Jó reggelt!
Na most épp időmilliomos vagyok, úgyhogy győzzetek olvasni
Mind a 3 pocok alszik, kíváncsi vagyok pár hónap múlva is lesz e sűrűn ilyen
Először is Ildiék jól vannak. Dani anyu szerint azon kívül, hogy kicsit bűjósabb ébredés után sikeresen gyógyul. a pöttyök is elmúltak.
Nekem Adrinak "csak " vírusos fertőzése van, arra köptető, orrspré. torokfertőtlenítő, szóval semmi komoly gyógyszer
ez a jobbik, rosszabb, mivel fáj az alhasa ma küldünk vizeletet a laborba, nagyon remélem nem szedett össze semmit, mert az borzasztó, mi két éven keresztül bajlódtunk vele visszatérő húgyúti fertőzéssel, szóval tudom miről beszélek
A másik már kb. 1 éve van a combhajlata felett egy csomó, amikor kicsi volt még azt mondták nyirokcsomó, most nőtt egy csomót, erre közli a dr. nő, hogy biztos, hogy nem az, mert az lejjebb van pont a hajlatban, és a lágyéksérv is, szóval ez szerinte jóindulatú zsirszövet daganat
30-án megyünk vele uh-ra, de én olyan ideges vagyok miatta. Remélem nem lesz semmi gond vele. Azt meg a gyerek előtt meg sem mertem kérdezni mi lenne vele a teendő. Annyit mondott még, hogy reménykedjünk benne, hogy nem fog nőni.
Bea
anyatejre én a múltkor nem reagáltam. Én csak fagyasztásra fejtem, nekem annyi nem volt, hogy leadjam. Viszont nálunk a kutya ette meg mindet. Eleinte tudtam többet fejni a főzelékes - szezonra már olyan fűrészpor íze volt, én kóstoltam. A fagyasztással kimegy belőle a cukortartalom. Hát meginni sem itta meg Adrika. Neki üvegekbe fagyasztottuk barátnőm adta a sok bébiitalos üveget, Krisztinek Aventes tejgyüjtőzacsiba. De pl. nekem Adri sokszor meg is itta, de csak ha az apja nem látta, ő ugyanis nem engedte
Zsizsik
ciklushoz gratula
Ma meg gondolatban Veled vagyok.
Meli
szépen pocakosodsz már Te is
Mocorgást én az első babát 18 hetesen éreztem először, pedig jó vékony voltam
és ugye elvileg azok előbb érzik.
Muszkuru
szép navet választottatok
Jövőre megcsináljuk az Eszterek gyülekezetét
Még Hoppá és Málna is ezt választja, meg ugye van ám felnőtt Esztikénk is
a többiek, meg természetesen csatlakoznak hozzánk.
Ugye ha már nem dologzol otthonra is intézel netet?
Nika
a babaszobán a terhesség hétről-hétre végén az van, hogy a szülést lehet természetesen is indítani, jó fűszeres kaja ( na én ezt nem merném bevállalni, nehogy durrogjak a szülőágyon
), forró fürdő, na ezt Krisztivel próbáltam nem jött be, a 3. pedig egy kis szeretgetés apától, ugyanis a spermák lazítják a méhszájat, ugy mint az indító zselé.
Ugyanis ha zárva a méhszáj először úgyis csak zselét tudnak rakni, bár tesómnak ettől gyönyörűen beindult a szülés Lilikével
Nálunk apa a 3. variációra készül
Dóri, Bea
a picik gyönyörűek.
Ádi olyan szép formás
És dögös abban a ruciban.
Vvviki
szorítok, hogy jó legyen a gyógyszer
Hoppá, Anyusziszi
sikeres hónapot kívánok nektek
Ahogy olvasom mindent megtettetek, és ez a lényeg
Mamen
kíváncsian várjuk a Te apocidról is a képeket
Én pocisat csináltatok, egész fejeset nem
a kicsi fiam elrepített tegnap egy videókazit tokostól, ami az orrnyergemen landolt, gyönyörűen levitte a bőrt, na meg a bal szemhéjamon is van egy csík, szóval ezt inkább nem reklámoznám, eléggé látványos
Málna
vizsgákra még nagy drukk
Remélem azóta meggyógyultatok.
Nektarin
örülök, hiogy minden rendben.
Hányás,nekem sem volt jobb tőle
akkor rögtön talán, de fél óra múlva kezdődött minden előlről.
Dóri, vikike
ha lesz egy kicsit több időtök írjátok le a szülést, hogy milyen volt
Musz
én is most vagyok túl egy Klion-os kezelésen. Én már korábban is említettem a dokinak, hogy van valami fertőzésem, de azt mondta nem látni
most viszont szülés előtt írt rá valamit, na de jobb is. az első 3 nap elég kellemetlen volt
Én pont 2 hét múlva megyek majd ujra dokihoz. akkor lesz az utolsó vérvétel, Uh, és a kenetvétel is. Már úgy várom
na most ennyi, remélem nem viszi magával a rendszer
Legyen szép napotok:Gabi