Unique
Jó a kép a profilodban, gyönyörűek az ebek! Örülök hogy elmentetek a Kaáliba, jó helyen vagytok! Drukkolok hogy minden vizsgálat jó eredményt hozzon!
Dorka
Akkor remélem elkaptátok időben azt a petét! Drukkolok!
Adriana
Nagyon érdekes amit írtál, én sem hiszek a véletlenekben! Hajrá ebben a ciklusban!
Berni
Hogy sikerült a teszted? Drukkolok nagyon!
Kóbor
Tényleg hatalmas a pocid! Nagyon szép!
Babus
Sajnálom, hogy rácáfoltam a megérzésedre!
Wish
Tudsz adni nekem egy telefonszámot cérnabevarrás ügyileg? Szembe irodába a lombikos hölgyet érdekelné. Köszönöm szépen!
Én remélem hogy kiderül hogy nincs peteérésem és kapok clostyt és jöhetnek az ikrek!
Jó meleg helyre megyünk nyaralni
Doris
Én is akarok kétfelé szaladni!
Talán csak ezért kell várnom, talán csak ezért kell majd dokihoz mennünk, hoyg összejöjjenek az ikrek, akikre nagyon vágyom!
Kinga
Drukkolok a mai dokihoz!
Jófi
Érdekesen egybeesnek nálad ezek a jóslás féle dolgok, ígéretesek nagyon!
A páromnak is kicsit össze kellett törnie ehhez a döntéshez sajnos. Szeretettel és türelemmel mindent el lehet nála érni, talán megértitek most már, mért nem akartam erőltetni eddig a vizsgálatokat. Köszönöm a pandákat, el vagyok olvadva tőlük! Amúgy nagyon szerencsés maci ez a panda! Ekkora állat és olyan ici-pici macika jön ki belőle
Nem ti lovaltatok bele a döntésbe, ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ráadásul sor sem került rá. Hiába, nekem elég enynit tenni, hogy kitűzöm a tesztelés napját, és máris megjön. Hátha ez még a hasznomra is válik egyszer...
Tjuca
Üdv itt, sok sikert kívánok neked a projecthez!
Stellácska
Tényleg megvárlak ezzel a júliussal!
De te ne várjál rám semmiképpen, jó?
Csak előre a cél felé!
Eszti
Átveszem a zebrát köszönettel, de egyenlőre még elengedem a karámban, hadd játsszon a többiekkel
Nagyon ügyes vagy!
Amúgy nekem ha már decemberben akarna megszületni az is tök jó lenne, mindegy hoyg mikor csak örülnék, ha minket is kiválasztana egy baba Babaországban.
Visszaolvastam, és komolyan mondom, teljesen elképedtem, hoyg mennyire drágák vagytok, hogy reggel óta mennyire izgultatok értem, és ez olyan hihetetlen jól esett, hogy szavakba nem tudom önteni. Ti vagytok a második családom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szeretlek benneteket!
Köszönöm a vígasztalásokat is, képeket, meg mindent! Most tényleg nem vagyok elszontyolodva, mert ennek valamiért így kell lennie!
Csak még aynit, hoyg a páromnak mondtam este hogy haragszom a Jézuskára. Mért nem érti meg, hoyg a sok macigyerekek nem azért vannak nekünk mert nem akarnánk igazit
Erre persze nevetett
Na, hozok táblát
Tündi