Ubikám, drága!
Amikor anno elkezdtem az egész orvososdit a Szabolcs utcában, akkor bizony ott is teletömtek gyógyszerekkel, és 7végén senki nem dolgozott. Olyankor pénteken csinálták az inszemet, vagy hétfőn. Futószalag. Akkoriban még nem is háborogtam, mert kiscsibe voltam - ma már előre közlöm a dokikkal, hogy szkeptikus vagyok. Meg látszik is rajtam azt hiszem, mert amíg újat nem tud mondani nekem, addig fél lábbal mindig ajtón kívül vagyok.
A lombik pl ahova én járok (ne írjuk ki, már így is hosszú a lista ott) szombaton is csinálnak még lombikot is. Szóval nagyon jó. Vasárnap nem, de hétfő hajnalban megint van. Inszem gondolom ugyanígy. Neked sem reklámozom, mert nem jöttek be, csak annyit mondok, hogy ők így dolgoznak.
Igen, az anyagiak is nagyon ronda dolgok. A lombik az intézetben nekem kb. 100-110 volt, de lehet "csak" 90-100, most ahogy rá gondolok. Ez az elős konzultációval együtt számolva (olyanon asszem te is voltál), vérvétel, sok uh...stb. Én mindig azt hittem, hogy számomra elérhetetlen valami, de spórolással kifizethető. Az inszem gyógyszere is anyagilag hajlik arra, és függ attól, hogy vv uh benne van-e. Keress másik dokit!! Vagy intézetet. Úgy tudom, egy éven belüli leleteket mindenhol elfogadnak, nem kérnek másikat!! Szóval a váltással nem lenne gond. Én azért sem váltok, mert nekem már nem 1 évesek a leleteim, és ezt a tortúrát én sem szeretném még egyszer végigcsinálni.
Mia! Ecetes öblögetésről nem tudok, de van valami intim-zuhany-szerű, lehet azzal. Fogalmam nincs, de el sem tudok olyat képzelni, mert az ecetnek maró hatása van! A dokim a Betadin kúpot szokta mondani, abban van kb 14, és mielőtt hozzád nyúlnak, 3 estére javasolja a használatot. De ha megvan előtte, akkor persze nem.
Azt, hogy mit vigyél magaddal...nekem azt javasolták, hogy vigyél olyan gyogyót, amit "fájdalmasabb" menzesznél bevennél, mert ha fáj utána (ne ijedezz, mert annyira elvileg nem fáj) akkor beveszel egyet, és lehet jobb lesz. Vigyél tisztasági betétet. Ha jól emlékszem, akkor te bent is leszel egy napot a kórházban, mert akkor hálóinget vigyél!!! Papucs, törcsi, jó könyv vagy zenélő, hogy ne unatkozz. Remélem tudtam segíteni, erre gondoltál.
Voltunk horgászni tegnap (Ubikám, ezért nem írtam, mert alig voltam azóta itthon). Nagyon klassz napunk volt, fogtunk halat rendesen, meg bográcsoztunk nagyon finom pörköltet. Kicsit megnyugodtam végre, és megbékéltem a világgal is
És tudjátok, amikor ilyen nehezen jön össze közülünk vkinek, soha nem gondolok rá rossz szívvel, mindig őszintén drukkolok neki, legfeljebb irigykedem, hogy neki sikerült. De tud pozitívan is feltölteni, adhat reményt is nekem az esete. Egy esetben haragudtam meg vkire, aki itt a babaneten (másik topikban) élte a magánélete minden rezdülését, de amikor összejött neki, akkor titkolta 12. hétig. Értem az okokat, de itt mindenki leírja a bajait, és szinte az 5. héttől drukkolunk a babásnak, akkor ne előlünk titkolja el, hanem a környezete elől a dolgokat. Vagy nem így van?? Bennem ez mély nyomot hagyott, és nagyon rossz érzést - remélem értitek mire gondolok.
NAgy ölelés mindenkien (Sütke, neked is), Borcsámnak triplán!!