Felébredtem, visszaolvastam
Bercsi,
na szuper, akkor nagyon jó, hogy elmentetek kivizsgáltatni, mert így legalább haladtok előre! Apának meg mondd meg, hogy a laptopot ne tartsa az ölében, mert nem tesz jót a kis fickóknak. Nemrég olvastam erről egy cikket, én is rögtön szaladtam az infóval apához
A múltkor meséltem, hogy egy barátnőmnek annyira alacsony volt a hormonszintje, hogy mondta a doki, hogy így tutira nem esik teherbe, a következő havi után kezdje el szedni a hormontablettát. De csak nem jött, csak nem jött - terhes volt
Egy volt osztálytársnőmnél meg az első kisbaba meghalt születése után, ez annyira megviselte őket, hogy szét is mentek a párjával. A lány annyira kikészült, hogy elhatározta sohasem akar gyereket. Összejött egy pasival, akiről orvosilag ki volt mutatva, hogy nem lehet gyereke, így nem is védekeztek. Ma 2 szép, egészséges gyerekük van
Szóval csak azt akarom mondani, hogy még csodák is vannak, csak az én ismerettségi körömben kettő, akiknél egyenesen azt mondták, hogy orvosilag nem lehet, erre lett
Úgyhogy Bercsi, ha nálatok még a doki is azt mondja kezelhető, akkor aztán meg pláne!
Mirci,
majd most akkor együtt ahogy Niki mondja, oké? Nekem úgyis akkor aktuális, januári teherbeesés volt kitűzve végső határidőnek és a síelés miatt is most aktuális
Már kinéztem Jónás szerint is, január 25!
(Pálmi január 19-én jött össze
)
XV. kerületben fogok vezetni
Már én is gondolkodtam, hogy a következő feliratokat teszem ki az autóra:
ÓVATOSAN közelíts, mert:
- tanuló vagyok
- nő vagyok
- kisgyereket viszek
és ne dudálj, ne hirtelenkedj, mert attól megijedek!
De vicceskedés helyett csak nyomtattam 4 hatalmas T betűt és fel fogom ragasztani minden oldalra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.10 12:22-kor.