Mami
Én is melletted állok (annak ellenére, hogy én tuti nem tudnám redukáltatni, ha mindegyik egészséges lenne). Ez a Te döntésed, senki nem róhat meg érte. Max. más véleményen lehet. Viszont nem lesz egy könnyű döntés, az tuti. Nem irigyellek.
Mofly
Péntekre mega-giga drukkok!!! Szerintem helyesen döntöttetek, hogy nem hagyjátok ki ezt a lehetőséget!!
Susy
Köszi az érdeklődést! Aranyos vagy!
Vicky
Szuper!!!!
Hétfőn megvolt az amnio. Leírom kicsit részletesebben, hogy látsszon, azért nem mindenhol olyan "rossz" a helyzet, mint Győrben.
Szóval. Reggel 8-kor kellett a genetikai tanácsadáson jelentkezni. 3an voltunk, egyenként hívtak be minket. Részletesen ismertették, hogy mi hogy fog történni, eredményt mikor kapunk, ill. ha vmi nem jó, akkor hogy értesítenek. Utána felmentünk a terhespathológiára,
ahol kaptunk ágyikót. Nővérke mondta, hogy öltözzünk át, együnk nyugodtan, majd szólnak, ha menni kell. Ami elég hamar meg is
történt. Az UH rendelő előtt kellett várnunk. Én voltam az első. Megnézték babucit, hogy hogy fekszik ill. a lepény hol van, hogy meg tudják határozni a szúrás helyét. Közben rákérdeztem a haematomára. Eltűnt! Jippi!!!! Baba méretei megfelelőek voltak. Elég sokáig tartott, míg találtak megfelelő bökihelyet, mert mellső fali a lepényem, és hát ugye azt nem tanácsos megsérteni. De végül sikerült. Szépen bejódozták a pocim, én becsuktam a szemem, majd megböktek. Eléggé kellemetlen volt. Rékánál nem volt ilyen rossz, de azért kibírható. Utána leragasztották a bibit, meg megdícsért az asszisztenső, hogy ügyes voltam.
Ja, és rákérdeztem, hogy látszik-e, hogy fiú vagy lány. Doki bá azt mondta, hogy nagy valószínűséggel fiú, de majd 3 hét múlva úgyis megtudom.
Ja, és idén azért nem lehet előzetes eredményért telefonálni, mert megszűnt az ún. gyorsteszt.
Utána még megvártam a másik 2 lányt. Szegény 3-nak 3-szor szúrtak. Neki is elől volt a lepény, aztán mikor találtak helyet és megbökték, akkor mindig odament a baba, és másik helyet kellett keresniük. De 3-ra sikerült levenni a magzatvízet. Ezután szépen visszabattyogtunk a szobába, ettünk, aludtunk (én nem
), olvastunk. Kb. fél 4 felé hozták a zárót. AFP-m jó lett, úgyhogy most 3 hét várakozás a többi eredményre. Ennyi.
Puszi