Új privát üzeneted érkezett!

Hát kértem péntekre kettőre időpontot..... meglátjuk majd.. most mindenen jár az agyam, mert hogy kisebb a koránál az oké, de mi van, ha megállt a fejlődésben? A doki sem törte nagyon össze magát, hogy mondjon valami okosat.... mindegy most úgyis haragszom az egész világra :( mintha tehetne róla... :)
korenka
Szár

Málna: köszönöm a szavaid!
Én is nagyon örülök annak, hogy elindultunk és habár az eredmények nem rózsásak, de legalább nem őröljük az idegeinket a minden havi sikertelenséggel való szembesüléssel.
A párom még emészti a dolgokat. a padlón van. azt gondolom ez természetes. de maximálisan mellette állok, terelem a figyelmét és próbálok vele sokat beszélni a dolgokról, termszetesen a határokat megtartva, úgy hogy neki se legyen kellemetlen.
én úgy gondolom, hogy ez egy helyzet, amit meg kell oldanunk. együtt. ha az élet úgy adja, hogy nálunk egy kicsit másképpen jön össze a babicsek, akkor úgy fogadom el. mert a VÉGEREDMÉNY a fontos, nem más.
Vendég

Korenka, a szívem szakad meg érted.
esetleg egy másik doki???????????
Vendég

Jól elszállt amit írtam... nem is írom le mégegyszer... lehet, hogy a sors akarta..

bbercsi: annyira bírom a hozzáállásodat. Végülis tragédia nincs ugye? És jó, hogy ilyen hamar elmentetek dokihoz.... sokáig fog tartani a kezelés? Mikorra lehet számolna a baba projektel? Vagy ez még korai?
korenka
Szár

Korenka: Annyira sajnálom. Azért az orvos közlékenyebb is lehetne, ez a dolga, főleg ha magánba mész.
Próbálj meg megnyugodni, lehet, hogy pénteken nagy meglepetés ér majd és ott lesz az a babóka. A tüneteidre nem mondott semmit? Hisz neked van, és nem is kicsit...ha nem lenne embrió, akkor tüneteknek sem kéne lenni, nem?

nikiee
Budapest XI. kerület

Bercsi: első körben sajnálom hogy gondok vannak nálatok de........................ ma már olyan fejlett az orvos technika hogy szerintem és hiszem is lesz nektek még babátok ha művi úton akkor akkor :) az ugyanúgy a saját kis babátok a ti génjeitekkel mintha spontán jönne.szóval csak fel a fejjel.

Veronika: sajnálom :(

Mirci: nem írsz nekem privit? :wink: :wink:

Nekem öcsémnek megmondták miután kiderült hogy akit két évig nevelt nem az ő fia :( hogy neki nem lehet gyereke.csak mondjuk hereszövetből vett mintából vagy milyen úton de sima lombikkal sem lehet neki:(

Korenka: annyira sajnálom de még bármi is lehet.egyenlőre még ne add fel.

Nekem 6 hét pár napnál még simán csak peteszák látszott sé két hét múlva mentem vissza akkor 8 hét pár napos voltam és akkor már volt szívhang nyugi lehet még csak 6-7 hetes vagy
egy nap alatt is megindulhat a szív sejtek működése nyugi még bármi lehet.

nika70
Salgótarján

Lányok, ezek után nem lesz bátorságom bemenni holnap az orvoshoz....én akkor mire számítsak negyed annyi tünettel - ok a gyomrom szarakodik egy kicsit ma is, de közel nem olyanok a tünetek, mint Korenkáé....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nikiee 2011.01.10 13:47-kor.

nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka
Igen, ezt kene latni, hogy 1 het alatt, mennyit no ebben a korban a petezsak.. Meg mekkoranak kell lennie...
En is csak arra tudlak kerni, hogy ne izgulj! Mi van, ha a Jonason jott ossze? Akkor mekkora? Gondolj bele, meg utana 6 nappal agyazodott be....
Bbercsi nagyon jol fogod fel, en is azt mondom, hogy a vegeredmeny a lenyeg, latod, en sem adom fel, nalunk velem volt-van a gond, es kitartoan megyek elore...
Majd irj, ha van fejlemeny!!!
Niki te holnap megy ugye? Varunk a fejlemenyekkel! :D :D
Csucsu csak mersekeld a munkatempod, ha lehet!
Veronika ovatosan hajts, nehogy ne lass ki az ablakon a sok T-betutol!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Nikiie: persze, hogy holnap lesz bátroságod elmenni! Biztosan nagyon izgulsz, megértem. De tudnod kell mizujság odabent, naná !!! :)
Vendég

tdjátok min gondolkozom? azért ennek az internetnek jó és rossz oldala is van.
Jó oldala, hogy olyan nagy képet kapunk a világról. valami érdekel, hopsz gugli :) előkap és máris megtudsz egy csomó információt a témában.
viszont!
rossz oldal: olyan horrorokat olvashatasz, amitől az embernek még a füle is kettéáll.
:)
tanulság levon: azért olvassunk, meg nézelődjünk. de a dokik kenyerét ne vegyük el :) :) :)
Vendég

Niki ne izgulj leci! lPersze, hogy minden rendben lesz!
Nagy levego, batorsag! Paroddal megy?

malna5

nikiee: Van akinek semmilyen tünete sincs, mégis terhes, ez ne befolyásoljon!
korenka
Szár

malna: Próbálom magam összeszedni, és jól esik a sok jóindulatú kedves biztatásotok.
Tényleg elképesztően émelygek. Semmi fájdalmam nincs, néha szurkál, meg olyan mensis érzésem van, de semmi komoly. Mondjuk a doki szerint nem feltétlenül kell, hogy legyen. De azért kérdem én, ha elhal akkor valaminek történnie kell nem? Vérzés... görcs... láz... akármi... Egyébként a petezsák szabályos, nem úgy néz ki, mint aki éppen felszívódni készül, mert azt látni lehet.... de hol a magzatom benne????? Ha megszületik jól megszídom, hogy az anyjára a frászt hozza!!!!! :)
korenka
Szár

jut eszembe Nikiie: az én drága testvérem olyan jól bírta a várandósságot, hogy egész terhessége alatt egyszer! szédült el. (megjegyezném 5 hónapos terhes volt és 42 fok volt Horvátországban nappal.) szal az, hogy nincsenek tüneteid az ég világon semmit nem jelent. sőt inkább szerencsés helyzetnek mondható.
Vendég

Korenkám: egészen biztos vagyok abban, hogyha a kis magzatoddal valami gond lenne, azt már Te szervezetedre is hatással lenne. ahogy írod biztosan lenne vérzés, meg görcsölés. Biztos vagyok benne.
csak még csöppnyi, picurka és még egy picit bújócskázni akar az anyukájával. :) mert szégyenlős a lelkem.
Vendég

bbercsi: Hát teljesen totálisan igazad van. Nem akartam előhozni, de megemlítem mégis, nehogy belefussatok. Tegnap reggel a google oldalán képek között nézegetni akartam hogy néz ki egy 8 hetes magzat. Sikerült belefutnom egy borzalmas lélekpróbáló fotóba egy abortusszal "eltávolított" magzatra.... horror volt.... és nem részletezem.....zokogtam, mentem apához, mondtam neki mit láttam..... és hogy mekkora egy marha vagyok, hogy felnőt ember létemre nem tudom elkerülni az ilyen dolgokat.... és most is napjában 100szor bevillan a fotó..... vigyázzatok! Óvatosan a nettel...
korenka
Szár

Köszi lányok a biztatást, hálás vagyok érte. Természetesen elmegyek és a párom is jön velem. Szokott, velem szokott jönni a vizsgálatokra . :D

Bercsi: Igazad van, régen fele ennyi technikával nem volt ennyi para. Pedig én is elhatároztam, hogy a múltkorival ellentétben nem fogok parázni, mert az ugye sem rád sem a babára nem jó.
De azért nehéz, már én sem tudom, hogy mire számítsak....

nikiee
Budapest XI. kerület

Ismered az Agykontrollt Korenka? Ha megint bejon ez a kep, csak mondd "torold, torold!" Ha mindig ezt mondod, nem fog tobbet elojonni.
Ha az Images-re kattintassz, sajnos jarhatsz igy. De a Neten mindig a problemas esetek vannak lanyok! Akivel minden rendben, az erdekes modon, nem nagyon irogat a neten...
Az a furi, hogy az emberfia mindig vigaszt keresni megy a Netre, de a vegen remulten palyazik el onnan.

malna5

Málna: pont ezen agyaltam múltkor amit most írtál. sikertörténetek miért nincsenek olyan nagy számban a neten?
valszeg az ember amikor névtlenül leírja a bánatát, kicsit a lelkét is gyógyítgatja. meg hát ugye itt van a "nem mondom el senkinek elmondom hát mindenkinek szabály"... érdekes.

.... azért a kivétel mindig akad.... és azt olyan jó olvasni.:)
Vendég

Igazatok van! Ez elmúlt órákban egyetlen egy olyan írást találtam, ahol pozitív dologról írt valaki....meg aztán ki az akit 100%-ban megnyugtat ami ott van????? Ugye?

malna: olvastam az agykontroll könyvet régen.... erre nem emlékeztem, de használni fogom!
korenka
Szár

Húúú...mik vannak! Én meg itt siránkozok a saját problémámmal. :shock: 8)

nikiee:
Nem lesz ott semmi gond, majd meglátod! A második dolgod legyen- a doki után- a fórum. :wink: :D

korenka:
Sokat gondolkodtam, hogy mit írjak neked vagy mit ne. Egyelőre csak annyit, hogy szerintem menj el dokihoz. Elküldene vérvételre és akkor lehet látni, hogy a HCG szint növekszik vagy csökken. Egyértelműbb, mint az uhu. Nálam így csinálták legalábbis. A tünetekre ne adj szerintem, az megtévesztő lehet.
Semmi sincs veszve, végülis nőtt. Azt viszont nem tudjuk, hogy mennyit kellene növekednie egy hét alatt. Ahogy azt sem, hogy mikor fogant .....igaza van malnanak.
A doki sem volt a helyzet magaslatán. :? Az Istenhegyiben jobban bízunk. :wink:
Nyugi (tudom, könnyű mondani) és vedd elő a pozitív gondolkodásodat!

nika:
:D :D :D :D :D :D Hogy neked milyen jó a memóriád! :shock:
170cm vagyok és 85kg. :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 3 év alatt 20kg...pluszban. :cry: :cry:

Kép

Kép
mirci09

mirci: Ez az átka annak, hogy korenka kitalálta magának, hogy harmadik gyereknél neki ugyan már nem kell magándoki, már doktorált nőgyógyászatból.... aztán alig telik el egy hónap és visítozik, hogy senki nem törődik vele (most a dokikra gondolok) Erősen gondolkozom, hogy mégis akasztok magamnak egy dokit. De a régit tényleg nem tudnám megfizetni.... szarban a haza... mindegy majd kialakul...
korenka
Szár

Na elmegyek beállítom a gyújtásomat pozitívra :) Holnap jövök!!!
korenka
Szár

mirci: én azért most sokat adnék azért a 85 kg-ért :):) nyár elejére az a cél :) aztán tovább :)

Most zumbáztam megint cardio tréning volt :) patakzik a víz rólam és még nem is csináltam olyan csipőrázásokat mint ezek :)

nika70
Salgótarján

korenka:
Na elmegyek beállítom a gyújtásomat pozitívra
Ez a legjobb, amit most magaddal tehetsz. :wink: :?

nika:
A cardio edzéstől nincs jobb. Én fel sem merném méretni az állóképességemet, mert sírva fakadnék. :cry: Ez itthon ülés nagyon leamortizált.
Ma én is rákezdtem...3szor ettem visszafogottan és gyalogoltunk jó sokat a Danival. babakocsival mentünk, hogy nekem is érjen valamit. Hazafelé kivettem a kocsiból és meghajtottam a gyereket is. :D :D
Jó lenne, ha tavaszodna lassan vagy legalább ilyen idő maradna. :) Esőben annyira be vagyunk zárva. :?

Kép

Kép
mirci09

Korenka:
Irigylésre méltó a pozitív hozzáállásod! Én is belőled merítek erőt! :)

Mirci:
A séta az nagyon jó, főleg, hogy ha tolod a Danit! :) Nem tudsz egy héten egy este elmenni edzőterembe vagy aerobikra? Kikapcsolódásnak sem utolsó, addig meg a párod vigyázna a gyerekre.

Veronika:
Milyen volt a vezetés, remélem megúszták a környéken sétálók! :lol:

Nika:
A Zumbát már hallottam, hogy jó, nagyon sokat szeretik. Az egyik ismerős is beiratkozott, vett bérletet aztán pár óra után rájött, hogy terhes :wink:

A változatosság kedvéért hulla fáradt vagyok, meg álmos. Ez tiszta egy álomkór...

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
A változatosság kedvéért hulla fáradt vagyok, meg álmos. Ez tiszta egy álomkór...
:D :D :D Nem vagyunk meglepve. :D :D :D

De, el tudnék menni, de várok még vele picit, mert hosszú évekig jártam és már attól is kiborulnék, ha a régi edzős ruháimat felpróbálnám. :oops: :D :D tervezem egyébként, de szeretnék előtte fogyni egy kicsit. :roll:

Kép

Kép
mirci09

Még élek! :lol: Bejelentkezem, nehogy azt higyjétek, hogy balul sült el a vezetés :lol:

Ez az ürge nem semmi, mondtam, hogy nulláról kezdek úgy vegye (anno letettem a jogsit, már akkor se ment, aztán abba is hagytam, tehát úgymond tényleg nulláról...).
Na ezek után mentünk itt pár kört a kis utcákban, aztán már kivitt a főútra, utána nem sokkal már az M3-ason zúztunk :shock: Kicsit őrült :)

Hát hogy én a tükrökben továbbra se látok semmit, az tény. Ezen kell tempóznom. A sávváltás kb. úgy ment, hogy én nem láttam semmit, hogy mehetek-e vagy se. Holnap jön a következő óra, közölte, hogy most már 2 órát megyünk egyszerre :shock: Hát nem tudom, én ebbe az egy órába is úgy elfáradtam a koncentrálásba...

Az biztos, hogy a babáról jól eltereli a gondolataimat :)

Mirci,
3 év alatt 20 kiló? Az tényleg jól feljött :roll: Rám 2 év alatt jött 10 kiló Pálmi születése óta :roll: Ez intő jel, hogy figyeljek oda... Na jobb is lesz, ha én is elkezdem a kis adagok bevezetését... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok.

Koreka: Siettem a melóból , hogy mi volt a dokinál. Hát én sem tudom mennyit kéne egy hét alatt nőni a petezsáknak. Tudom nem vigasz de legalább nőtt és ez azt jelenti valami élet is van oda bent.
Most akkor én sem merek még menni dokihoz. Én hátrébb vagyok mint te korban.
Lehet elhalasztom hétfőre.
Pihenj és kapcsolj ki valóban az a legjobb dolog amit most tehetsz.
ÉS LESZ SZIVHANG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmi rosszra ne gondolj. A kis babus most csak szívat:)
csucsu2005
Halásztelek

sz.veronika:
Már aggódtunk, jó, hogy jöttél. :D
Egy jótanácsot ha elfogadsz...a tükörbe nem úgy kell belenézni, mint amikor a sminkedet ellenőrzöd. :P 8) :D :D :D És akkor mégis hogy váltottál sávot? Te indekszeltél, a pasi meg nézte a tükröt? :D :D

Gondolom legközelebb a belvárosban lesz kocsikázás. Az is szép. :P :D :D

Képzeljétek! Én meg figyelemelterelés címen rákaptam a pókerezésre :oops: ...persze csak itt a neten. Egyik nap 291 versenyzőből lettem első, igaz küzdöttem több mint 3 órán keresztül. 8) :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
hát igen, kb. :) Vártam, hogy ő is megerősítse, hogy mehetek :) Meg bele is nyúlt a kormányba, mert magamtól nem indultam el a másik sávba :lol:

Gratula a szép póker eredményhez! :) És addig Dani mit csinált? :lol: Ő adta a tippeket? Ja, úgy könnyű! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Ja, meg lecseréltem a vonalzómat, mert az a nyavalyás gólya nem hozta a bébit :) Talán a csillagok jobban bejönnek, az van Pálmi vonalzóján is :)

Kép

Kép
sz.veronika

:D :D :D Ó..én éjszakai bagoly vagyok. Napközben nincs erre idő. Szép lenne :D :D :D :D 8) 8)
Én csak peteéréskor teszek fel másikat, akkor már tudni fogom, hogy mikor kell tesztelni.
Megnéztem a Jónás napomat is, 16-án lesz...olyan körül van pé is. Jön a tavasz, az is kedvez a gólyáknak....mást nemigen tudunk tenni. Korenka javasolta a bilincset.. :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09

nikiee: jól hangzik :) mármint hogy a zumbától terhes lett :) na jó csak vicc de ómennek jóóó

nika70
Salgótarján

Jó reggelt! :)

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Veronika:
Hú, de bátor vagy tükör nélkül sávot váltani :D Be volt állítva jól? Csak azért kérdezem, mert nekem a középső visszapillantóval nem szokott gondom lenni. A két oldali valóban kicsi, és ha pára van semmit sem látni, de ilyenkor lelassítok és inkább akár 2X hátranézek. Pár óra gyakorlás és belejössz majd!

Mirci:
Így lett pár híres pókeres nagy bajnok. Otthon voltak a kicsivel, és esténként úgy begyakorolták, hogy most már nyerik a dollár milliókat! Amikor otthon voltam tavasszal az egyik reggeli műsorban volt pont ez. A szabályokat hogy tanultad meg? Én nézegettem, de nekem leírva nem áll össze a kép, talán ha online el lenne mutogatva akkor jobban érteném. Lányok, itt a megoldás a pénzügyi zavarainkra: meg kell tanulnunk jól pókerezni! :lol:

Korenka:
Remélem jól vagy.

Csucsu:
Mikor is mész akkor most orvoshoz?

Én ma megyek este 6ra. :oops:

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Póker bajnok: :D :D Majd csak csodálkoztok, amikor a magánrepülőmmel végiglátogatlak benneteket. :D :shock: 8)
A szabályok csak úgy rámragattak. Tőlem nem áll nagyon messze a kártya játék (többi sem mellesleg). Majdnem húsz éve járok baráti társasággal hetente egyszer kártyázni (volt idő, hogy csocsóztunk, darts-oztunk, aktivityztünk stb. mindig valamit) . Beszélgetünk, játszunk és jókat nevetünk. Mióta a társaság lány tagjai babáznak, sajnos nagyon megritkultak a találkák. :cry: A férjem is jár...ő most kezdte nem olyan régen. :D
Szerintem könyvből sokkal nehezebb megtanulni, egyszer az ultit próbáltam....nem ment.

korenka:
Adj valami életjelet, hogy ne aggódjunk! :roll:

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok lányok!
sz.veronika: Beszélj az oktatóddal erről a tükör problémádról amíg nem késő!!!!! :) Az tényleg nagyon fontos.

Nemsokára olvasunk mirciről a híres pókerbajnokról, aki milliomos lett GYED alatt :D:D

nikiee: Jelentkezz majd!

csucsu:Ne izgulj! Menj el nyugodtan.

Én ma mindennél rosszabbul érzem magam... lehet, hogy mivel lelkileg is magam alatt vagyok, azért érzem vacakabbul magam... nem is akarok itt nyavalyogni nektek... lehet kicsit kevesebbet írok majd, de olvaslak ám titeket!!! Vigyázzatok!!! :D
korenka
Szár

korenka:
Hiba lenne a rossz kedvedet magadba fojtani, mikor ki is adhatnád itt. Ez kimondottam olyan hely. :wink: :)
Mit érzel egyébként? Ugyanazt, mint eddig, csak jobban, mert rossz kedv is társul hozzá?

Nemsokára olvasunk mirciről a híres pókerbajnokról, aki milliomos lett GYED alatt
Úgy legyen! Most hirtelen egy 15 millió elég lenne. :shock: azért végig kellene pókerozni egy-két értékes munkaórát. :roll: :D :D :D :D

nikiee:
Igen, tegnap már írtam, hogy a wc után mi legyünk a másodikak! :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

Korenka,
te bátrabb vagy nálam. Én ma ezért nem írtam eddig, borzalmasan rossz napom van :( Lehet van valami a levegőben, mert én általában jókedvű vagyok...

Kép

Kép
sz.veronika

mirci:Jobb, ha nem adom ki... :) Egyből szereznék itt pár "barátot" és nem azért, mert bárkivel bármiféle bajom volna... hanem ilyenkor sértődékeny vagyok, és azt hiszem mindenki ellenem van.... Semmi extra tünetem nincs, csak a szokásos émelygés, de az ma szinte elviselhetetlen... pedig ebbe kapaszkodom... ha nem émelyegnék... elveszteném minden reményemet...

sz.veronika:
Lehet, hogy valami front van? Nagyon jó meleg van kint, lehet, hogy ez a nagy változás is rátesz egy lapáttal a hangulatunkra....

Na leírom a kedvenc viccemet nektek, hátha jó kedvetek lesz, mondjuk ezt elő is kell adni, de hátha...

James Bond ejtőernyővel érkezik egy repülőgépről az éjszaka közepén. Becsapódik egy tanyán álló istállóba a tehén mellé.

Feltápászkodik, egy lendülettel leporolja a szalmát magáról, sérót belövi és ránéz a tenénre:
- My name is Bond. James Bond - mondja szexi hangon
- My name is Bo. Bim-bo. -válaszol a tehén...

Ezen mindig széjjel röhögöm magam. Remélem jól átadtam nektek.
korenka
Szár

Korenka: Jó volt a vicc.:)
Figyú a doki nem mondta ha netán egy petezsák üres akkor is van hányinger más tünet??
Én is azt hittem ha van hányinger az jó.
Nekem pl: most a mindjárt megjön érzés megszűnt. Már a cicim sem fáj csak néha néha nem egész nap. Az émelygés is alkalomszerű most pl nagyon émelygek de ez nem hányinger.
Most akkor pénteken mész az Istenhegyire?? Én holnap leszek a mensi szerint 8hetes kereken.
De ez csak a mensi szerint számolva.
csucsu2005
Halásztelek

:D

Én meg ezt a videót nézegetem és ezzel vidítom magam :) A napokban vettem fel. Már egy kicsit jobban is vagyok.

A szövegét tudja jobban is, csak persze miért akkor csinálná jól, mikor fel akarom venni? :D Persze a nagy része akkor is halandzsa :D

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/p ... PfbUktj3kb

Kép

Kép
sz.veronika

Húúú..de sajnállak most benneteket csajok. :roll: :cry: Nem is tudok semmi okosat írni. :? Punnyadjunk ma!
Hátha holnapra jobb lesz, alszotok rá egyet. :roll:

sz.veronika:
Neked van valami konkrét okod a búra vagy csak világvége a hangulatod?

Itt nálunk egyáltalán nincs meleg...lehet, hogy holnap ér ide és akkor rám is hasonló hatása lesz? :shock: Holnap vizsgáztatok.... :shock: 8) :D :D

Kép

Kép
mirci09

Jaj de tündéri a kiscsaj :wink: :D és mennyire tetszett a Daninak. Itt vigyorgott végig mellettem.

Kép

Kép
mirci09

Lányok, biztos van valami a levegőben, én sem vagyok ma a toppon. Olyan melegem van. Az előbb mentem ki ebédelni és legszívesebben levettem volna a kabátom. Na meg itt mindjárt esik is! Az előbb majdnem belerúgtam a nyomtatóba, nem működik az az átok!

Veronika: nem tudom megnyitni a videót mert itt bent nem engedi a rendszer, de otthon megnézem majd.

Bercsi, Malna - hova tüntetek?

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci: szegény diákok, azért párat engedj át! :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci,
Nálam 9 fokot mutat a kinti hőmérő.
Na, ha téged holnapra kap el, akkor sajnálom azokat, akik holnap nálad vizsgáznak! :lol:

Nálam biztos hormonális okai vannak, mert mostanában csinálja ezt a havim, hogy 1-2 napig csak pár csepp jön és csak utána indul be. És szerintem ennek van valami oka, nehezen indul meg, ilyenkor feszült vagyok. Remélem holnapra már megindul rendesen.

Amúgy a nap is jól kezdődött, Pálmi sírva ébredt és sírós volt egész reggel. Ja és már egy órával kelés előtt elkezdett hangosan fújtatni álmában, felébredtem rá.
Amúgy ha neki rossz kedve van, én azonnal átveszem, nem bírom ha szenved. Ráadásul lehet, hogy holnapra lerobban, szerintem bújkál benne valami. Ami azért is rossz, mert lenne csomó dolgom, holnapra már 3 megbeszélt időpontom van, nem nagy öröm ha itthon kell vele maradnom, ennek a gondolata még külön stresszelt.

Akkor ugye reggel tempózok, öltöztetem, etetem, készítem össze a cuccait a bölcsibe, stb. Már épp indulnának el apával, mikor apa egyszer csak közli, hogy én most pattanjak be melléjük az autóba, mert nem jönne visszafele hazáig, és hozzam haza az autót :shock:
Mindezt úgy, hogy ők már kabátban, rajtam pizsama :roll: , még nem reggeliztem, stb.
Amúgy se birom a hirtelen dolgokat, ráadásul most mit vár 1 óra vezetés után?

Tök ideges lettem, erre ő is, erre Pálmi elkezdett sírni és ölelgetni és nem akart elengedni. Mindez mondom úgy, hogy már csizmában, beöltözve épp indultak volna kifelé a bejárati ajtón.

Na szóval kicsit sok volt.

Remélem Pálmi nem robban le, mert most tényleg nem jönne jól, ha holnaptól itthon kellene maradnia.

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:Épp, hogy elkezdtem megnyitni a videót, főnököm már itt is termett... még jó, hogy a hangfal nem volt bekapcsolva... némán néztem meg, majd otthon meghallgatom. :)

mirci:Ne légy szigorú!! Szigorú szoktál lenni?

csucsu: Nem mondott az semmit. Annyira szervtelen volt, hogy nem lehetett semmit kiolvasni még a viselkedéséből sem. Se jót, se rosszat. Engem az idegesít, hogy nem látszott semmi. Magzatka sem. Egy naaagy fekete űr volt az egész... Ha pénteken nem látszik semmi, még hétfőre van időpontom. Most már azon parázom, hogy annyit lesz ultrahangozva, hogy károsodik... nem vagyok normális mi? :(
korenka
Szár

Mirci,
örülök, hogy tetszett Daninak :D

Korenka,
szerintem az lesz, hogy el van csúszva időben. Most megnézegettem Pálmi mappáját, amiben őrzöm a vele való terhességemkor volt összes papírt, vizsgálati anyagot, UH képeket. Az elsőkön nekem is csak egy nagy sötét folt van.

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?