Sziasztok!
Jó olvasni Titeket, tegnap is ezt tettem, sajna nem jutottam el odáig, hogy írjak is. De majd most!
Stella
Most én is igyekszem kikapcsolni a testem jeleinek kutatását. Főleg, hogy tegnap nem tudtunk összebújni apuval (bár azelőtt pedig szinte minden nap + kispárna + fekvés), erre ma reggelre felment a hőm 37,0-ről 37,3-ra
???
Érdemes baba miatt még ma este is összebújni, vagy már csak a magunk kedvéért?
Két napja annyira fájnak a cicijeim, annyira érzékenyek!!! Ha már csak hozzáérek, sikítok. Ez lehet a repi miatt???
Arra viszont tök jó lenne a magas hőm, hogy azt tudjam mondani, nekem a ciklus végén mindig "fenn" marad 37,0-n..
Tündi30
Fel a fejjel! Bár a telefonszex nem ad csúcs élvezetet (úgy mondom, mintha saját példámon tanultam volna ki
), azért jó tudni mindig, mi van a másikkal.
Nekem gyorsan telnek a napok, sajna nagyon sok a munkám. Még pisilni sincs időm és már el is telt a nap...
És válaszolva költői kérdésedre: azért kell még várnunk, mert tavaszi babákat szeretnénk!
Gko
Üdv a topicban! Még én is relatíve új vagyok, hajrááááá! Mi hozzuk a zebrákat magunkkal a topicba a többieknek is!
Jófi
Hurrááá itthon!
kérünk a pozitív, pihent energiáidból! (esetleg a képekből?
Seszi
Köszi a jó híreket a tornával kapcsolatban!
De azért én is úgy gondolom, ahogy Tündi írta, a ciklus második felében óvatosan (semmi hasizom)...
Évi77
Én is sajnálom a dokidat. Mondjuk én Telkibe járok dokihoz, de kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy annyira óvatos a doki, hogy az UH időpontokat úgy lövi be, hogy "nézzük meg, hátha most" és persze elkérnek érte egy halom pízt...
Úgyhogy most én is keresek... De akkor már valaki komolyabbat, aki profi ebben a dologban!
Hallottam sok szépet a Kaali intézetben egy ún. Zsidró nevű dokiról, állítólag nagy lángész. De olvasgatva a honlapot, a Dévairól is láttam jókat írni.
Nekem spec. nem gond a reggeli hőmérőzés, mert nem kelek fel miatta hétvégén korábban. És apu sem ébred fel a csipire, elég halk, viszont 20 mp alatt van eredmény... Ez nagy előny...
Amikor felkelek, mérek. Nem is tudtam, hogy emiatt fel kellene kelni... Jó fej dokikám van, de persze anno azt sem mondta el, hogy a kispárnás módszer célravezetőbb lehet, mint az "utána menjünk egy nagyot sétálni"...
Lányok
Nem tudom, ma lesz-e még alkalmam írni, ha nem, akkor legközelebb kedden jövök, Londonba megyek holnap reggel. Még mielőtt hurráznék, elmondom: céges
De azért London!
Pusza
Unique