Dreika,október 29-én volt a műtét, mert rossz lett a citológiám, és talált a doki valami elváltozást a sejteknél, ami rákmegelőző állapotot jelent. A szövettan eredményére 2 hetet kellett várni, az lett meg most.
3 hónap múlva kell menni kontrollra, majd akkor kiderül, hogy mi van.Lehet, hogy nincs is nagy gáz, és a műtéttel rendben lettek a dolgok.
Mindenesetre eléggé nyugtalanít a dolog.
Dreika, Sugi, örülök, hogy jól vagytok!
Tegnap én is babáztam, kicsi keresztfiam 1 éves születésnapját ünnepeltük.
Jól ottragadtunk, mert a fürdésbe is besegítettem, sőt, én etettem meg a vacsival.
Aztán az altatást a szülőkre hagytam, csak úgy alszik el, ha ringatják...
Nekem ez fura, mert én a csajokat betettem az ágyba, aztán aludtak reggelig.Most látom, milyen könnyű dolgom volt Velük!
Fura érzés, hogy mintha most lett volna, hogy kicsik voltak a lányaim, most meg az a problémám, hogy nem tudtak hazajönni a barátjával a tegnap esti időjárás miatt...így családi döntés alapján a srácéknál ragadtak, amit szerintem egy cseppet sem bánnak...
Lina, Csucsu, mi is megnézhetnénk a karácsonyfás-hordozós képeket?
Éppen tegnap beszélgettük, hogy a Tesóméknak milyen szörnyű volt a tavalyi karácsony, a kicsi Barnika a koraszülöttosztályon volt még, és ott töltötték a szentestét...Borzasztó lehetett.De hogy most milyen édes, hát öröm ránézni!!!Egyáltalán nincs visszamaradva, minden teljesen rendben van szerencsére.