Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ
és 3 oldalon folyamatosan :lol: :lol: :lol:
dezsina

Sziasztok! Egy nagyon kedves ismerősöm kérését továbbítom:

"Kedves Sorstársaim! Jó pár évet (és sok idegsejtet) emésztett fel az én életemből is a vágy, hogy így vagy úgy gyermekem legyen. Valami furcsa belső vezérlés ez, nem is tudni honnan jön, csak hogy nem lehet neki ellenállni. Mert ki tudná megmagyarázni, miért vágyunk sok átalvatlan éjszakára, egy szembepisilős bőgőmasinára, fékezhetetlen evőgépre? S mégis itt vagyunk ezen a fórumon. Mert itt olyan emberek vannak, akik tudják, miről beszélünk.

Azóta – hála Istennek– boldog/fáradt anyuka vagyok (három sikertelen lombik után, örökbefogadással), és közben tanulok is, mégpedig pszichológiát. Szakdolgozatom témája – nem fogjátok kitalálni! – a meddőség lelki vonatkozásai. Ezért is fordulok most hozzátok: segítenétek nekem az adatgyűjtésben? Összeállítottam egy kérdőívet, melynek kitöltése kb. fél órát vesz igénybe. S ami még keményebb dió: rávennétek életetek párját is, hogy kitöltse? Mert meddőség témában valahogy túltengenek a nőkkel foglalkozó vizsgálatok, s én a férfiakra is kíváncsi volnék. Van a kérdőívnek egy elegáns internetes változata (ehhez kattints ide: http://www.keysurvey.com/survey/190621/1a07/ ), mely március közepéig működik, de az első húsz kitöltő után bezárul. S mivel remélem, nemcsak húszotokat sikerül megnyernem az ügynek, dokumentumformában is hozzáférhető a Lombikbaba Alapítvány honlapján. ( http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... ge&pid=428

) Ez ugyan kicsit macerásabb, nem lehet csak úgy klikkelni, hanem pl. aláhúzással vagy kiemeléssel kellene megjelölni a válaszokat, és utána emailen elküldeni nekem

Nagyon hálás vagyok nektek, előre is köszönöm fáradságotokat. Szívesen adok visszajelzést is, ha kéritek. Kérdéseket és kitöltött kérdőíveket a jferenczy@hotmail.com emailcímen várok szeretettel.

Mielőbbi babásodást nektek!"

További információt találtok a www.lombikbaba.civil.co.hu oldalon! :-9
adric
Budapest

Nyulasz, sajnálom, hogy fájt a varratszedés, de szerintem az orvos szúrt el valami, mert én tényleg semmit nem éreztem.

Dezsi, mi is ugyanígy gondoltuk, és ugyanettől rettegtünk az elején, aztán rájöttünk. Ha esetleg érdekel, hogy mi miért változtattuk meg a véleményünket, akkor szívesen megírom priviben.

Kép
petne

http://freevlog.hu/video/11231.html
maja fürdik meg a parketta is :shock:
Vendég

Sziasztok,

párom már jön a géphez, így most csak annyit: Julika, nekem küldött át a dietetikus 200 g-os diétához sok mindent, ha küldesz priviben email címet, átküldöm neked.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csokinyuff
Milyen az a zepter mesterprice készlet, mert lehet, hogy nekem olyan van csak nem tudok róla :oops: ha egyről beszélünk akkor nekem azok a receptek vannak amit adtak a tájékoztatóhoz de ha kell szívesen elküldöm. Remélem érthető volt :?
Csibe
Sajnálom nagyon de március az már mindjárt itt van.
Brumi
Holnapra mennek a ++++++++++++++++++ Nem szabad elkeseredni 5-6 az nagyon szép szám.
Petne
Sajnálom, hogy megjött de a lényeg az hogy nincs komolyabb gond.
Kis*
Ez jó hír :D
Alle
Hol voltatok? Én is szeretnék ilyen vizsgálaton részt venni :oops:
Panda
Gyönyörű a babátok
Mnzsani
Én biztos nem bírtam volna ki ilyen sokáig, ne csüggedj.
Dezsi
Sokat akarsz fogyni? A lombik miatt híztál?
Nyulasz
Szomorú, hogy fájt a varrat szedés de legalább túl vagy rajta :wink:
Dokibá mit mondott? Én csütörtökön megyek már nagyon várom.
Rólam: azt hiszem elkezdek futni és ki kéne találnom valami hobbit is így talán gyorsabban telik az idő két lombik között :oops:

Mindenkinek+++++++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

guppy szerintem azt észrevetted volna ha az van ugyanis az a darab ami nekem van 170000ft voolt :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok,

Dezsi, szerintem attól nem kell tartanod,hogy nyilt öökbefogadás esetén zaklatni fog a szülőanya. A gyerek hamarabb szeretné majd tudni, honnan származik, mint a szülőanya, hogy mi lett a gyerekével. Megjegyzem azt meg sem teheti mivel, törvényesen lemondott róla. Egy előnye van a nyíltnak, hogy megismerheted az anyukát, és többnyire egyetemista lányokról van szó, akiknek "véletlenül becsúszik"egy baba. Laparoscopiától sem kell tartanod, mert volt Neked hsg-éd és mivel annak jó lett az eredménye, csak akkor csinálnak LSC-ét, ha esetleg elváltozást találnának a hysteroscópia során. Tehát nyugi :wink: :wink: Amúgy ma protein napom volt, és elég jól birtam, pedig a páromnak sütöttem buktát és csináltam gesztenyés keksztekercset is.

Nyulasz sajnálom, hogy fájt a varatszedés. Végülis kihez mentél varatszedésre?

Brumi Neked holnapra megy a ++++++++++++ Sok petikét kívánok.

Guppy mindjárt konzultáció. Izgi :wink:

Kép

csibe
csibe32

Ja a lényeget nem is irtam, ma már dolgoztam.

Kép

csibe
csibe32

Csokinyufff
Lehet, bár én karácsonyra kaptam ezért nem tudom, hogy menynibe került.
Csibe
Igen, igen már magyon várom.

Február 21. megbeszélés
guppy21

szóval mennyibe :oops: bocsi nem olvastam utánna

Február 21. megbeszélés
guppy21

És még nem is fekszek.

Február 21. megbeszélés
guppy21

semmi baj anyukámé odavan a csoda vackokért még 20 fazékért se adtam volna ennyit :lol:
akkor nyilván nem tul népszerű
ha jol tudom amc-nek is van gyorsfözője.
recepteket keresek :oops:
Vendég

Sziasztok! Csibe, Guppi és a többiek!

Nagyon köszönöm a támogatásotok! Msot értem haza, még voltsm egy gyors lelkisegélyszolgálaton. Most már nem tudok írni mindenkinek, de iszonyúan jó hogy így támogattok! Délután jövök!

Puszi!

Brumi
Vendég

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek. Bocsi de én most nem vagyok valami jó hangulatban, ezért most nem írok külön-külön mindenkinek csak olvasgatlak titeket. Kérlek ne haragudjatok.
gizmixxx

Sziasztok!
Az első varratot nem a doki szedte,hanem a nővér.A doki amit a köldömből szedett,az nem fájt.Úgyhogy Dezsi,ez ne riasszon el,és senkit sem,a nővér szerintem valamit nem csinált jól,úgy éreztem,hogy szikével vagdossa a bőröm.És nem is vállalta a köldökömben levőt.(ennyi laptetőt :D )
Csibe!
Végül sebészeten.Lehet,hogy a nővérnek ez volt az első?
Guppy!
A doki nem igazán örült,hogy nem találtak semmit.Küldök privit.
Gizmix!
Történt valami?Nem szeretnéd ha megvígasztalnánk?
Brumi!
Hajrá :D
Petne!
SZerintem sem kellett volna fájnia.Illetve az már nem fájt,amit a doki szedett.
Vendég

Nyulasz!

Írtam neked privit.
gizmixxx

Gizmix!
azonnal legyen jó kedved :) VAgy legalább is legyen jobb kedved! Jó lenne, ha pozitivan tudnál gondolkodni, hiszen mész majd a vizsgálatokra, és utána jön a kövi lombik! Nagyon drukkolok Neked! és tessék csak jönni és itt nyafogni nekünk! Majd mi megvigasztalunk és jól helyrerakunk! :wink:

Nyulasz!
jóóó, csak olyan szörnyű lehetett :evil:

Brumi!
hihetetlen mega-giga drukkok a mai napra!

Csibe!
az első napokat az ember jól bírja, így vagyok ezzel jómagam is :wink: :lol:
akkor nekem csak méhtükrözést fognak csinálni, ha csinálnak! Vagyis megcsináltatom :roll:

Guppy!
hát hogy a lombik miatt vagy sem, amióta lombikozom 12kg szedtem fel. No. ezt le kell dobni. Szóval most legalább 5-öt szeretnék első lépésben. :roll: 8)

Petne !
kiváncsi vagyok. De szerintem nem lehetne meggyőzni :roll: Csibe érvei sem győztek meg az egyetemista lányokkal kapcsolatban, de nagyon érdekelne :wink:
dezsina

Julika,
diabetológus és a 'kedves" védőnő is tud adni receptet illetve erre vonatkozó étrendet arról, hogy mit szabad és mit nem.

http://dieta.lapozz.hu/
http://dietetika.lap.hu/
http://dieta.lap.hu/
http://diabetesonline.hu/gesztacios-dia ... ajrol.html

Remélem tudtam segíteni.
Vigyázzatok nagyon magatokra. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Megcsináltam a videó folytatását:
http://www.youtube.com/watch?v=ZzoEHHB2uYY
Vendég

Sziasztok :!:

Nem voltam par napig internetkozelben. Illetve tegnap es tegnapelott igen, de csak olvasnio volt idom.

Csibe, Petne, sajnalom, hogy nem jott ossze :cry:

Nyulasz, te aztan gyorsan intezed a dolgokat, mar meg is mutottek. Gyogyulast a sebeidnek :!:

Kicsillag, udv :wink: A pasifogo receptedet elraktam.

Panda, gyonyoru a kislanyod :!:

Brummi :!: Drukk mara :!: :!: :!:
katavirag

Dezsi!

Ne haragudj de most nem megy a jó kedv teljesen padlón vagyok síró görcsök jönnek rám most nem vagyok jó társaság.
gizmixxx

Pandus,
megnéztem nagyon aranyos! Tündéri Dorka baba! :D
Vendég

sziasztok lányok!

szeretnék csatlakozni most már teljes jogú tagként a megengeditek, hszen elöntöttek a "beültetés előtti érzések". :lol: :wink:

Holnap kezdünk szúrni otthon, túl vagyok a fogamzásgátlós hónapon, szombaton hagytam abba várom hogy megjöjjön. vajon mikor fog megjönni mik a tapasztalataitok? Egyébként a pesti Kaáliba járok Krizsa doktor az orvosom. Nagyon izgulok, remélem minden rendben fog menni... :lol:

persze miért ne menne rendben? :lol: :wink:

Szép lassan megpróbálok belerázódni a topikba, ismerlek benneteket hiszen régóta olvaslak benneteket, sok bánatot és örömet "átéltem" veletek.
Vendég

Legyekmami,
Krizsánál jó kezekben vagy, garantált a babásodás :wink: én hétfőn szedtem be az utolsót és szombaton jött meg ha jól emlékszem, vagy pénteken :roll:

Bella,
Köszi :D
Vendég

Panduska

gyönyörű a baba, nagyon szééééééééééép :lol: . A ma megint megjött be is feltehetnéd, nagyon szeretjük ott is nézni a csöppedet :wink:

Dezsi

Nekem ne fájt a varratszedés lapar után és tényleg nagyon hasznos volt, én mindenkine scak ajánlani tudom, számomra érthetetlen, hogy miért nem kötelező alombikok előtt, mikor számtalan dologra derülhet fény és még orvosolni is lehet párat belőle azonnal.
Vendég

Pandácska!
Már az előző videó is nagyon tetszett, de ez valami csoda! Nagyon szép a kicsi lány, és jó, hogy megcsináltátok ezeket a videókat!

Legyemami!
Sok-sok sikert!!!

Kép
petne

Sziasztok,

Legyekmami üdv a csapatban :wink:

Pandácska nagyon jó lett a video.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Pandus Drága: nem jutok szavakhoz, erre a boldogságra nincsenek szavak - ezt érezni kell, annyira örülök Nektek! Olyan szépek vagytok! :D

((((((Gizmi)))))) - van egy mondás - minden rosszban van valami jó is, nemsokára látom meglesznek a vizsgálatok, kívánok hozzá sok-ok erőt! Nyugodtan gyere, és írd ki magadból ami nyomaszt, engem is párszor "felpofoztak" a bánataimból :roll: ..

Nyulasz: érdekes, hogy nővér szedi a varratot - lehet tényleg az volt neki az első, én is szedtem már, de senki nem panaszkodott :D

Hajnóca: Ti meg már 7 hónaposak vagytok :) Atyaég hogy szalad az idő!

Katavirág: hipp-hopp kibújik Olivér nemsokára :) Pocakod jól viseli? :D

Legyekmami: csak a legjobbakat kívánhatom! Drukk előre is a szurkákhoz, hamarosan megtapasztalod akkor hogy milyen a sündisznós hasika :lol: :lol:

Rólam: a napokban szinte alig néztem ide, semmi kedvem nem volt, igazából semmihez.. Eléggé letaglózott ez a piri.. Nem is beszélve arról, hogy kicsit biztos vérszegény is lettem ebben a két napban - ma már szerencsére jobb.. Már nagyon várom a keddet, szeretném magam előjegyeztetni akkor nyomban, mivel itt is fél és az előjegyzés.. :shock: Megdöbbentő.. :shock:
Egyre inkább érzem, hogy közelg ama pillanat, hogy visszamegyek dolgozni, és egyre inkább érlelődik bennem egy nyomasztó érzés, amit itt leírni nem tudok - nem találom rá a szavakat..
De majd minden szépen, rendben fog zajlani, jön bánatra vidámság, sírásra nevetés, fájdalomra boldogság.. :roll:

Szép napot Mindenkinek! :D

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

fél és = fél év :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Legyekmami!
Üdv nálunk! akkor legálisan! sajnos...
De megagiga drukkok a szurikhoz!!! Sikerül jól szurkálnod magad? Nem fáj?
Vonalzóóóóóóó!!!!!!
dezsina

Legyekmami - üdv itt köztünk! gyere sűrűn, szeretünk sokat olvasni!!!!(és mindent tudni :oops: )

Hajnóca , allegro - nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betöltöttük a 28. hetet. Úúúúúúúúgy örülünk!

Dezsina - imádom a jókedved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Köszönöm a kedves köszöntést MINDENKINEK! :lol:

Dezsi

Édes jó Uram szurkál, nagyon gyanúsan élvezi 8) na mindegy ezen élje ki magát, ne máson :lol: :wink: nagyon ügyes egyáltalán nem fáj, remélem a Gonal tollal is boldogulunk :lol: Megnéztük elölről hátulra, majd hátulról előre is a kisfilmet a használatáról, magabiztosan állítja hogy menni fog. 8) legyen így :wink:
Vendég

Kiscsillag,
tényleg rohan az idő. :shock: Pedig nemrég született. ...lassan meg már rohannom kell utána. Nagyon szeret álldogálni és próbál lépkedni. De ez még olyan nagyon kezdetleges.

Remélem mihamarabb jobb kedved lesz.
Sejtem vagy legalábbis van egy sejtésem hogy mi motoszkálhat a buksidban. Szerintem te olyan vagy mint én. Legalábbis én így vettem le a képedből és az írásodból.
Ha gondolod, hogy szeretnéd valakivel megosztani azt ami nyomaszt szívesen 'meghallgatom".

Addig is vígaszként egy kis szépség.
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Legyekmami!

Üdv a csapatban!

Pandus!

Tündéri a babuci! Tejed van?

Kiss! Dezsi!

Köszi, mostmár jó lenne a sok borura egy kis derü. Én nagy valószínüséggel idén nem indulok a 3. lombikkal+a myoma műtét miatt is ideges vagyok, amit még ebbe az évbe megcsináltatok. A cisztám még mindig ott van, amit szintén el kell távolítani, mert az már magától nem fog elmúlni. Legszívesebben túllenék mindenen holnap. Borzasztó ez a várakozás. :cry: :cry: :cry: :cry:
gizmixxx

Gizmixx,
Köszi :wink: Igen van(kopkopkop) Dorka meg cicifüggő, szóval ezzel nincs probléma :D

Julika,
Gratula a 28. héthez :wink:

Kis*,
Majd 1ik este dumcsizhatnánk, felhívlak...
Vendég

Julika:
Kép Kép
Gratulálok a 28. héthez!! :D :D

Panda: írtam privit :)

Hajnóca: nem tudom elgondolni, mi az amire Te gondolsz, de ha Te gondolod hogy én mire gondolok, akkor gondolom nagyon jó gondolatolvasó vagyol :lol: :lol: :lol: Ezt hámozzad ki :lol: :lol: :lol: :D :D

A képnek van egy másik szemszögből készült párja..
Ha érdekel benneteket, felteszem :):D egyszer.. :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,
Ismét egy jelentés,
Eltelt otthon 1 hét és a rend helyreállt, megvolt az Anyóssal a kötelező veszekedés sorozat a babák állandó felkapkodásáról..stb.
2. éjszaka 1 óra alvás után nagyon nehéz volt, de pl. tegnap éjszaka már 5 órát pihentünk és bár segítséggel Apacsné nagyon nagyon jól helyt áll!!!! Igazi ANYA és nagyon türelmes, gondoskodó! Persze amiben csak tudok segítek és minden percét élvezzük, bár 1 óra után a sírások már fárasztóak. Szóval nem könnyű és elég nagy kihívás 2 gyerkőc...minden 2x-es...

Pandácska, igen egyenlőre CSAK anyatejet kapnak, de azt sajna cumis üvegből, mert 2 gyerkőc napi min. 8x i szopiztatása az 16x 30 perc... Ezt sajnos a cicik nem bírják.sőt először be is vérzett és egyik mell táplálta 2 napig az ikreket..:( :oops: De rendbejött és azóta ipari termelésre állt rá Párom :shock: :lol: ... ma már 250ml jött le a 2 "bázisról"..:) egy fejésre... tegnap kb. 1 liter tejet fejt le... persze nem kézi mellszívóval hanem medela gépivel... saqjnos a kézibe ennyit nem lehet....sőt már a kezet is nagyon igénybe veszi.
Mi annak örülünk,hogy van tejcsi...viszont az étvágy az nagy!!! holnap leszünk 2 hetesek, de anapi 450ml már alig, vagy nem elég fejenként!!! Persze a frigóba nem nagyon jut....1-2 dl van vésztartaléknak.
Ezt is szeretném kérdezni, hogy nálatok mi a helyzet? csak szoptatás van?? mennyit-hányszor eszik?
Egyébként bele lestem az elmúlt napok írásaiba és hát..... szóval mindenkinek kitartást kívánunk...és további szép napot.
Javaslom, aki teheti a hétvégét a szabadba töltse, mert szuper jó idő lesz...sajna mi még bent maradunk...:(...de nemsokára sétára indulhatunk..
Mindenkit Üdvözöl Párom is!!! (a mellszívó mellől..:) szegény egész nap csak.....
üdv.
Apacs.

Kép
apacs

Pandácska!
szupi a video :D nagyon tetszik! :D Gratulálok mégegyszer! :)

Gizmix!
megértelek, hogy miért lehetsz magad alatt. Nekem fél évet kellett várnom a köv. lombikra és nagyon kivoltam a várakozás miatt. Az életkedvem is elment!
Talán akkor az fog segíteni rajtad, hogy szépen betervezed a műtéteket és vizsgálatokat!
Nekem polipom volt (nem tudom mi a különbség :oops: :shock: ) kivették és 6 hét múlva kellett menjek vissza. Mondjuk nálad lehet ez az első amit megcsináltatsz! és máris ciszta nélkül vagy! :) Utána készülsz a hiszterora meg a laparra... Elkezded már most a doki-keresést, aki megcsinálja és mire kint van a cisztád, már mehetsz is a kövire műtétre! és lám ez is sikerül! ici-pici újabb várakozás... És itt a várva várt lombik!
Hogy addig hogyan bírod ki :?: :?: Hááát, muszáj lesz kitalálnod valamit, ami leköt. Drukkolok, hogy kigyere a slamasztikából!
Egyszer fent, egyszer lent. már látom a kezed :lol: :lol:
dezsina

Dezsi,
Köszi :D

Apacs,
igen csak szopizik változó, hogy napi hányszor és a mennyiség is. valamikor 90-et szopizik egy szopi alatt, de volt már 150 is. Ügyes a párod, hogy ilyen jól elláltja őket :wink:
Vendég

Apacsék!
Örülök! nagyon ügyesek vagytok! Sok sikert és kitartást!

Julika!
hatalmas gratula a 28. héthez!
Ugye megnyugodtál, hogy most már nem lesz semmi baj! Diétázol már? Hogy bírod?

Legyekmami!
Ilyenek ezek a férfiak :twisted: a szúrkálást persze élvezik :twisted:
Hol van a vonalzó? kettő is kijár! :? :D :lol:
dezsina

dezsina!

igyekszem :lol: 8)
Vendég

Brumi várjuk a jó híreket :!: :!:

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

nyuszi: hogy érzed magad? sajnálom, hogy fájt a varratszedés.

brumi: drukkolok+++++

guppy: drukk a holnapi megbeszéléshez++++

pandus: nagyon jó a video :wink: édes dorka baba.

legyekmami: üdv köztünk. :wink: drukk a szurikhoz!

gizmixx: ölelést küldök neked (((((((((((gizmixx))))))))))

julika: grat a 28.héthez!

kis *: gyorsan eltelik az idő. :wink: mikor lesz a genetikai vizsgálat?

mindjárt rakok táblákat.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

pandus édi a video megint megbőgettél
Na akkor Maja anya által kreált cuccba :shock: Kép Ne zavarj pihenek!!! Kép hátulról Kép előről amennyi látszik Kép kukucs
Vendég

Katica!
köszönjük a táblát!!!! :lol: :lol:
dezsina

Kiscsillag,
sikerült feltennem a videót. :D

Egy kis kacaj:

http://www.freevlog.hu/video/11243.html

hajnoca
Dunakeszi

hajnoca
Dunakeszi

Gizmix, ne keseregj :!: Eljon a te idod is, es csak ird le, ide, azt ami nyomaszt, hiszen mi ertjuk.

Julika, szepen haladtok ti is. Ugye mar nem felsz :?: :wink:

Legyekmami, udv itt. Akkor teged is elkapott a beultetes :?: :wink:

Apacs, sokszoros gratula a babakhoz meg1x, es elsosorban tejcsarnok feleseged elott le a kalappal.
Anyos, anyos..... hat az anyosok mar csak ilyenek.... :wink:
katavirag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?