Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Hát majd kiderül minden, azért van még egy tesztem:)
Vikike, nagyon szép a pocid, no meg a konyha is:)
Nálunk is hála istennek Apa nagyon ügyes
Beus, hát ezt a pisis, kakis dolgot én is megtapasztaltam a bartánőm kisfiánál, annyi érdekes dolgot csinált, hogy én annyit röhögtem rajta, olyan arcokat tudott vágni:)
Gabi, úristen, te már a 31. héten tartasz, kivagyok, hogy megy az idő, mármint ment, most számomra megállt, annyira elmondanám Anyunak, meg a csajoknak, de nem merem. Muszáj várnom még vele legalább februárig. Hogy fogom én kibírni, a cicim pedig nagyon fáj, remélem mielőbb elmúlik, ez nagyon szar.
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!!!

Eszti,nagyon látszik az a 2 csík és pláne,hogy az egyik esti pisiből van....so don't worry.......ez már tuti baba!!!!!!!

Gabi....na igen a Tódi aranyos egy kicsinek és egy plüssfigurának,de nagyobb korában már nem annyira nyerő.....de szerintem Esztike marad,majd meglátod!!!!!

Viki,nagyon jók a fotók és te nagyon szép kismami vagy...nem is híztál csak pocira!!!!Szerencsés vagy!!!

Kata,haát igen,de reggelre fogytam 1.5 kilót,terhesen ez sem jó!!!!Inkább én is felszedek 15-öt,csak a kicsi rendben legyen!!!!!!

Ildi,én már nem is csodálkozom,hogy ennyit hányok,gyerekkoromban is mindig hányós voltam......tudtam,hogy így lesz!!!!

Edina,remélem pihensz nagyon sokat és nem azért nem jössz,mert hajtod magad!!!!???!!!!Tessék az uccsó napokat heteket pihenéssel tölteni!!!!!

Többiek????Ági????Régen nem jöttél!!!
Andi,még adós vagy egy káposzta-recepttel!!!!!
Anna???!!!

Rólam:sajnos egyre betegebb vagyok,ma elmentem a dokihoz,de nem írt fel semmit,csak vettem homeos bogyókat!Meg apával hozatok haza lázcsillapítót és végszükség esetén egyet beveszek,nem hagyon a lázam 38 fölé menni!!!!!Addig meg majd hűtőfördő :x ti mit tudtok,terhesen tényleg az Algopyrin bevehető????Ezt mondta a nőgyógyászom....pedig a gyomrot gondolom gyilkolja....na majd meglátjuk,hátha nem is kell bevenni....és persze a jó öreg citromos mézes tea!!!!Az mindig segít!!!

Mindenkinek szép napot mára!!!!!

Kép Kép
meli1118

Esztike,én anyunak meg a tesóméknak rögtön elmondtam!Már az első 2 teszt után....biztos tudtam volna várni egy hónapot.....de persze ezt mindenkinek magának kell eldöntenie,én elmondtam....

Kép Kép
meli1118

Meli!
Elhiheted nekem is nagy a dilemma, de mivel az elmúlt három hónapban vagy 5-ször voltam orvosnál, mindig kérdezgették na most mit mondott, mi a következő lépés, hogy még félek elmondani. Anyunak három hét múlva lesz a szülinapja, hátha kibírom addig, vagy legalább amíg elmegyek orvoshoz:)
Pihenjél, és igyál sokat, remélem hamar meggyógyulsz.

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt!
Esztike: gratulálok, minden új évnek így kéne kezdődnie. Felhívtad a dokidat, mikor mész?
Gabi: várjuk a képeket, telihold lassan csak almúlik, én is 4h.-kor aludtam el hajnalban.
Meli: káposztasali nem ördöngős recept, csak le kell reszelni, meg hozzá keverni gyancsak reszelt sárgarépát, jól meghinteni sóval, kis olivaolajjal és borecettel, összekutyulni és mind megenni.
Sajna a magyar kápik vastag héjúak, ezért nem olyan fincsik, mint a bolgároké.
Nem emlékszem mit is mondot Musz, neki meddig tartott a rókázás, de remélem Te átküldöd őket már másnak, mondjuk Esztinek.
Vikike: nagyon csini vagy, igen formáspocival, és az a konyha...nem vállalnak bedolgozást Apósodék?
Mikor költözködtök be? Gyerekszobán még sokat kell alakítgatni?
Bea: sajna nem néztem agépet, de telefonon csörrents és akkor ideülök.
Jók a pisilős sztorik, látom Ádi elszórakoztat, kárpótol az éjszakákért, tényleg, hogy áll az esti alvással a fiatalúr? És a fürdetést megszerette már?
Dóri: jól vagytok?
Nika: mi újság?
Mókuska? nagyon jók a karácsoni fotók, milyen csinos volt Lili, éslátom Jézuska elhozta azt a pónikát, gondolom nagyon örült neki4
Málna: mikor vizsgázol?

Andi
candi

Sziasztok!

Meli
Ált. az algopyrint szokták ajánlani terhesen, én is bevettem ha nagyon muszáj volt....Engem Lilivel kapott el a nátha, torokgyulladással füszerezve. Még az elején tartottam (12 hét körül), de akkor kaptam antibiotikumot is mert muszáj volt. Szerencsére nem okozott semmi bajt. Hallottam már olyanról, h a doki nem irt gyógyszert a kismamának aztán 1-2 hét mulva tüdőgyulladás lett a vége :? Szóval mérlegelni kell!

Ja! A multkor egy tüdőgyógyász azt mondta a tv-ben, h ilyenkor a forró-meleg tea olaj a tüzre! Meg kell várni mig meghülik és a citromot is akkor szabad/kell beletenni.
Torokra glycosept ecsetelő oldat is jó, erre a doki külön felhivta a figyelmemet, h terhesen is szabad használni.

Candi
Igen, örült Lili a póninak :lol: Tegnap az oviba is el akarta vinni, de megértettem vele, h ez tul drága ahhoz, h egy nap alatt tönkre tegyék :roll: Okos kiscsaj, egyből megértette és keresett magának más játékot :lol:

Közben majd lefagy irás közben a kezem, nem értettem a dolgot hisz nemrég nyitottam ki a radiátort itt mellettem. Most rányultam és megint nincs fütés! :twisted: Most már nagyon elegem van a panelből!

Kép
Kép
mókuska

Ne mááááár!
Benéztem olvasgatni...de.
Mókuska vissaztért már a fűtés?

Andi
candi

Halihó!!!

mindenki sziesztázik???

na voltunk dokinál :wink: :wink: Esztike bizony nem növesztett semmit a lába közé :D :D Apa még képet is kapott a punijáról :oops: :oops:
súlyilag 1880 g, és haránt-fekvésű :? viszont közölte a dokim, hogy mégha esetleg nem fordulna be akkor is
"megszüleszti" hüvelyi úton, lévén, hogy ez a 4. szülésen.
Na én remélem addig fejre áll a kisasszony :shock:

ami kicsit elszomorít, a márciusi szülészet még mindíg nem biztos :cry: ráadásul rákérdeztem, hogy ha febr. végén szülnék, és márc. 1-én megszűnik az osztály akkor ugye nem raknak ki :?: :oops: Ki nem raknánk, viszont ha márc. 1-el megszűnik, már előtte 2 héttel nem vállalnak műtétet, a szülés is bizonytalan.
Szóval okosabb nem lettem
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: elég hülye helyzet.

4 hét múlva megyek újra, de akkor a rendelőbe, mert kenetet csak ott tudja levenni :wink:

Na, átadom vissza apának a gépet, csak gyorsan bejelentkeztem :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

hello,

Mókuska, van már fűtés?

Eszti! Mi újság doki-ügyileg?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!!!!
Bocs,nem voltam ma sokat,de nyomom az ágyat!!!Azt hiszem mindenképpen beveszek egy Algopyrint,mert igaz most vettem egy hűtőzuhanyt,de éjjel még belázasodhatok....nem kéne...

Gabi,örülök,hogy nem kell fiúnéven gondolkodni!!!A kórházkérdés kellemes...csak megoldódik valahogy!!!!!

Mindenkinek jó éjszakát és gondoljatok rám,hogy ne legyek lázas....puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Kedden megyek dokihoz, hát reméle minden rendben lesz, addig is és azútán is!!!!

Meli!
Gyógyulj meg!

Málna!
Hogy állsz a tanulással?

Gabi!
A kórház kérdés tényleg nem túl jó, de hát csak jól fog alakulni!

Jó éjt mindnekinek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Kedden megyek dokihoz, hát remélem minden rendben lesz, addig is és azután is!!!!

Meli!
Gyógyulj meg!

Málna!
Hogy állsz a tanulással?

Gabi!

Jó éjt mindnekinek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Kedden megyek dokihoz, hát remélem minden rendben lesz, addig is és azután is!!!!

Meli!
Gyógyulj meg!

Málna!
Hogy állsz a tanulással?

Gabi!

Jó éjt mindnekinek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Kata, Candi
Igen, van már fütés. Mikor indultunk Liliért az oviba akkor kezdték feltölteni, de kb. fél órája szünt csak meg a csordogálás. Sztem megint nem jó vmi :roll: Mindegy, most meleg van :D

Gabi
Eddig nem akartam irni, de tudod, h én ezekben a népi hiedelmekben nem hiszek :wink: hegyes pocak=fiu....stb. Én is jobban örülök, h lány lesz mert legalább nem vész kárba a sok szép ruha ami Lilikéről maradt :lol:

Meli
Küldöm a gyógyitó energiát+++++++++++++ :lol: Pihenj sokat és holnapra gyógyulj meg!!!

Eszti
Hát persze, h minden rendben lesz!!! :lol:

Karácsonyra egy wok-ot vettünk magunknak, ma este felavattam. Ananászos csirkét (azaz pulykát mert volt maradék a karácsonyiból) készitettem benne. Nagyon finom lett- legalábbis szerintem, apa még nem kóstolta. Lili alig várta, h kész legyen, bár egyenlőre csak a hust meg az ananászt ette ki a rizs közül :lol:

Kép
Kép
mókuska

Meli, jobbulást neked, én is úgy tudom az Algopyrint nyugodtan beveheted!

Mókuska, örülök, hogy már nem fagyoskodtok! Wok-om nekem is van, de még sosem használtam...

Na lassan megyek. Tanulnom is kéne :? :twisted: :x :evil:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Most nem is írok, hanem elárasztalak benneteket egy csomó képpel :D nem igazán tudtam szelektálni, bocsi ha sok leszek :oops:
Kép
egy igazi "férfi" bárhogy tud aludni :lol:
Kép
csííííííííz!!!!
Kép
Adrika szobájában volt nekik külön "fa" itt azt díszítik :wink:
Kép
karácsony
Kép
remélem felnőttként is ilyen kis ezermester lesz :D
Kép
újabb szerelés :wink:
Kép
mi így porszívózunk (én kevésbé mutathatok jól :roll: :roll: )
Kép
ez a konyhaszekrény belseje :shock: :shock:
Kép
itt megméri a pocimat a drágám :D
Kép
na és a ráadás, hogy én se maradjak le :wink:

Mindenkinek szép napot!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!

Gabi,tökjók a fotók!!!!Hát a fiad egy igazi fiú...látszik rajta,hogy folyton dolgozgat valamin :lol: Adri pedig nagyon precíznek tűnik,ahogy a karácsonyfát díszíti!!!!!
Jó nagy már a pocid.....a gyerekek várják már a kistesót????

Ildi,köszi!!!!!Ideértek a gyógyító energiák,ma már jobban vagyok,csak ahogy a lerakódott cucc szakad fel a köhögéskor,annyira rossz,majdnem mindig hányok kicsit......és holnap mennem kellene dolgozni....hát nem tudom mi lesz belőle....
Az Algopyrin levitte a lázam,most csak egy kis hőemelkedésem van....este még elalvás előtt borogattam a fejem,az jót tett!!!!!de kb.2 órát aludtam,úgyhogy mindjárt alszom is vissza!!!

Nekem is van Wokom és imádom!!!!!!Nagyon jó kajákat lehet benne készíteni rövid idő alatt és egészségesen!!!!!Apa a tokányoféléket szereti benne főzni,az én kedvenc receptem a gombás-hagymás barnarizs.....hmmm!!!

Remélem ma kicsit többen jöttök és lesz mit visszaolvasnom!!!Puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Nektarin, gratulálok !!! Nagyon örülök, hogy végre neked is összejött !! Még ha esetleg pco-d is volt, (látom, eléggé kiokosodtál te is a témában...muszáj néha önmagunkat diagnosztizálni, mert orvosok -tisztelet a kivételnek - még mindig nem ismerik fel ezt az alattomos betegséget :twisted: :twisted: :twisted: ) akkor is valószínűleg az enyébb változat, mert így,néhány gyógyszeres kúra után teherbe esni, ez egy pco-s esetében nagyon nagy szerencse !!! :lol: :lol: :lol:

Most muszáj dolgoznom, majd még bekukkantok később !!

Meli, annyira sajnálom, hogy ez a nyavalyás hányás nem hagy téged nyugodni, elvileg már régen túl kellene legyél rajta....
zsizsik

Helló!!Van itt valaki???Dórikám drágám!Hol vagy??Hogy vagytok?
Nectarin!!Nagyon egyértelmű a teszted!!Mondd:MIŐL FÉLSZ??Hszen ott van a pocidban egy PICIKE csöppség! :D
Plutó!!Nagyon szép nagy a pocid!!ÚÚGY IRIGYELLEK!!!! :oops:
Málna!!Hol vagy?
Most mentek el a tesómék!!Jó ez a kis nyugi! :lol:
Kitakaritok,aztán ETETEK!!!!
:)
Többiek!Hol vagytok??

Kép
bea27

Sziasztok!

Takidó

Azt hiszem én még nem is gratuláltam nektek :oops: :oops: :oops: :oops:,itt a bbneten (de bunkó is vagyok)
Nagyon szépek voltatok egyben,és Gerda kint is egy kis gyönyörűség!Gratulálok!Jó egészséget kívánok nektek!
Hogy telnek a napjaitok?

Bea

Minden rendben veletek?Leszámítva a vendégsereget.
Elhiszem,hogy Ádi nyugtalan volt a zajtól,de az sem jó ha mindenki lábujjhegyen közlekedik. A pocakodban ugyanúgy hallott mindent. A napi zajokat nem szabad körülötte megszüntetni,mert akkor hamar megszokja és nem fogsz tudni semmit csinálni mellette. Persze most nem azt mondom,hogy állandó zsivajnak kell lennie.
Én pl. simán porszívóztam miközben Máté aludt.
Tejcsi van?Pihenni tudsz?Apa??!!

Meli

Miért nem valamilyen homeos bogyót szedsz??????
Most megint lehet kapni a gyógyszertárakban a BIORIN termékek könyvét(2200.-),abból lehet mazsolázni.
Csúcs az AFp-d!!!

Gabi(p)

Szép a pocid,a gyerekek meg édesek.
Máté is imád barkácsolni. Bár én inkább rombolásnak mondanám :shock: Legutóbb a szobájában verte le a falat :shock: Látta ahogy az apja beveri a szöget és felakaszt rá neki egy képet,na ez annyira megtetszett neki,hogy Ő is elkezdte verni a falat...

Nika

Álomszép a bölcső!!Nekem is nagyon tetszettek,de nem mertem venni,féltem,hogy megszokja,hogy állandóan mozog alatta. Anyunak még azt sem engedtem,hogy "rázza" a babakocsit miközben Mátét altatta. Igaz,hogy aludt mint a bunda,de nem akartam hozzászoktatni,hogy csak így tudjon elaludni.

Muszkuru

Felhalmozás :lol: Ismerős. Én is bespejzoltam egy rakás felesleges dolgot... :? Hogy sikerült a kirándulás?
Hogy vagytok?Dolgozol?

Hoppá

Még tökéletesítjük a dolgot,de azt hiszem ez az év a miénk lesz!!Meg mindenkié!!
Tavaly mi "irigykedtünk" a pocakosokra,idén Ők fognak ránk!!!!!

Anyusziszi

Hogy vagytok?

Candi

Vendégek…Hálás feladat a vendéglátás.;) Három napon keresztül csak főztem. Két napig meg csak szervíroztam.
A párom főiskolás és egyetemei barátai voltak nálunk(már nem főiskolások,csak azok voltak :D )
Sajnos elég ritkán tudunk összejönni,amikor megtalálkozunk akkor meg van bőven miről beszélni.
Már vasárnap reggel megérkeztek. Kajáltunk aztán elmentek kirándulni. Én itthon maradtam Mátéval,hogy aludjon délután,persze úgy felpörgette magát,hogy nem aludt. Este viszont már 8-kor ágyban volt,úgy elfáradt szegény a rosszalkodásban,hogy az éjféli petárdázásra és tűzijátékra sem ébredt fel. Másnap regge10 kor keltünk,kajáltunk aztán nagyon sokat beszélgettünk. Sajnos az idő szar volt,úgyhogy a szabadba nem tudtunk kimenni. Este 7-kor mentek haza.
Ezt két évvel ezelőtt is eljátszották. Sebaj,legalább biztosak lehetünk benne,hogy jól érezték magukat :wink: :wink:
Megkaptad a könyvet?Megnézted azt az internetes oldalt amit küldtem?

Mamen

Hol voltatok szilveszterezni?4 nap?!

Mókuska

Édesek a gyerkőcök!!
Dani mivel küzd olyan nagyon a tányérban?!
Máté is egyedül eszik. Mindig kiveszi a kezemből az evőeszközt. Csak akkor hagyja,hogy etessem ha valami érdekes mesét néz

Nektarin

Ez a pozitív tesz olyan ,mint ahogy az a nagykönyvben megvan írva!!!Semmi kétség nem fér hozzá!!!!
Én biztos megpróbálnám kibírni az anyukám szülinapjáig. Addigra már lesz uh-képed is :wink:
Igaz,hogy még csak egy paca lesz rajta,de biztos nagyon örülne neki,ha ezt kapná szülinapjára!
Párod?Hogy reagált?
Sajnálom a kolléganődet :( Nekem is volt egy barátom aki sajnos így halt meg :(

Vikike

Szép nagy pocid!!
És a konyha :wink: nagyon állat!Nagyon ügyesek voltak a fiúk!
Látom te is szereted ha van helyed. Én is :shock: . U alakban 8méter hosszú a konyhapult. És mindig tele bírom pakolni :oops: :oops:

Nika

?Hogy vagytok?

Icus?

Zsizsik

Gyógyszerrel mi a helyzet?Jobb mint a másik?Érzel valami változást?

Nálunk minden rendben. Máté dolgozik :lol: Én meg próbálok tanulni, de nem nagyon van erőm. Olyan fáradékony vagyok. Tavaly szedtem a Supradynet ,de abba hagytam mert állandó éhségérzetem volt tőle. Most vettem egy másik vitamint remélem az beválik. Egyszerűen nem bírok reggel felkelni.:(
Ma lenne egy vizsgám,de szerencsére abból van jövő hét péntekre is időpont,úgyhogy eltoltam.
Képzeljétek szilveszterkor ,egy mindennapos kismama aludt az ágyunkban :D az én oldalamon :D remélem lesz majd valami eredménye :wink:

Na megyek teszek veszek szöszmötölök.:)

Ui.:
Írt nekem Anna email!!!!
Minden rendben van velük!!Elkezdődött a vizsgaidőszaka, és azért nem tud jönni.
Mindenkit puszil,és köszöni,hogy gondoltatok rá!

málna2162

Érzet valaki a földrengést vasárnap?!
Nálunk lehetett érezni.a hatását,igaz csak egy kicsit
Amikor kaja után a Apa meg a vendégek elmentek kirándulni,neki álltam mosogatni.Egy tálcát rárakta a tűzelyre és arra pakoltam a poharakat.Egyszer csak hallom,hogy csilingelnek a poharak és ahogy,fejjel lefelé leraktam őket az alul összegyűlt víz bugyborékolt a tálcán.Azt hittem,hogy Máté kapcsolta be megint a tűzhelyet és olvadozik a tálca.De aztán láttam,hogy kivan kapcsolva.Nem is foglalkoztam utánna a dologgal,csak amikor a tesóm felhívott akkor állt össze a kép.

málna2162

Meli
bizony várják a tesót. :wink:
Adri most kezdi el élvezni a mocorgást. Olyan jókat kacag amikor a keze alatt életre kel Esztike valamelyik része :lol: :lol: "Dudorokkal" közlekedik, nem rugdosódik :wink: :wink:
Krisztián nem tudom mennyit fog fel mindenből. Tudja, hogy baba van a hasmban, szeretgeti, puszilgatja, igaz az a köldökömre megy ami elég érzékeny mert jól kijött :shock: :shock: és hallgatja mit csinál a tesó, szerinte horkol :D :D

Málna
jó tanulástz a továbbiakra is Neked :wink: :wink: Gondolom nagyon örültél a falnak :shock: :shock: :shock: tudnak ezek a gyerekek

Muszkururól tud valaki valamit? már olyan régen jelentkezett.,

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nincsen tök nagy csend!Sőt!Nálunk is mehet a porszivó,Ádika nyugodtan alszik!Csak a nem tetszett neki,hogyállandó üvötözés voltstb......!!Nemtudom,hogy a Dominic mit művelt a sz.géppel,de kihagyja a betűket!! :twisted:
LÁNYOK!Akik mostanában szülnek!!Nika kivétlével!!ADJÁTOK MEG A MOBILSZÁMOTOKAT OLYAN VALAKINEK KÖZÜLÜNK,AKIBEN MEGBIZTOK,MIVEL TI SZÜLÉS ELŐTT ÁLLTOK!!ÉS MI KÉPEN AKARTOK LENNI!!Ne kelje mégegyszer szólnunk!!!!!
:wink:
Candi!Még mindig nemvagy sehol!! :shock:

Kép
bea27

Kis_plutó

Egyszer tettél fel egy linket.A telihold állásokról volt egy táblázat.Feltudod tenni nekem?!
Próbáltam visszakeresni a hozzá szólásaidban de nem találom

málna2162

Sziasztok!!!!!

Bea,de jó elfoglaltságod van:etetés....irigyellek!!

Málna,jó hogy jöttél!!!!Szedek homeos bogyit is!!!Algopyrint csak tegnap este vettem be egy szemet,meg ma este fogok,ha belázasodok...de csak akkor!!!!Oscillococcinum-ot szedek!Bevált már máskor is,ha kicsit meg voltam fázva!

Gabi,ez izgi lehet a gyerekeknek,ahogy hullámzik a pocid!!!!Én már úgy várom,hog először megmozduljon...mindig attól félek,hogy nem fogom észrevenni!!!!Igaz az UH-n olyan kis virgonc a gyerök,hogy biztosan egyértelmű lesz!!!!!

Többiek????Hol vagytok!!!!!????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli jobbulást, nem semmi, hogy meddig elhúzodik nálad a rosszullét. Jól megkínoz a kis csöppség.

Málna, örülök nagyon én is, hogy ilyen nagy konyhám van, mert én is állandóan előszeretettel pakolok elő mindent a pultra, ha főzök vagy sütök akkor meg pláne, olyan káosz van. Az biztos, hogy nem anyutól örököltem, hogy még főzésnél se legyen kupi, mindig tisztogat közben. Na mindegy szokták mondani, hogy "a zseni átlátja a káoszt", azt hiszem így van ez a mondás.

Candi, már a barátnőm szülei is kérdezték, hogy nem akarnának e a fiúk nekik is csinálni ilyen konyhabútort, nagyon tetszett nekik is, de azt hiszem egy időre most megunták az asztalos munkát :D .

Végre valahára most hétvégén költözünk, lesz egy kis munkám azt hiszem, kíváncsi vagyok meddig bírja majd az én kis drágaságom a pocakomban, persze nem fogom megterhelni magam. Ahhoz képest, hogy a terhességem elején mennyire fáradékony voltam, most tele vagyok energiával, igaz, hogy hamar elfáradok és a lábfejem is szerintem meg van egy kicsit dagadva, de mindig csinálni akarok valamit. Remélem szülés után is megmarad ez a sok energia, azt hiszem szükségem lesz rá.

Én szívesen megadom valakinek a tel.számomat, hogy tudja a híreket hozni, hogy mikor született meg Levikém, persze ahhoz az övé is kell. Most már csak az a kérdés, hogy ki legyen az? Nekem mindegy, mindenkiben megbízom, van aki vállalná a közvetítő szerepét?

Kép
vikike_

Mivel Bea vetette fel a tel.szám témát,nem szeretném elvenni tőle a lehetőséget,hogy Ő értesítsen minket.
Nem szeretnék helyette dönteni,neki kell tudni,hogy mennyire gyakran tud jönni.
Aki úgygondolja elküldheti nekem is priviben.Aztán majd meglátjuk ki lesz a gyorsabb :wink:

málna2162

Málna, küldtem neked privit!

Kép
vikike_

Képek!!
Bea kért meg,hogy tegyem fel Ádiról ezt a képet.Hát zabálni való kispasi!!

Kép

málna2162

Jó nagyot!
Bea: most vagyok :lol: Visszaállt már a rend otthon? Gondolom most üres a lakás. Hogy van a Kiskrapek?Újabb képk nincsenek véletlenül? Tuti, hogy fényképeztetek mostanában sokat.
Málna: Nem hozta Jézuska el a könyvet, sebaj biztos nem írtam jól meg a levelet neki. :wink:
Megnéztema könyves oldalt, tök jó áron vannak rajta a könyvek, lehet én is rendelek majd.
Vikike: Izgi lesz a költözködés, igazi fészekrakás, de vigyázz magadra ne terheld túl a szervezetedet.
Ha mégis ingert éreznének Apósodék az asztalos szakma gyakorlására, szólj. :wink:
Meli: örüéök, hogy javul az egészséged, holnapig még feküdj, aludj, ha tudsz ez a legjobb gyógyszer.
Gabi: nagyon jók a képek, hogy mekkorát nőtt Krisztián :shock: , hát még a pocid :D
Kata: jó tanulást!
Mókuska: remélem ma is üzemel a fűtésetek, még szerencse, hogy nincs minusz 15 fok.
Nika: jelentkezz ha tudsz, hogy vagytok?

Andi
candi

Máté a csillagszóró büvöletben:

Kép

Kép

Kindercsoki mánia...
Kép

Kukucs

Kép

Papával játszik,vagy a Papa játszik?! :lol:
Kép

Egész este ajándékzacskókban kotorászott és csomagokat bontogatott.Azt is ami nemaz ővé volt :lol:

Kép

íGY dolgozunk mi(Hugom párjával)

Kép

málna2162

Ádika: ez a haj nagyon jól áll neked :D Mondd ki a fodrászod? :wink:

Andi
candi

És egy utolsó arcjáték sorozat.
Előzmény:Máté Madagaszkárt nézett.Azt a részt amikor a zsiráf is partot és,Alex az oroszlán megpróbálja kiszabadítani egy faruddal:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

málna2162

Sziasztok!

Először is kissé ugyan megkésve BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK :!:

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat :) :)

Nektarin!
Ennél jobb évkezdést elképzelni sem lehet :D Gratulálok :D

Meli!
Örülök,hogy jó lett az AFP eredményed.
Remélem minél előbb meggyógyulsz.

Vikike!
Nagyon szép nagy pocid van.
Férjed meg Apósod tényleg nagyon ügyik :)

Kis_Plutó!
Gratulálok Esztikéhez :D :D A hasam formája alapján nekem is mindenki azt mondta,hogy fiam lesz :D

Málna!
Máté nagyon édi,ahogy kutat a zacskókba :D
Remélem már sikerült kipihenned a szilveszteri sürgés-forgást.Azt pedig nem csodálom,hogy reggel nem bírsz felkelni.Én is így vagyok vele mostanság.

Bea!
Visszatért az élet a régi kerékvágásba? Kezdem érteni,h.miért írtad,hogy hiányzik a terhesség.Én is kezdeném újra előről ha lehetne.Bár Gerda is épp eléggé lefáraszt.
Ádi milyen mennyiségeket szopik?

Candi!
Remélem a kiscsibéd mire a vonalzó végére ér,olyat lát,amilyen Nektarin is feltett.

Mókuska!
Ez a hol fűtenek,hol nem elég bosszantó lehet.Nincsenek felháborodva a lakók?
Édik a gyerkőcök.
Én sem tudtam eldönteni,hogy mi van Dani tányérján :roll:

Hoppá!
Remélem az a ciszta minél előbb felszívódik,és valami egészen más kerül a helyére :D

Akinek most külön nem írtam,pussz.
Tudom,hogy lógok még egy szülési sztorival,de leragadnak a szemeim,és a lányom lassan felébred.

KépKép
takido

Szép estét!

Ma szabin voltam, kint voltunk Apával meg egy baráti párral Ausztriában vásárolni, vettünk egy csomó mindent:)
Elköltöttük a karácsonyra kapott pénzt:)
Apa örült, de annyira ő nem tudja kimutatni, de azért vannak édes megjezései, sms-ei. Jó lenne Anyának kibírni a szülinapjáig, biztos kész lenne a meghatottságtól.
Na majd meglátjuk, hogy bírom. Meg ha Anyunak nem mondom el senkinek sem mondhatom, úgyhogy nehéz lesz, de szeretném.

Málna!
A vizsgát tolni...., hát az én is csináltam :lol:
Édes ez a gyerek, milyen arcokat tud vágni, nagyon helyes.

Bea!
Hogy alszik Ádi éjjel, hogy bírod az éjszakákat? Nagyon szép baba!

Meli!
Na örülök, hogy jobban vagy, a homeos szerek tényleg jók.

Mókuska!
Hát a panel az nem egy leányállom, de én abban nőttem fel, nálunk állandóan dög meleg volt. A wok tényleg jó, én is szeretnék egyet!

Gabi!
Szépek a gyerköcök, jók a képek, és szép vagy te is!

Vikike!
Hú már nagyon izgulok érted, és kicsit irigykedem ám:)

Takido!
Nem is gratuláltam még a csodás kislányodhoz, nagyon szép!

Hoppá!
Jó tanulást, kitartás!

Zsizsik!
Köszi, remélem tényleg rendben lesz minden.

Lányok ez a mellfájás elmúlik valamikor annyira érzékeny, hogy ha hozzáér valami bepisilek. Borzasztó!

Jó éj mindnekinek!

Kép
Kép
nektarin

Dóri: de jó, hogy jöttél, pihengessél amennyit hagy a Kisasszony, aztán, ha kicsit több időd van jöhetnek a fényképek és a beszámoló is. Várjuk már nagyon! :D
Málna: nagyon jók a képek a Zsiványról, teljesen beleélte magát a filmbe :)

Andi
candi

Málna!
A bölcsőt lehet stabilizálni mind a két oldalon így remélem ringatás nélkül is alszik.
Nagyon aranyos a Máté.
Jó,hogy jöttél. Köszi a táblát.
Mennyi vizsgád van még? Kipihented a vendégeket!
Köszönjük a képet Ádiról.

Meli!
Jobbulást.
Most nagyon sokan betegek én is náthás vagyok. Egyik nap jobban vagyok a másik nap nem. pedig a légzés fontos a szülésnél.

Vikike jó rólad is hallani folyamatosan. Holnap megyek NsT-re. Tegnap voltam dokinál még mindig egy ujjnyira vagyok nyitva.
Pedig már nagyon várom te nem vagy türelmetlen. Gratulálok a konyhához s a pocakodhoz.

Kis_plutó!
Mókuska!
Igazi családi képeket tettek fel jó nézegetni őket.
Gabip már neked is szép pocakod van.

Nektarin!
Ne aggódj ennyi pozítiv teszt után biztos,hogy ott a baba.

Hoppá!
a hokiba van szünet?

Vviki
Hogy vagy?

Puszi mindenkinek

Kép
nika04

Sziasztok!

Látom többeket érdekelte mi látható Dani tányérján :lol: Ostya :wink: Anyósom szlovák -igy félig apa is- és ott az a szokás, h vacsi előtt (szenteste) ezt a karácsonyi ostyát eszik mézzel és fokhagymával. Ezt a "fogást" mi is át vettük, persze Dani még csak naturban kapta, Lili pedig jó mézesen kérte- fokhagyma nélkül :lol:

Bea
Nekem is tetszik Ádi frizurája :wink: Daninak is szokott ilyen lenni :lol:

Málna
Nagyon jópofa Máté! Tévézni Lili is igy szokott, tátott szájjal bambul a Tv előtt :lol:

Takido
Örülök, h jelentkeztél! Pihizz amennyit tudsz, ilyenkor az a legfontosabb!!! Puszi Gerda babának :wink:

Vikike
Jó költözést, de azért ne terheld tul magad, bár tudom, h ez ilyenkor nem könnyü :lol: Amugy meg milyen rendes Levi, h megvárja a költözést :lol:

Nika
Átérzem a türelmetlenségedet, én is igy voltam vele :lol:

Meli
Ez a gombás-hagymás-barnarizs recept érdekelne! Bár bevallom, h én csak tasakos rizst tudok főzni, a sima rizzsel minden próbálkozásom kudarcba fulladt :roll:

Ja, apának is izlett az ananászos pulykamell, bár azért megjegyezte, h kicsit több lehetne a hus és kevesebb az ananász :lol: Persze többször repetázott belőle, először azt hittem mára nem is marad mert ugye eredetileg a mai ebédnek készült :lol:

Jesszus most nézem, h mindjárt fél 10! Na megyek és elaltatom Danit :oops:

Kép
Kép
mókuska

Elúszott amit irtam!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mindegy!Holnap jövök!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
bea27

Szép napot mára nektek!
Mindenki alszik még? Igaz szombat van.
Vagy bontjátok a karifát?
Bea: mit akartál írni?
NIka: 10 napot ír a volnazód,nagyon kiváncsi vagyok a fiatalúr kihúzza e addig?!
No megyek kajt csinálni, délután két helyre is kell menni vendégségbe :D

Andi
candi

Sziasztok!!!!

Nem nagy az érdeklődés úgy látom,mindenki pihen!!!Tényleg Andi,tegnap Vízkereszt volt,de eszembe sem jutott a fa szétbontása....
Jó lenne már túllenni a betegségen,de most abba a stádiumba kerültem,hogy tele az orrom folyton és nem fáj már semmi,csak tiszta takony vagyok :oops: és az a gáz,hogy nagyon fáj a fejem(igaz melegfront is van :evil: )és a fülem is,itthon 2 napja fülgyertya után nyomozunk,de semmi!!!Felhívtam anyut,mert Egerben kirándulnak,hogy hozzanak valahonnan és este megcsinálja nekem!!Délután meg Bioptron lámpázok....ez minden,amit tehetek!Tegnap egész nap inhaláltam kamillával,napközben jól is vagyok,éjjel meg nem alszom semmit,be van az orrom dugulva és úgy érzem hogy megfulladok!!!Elég Sz@r a helyzet,de csak túlélem valahogy :roll:
Bocsi,ha hosszú voltam és önző is,de úgy érzem megőrülök!!!!És féltem a kicsikémet,nehogy valami baj legyen vele!!!!
Puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Azért írok, mert szólok, hogy egy darabig nem leszek, mivel még nincs az új lakásban internet, most apóséktól írok. Remélem jövőhéten kijönnek bekötni, ha esetleg addig megszülök akkor majd a Málna értesít benneteket(megadtam neki a számom), bár szerintem még nem akar kijönni a kis lurkó, úgy érzem, hogy ameddig lehet bent marad még a kis lustaság :D . Én azért már NAGYON SZERETNÉM LÁTNI!!!! Agyon fogom puszilgatni, ölelgetni!!!!

Meli sajnálom, hogy ilyen sza...ul vagy, én lekopogom nagyon ritka eset, hogy megfázom, vagy bármi nyavalyát elkapjak, egyébként az egész családunknak ilyen erős az immunrendszere. Nem is szoktunk betegek lenni(kopp kopp). Mindenesetre JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!

Nika mi újság veled? Neked is leereszkedett már a pocakod, szokott keményedni? Nagyon közel vagyunk, már alig várom a szülést, biztos nagyon fájni fog, de majd feledteti az élmény amikor a karunkban tarthatjuk a kis picurkáinkat :D .

Nektarin ne irigykedj :D , majd meglátod te is azon kapod magad, hogy milyen hamar eltelt a kilenc hónap. Titokban tudtad tartani a nagy HÍRT?

Na majd jelentkezem még ha tudok. puszi mindenkinek!

Kép
vikike_

Szép jónapot mindenkinek!Bocsi Candi,hogy tegnap nem jöttem,de
Ádika ne aludt jó,és elég sűrűn felébresztegetett!! :x És az egész napom TISZTA KÓMA volt!
A mostani éjszaka már jobb volt!!
Nemtudom,hogy miért de olyan mintha Ádi azthiszi,hogy éjszaka nappal van,nappal meg éjszaka!Felváltja a napszakokat! :?
Rengeteg tejem van,de amikor maximálisat van rajta akkor is csak 8grammot mutat,hogy annyit evett!! :x De pedig tuti,hogy nem!!Akkor ha ilyen keveset enne az én kicsikém már régen éhen veszett volna!
Ma voltunk Apával meg Ádival hármasban egy jót sétálni a Kerepesi temetőben!!Nagyon jó volt,de nagyon elfáradtam!!Azért érzem még,hogy nincs annyi erőm! :?
Most mondjátok meg,hogy megy az idő!!Ádi holnap lesz 1 hónapos!!
Vikike!!Reméljük addig még találkozunk ITT!!Ha meg nem,kiváncsian várjuk Málnától a hireket!
Meli!!Nagyon durva!Gyorsan gyógyulj meg!!Sok puszi!! :wink:
Na most egyenlőre ennyi!!Mindenkinek puszi!

Kép
bea27

Sziasztok,

Bea
Azért, mert a melleden van, még nem feltétlen szopik Ádi rendesen. Lehet csak éppen annyit szív ki, hogy éppen cumizgat, de nem eszik rendesen. Ilyenkor én levettem a ciciről és negyed/fél óra málva visszatettem. Talán nem éhez még, csak szomjas.
Ha jól gyarapszik, akkor semmi gond nincsen.

Napközben ne a kiságyban legyen, hanem tedd át valamilyen másik helyre (nappaliba stb...) és csak olyankor rakjátok a kiságyba, ha aludnia kell.
Nekem ez nagyon bevált. Járókában vagy a nappaliban az ágyon volt játék és nézelődés és éjszaka, meg ebéd után (ne legyen sötét napközben!!!!) aludt a kiságyba.
Sajnos pár napig Tomi nekem is felcserélte a két napszakot.
Ez szépen visszaáll majd, pár napig muszály kicsit "szadizni".

Többieknek puszi.
Vendég

málva= múlva
éhez= éhes

:wink:
Vendég

Sziasztok,

Mi lebontottuk a fát, de csak vasárnap, szomaton nem volt hozzá erőm, annyi helyen voltunk.

Meli!
Gyógyulj, meg, az jó, ha már taknyos vagy, reméljük ez a vége. Neked sokáig fájt a cicid az elején, én megőrülök tőle, annyira érzékeny.

Vikike! Már nincs sok, nagyon várjuk a híreket!
Nika veled mi van?
A hírt eddig titokban tartottam, holnap megyek dokihoz, de hogy utánna kibírom-e, az kérdés:)

Még majd jövök, ha tudok

Kép
Kép
nektarin

Hello,

hát eltűnt, amit írtam :? Na mindegy,

szóval:

Meli, remélem jobban vagy már!

Sziszi: hol tartasz? Vonalzó??

Bea, nem semmi, hogy Ádi már egy hónapos lesz! Pedig most született!

Dóri, mi újság veletek? Gerda eszik, alszik rendesen?

Nika, kíváncsi vagyok, mikor érkezik a kis trónörökös!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Csak beköszönök, remélem Meli jobban vagy és a többiek is egészségesek!
Muszkuru merre lehet?
Nika: rólad sem hallottunk mostanában?!

Andi
candi

Szia Hoppá,

20. napon tartok, mostanában kell legyen pé-m.
A párom megy analízisre jövő héten.
Vendég

Kép

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?