Marietta!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek! Legyetek boldogok és vigyázzatok nagyon Flóra babára, bár tudom, hogy így lesz!
A méretei pedig lenyűgőzőek!
Vicuska!
Végre!
Úgy örülök, hogy végre sinen van a dolog!
Vicky!
Aztaaa, komolyan érzed? Tök jó nem? Nálunk ez a nap fénypontja! Főleg, hogy már kintről is látszik néha, ha kitólja valamilyét! Szép méretekkel rendelkezik a drága!
Susy!
Akkor jól takar a rucid!
Képzeld, a doki rendelője mellett van egy patika, bementem megkérdezni a gyógyszert és meghozzák nekem sacc 10 napon belül!
Most épp verem a fejem a falba, hogy eddig ott nem kérdeztem meg!
Fenci!
Ez jó!
Még nem tanult meg! Kitől?
Viszont ő viseli legjobban a babavárást! Komolyan, ennél tündéribb gyereket kívánni sem kívánhatnék! Soha ilyen jó viszonyban nem voltunk, pedig eddig is nagyon jól megvoltunk! Holnapra nagy drukk az uhuhoz! Sok szép tüszőket, utána pedig ikreket!
Bobóka!
Minnyá megérkezik Márk baba!
Felkészültél?
Nagyon ügyesen eljutottatok idáig! Mikor Krisit vártad mi volt a gond, miért jött elöbb? Mostmár biztos nem lesz semmi gond sem, de gondolom nem vagy teljesen nyugodt!
Zsu!
Márcsak egy hét!
Gondolom épp elég kivárni, de csak eltelik!
Mami!
Én értettem ám elsőre is, hogy nem félreizélt anyukád!
Nem semmi anyukád van, biztos volt veled gondja bőven!
Nekünk annyira mindegy, hogy mit hord a lába között, de ha kislányt akarnánk, akkor csak azért, mert olyanunk még nincs és valszeg nem is lesz!
Így ha tényleg kukis, az azért jó, mert 10 évre levan tudva az összes játékvásárlásunk!
Rucit azért kap pár újat, de kész sporolás így!
Kolibri!
Jó nyaralást, utána pedig édes kibékülést!
Voltam dokinál! Varratom szépen tart, valszeg nem lesz vele gondom! Viszont 3 hete van egy csúnya folyásom, amit az istennek nem tudunk kikezelni! Most megint dugdosok és kenek, remélem elmúlik, mert megint retteghetünk a burokrepedéstől! Egyelőre ez a legnagyobb gondunk.....és pont ez az amivel nem lehet mit csinálni, ha reped, vége mindennek!
Végre kaptam eltávot, mármint az ágytól! Így is sokat kell feküdnöm, de nem 22 órát, rám van bízva, mert jókislány voltam eddig, megvan bízva bennem!