Sziasztok Csajszik!
Itten vagyok!
Minden oké velem, azt leszámítva, hogy otthon megfáztam, vagy mi és nagyon fáj a torkom meg tüsszögök. Nyomatom a mézes citromos teát,meg gargalizálok. Mást nem lehet!
Szóval csütörtökön voltunk 4D-n. Fantasztikus élmény volt!!!!!!!! Mielött kérdezitek, persze felrakom a fotót, csak be kell scannelnem,meg majd a dvd-röl is rakok fel.
Csak ahhoz a párocskám segít,mert én nem tudom, hogyan kell dvdböl fotót kiszedni.
A drágaságunk csütörtökön volt 66 mm. Az uh-s nö nagyon rendi, és türelmes volt, nagyon alaposan átnézte a babát. 25 perces felvétel van a dvd-n, szóval jó sokáig tartott. Azt mondta minden rendben vele, megnézte, szívét, gyomrát, gerincét, koponya csontját, állkapcsát, szóval mindent. És hallottuk,ahogy ezerrel ver a kicsi szíve!
Kaptunk rendes leletet is.
Manócska nem nagyon akarta mutatni az arcát,mert végig az arca elött volt a két keze ,mint valami boxolónak!!
Rákérdeztünk a nemére, és azt mondta, hogy amit ö lát aszerint kisfiúnak mondaná,
de ne vegyük még 100%-ra.
Igazából meg is mérte a kukiját (0,3 cm), szóval gondolom , hogy az más nem lehet!
Nagyon boldogok vagyunk, hogy minden rendben vele és láthattuk végre!!!!
Ditke!
Olvasom, hogy nekem már kislányt könyveltél el, mondjuk kellett pár perc mire leesett miböl következtettél erre.
Ami az aláírásomon van az szerintem annak a neve, akitöl a jobb oldalon lévö idézet származik!
Jövök még,csak fö a leves tésztám!