Éjt!
Má megint akkor, mikor mindenki durmol!
Nati!
3 pasi után (4) adj tippet, hogy kell hisztit kiűzni! Mert ugye agyon nem verjük a gyereket, üvölteni semmi értelme, viszont, már olyan szinten műveli, hogy ma pl a vacsit hányta ki, cakk um pakk. Ezt bármilyen napszakban képes elkövetni, és elég, ha egy kicsit rápirítunk. Ha mindig akkor csinálnám a házi munkákat, amikor alszik, valszeg sose végeznék az év eleji mosással...neked nem voltak ilyenek, csak én nyertem ilyen rosszcsontot?
Boboka
Ha hozzájutok a másik géphez, ami előtt az ember trónol, megkeresem.
Boldog névnapot Krisinek!
Zapáné
Meddig mész le súlyilag? 60 volt a cél, de ugye azon má túlszaladtál...??????????????
Elfogyott a patisszon? Nekem még csak virágzik, de cukkinim má van...nyami
Ma mit főztél két napi adagnak?
Én megcsináltam életem első paradicsomos káposztáját...hát sztem egy hétig ehetjük...olyan böszöm nagy kápikat lehet venni!
Vicuska
Én küldök hozzád pirit, egy kis pezsiért cserébe...a mai nap után legszívesebben beájulnék vmitől...de ami késik nem múlik!
Zsu
Enyim telefon is vacakol. Valszeg megázott a málnaszörpben...beragadnak a gombok, de vándorló ütemben, már van másik, ócsó vót, de erről nem tom lementeni a képeket, és addig nem merem kikapcsolni, nehogy elszálljon.
Gröni Drága!
Jól vagy? kisütött a napocska, kicsit kint voltál? Nem írtál ma...
Holnap azé csak jössz?
Viki
Isteni a 4d...ennyire jól pózolni! Mi hátfőn voltunk, illetve lettünk volna, mert a Törpe az arca elé tolta az összes köldökzsinórt, semmi nem láccott...a doki szerint nincs a nyakán...mondtam is neki, hogy ha eddig nem gondoltam arra, hogy akár ott is lehet, akkor most má tuti. Azt mondta a csajok szoktak szégyellősek lenni. Mondom neki, ő pasi! No hát a micsodáját azt lengette rendesen. Viszont a felháborító, hogy nem kapcsolt át 4dre, mondván, ha az arca nem láccik, más minek...hát vazze, a lét azé beszedte!
Felhívtam egy mésik helyet, hogy ők ilyen esetben mit csinálnak, és nagyon rendesek voltak, azt mondták, ha annyira nem láccik semmi, akkor normál uhu áron számolnak, 1/3...bejelentkeztem, teszek egy próbát, hátha kigabalyodott már a lelkem!
Na megyek kivakarom magam a hányásszagból...hogy ez mindig az anyára marad...apák mié nem takarítanak dzsuvát!
Jobb éjt!