosan csak annyit mondok, hogy nekem a nemterhes beültiknél ugyan dudámim voltak, de reggelre lementek! Jó jelnek tekintem a reggeli dudásodást :lol: :lol: hajrá :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Dezsi!
Nekem most is fáj,de reggel brutál :shock: ...szerintem is jó jel,hogy most ennyire dudásodom :lol: :lol: :lol:
Bella!
Feltétlen gyere,hogy mit beszéltetek meg ma!Mindenki leírta,hogy szerinte hogyan lenne jó,én így csinálnám,ahogy írtam,de még sosem voltam ilyen helyzetben...biztos jól fogsz dönteni...csak ahogy nem bízunk mindent a dokira(értem ezalatt a magánúton végzett vizsgálatokat,amit szintén magunk járunk ki),úgy én nem bíznék mindent a biológusokra...ha lenne választásom,ami eddig nem volt.Mikor telefonálsz?Már nagyon izgulok!Félre ne érts,nem azért,hogy osztódnak-e,hanem,hogy mit beszéltek meg :wink:
Estike!
Jajj,szegény,gyógyulj meg...és ne dolgozz annyit,főleg betegen :wink:
Vendég

Sziasztok!

Alle, akkor jó kezdést!

Melánia, sok sikert!

Szezsó, csini cipő.

Estike, én is valami ilyesmire gondoltam tegnap. Mármint hogy miért kell mindegyiktől a blasztot várni. Főleg azok után, amit Bella írt, vagyis hogy abból a sokból csak 1-2 jutott el a blasztoig. Ez kész pazarlás így szerintem.
További jobbulást!

Csibe, babaragacsok mennek +++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, a párodnak igaza van. Nem kell neked az építkezés miatt idegeskedned, amikor annál fontosabb dolgod lesz.

Bella ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lola, sajnálom, ami történt. Most hol tartotok?

Zsófikukac, Neked is jobbulást! Hogy ez a nyavaja mindenkit elkap?!
Párod nagyon vicces :lol:

Dezsi, az igazság nálad van. Reggeli dudásodás jó jel. :lol:

Kép
petne

12 fele kell telefonálnom és mindenképpen rákérdezek erre a 3 napos - blasztos dologra.
Mindenkinek köszönöm a biztatást és mindent!
Vendég

Bella!
Hiszen ezért vagyunk :D
Petne!
Emlékszem milyen dudapara volt nálad :lol: Te is reggelre dudásodtál?Te melyik nap teszteltél,és milyen érzékenységűvel?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?