Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc szia, hát ez tényleg szép pozitiv. Nem tudok okosat mondani, ha nem irtad volna, hogy menstruálsz azt mondanám apára fel, de lehet tényleg ezt kellene. Bár az ovu teszt pozitív szokott lenni a terhesség elején is de akkor nem menstruálnál. Szóval passzolok. Esthajnal erre mit mondasz :shock:

Kép
Kép
melisch

Köszönöm, tényleg tanácstalan vagyok :cry:
A ciklusom eléggé változó, 33-40 nap között ingadozik. 5 nappal ezelőtt még totál negatív volt az LH teszt, 3 napja halovány tesztcsík látszott, amik pedig a képen vannak, azok a tegnap délelőtti, délutáni és ma déli teszt eredményei.
Menzi előtt általában mindig van mellfeszülés, most kimaradt. Tegnap éreztem valami kis nyomás-féleséget az alhasamban, amolyan mindjárt-megjön érzést. Egyébként a ciklusom 33. napján járok. A tegnapi teszt-eredményeken felbuzdulva reggel apával összebújtunk :oops: és utána élénkpiros vérezgetés volt, de most nézem hogy mostanra meg elmúlt. Nem tudom mi történik :cry:
Szerintem veszek egy HCG tesztet, mert lehetek akár babás is, bár múlt héten még totál negatív volt a HCG tesztem. Naon amatőr vagyok, bocsi, hogy bepofátlankodtam, de gondoltam megkérdezek nálam tapasztaltabbakat...
Vendég

Szóval összefoglalva még egyszer (mert sajnos elég kuszára sikeredtek az írásaim):
tegnapi LH tesztek pozitívak voltak, enyhe nyomásérzetem volt medencetájékon. Ma reggel apával összebújás közben élénkpiros vérezgetésem volt (mint egy kezdődő menzinél), ami jól megijesztett mindkettőnket, mert ilyesmi még nem fordult elő korábban. Azt hittem, hogy ez már valóban menstruáció, de most néztem, hogy elállt a vérezgetés és szokásos premenstruációs tüneteket sem észleltem magamon. Ma délben megint LH-teszteltem, totál pozitívat mutat, a vérezgetés viszont abbamaradt.
Most így már azt gondolom, hogy kontaktvérzésem lehetett ma reggel..... Szerintetek?
Vendég

Csibuc
En nekem is total pozinak tunik legalabbis a legalso az hiper pozi :shock: delutani tesztek ezek?Kulonben vannak olyan kulonleges emberek akiknek menzikor van pe :roll: en sem ertek ehhez annyira de majd jon Esthajnalcsillag 8)

Ne hulyulj nem pofatlankodtal be ez egy nyitott topik az jon akinek segitsegre van szukseg tesztek babak ilyesmi :roll: ugyhogy te csak ne kerj elnezest es gyere minden fele hirrel nekunk :wink:

Na szoval ha nem reggeli az LH akkor nem a terhesseget mutatja ki...amugy sem ngyon biznek egy LH teszben hcg helyett..szovala lenyeg mindig egy idoben del utan probalj tesztelni mert az is sokat szamit :roll: ennek ellenere az uccso teszt tenyleg tok pozi es lehet pe-d ugyhogy nem baj az ha osszebujtatok 8) a kis verezgetes az sok mindentol lehet :roll: foleg ha mar nincs is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch
Laptetuuu 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali Emberek!

Csibuc, ez általában 2 esetben lehetséges, vagy terhes vagy, vagy a vérzés miatt lett az LH teszted pozitív. Vérzés alatt ne csináljon senki tesztet, se LH-t, se HCG-t, ugyanis sajnos a vértől lehet pozitív akár a teszt.

Tanácsolom, hogy amennyiben nem jön meg a mensid, pár nap múlva reggeli első pipiből nyomass egy nagyon érzékeny HCG tesztet, hátha. A vérzés lehet akár a szexuális együttléttől, az ovulációtól is, de lehet még beágyazódási vérzés is.
Sajna hormonzavar is okozhatja, valamint méhszájseb is, szóval ha nagyon aggaszt a dolog, és máskor is lesz ilyen, nézesd meg magadat egy dokival!

Pusz mindenkinek
esthajnalcsillag

Aranyeső,
de jó, hogy benéztél!!!
Boldog szülinapot!!! :wink:

Anyci
8)

Lujzedli
remélem szombat óta akcióztok rendületlenül.. :lol:

Szia Csibuc, üdv. a csapatban 8)
Én is amondó vagyok, hogy ha nem jön meg, vegyél HCG tesztet.
Simán lehetsz babás..
Szorítok neked!
Majd lelentkezz!!

Bridget
Nagyon izgulok már miattad, várom, hogy ez a 2 nap el menjen.
Jó neked, mert te már jó pár órával előrébb tartasz :lol:

Akiket most kihagytam ölelés, és sok puszi!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok lányok!!!
Üdv csibuc!!!
Szia betty! Hogy vagy? :D
Melisch szia :lol: :lol: :lol: :lol:
Csillag a héten küldöm,mert múlthéten elfelejtettem :oops:
Bridget még mindig szorítok :D :D

Többieknek puszi és ölelés :lol:

Kép
anyci

Lányok reconnal mi lehet :( Probáltam priviben is üzenni neki de nem reagál semmire,úgy aggódom érte :(

Kép
anyci

sziasztok.
sajna nem tudunk akciózni minden nap,de talán összejön,ha nem most,akkor hamarosan :)
lujzedli

Szia lujzedli!Akcióra fel!!Persze amikor lehet :oops:

Kép
anyci

HÁT IGYEKSZEM.

MÁRA CICIFÁJDALMAM VAN, DE NAGYON,MENSIHEZ KORÁN VAN. NEM ÉRTEM,MI A CSUDA LEHET. :?
lujzedli

Lujzedli, az ovuláció idején is lehetnek mellfájdalmak, emiatt ne aggódj!

Recon nekem is hiányzik, remélem, jól van a körülményekhez képest! :roll:

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 275 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft, csak rendelésre, szállítási idő kb. 2 hét.

Külön kérésre rendelek spermatesztet a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor Budaörsön készpénzben.
esthajnalcsillag

de sosem szokott lenni,félek,hogy idő eltt megjön :(
lujzedli

Kép [/img]
Vendég

Jáááj, eltűnt a képem előtt amit írtam, no akkor mégegyszer.

Esthajnalcsillag: köszönöm a kimerítő választ, megogadom a tanácsodat és ha nem jön meg akkor csinálok egy HCG tesztet pár nap múlva.

Bridget: köszönöm, aranyos vagy, jövök eztán is a kérdéseimmel meg a fejleményekkel.

Anyci, Betty, Lujzedli: sziasztok, köszönöm a bíztatást :)

Ma este csináltam egy másik típusú LH tesztet, szerintem ez is totál pozitív, feljebb látjátok. A vérzés mostanra elmúlt, meglátjuk mi lesz pár nap múlva.
Szép estét mindenkinek!
Vendég

csibuc,nagyon szorítok neked.
lujzedli

Mostanra teljesen elbizonytalanodtam.
Megint olvasgattam ezt-azt a neten és -többek között - ebben a topicban is írta valaki, hogy a PCOS-t is jelezheti a masszívan pozitív LH teszt.
Elég fura, mert pár napja amikor csináltam LH tesztet, akkor az egyértelműen negatív volt. 3-4 napja totál negatív aztán most egyértelműen pozitív. Tegnap óta fájogat a derekam és most megint olyan mindjárt megjön érzésem van. Nem tudom mi van velem, nagyon remélem, hogy a babás verzió igazolódik be és pár napon belül a HCG is pozitív lesz.
Ha mégsem, akkor irány egy doki...
Vendég

jaj,csibuc. remélem nem pcoról van szó,szorítok.
lujzedli

Csibuc, a ciklus végefelé teljesen normális, hogy újra erősödik az LH teszt, sőt, totál pozitív is lehet, ez vagy simán a hormonoktól van, vagy mert babás van (persze ezt is hormonok okozzák, csak másfélék :lol: ). A PCOS tüneteit is jelezheti valóban az LH teszt, de szerintem nálad nem arról van szó. Mindenesetre csináld meg pár nap múlva azt a HCG tesztet, ha nem jönne meg, és ha mégis mensizel, utána figyelgesd tovább LH teszttel a kövi ciklusodat. Ha akkor is sok-sok napig pozitív a teszt, na akkor már érdemes felkeresni a nődokkeredet, és mondd meg, hogy ezek alapján PCOS-re gyanakszol.

Pusz
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag: köszönöm, így lesz.
Pusz
Vendég

Helló Lányok!

Ma voltam nődokinál,leírom,hátha valakit érdekel.
Talált egy 30mm-es cisztát a jobb petefészkemnél,azt mondta ne aggódjak,mert lehet,hogy következő mensikor távozik(más kérdés,hogy én már nem terveztem következő vérzést-na mindegy)
Mondtam neki,hogy megismerkedtem az új nőgyógyásszal,akinél majd szülni szeretnék és h a kivizsgálások után Ő lapart javasolt.(a kórházban itt ez a protokoll,ha oké a hormon,oké az apa is akkor egyből műtéti betekintés)
Ezen a régi dokim rendesen kiakadt.
Azt tudni kell,h 3 nagy hasi műtétem is volt:császár,utána 5 (!!!) nappal vakbél,majd rá 7 évre bélcsavarodás.Ezek ismeretében a régi doki végső esetként javasolna egy újabb hasi beavatkozást,mert nem tenne túl jót a "felesleges " hasbatekintgetés.Ugyanis ilyenkor a belek összeesnek,leáll a perisztaltika.
Szóval A régi azt mondta,h Ő csak akkor javasolja a lapart,ha pl a cisztámat kell műteni.
Abban egyeztünk meg,ha megjönne,akkor utána megcsinálja a sima átjárhatóságit(echovist) és ha nem vagyok átjárható akkor irány a lombik.

Még nem fogtam fel igazán.

Puszi mindenkinek és remélem valaki jön majd igazán jó hírrel hamarosan pl TE BRIDGET :)
Vendég

Ja és Csibuc köszöntelek én is-bár én sem vagyok régi bútordarab itt :)
Vendég

milyennincsmeg szia neked is ! :)
Vendég

Na sziasztok!!!!

Csibuc ne aggódj. Ne gondoljunk egyből a rosszra. Ha nincs piri és 33-40 naposka a ciklusaid még nem zárhatjuk ki, hogy óvulálni fogsz, bár kicsit furcsa mert a vérzést elkönyvelhettük volna ovulációnak is de erre megint + az LH teszt, úgyhogy ennek kicsi az esélye. A másik lehetséges esett a babavárás, bár a "jósteszt" inkább reggeli pipiből kéne kimutassa a babát, de volt már olyan csaj aki előbb LH tesztel fedezte fel a baba jelenlétét. Én is teszteltem párszor menszi előtt 1-2 nappal de nem volt pozitiv csupán látható volt rajta a második csík is. Várj még pár napot tesztelj még lássuk mi lesz aztán írd meg nekünk is. Nagyon remélem, hogy a rosszat kizárhatjuk és nem lesz gondod.

Milyennincsmeg jó, hogy irtál. Én megfogadnám a régi dokid ajánlatát, ha az új nem ismeri olyan jól a kortörténeted talán tényleg nem vágj bele felesleges műtétbe. Sajnálom a cisztát remélem magától elmegy és az uh-ás átjároságra sem lesz alkalmad mert jön a baba hamarább. Nagyon szorítok neked!!!!!!!

Lujzedli akcióztok remélem :wink:

Na most többet nem irok puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt!
Melisch: reggeli elsőből LH pozitiv lett, kiváncsiságból megcsináltam most is egy tesztet. Nem agyalok, megyek dógozni. Mindenkinek szép napot!
:)
Vendég

8)

Kép
anyci

Sziasztok!

Elnézést a betolakodésért,a segítségeteket szeretném kérni.
A dokim elküldött hormon vizsgálatra és most kaptam meg az eredményt,de csak pénteken tud fogadni.
Az eredményen semmi referencia tartomány nincs,így nem tudom jók e az eredményeim.
ebben kérném a segítségeteket,hátha Ti jobban értetek hozzá...

FSH: 3,1 IU/L
LH: 2,07 mIU/ml
Prolactin: 114mIU/L
Ösztradiol: 16pg/ml
Progeszteron:1,30ng/ml
Tesztoszteron:1ng/ml

Ha valaki ért hozzá,kérem segítsen.Köszönöm szépen előre is.Sok sikert mindenkinek :wink:
next1

Next 1, és bárki, aki szeretné tudni a laboreredményeiről, hogy a normál szinten vannak-e, íme:

http://www.hazipatika.com/services/labor

Üdv
esthajnalcsillag

esthajnalcsillag!

Köszönöm szépen,megnéztem.De a prolactin-on kívül mást nem találtam meg :cry:
De mégegyszer köszönöm!
next1

Okés, bocsi, itt van az a link, ahol a hormonális laborértékeket láthatjátok:

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Az előbbi link is hasznos egy átlagos vizsgálatnál :wink:
esthajnalcsillag

Kedves Next1, hát szerintem mindenképpen konzultálj a dokiddal az eredményekről, mert azért van igen magas eltérés is, DE, ne vedd tutira, mert lehet, hogy a mértékegység nem mindegyiknél ugyanaz! Szóval még ne ess kétségbe, ha valami nem klappol. :)

Üdv
esthajnalcsillag

Köszi Anyci, megvagyok, most már kicsit jobban érzem magam, amióta piri elhúzott a p....ba :lol: :lol:
Mostanában nem kéne neki kopogtatni... bár úgyis jön, ha kell, ha nem. :roll:

Csibuc
remélem plussz lesz az a HCG teszt!!!
Nagy eséllyel indulsz szerintem :wink:
Sztem ha PCO-ról lenne szó, akkor nem lett volna nega teszted, mert az általában egész ciklusban pozit mutat. De én nem vagyok dokker, inkább az mondja meg, ha úgy alakul.

Milyen
hááát, most nemtudom mit csinálnék a helyedben ezzel a laparral.
ény, hogy volt már jó pár beavatkozásod.
Lehet, én is a régi dokimra hallgatnék, hisz Ő ismer.

Lujzedli
ACTION!!! :lol: 8)

Üdv. Next!
Ezek a 3.c.n.-i eredmények??

Bridget
Mizu??
Hol vagy? Remélem jól vagy, és minden rendben!!

Esthajnal, Melisch, Rabbe, Recon...és a többiek!
Puszi nektek is!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

E.Csillag,mindjárt megnézem,köszi :D

Betty,semmit nem kérdezett a doki,hogy holtartok a ciklusban,csak elküldött vérvételre.
next1

Betty

Ma a házidoki is megerősített ebben,hogy ennyi hasi műtét után no lapar!!!
És a megérzésem is ezt súgta... :!:
Vendég

Betty jó hogy néha jelentkezel :D Mondjuk én se voltam sokat :roll:
Milyen,akkor most a doki mit fog megcsinálni hogy oké legyen minden?
Csibuc aztán pozi hcg legyen én szorítok :D
Next1 én is üdvözöllek itt :D :D
Szia csillag :lol:
Melisch puszi és ölelés :D
Többieknek is puszi és ölelés :D

Kép
anyci

Anyci

Átjárhatósági vizsgálat-sima,nem altatásos és ha elzáródás van,lombik.
Üdvözlet Mindenkinek,ne haragudjatok,de most lapítok,nincs erőm foglalkozni ezzel a dologgal,de olvasok,hogy képben legyek.És amint tudok,írni is fogok.
Vendég

b]milyennincsmeg[/b]: drukk Neked, hogy átjárható legyen a petevezetőd
Lányok! Ma este megcsináltam egy LH tesztet és most már nega. Ezek szerint a hétvégén semmi kül nem történt, csupán PÉ-m volt..... Talán ma még van némi esély a babásodásra, bár kétségtelen, hogy tegnap volt az LH csúcs a tesztek szerint. A zavaró csak az (volt) hogy miért 32. napra van PÉ-m.... :shock:

Holnap megyek nődokihoz és kérek egy hormonsor-vizsgálatot. Hasam még mindig fájdogál, ez kicsit zavar no meg a hétfői vérezgetés is (bár az szerintem kontaktvérzés volt :oops: )

Esthajnal: köszönöm a teszteket, remélem hamarosan zebracsíkosról tudok képet feltenni.

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Csibuc
Nem lehet,hogy Jónás napod volt?

Nekem akkor fogant a fiam és igen nagyon lehetetlen időben...
Vendég

Na itt vgyok en is van egy szep tesztsorozatom is ahol lathato,hogy hogy urul ki a hcg szuri...de azon kivul semmi :roll: a 10-es tesztem elfogyott :roll: talan lovok egy tesztet holnap de nem tul biztato a dolog :roll: Mindenesetre nem vgyok elkeseredve es ha ugy jon ki akkor Csaillagnak kuldom a megrengelest :lol: Vegulis mindenkepp lesz rendeles de en szeretnek olyan nemkijelzos tesztet inkabb,mint hcg-t :roll:

Csillag
Te ertessz a hcg szuris tesztekhez is? :roll: beulti napjan volt a szuri azota nem es ez az eredmeny:

Kép

Betty
En is izgulok 8) Koszi,hogy kerestel :wink:

Anyci
Koszi :wink:

Csibuc
Szerintem se vagy pcos azoknak nem folymatosan erosodik a tesztjuk hanem mindig olyan halvanyabban de 2csikos...szal nyugi :wink:

Milyen n.m.
Hat nem is tudom mi jo hir es mi nem de a lenyeg egy sima hsg-s atjarhatosagi is sokat segit :wink: Hogy dontottel?Na most olvastam a vegleges donest 8) Hidd el eleg lesz a sima HSG is :wink:

Next
En itt szoktam nezni bar itt nincs minden hormonfelsorolva :roll: a lanyeg ott van :wink:
http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm
Mondjuk az a lenyege,hogy hanyadik napi vervetel :roll: mert 3.cn-en mas az eredmeny mint peteereskor es mas a 21.cn-en is :roll:

Tobbieknek is pusz pusz :!: :P Drukkok mindenkinek 8) Valaki hozzon mar egy plusszos tesztet :!: :!: :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Esthajnal, hoztam képeket, ahogy szoktad kérni :) Az én esetem azért érdekes, mert NEM lett pozitív az lh, csak erősödött a vonal, s mégis -mint utólag kiderült-volt pém :)
Megnyúlt ciklusom volt, és még éjjel-nappal szoptattam a nagyobbik csemetémet. Már egy ciklusban lh teszteltem, de a 20. nap körül abbahagytam. Aztán elhatároztam, hogy kitartóbb leszek, végülis az első gyerkőc is a ciklus 36 v. 37. napján fogant. (ennyit nálam a szabályos ciklusról)
Szóval a képek:
Kép
A számok a ciklusnapokat jelzik.
managi

Valamiért nem sikerül feltölteni.
Ahogy ezen látható, a 25. nap volt a legerősebb a csíkom :roll: Tojásfehérjés volt a nyákom a 22. naptól (nagyon) és a 25.-ig tartott. Másnapra, ciklus 26. napja elhalványodott a tesztem, és a nyákom is eltűnt. Én mindenesetre elkönyveltem, hogy próbálkozott a szervezetem, és már annak is örültem, hisz nemrég kezdtem újra mensizni (sok idő után).
Aztán..a hőmérsékletem lett gyanús, éreztem, hogy napközben melegebb vagyok, amúgy alapból alacsony a hőmérsékletem. De beteg nem voltam. Végül a ciklus 37. napján teszteltem, és pozitív lett, halványan. Aztán erősödött :) Most vagyunk 13 hetesek.

Az lh teszt gyönyörűen jósolt, majd teszek fel arról is képet, valóban erősebben mutatta, mint a hcg.

Mindenkinek drukkolok, rengeteget bújtam a topicot, kinek milyen erősek a tesztjei, hogy erősödik, stb. Igaz, ilyet nem találtam, hogy ennyire halvány volt a "pozitív". Talán a hormonjaim miatt, mivel csak kezdett visszállni a rendszer. Arra figyeltem, hogy előtte ne igyak/pisiljek, ill mikor erősödött a 24. napon, akkor teszteltem délelőtt és du is- Esthajnal javaslatára :wink: de lényegében a 24-25 napon egyforma erősségűek voltak.

Kép :?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára managi 2009.06.10 06:12-kor.
managi

Kép

És ez az első 2 hcg, közte eltelt 2 nap, mivel sajnos csak 3 hcg-t rendeltem anno és takarékoskodnom kellett. (úgyhogy hcg-t is rendelni kell sokat Esthajnaltól!!!:D :D) Ki hitte volna, hogy ilyen vágy fog el, és naponta tesztelni szeretnék?? :lol: Az alsó lh-t a második hcg-vel egy időben csináltam.

Kép

Ez már egy másik fajta teszt, talán 20-as, és talán 20 vagy 21 dpo-on. Az lh csodálatos, az erősebb csík az a tesztcsík!! (A babatervezők otthonán jól le van írva, miért lehet lh-val jósolni)

Bridget, talán próbálj meg egy jóstesztet, de én ezen a hcg-den is látom a csíkot :wink: :wink: nagyon szorítok!!

És mindenki másnak is mennek a drukkjaim!!!
Sziasztok!
managi

Managi
Nem muszaj csont pozinak lenni ahoz,hogy pozi legyen a teszt :roll: nekem se mindig volt csont pozi :) de pe-m az azert van :wink:

Ngyon szep a sorozatod 8) es szerintem is a 24-25cn-es fotok a pozis napok :wink:

Varom a joslotesztjeidet is lh-bol mert ma en is ellottetm egyet azt hittem hcg :oops: mar kezdtem is orulni mint majom a farkanak aztan jobban megneztem es ez LH teszt azert volt rairva,hogy 30-as :roll: szal a mai Lh-m pozitiv de en annyira nem hiszek ebben,mint josloteszt...orulnek ha feltenned a te joslo lh-jaidat :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na mire irtam addigra meg is hoztad a kepeket :lol: Itt az en LH-m de nem elso pipibol van es ma vgyok a 29cn-en asszem :roll: Persze eloben szebben latszik de en annyira nem hiszek ebben es tobb hcg-m meg mar nincs :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, közben feltettem!! Ez jó hír, ha pozi az lh-d!! :) :)

Szerintem nekem nem erősödött "túl gyorsan" a hcg-m, az első kép, és bár rossz minőségűek a képek, de látni, hogy nagyon halvány, pedig 10 vagy 11 dpo. És rá 2 napra sem erősödött annyit amennyit én szerettem volna :lol: nagyon nehéz ilyenkor türelmesnek lenni, és várni még 2 napot. Persze azt tudtam, hogy nem vagyunk egyformák, 1-1 nap is számít a beágyazódásnál, és kinek hogy termeli a szervezete a hcg-t...
Aztán ismét rá 2 napra már erősebb volt, és az lh-m már full pozitív lett. Arról nincs kép, az kb 14 v 15 dpo. De lefotózhatom utólag is :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára managi 2009.06.10 06:35-kor.
managi

Szia Bridget meg persze Mindenki

Ma reggelre megjött(mondjuk nem ezt vártam szülinapra magamtól :evil:...na mindegy ),úgyhogy egyértelmű:hívom később a dokit hogy mikor csinálják meg a dolgot.
Érdekes,hogy nem vagyok elkeseredve,valahol belül tudtam,éreztem.
Vendég

Bridget, ezen látszik a csík. :)Igaz a jósló teszt főleg akkor értékelhető, ha sorozatban van, mert ugye némi lh lehet egyébként is jelen, terhességben viszont erősödik. Ha lh teszted van még, talán nézz holnap is egyet! Valóban nem működik mindenkinél, talán 70 %ban, nem emlékszem pontosan. Ugyanúgy a hcg-re reagál ilyenkor a teszt, mint egy terhesteszt, mert a hcg és lh hormonok két alegysége közül az egyik megegyezik.
Az enyémmel pedig ne is vesd össze, mert az enyém 10-es lh volt.
managi

Esthajnal, azt szeretném kérdezni, hogy aznap is lehet ovuláció, mikor a legerősebb a teszt? És ha 2 napig, akkor akár az első nap is, vagy inkább a másodikon? Ill. hogy ki mit tud :lol: a spermák max hány napig lehetnek életképesek?
managi

Managi

Én úgy tudom a spermák 24-48 órán át életképesek...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?