Új privát üzeneted érkezett!

Olik
Tudom, ez nem kárpótol a babáért, de ez fantasztikus hír, nagyon jó érzés lehet! Gratulálok Kép A Gondviselés ugye ....... Kép
Amikor elkezdtem olvasni az üzidet, azt hittem azt írod majd, hogy mégiscsak megjelent később az a második halvány csíkocska a teszteden Kép Na majd legközelebb reméljük így lesz! Kép

Stella Kép
Mindjárt DÉL Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Ne paráztass... már így is liftezik a gyomrom, pedig nincs miért!

OlikKép
De jó! Gratulálok!
Még nem jött meg ugye? Szerintem még bármi lehet! A remény hal meg utoljára!

Lamika????????
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokatKép
És a dicsérő szavakat is KristófkárólKép

Timika, Mea, Szabó Timi
Nektek is boldog névnapot, így utólag isKép

Kóbor
Tényleg szép nagy pocid vanKép

Vanda
Jó nászutat!!!Kép

Olik
Gratula az állampolgársághozKép

Most kicsit rossz passzban van a drágám, tegnap oltást kapott, eléggé megviselteKép, estére hőemelkedése is lett tőle, étvágya sem volt, csak keservesen sírt,de úgy tűnik, mára már jobban van, bár reggel még mindig hőemelkedése volt, de legalább már a kedve jobbKép

Na, megint meghallotta Kicsim, hogy írokKép Pedig a másik szobában alszik, én pedig olyan halkan nyomom a billentyűzetet, mégis mindig fekébred rá.
Megyek, megvigasztalomKép

Babus

Kép
babus2005

SziasztokKép

Kóbor: Szépen növekszik a pocidKép

Nicol: Remélem nem komoly ez a fertőzés és gyorsan kikezelnek belőle!!!

Babus: Nagyon boldog névnapot kívánunk
Milyen oltást kapott Kristóf hogy be lázasodott?

Olik: Én is Gartulálok a állampolgársághozKép

Vanda: De jó lesz neked, pihenj sokat

RólunkKép
Mi tegnap voltunk gyerekdokinál, Viki nem sírt pedig én számítottam rá, mert nem igazán szereti, a fel-le öltöztetést!!!
MEg említettem a szemét és kapunk szemcseppet, pedig már sokkal szebb neki mint volt nem nagyon váladékozik!!!!(csak alvás után)
Olyan jól tűrte, a csepegtetéstKép Kép

Tettem fel pár új képet a kisasszonyrólKép

na mennem kell ébredezikKép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Edinka
Nagyon szép kislány Viki! Kép Látom már fülbevalója is van.

Babus, Móni Kép
Boldog névnapot kívánok!

Na mennem kell.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Edina
Nagyon édi Viki Kép

Évi79
Szerintem az ólomkötény megvédett, reméljük nincs miért aggódni Kép

Mea
Ne haragudj, hogy téged kifelejtettünk, tényleg te is Tímea vagy (Babus nem felejtette elKép), és hát neked is volt a névnapod tegnap, így utólag kívánok sok boldogságot neked! Kép Remélem jársz erre is néha Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Kóbor
Hi-hi milyen szép nagy pocó….. Kép Gratulálok az állampolgárságodhozKép

Olik
Lehet, hogy még korán teszteltél, meg a hőd is jó még….. vagy honnan tudod, hogy nincs babó? Gratulálok az állampolgársághozKép

Nicol
Jobbulást, minél előbb gyógyulj ki ebből a fertőzésből!

Stella
Szorítok, drukk a lombikhozKép

Móni, Babus
Nagyon Boldog Névnapot kívánok!
Babus tündéri a kisfiatok, ennivalóKép A szurit, remélem minél előbb kiheveri!

Tünde
Kép a te hőd is tök jó, meg még álmos is vagy Kép Amúgy én is Tünde vagyok Kép csak Lami álnéven.

Vanda
Jó nászutat és pihenéstKép

Edinka
Vikike nagyon-nagyon édes pici lányka

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, ma a hőm már csak 37,0 volt. Alattomosan kúszik lefeléKépKép Amúgy ez a hő dolog hogy van? Meddig marad fenn, ha babás vagyok? Gondolom egy idő után visszamegy alapba nem? Nálam még semmi, a hőkúszáson kívül, drukkokra továbbra is igényt tartokKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok,

Most értem gépközelbe. Minden Tímeát köszöntök így utólag is! Kép Kép

Először is: ejnye-bejnye, arra számítottam, hogy kapok ma igazán jó híreket:

OlikKép Sajnálom. De ne csüggedj, mindannyian látjuk már az alagút végén a fényt! (és halljuk a babó sírását) Kép Kép Kép
Viszont gratulálok az állampolgárságodhoz! Ez nagy dolog! Kép

Stella
Na mi hírek vannak a dokitól????????? Na?????? Izgatottan várom! Kép Kép
köszönöm a jó tanácsokat. remélem is, hogy lesz repi pár napon belül, szerenték már nagyon akciózni! Kép

apropó: szerintetek repi előtt érdemes hancúrozni apuval vagy közvetlenül utána? Vagy előtte két nappal pl. Ja, és még valami. Tudom, h nagyon furán hangzik, de hancúr után kispárna jó magasra, mennyi ideig kb???

Tündi
Hogy állsz az álomkórral? Még mindig kitart? Kép
Nem emlékszem sajna mekkora a méhnyálkahártyám... Hacsak... Olyan 4,7 cm az lehet??? (inkább csak halkan írom)
Azért az fura, hogy 2 clostit szedtem 5 napig, majd csak az egyik oldalon van 1 növekvő tüsző...
Bár azért a férjem 12,5Mio aktív katonácskájának meg kéne már találnia azt az egyet is! (főleg, hogy az átjárhatósággal nincs gond, az már tesztelve lett) Lehet, hogy kéne adnom nekik egy térképet? Kép Kép Kép Kép

Évi79
Kaptál már választ a Closti-s kérdésedre? Ha nem: elvileg nem kellene lennie mellékhatásának, bár ezt embere válogatja, nekem pl. a 2 db/nap-tól csúszott a mensim és akkor jött csak meg, amikor abbahagytam. Elvileg helyrerántja a ciklust, de érezhető mellékhatásának nem lenne szabad lennie. Bár egyre többet olvasom, hogy "érezzük a petefészket" pl. lehet hogy ez egyfajta mellékhatás. (???) Kép

Unique

KépKép
unique

Szia Lami,

Tündi örülni fog, még egy drusza! (én is az vagyok) Kép Kép

A hő azt hiszem fenn marad a terhesség alatt végig. Ezt a dokim mondta. Azért mérget nem vennék rá, de lehet benne valami (megváltozik a hormonháztartás, stb.-stb.).

DRUKKKKKKK! Kép Kép Kép Kép

Vanda
Jó pihenést és kikapcsolódást kívánok!

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Most, hogy beálltam a "munkagépbe", nagyjából csak olvasni van időm benneteket, írni nem nagyon Kép

Unique Kép
Apával bármikor érdemes hancúrozni. Kép
Ha visszakeresel, valamikor tettem fel linket táblázatokra, hogy tüszörepi elött-után-idejében a szex gyakoriságával hogyan változik a megtermékenyülés valószínűsége.

Edina Kép
Nagyon édes a lányod, látom nem bíztátok a vletlenre, hogy esetleg fiúnak nézzék Kép Aranyos a kis fülbevaló. Nem sírt amikor lyukasztották?

Valaki mostmár hozhatna zebrát, olyan régen várjuk...

wish

Lamika
Szerintem a hőd még mindig jó! KépÉs naggyyyon sokáig fent marad ha babás vagy, talán ez az egyetlen dolog ami nem csap be minket Kép Úgyhogy mennek a nagyon drukkok!!!! Kitartás, most már tényleg csak 1-2 nap amíg megtudod az eredményt Kép
Tudom, hogy te is a druszám vagy Kép

Tündi
Vendég

Unique
Köszi, ma nem vagyok olyan álomkóros, mint tegnap, pedig későn feküdtünk le mert baráti látogatóba voltunk, meg ez az idő is.... Kép
Na szóval szerintem nyugodtan elkezdhettek akciózni, és azt 2 naponta a legoptimálisabb tenni Kép Sajnos ilyenkor programoznunk kell ezt a dolgot Kép Azért jó a 2 naponkénti, mert 2 nap alatt termelődik és érik meg annyi spermium, amennyi elég és szükséges a megtermékenyítéshez, másrészt a kiskatonák 2 napig élet- és termékenyítőképesek ha már odaértek a petesejt várható helyére, azaz a petevezék felső harmadába. Így biztosan nem maradtok le semmiről, mert hát ugye a tüszőrepi pontos napját nem mindig tudjuk meghatározni. Egyébként egyes könyvek szerint a tüszőrepi napján van a legnagyobb esély, más szerint pedig az azt követő napon van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Minden kétesélyes, hogy ne legyen olyan könnyű KépKép
A méhnyálkahártyád egyenlőre még vékonyka ha tényleg 4,7 volt tegnap, de ez is gyorsan "hízik", napi 2 mm-t. Mi itt többen szoktunk ezidőben sok joghurtot, kefírt fogyasztani, a magas fehérje tartalmo miatt vastagíthatja a mnyhártyát. Valamint a sok folyadék is ez ta célt szolgálja, úgyhogy a napi 2 liter szigorúan betartandó Kép
Babusnak is csak 1 db tüszője lett tavaly ilyen körül a clostytól, és mint tudod, Kristófka már meg is született abból az 1 db tüszőcskéből Kép
De pl. Judyt ikresünknek 2 tüszője volt tőle, és mind a kettő megtermékenyült Kép ez is változó Kép

Tündi
Vendég

Szia Wish,

Heuréka, megtaláltam!!!!
Április 12. 10h24
Ezt nevezem kitartó kutatómnunkának! Kép
Egyébként nagyon tetszik az oldal!!!
Sok-sok hasznos infót találtam rajta, köszönöm! Kép

Unique

KépKép
unique

De persze azt is hozzá kell tennem, hogy a dokim eddig azt mondta, hogy repikor kell akciózni, addig nem. Namost pont úgy esik a dolog, hogy előtte kell, repi után már nem érdemes... Kép

Unique

KépKép
unique

Tündi30

Az álomkór egyébként is csak egy jel a sok közül! Kép Kép Kép Ettől még drukkolok!!!

Köszönöm az útmutatást!
A tejtermékekkel nincs gond, átlagban napi 1 l tejet mindig megiszom + reggelire joghurt szokott befigyelni, este sok sajt, felvágott és zöldség...
Nagyon szeretem a tejtermékeket! B-s a vércsoportom, no comment... Kép Kép
A 2l/napi folyadék már csak azért is muszáj, mert amint nem iszon eleget, az rögtön feljön rám kilóban. Erre pedig nagyon vigyázok! Épp elég lesz majd a babóval felszedett kilók sokasága Kép Kép Kép

Bízva bízok és remélek az 1 tüszőmmel!!!

Előre is bocsánat a rengeteg kérdésért, de nagyon sok a kérdőjel bennemKép
Ha néha fájdalmat érzek hancúr közben, az mitől lehet??? (nem volt elég előtte a tapsi-hapsi??) Kép Kép Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

LányokKép
Végre ideértem!
Vannak jó hírek is. PCO nincs, ezek szerint a ciszták felszívódtak! És van tüszőérésem is.
Van egy 14mm-es tüszike a jobb oldalon és egy 10,5mm-es méhnyálkám!
Szóval még nem volt repi, de akkor ráhajtunk apával a spontánra Kép!

Újra meg kell csinálni a lombikhoz a laborvizsgálatokat. Hétfőn megyünk be vérvételre és kenetre, aztán 3 hét pihi.
Azt mondta a doki, hogy keressem meg június 1-én (nimár, pont Tünde napon) és akkor megbeszéljük a konkrétumokat, ha megígérem, hogy terhes leszek!
Szóval kölcsönösen megígértük egymásnak a dokival, hogy most aztán beleadunk mindent: apait, anyait, dokiit KépKépKép!

UniqueKép
A méhnyálkád vékonyka, de ez lehet a closty-tól is! Tessék sok ásványvizet inni és fehérjét enni.
Akció mehet kétnapontaKép!

LamikaKép
Drukkolok!!
Stella

Kép
stella9

Unique
A túl sok tej sem jó, úgy tudom, mert hiába van sok kálcium benne, beviszel vele még valamit, ami gátolja a kálcium felszívódását. De ennek utánanézek pontosabban, egyik könyvemben olvastam, és majd leírom.
Kérdezz nyugodtan, ha tudunk, úgyis segítünk Kép
Fájdalom hancúr közben nem tudom mitől lehet, akkor kicsit óvatosabban kell végezni a dolgokat Kép

Stella Kép
Fantasztikus hírekkel jöttél!!!!!!!!!!! Nincs PCO, ez egyszerűen szuper jó!!!!! És hoyg visszaállt a peteérésed is, ez még jobb, lehet hogy a PCO miatt nem volt az elmúlt pár hónapban? Na mindegy, a lényeg hogy teljesen regenerálódott a szervezeted, és már semmi fizikai aggodalomra nincs okod a stimu miatt Kép HOgy tudsz ilyen szupi mnyhártyát növeszteni?!?!?!??! Kép A tüsző is tök jó hogy van, így van, esélyt kell adni a spontánnak is, mert igenis vannak csodák Kép
Ez aranyos, hoyg megbeszéltétek a dokival, hogy mindenki belead apait-anyait Kép Tényleg nagyon szivén viseli a páciensei sorsát Kép
Igazán boldog sorokat írtál, úgy örülök neked!!!!! Kép Most őszintén: ugye jobban vagy már picit a hírek hallatán? Kép
Jún.1-én Tünde nap lesz? KépKépKép

Tündi
Vendég

StellaKép

Én is nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál, gondolom mekkora kő esett le a kis szívedről, hogy nincs PCO-d.
Nagyon fogok szurkolni és szorítani Neked júniusra, csak szólj mikor pontosan, és küldöm a megadrukkjaimat.

AlinaKép
Vendég

Stella Kép

Örülök, hogy jó hírekkel jöttél a dokitól. Azért csak helyre rázódott a szervezeted, így júniusra már minden tökéletes lesz. Előre is drukkolok Nektek!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szaisztok!

köszönöm a sok jókivánságot a fertőzés ellen, de csak jövőhét kedden lesz eredmény, addig együtt kell élnem vele. Kép

NÉVNAPOSOK!
Sok boldogságot! Kép

Stella!
Ez remek hír! Olyan jó olvasni az örömöket is néha. Kép

Olik!
Gratulálok az állampolgársághoz!

Nicol

Kép
nicol

Babus!Kép

Köszi és neked is Boldog névnapot!!!Kép
Írtam neked a tavaszi topicotokba, légyszi ha tudsz írjKép

Edinka!Kép

Olyan szép a baba, meglestem!!!!Kép
De jó, hogy már kezedben tarthatod!!!Kép

Mea
mea

Tünde!Kép

Köszönöm Neked is a névnapi köszöntéstKép

Rég jártam vele, de olvasgatlak ám Benneteket.
De ált. az őszi babásba írok, hogy ne untassalak titeketKép
most pont a doiváltás miatt izgulok mert még nincs újKép és már ideje lenne, de az én régim még nem ajánlott mást.

Amúgy jól vagyok és növöget a pocim, de nem olyan nagy még.
52-ről 57 kg-ra híztam így a 21.hétre.

Mozogni is érzem kb. 1 hete de olyan fura érzésKép
Még nem is vagyok biztos de rendszeres úgy hogy csak Lívia lehet azKép

Ja és remélem kislány és nem derül ki hogy nem az, mert volt olyan barátnőm akinek végig lányt mondtak aztán a 7.hónapban derült ki h fiú!!!

Már van egy két rózsaszínű ruhija úgy hogy lánykát várunk!Kép
Hallod ezt ott bent?!?Kép

Viszont éhes az vagyok nagyon!Kép

Megyek is hamizni!

Tünde!Kép

Megyünk jún. első hétvégéjén Orfűre 2 éjszakára, már várom nagyonKép
Jó hely?
Jól átjárjuk Pécset is, még nem voltam csak átutazóbanKép

MINDENKINEK mihamarabb pocaklakót kívánok!!!!

Itt a pocim:

Kép

Mea
mea

Stella
"Vannak jó hírek IS"??????? Csak jó hírek vannak! Kép Kép Kép
Nagyon-nagyon-nagyon Veled vagyok és együtt örülök Neked! Tényleg szupik ezek az eredmények! Kép
Nemhiába érdeklődtem olyan lelkesen Irántad... Kép Kép
Így tovább! Főleg mert ha összejönne most egy pocilakó Nektek spontán, akkor tényleg rózsaszínben látnám én is a világot! Kép

Tündi30
Köszönöm az útbaigazítást. Az fájdalom lenne a számomra, ha a tejet meg kellene vonnom magamtól, mert a kedvenceim közé tartozik!
Mindenesetre a babóért mindent! Kép Kép

Egyébként most itthon megnéztem: 8mm az endometrium. Az már jobban hangzik, úgy látom Kép
Még pár nap és.... Szóval lassan izzítom Aput. Mivel most kihagytuk az elmúlt 2 napot (ez a fránya munka!), így talán pont optimális lesz... Kép Pénteken megyek UHra megint.

Mea
Jujjjjj de szép a pocid! Kép Nem is tudod, hogy mennyire irigykedünk Rád érte! (bár azért szerintem sejted!) Kép Kép
És nem untatsz minket, nyugodtan írj, sőt. Várjuk! (remélem a többiek szívéből is szólok... bár tudom, h nem ez a topic szorosan véve, de...)Ellenvetés??? Kép

Nos, mindenkinek jó pihizést kívánok, holnap vár ránk egy újabb szép (időjárásileg ugyan pocsék) nap! Mindenki álmos lesz baba nélkül is... Kép

Unique

KépKép
unique

Lányok!
Köszi a gratulációkatKép
Olik
Vendég

Sziasztok lányok!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a névnapi köszöntést és én is boldog névnapot kívánok (utólag is) a 2 druszámnak, Meának és Szabó Timinek, valamint Babusnak és Móninak is! Kép

Szomorúan olvastam, hogy a zebrák ismét eltévedtek és nem látogatták meg a topikot Kép Kép Kép

Babus Kép Kristóf egyszerűen tüneményes Kép Az anyáknapi kép pedig extra édes! Kép Ki fogod nagyíttatni? A szopival hogy álltok?

Jófi Kép Ti mikorra tervezitek az első inszemet?

Nicol Kép Drukkolok, hogy mielőbb múljon el ez a fránya fertőzés! Kép Azt tudod, hogy Vivien befordult-e már?

Kóbor Kép Jó, hogy újra jelentkeztél! Kép Szerintem nagyon aranyos a pocid! Kép

Vanda Kép Jó pihenést kívánok nektek! Remélem szép időtök lesz! Kép

Lamika Kép Mikor fogsz tesztelni?

Unique Kép Megkésve bár, de én is üdvözöllek a topikban és mielőbbi pocakosodást kívánok neked! Kép Kép

Stella Kép Tök jó, hogy felszívódtak a ciszták! Nagyon aranyos, lelkiismeretes dokid lehet! Arról beszéltetek már, hogy fagyibabákat fogsz-e visszakapni vagy teljesen előlről kezditek a lombikot?

Mea Kép A te pocid is nagyon aranyos! Kép "Irígykedem!" Kép A többiek nevében ugyan nem nyilatkozhatok, de én mindig szívesen olvasok a "kismamáinkról"! Ha gondolod, én is tudok neveket mondjani a Máv-ból, mert a sógornőm is ott szült. Írjak priviben?

KépKép

KépKép
timika

Lányok,
köszi a pocidicséreteket! Kép Közben megmértem magam (a hét kilós adat egy héttel ezelőtti), és kiderült, hogy már 9 kilót híztam, ajjaj, hogy követem így Rubint Rékát.KépKép

Olik,
még ne keseredj el, hátha csak korai volt a teszt! Gratula az állampolgársághoz!Kép

Stella,
drukkok mennek a dokihoz! Most látom, már vissza is értél, és milyen jó hírekkel!Kép

Tündi,
köszi a beírásokat a táblába!Kép

Babus,
Kristóf nagyon édi, a vagány cuccban egyszerűen zabálnivaló!Kép

Edina,
Viki nagyon szép kiscsajszi!Kép

Na, futok ajándékot gyártani, ki tudja, meddig leszek fent...

Már akár felesleges is írnom, de azért persze leírom, szóval: drukkok mennek mindenkinek, akciózáshoz, méhnyálkahártya növeléshez, tüszőéréshez, tüszőrepedéshez, megtermékenyüléshez, beágyazódáshoz, ki-ki kiválaszthatja a neki megfelelőt!Kép

Kóbor
kóbor

LányokKép
Köszi mindenkinek! Tényleg nagyon jók a hírek, amiket tegnap kaptam.
Sokkal jobban vagyok. Próbálok nem nagyon törődni azokkal a dolgokkal, amik bánthatnak. Csak az ikrekre koncentrálok, de tényleg.
Most teljesen új lombikot kezdünk, a fagyibabák pedig maradnak a frigóban, egyenlőre.
A frissben valahogy jobban bízom!
Nagyon meglepne, ha sikerülne spontán, de nagyon kellemes meglepi lenne!
Most tök szép minden és a dokim egy imádnivaló fazon!!!
Annyi mindent éltünk át már "együtt", hogy törzsvendégnek számítok nála és ő is átéli a kudarcaimat. Legalábbis így érzem. Sok a betege, de mégis tud személyes kapcsolatot kialakítani az egyes emberekkel is. Ezt nagyon tisztelem benne!

TündiKép
Remélem nem lesz rá szükségetek, de ha mégis, nagyon melegen ajánlom Õt!

MeaKép
Tényleg jöttök Orfűre és Pécsre? Tök jó! Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat!
Majd nagyon figyelek ha járkálok a városban. Ki tudja, még össze is futhatunk Kép! Vicces lenne!
Addig jól megjegyzem az arcodat Kép!

LamikaKép
Hogy vagy?

JuditKép
Nagyon eltüntél. Ugye minden rendben?!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Móni, Babus Kép
Nagyon boldog névnapot így utólag is.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Egy kicsit dicsekszem Kép
Tegnap volt az oviban anyáknap műsor. Olyan ügyesek voltak, komolyan meghatódtam Kép
Ilyen kis szépség volt a lánykám

Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Mea
Nagyon aranyos a pocid Kép Jó neked, hogy csak 5 kilót sikerült híznod félidőig Kép Szerintem ez ideális Kép
Orfű gyönyörű hely, lehet nagyokat sétálni, kirándulni, Pécsen meg főleg Kép Szerintem tetszeni fog nektek a környék Kép Csak majd az Orfűre vezető szerpentinen óvatosan autózzatok... Kép Én max 50 km/h sebességgel bírom, és nem is vagyok terhes Kép
Szivesen találkoznék veletek Pécsen, ha ti is úgy gondoljátok, megbeszélhetnénk majd a részleteket Kép

Unique
Nem kell megválnod a tejtől, talán cask kevesebbet inni, de tegnap elfelejtettem megnézni a könyvben, de most beírom a telefonomba emlékeztetőbe Kép 8mm mnyhártya már tök jól hangzik, az szépen megvastagodik még mire odaér a zigóta hogy befúrja magát Kép Drukkolok a pénteki UH-hoz, addig meg nincs mese, el kell csábítani apát Kép

Timika
Jófi elutazott, majd jövő hét szerdán lesz csak, addig ne feledd kérdésed, hátha nem lesz ideje visszaolvasni Kép

Stella
Nagyon jó hogy ha az ember dokija személyes kapcsolatot alakít ki a páciensével Kép Ha nekünk nem lesz addig baba, akor augusztus környékén úgyis hozzá kerülünk Kép

Annácska
Judyttal nem beszéltél vagy sms-eztél mostanság?

Tündi
Vendég

Timika!
Vivien már a 16. hét óta fejfekvésű és az utolsó UH-án is az volt. Remélem már nem fordul el Kép

Annácska!
Igazán tüneményes a kisasszony! Kép

Kóbor!
Jó volt hallani rólad, jelentkezz többet. Kép

Nicol

Kép
nicol

Annácska Kép
Tényleg nagyon szép a kiscsaj Kép Igazán boldog anyuka lehetsz Kép Ez a kisfiú talán csak nem az udvarlója? Kép

Tündi
Vendég

Judyttal beszéltem Kép
Jól vannak a fiúk, 1800 éa 1900 grammosak, kaptak tüdőérlelőt a biztonság kedvéért.
Kicsit nehezen viseli a fekvést, de nem tud mást tenni. A méhszáját nem nézték azóta, nem akarják piszkálni.
Drukkolojatok Judytnak, hogy még a hónap végéig kitartsanak a fiúk odabennt Kép

Gyöngyi Kép
Nagyon boldog névnapot.
Hogy vannak a lányok?

Annácska

annácska

Judy hirado!
Jol vannak, mar csak 5hetet kell kihuzni. A sracok 1,7kg es 1,8kg. Kapott tudoerlelo szurit is.

Nincs semmi baj, csak kaptam uj vizsgaopontot, es arra hajtok nagyon.

Kicsit megkesve, de boldog nevnapot kivanok a Timiknek es Moniknak!

Sajnalom, hogy megjott csajok, pedig annyira drukkoltam.

Stella!
Ugy orulok a jo hireknek! A doki tenyleg szuper az ismerosom szerint. Mostanaban fog szulni nala. El sem hisszuk, mert mar olyan regota probalkoztak, es most barmelyik nap szulhet.

Tundi!
Nem tudom mi lesz a majusi hazautazassal, lehet juniusra halasztjuk. Majd kiderul, de ha megyek mindenkepp uzenek.

Tiszta ideg vagyok, mar 7kg tartok hizasilag. Remelem ebbol tobb a viz, es szulesnel le is pattan rolam.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Annacska!
Szinte egyszerre irtunk Judyrol Kép
Tenyleg nagyon helyes a kis csajod, picit irigyellek Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Húú lányok! Nagyon nem volt mostanában időm írni nektek, most is csak egy rövidre jut időm:
Így utólag mindenkinek nagyon boldog névnapot kívánok, akinek mostanában volt:
Kép

Stella, Lamika, Tündi-nektek pedig nagyon nagyon drukkolokKép))
Virag2

Sziasztok!

Úgy látom a múltheti hozzászólásom valahol eltünt. Szóval röviden annyi, hogy most a Forgács Intézetbe járunk. Megnézétk a párom leleteit és a doki szerint nem túl jó, így nagy mázli, hogy múltkor sikerült teherbeesnem. Szóval inszemináció mellett döntött. Ma vagyok a 4. napon és tegnaptól szedem a gyógyit. Jövő szerdán kell mennem uh-ra és meglátjuk, hogy alakulnak a petesejtjeim. Ha minden rendben, akkor kapok egy tüszőrepesztő szurit és pár napra rá jöhetnek a kiskatonák. Kérlek nagyon szurkoljatok!
Sajnos csak hetente egyszer tudok jönni, mert még mindig csak a suliból tudok netezni és csak ilyenkor jövök be.
És veletek mi a helyzet? Látom sajnos nincs új babás azóta semKép

Móni

Köszönöm a névnapi köszöntéseketKép

Kép
móni23

JuditKép
Ne aggódj a kilók miatt. Szülésnél lemegy egy csomó és kell az utánpótlás a szopinál is!
Majd meglátod, hogy szülés után egy-kettőre a régi leszel!
A két Atti majd gondoskodik róla!

AnnácskaKép
Tündéri kis hercegnőd van!

MeaKép
Tényleg, ha nem lesz nagyon szoros a programotok, akkor összehozhatnánk egy talit Tündiékkel és talán Judittal is, ha pont akkor jön Pécsre!
Mit szólsz?

TündiKép
Meggondoltam. Nem adom a dokimat!
Tessék addigra bebábásodni! Jövő nyárom már együtt kéne tologatnunk, nem?
Stella

Kép
stella9

Akkor Juditnak is nagyon szorítunk, hogy egy kicsit még bent maradjanak azok a gyerkőcök!
Virag2

Judytnak folyamatos drukk! Kép Biztos nem akarnak kijönni a fiúk ebbe a csúnya időbe Kép

Judit
Tessék megnyugodni!!!!! Szerintem egyáltalán nem sok az a 7 kiló! 32. hétben vagy!!!!!!! Mégsem lehet csak 3 kilót hízni egy terhesség alatt, ráadásul neked elég nehéz időszakok is voltak, felejtsd el most ezt az aggályodat, jó? Kép
A tanulás biztos lefoglal, de szerintem neked is jót tenne már egy kis lazítás. Pl. egy pécsi úttal egybekötve Kép

Móni
Nagyon fogok neked szorítani, hogy az inszemmel sikerüljön és hoyg egyáltalán addig is rendben legyetek! Várjuk a híreket továbbra is, ha tudsz, gyere!
Visszategyelek a táblába? Kép

Lamika
Írjál már valamit az ég szerelmére! Kép

Stella Kép
Háááááááát.......... kölcsönbe se adod a dokit? Kép Szivesebben babásodnék egyébként, mint bábásodnék, ha már lehetne választani KépKépKép Na jó, inkább babásodok, mert jövőre bizony simán együtt tologatjuk az ikreinket KépKépKép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

no jól van no itt vagyok, csak egy kicsit ideges voltam mert 700e ft-ot rajtam keresett a főnök, aztán meg kiderült,hogy ő volt a hunyóKép
Jelentem a helyzet változatlan, hőm 37,1 volt reggelKép, mensim nem jött megKép, tesztelni pedig szombat reggel szeretnékKép

Lami

Kép
Kép
lamika

TündiKép
Bocsi az elírásért! Már ki is rúgtam a titkárnőmetKép!

MóniKép
De jó, hogy jöttél!
Drukkolok az inszemhez!!!
Stella

Kép
stella9

Lamika
Ne csináld már hogy szombat!!!!!!! KépKépKép Hát mi lesz velem hétfőig? Meghalok a kíváncsiságtól KépNa jó, te tudod, valahoyg majdcsak kibírom KépKépKép Nagyon drukkolok neked addig is!Kép

Stella
Egy jó titkárnő aranyat ér, hívd vissza Kép Csak viccelt biztos, nem is elírás volt Kép

Nekem kezdődik a jól ismert fejfájásom, hogy a fene egye meg...

Tündi
Vendég

Annácska
Tündéri a kiscsajszidKép

Mea
Milyen aranyos pociKép

Tündi
Ahogy látom te is a finish-be vagyKép. Párommal megbeszéltük,hogy szombat reggel lesz a nagy nap, mert persze ő is szeretné látni ahogy megjelenik a 2. csíkKép (nagyon-nagyon remélem)... Tegnap mondjuk próbáltam módosítani ma reggelre, de nem sikerültKép makacs egy pasiKép Még kettőt kell aludniKép

Kép
Kép
lamika

Egy cikk, amihez inkább nem fűzök semmit...

Dolgozzanak a kismamák! - Csökken a gyes és a gyed

2005. máj. 04., 10:37

Továbbra sem világosak a Gyurcsány Ferenc által meghirdetett 100 lépés programjának részletei. Burány Sándor szocialista képviselő az Indexnek adott nyilatkozatában mindenesetre elismerte: a kormány csökkenteni fogja a gyermekgondozási segély (GYES) és a gyermekgondozási díj (GYED) összegét.

Burány Sándor szocialista képviselő, volt munkaügyi miniszter az Indexnek azt mondta, hogy a gyes és a gyed-csökkentés részleteit csak a napokban ismertetik. Az, hogy mennyivel fog kevesebbet kapni a gyermeket nevelő anya, egyelőre nem világos, csak az, miért csökken a gyes és a gyed. Burány Sándor szerint az egész program célja, hogy munkára ösztönözzék a gyermeket nevelőket. Igaz a gyermekes anyáknak már ma is lehetőségük van legálisan dolgozniuk, de azt a volt munkaügyi miniszter is elismerte, hogy ez eddig nem hozott átütő sikert.

Arra, hogy mennyire kezdeti stádiumában van a program, jó példa, hogy míg Gyurcsány Ferenc hétfőn a parlamentben hangsúlyosan a háztartási munkáról beszélt: a metszést, a kertásást és a gyerekfelügyeletet nevezte meg, mint bejelentési köteles tevékenységet, addig Burány kedden azt állította, hogy a feketmunka-ellenőrzést nem az egy embert foglalkoztatóknál kell elvégezni. "A szívességből gyerekre vigyázó szomszédlány esetében nem kell ellenőrizni" - mondta.

Más, az Index által megkérdezett szocialista politikusok szerint Gyurcsány egyelőre csak politikai megrendelést adott, amelyet a minisztériumok szakapparátusa önt majd formába, a végső szót pedig a frakció mondja ki. Szabó Lajos, a költségvetési munkacsoport veztője viszont úgy látja, hogy a bejelentett változások egy részét csak ősszel lehet majd a parlamentnek benyújtani. Példaként említette a személyijövedelem-adóra vonatkozó változásokat.

Forrás: index.hu, fideszfrakcio.hu
Vendég

Hahó mindenki!!
Szerintetek miért fáj a bal petefészkem? Olyan szúró érzés.Egyébként kb.most van tüszőrepim.Lehet,hogy az?Vagy valami fertőzés?
Várom a válaszokat!!
köszike zita
ebba

ZitaKép
Szerintem ez a tüsző érése vagy éppen a repi miatt lehet!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!
Este pedig el kell csábítani apát!
Hajrá!
Stella

Kép
stella9

Zita
Igen tüszőreikor szoktam érezni ilyet én is Kép Meg kell akciózni Kép Kellemes estét! Kép

Tündi
Vendég

Stella Kép
Gratulálok a jó hírekhez Kép
Nagyon-nagyon fogok nektek drukkolni júniusban Kép

Tündi Kép
Nem ez a kisfiú az udvarlója Annamarinak, de mostanában nagyon jóban vannak Kép
Hát ehhez a cikkhez nem tudok mit hozzászólni Kép Majd meglátom a következő bankszámlámon mennyire csökkentették a GYES-t.
Ja és persze arra bíztatnak minden nőt, hogy szüljön sok gyereket, de közben a támogatást meg csökkentik. Eddig sem tudtam volna megélni abból az összegből amit kaptam, de hogy így mi lesz, azt nem tudom Kép

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket a lánykám nevében is Kép

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?