En is nagyon boldog nevnapot kivanok a nevnaposainknak! Gyonyoru napsuteses ido van, csak Nektek!!!
Gyongyi,
nagyon varom az sms-t holnap, nyugi, minden rendben lesz. Nem rohanva kell kiszedni a babakat, hanem szepen nyugalomban, ugyhogy nem lesz semmi gond! Altatnak majd vagy EDA-s lesz?
Mar 1000 eve meg szerettem volna kerdezni, hogy lehet-e tudni, hogy egy- vagy ketpetejuek-e a lanyok?
EDA-t en is fogok kerni, es en csak jot hallottam rola, akar csaszaros akar sima szulesrol volt szo. Sokan keverik a spinalis erzestelenitessel, aminel tenyleg lehetnek ilyen hatulutok, amiket irtatok fentebb. Ritka manapsag mar a fejfajas is, mivel egyre gyakorlottabban adjak be.
Nekem 2 baratnom is szult mar iden EDA-val es mindegyik aldotta az eszet, hogy kerte. Egyedul az a fontos, hogy idoben erkezzen az ember a korhazba, mert ha mar 3 ujjnyinal nagyobb a tagulas, nem adjak be elvileg.
Ha minden jol megy, hamarosan en is be tudok szamolni nektek az EDA-s szules elmenyerol.
Tundi,
nem tudom, kit fogok ertesiteni, ha Mate kibujik, mert en csak Gyongyinek tudom a telcsiszamat. 1 honap mulva mar talan be meri vallalni, hogy ertesit benneteket Materol. De ha mas is felajanlja a hiradast, szivesen veszem
Vanda