Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam

Mi van veled? nagyon eltűntél!!!

Odri? Nyuszi? Manocska? Bejci? Hol vagytok?

Kép
Kép
nati80

Nati, elvileg csütörtökön kellene nem megjönnie, szóval majd kiderül. Drukkolok neked, hogy ne kelljen több Klostit beszedned.

Megyek aludni lányok, jó éjszakát!

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Kicsit beugrottam, amig fozom a levest holnapra....Holnap anyumhoz kell menjek fozni, meg rendezni a hazat, bevasarolni, stb...Ugyhogy ma hosszu napom van itthon.... :(

Nati:
fel ne gyulladj!!! :lol: :lol:

Erika:
drukkok a + teszthez!!!!!!!!!! :wink:

Lilla:
jo sielest neked!!!

Andy:
nagyon edes a kis pocaklakod!!!Gratula!!! :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ha jól számolom ez már a 3. laptetőd egy hét alatt. Jól belehúztál! :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Márti! De jó hallani rólad! Remélem jól vagytok.

Kép
Kép
cs_erika

nati:
erosen vagod a laptetoket mostansag :wink:
Muszaj babasodnod ebben a ciklusban!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lanyok:
Valaki hasznalt meg MAcmiror nevu huvelykupot?

Kép
Kép
Kép
f.marti

a dokim irta ki nekem 6 napot kell dugdossam :shock: 2X egy nap, de erosen kellemetlen :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

És az mire jó?

Kép
Kép
cs_erika

Erika:
hat, a kedelyem meg mindig nem a regi, de igyekszem helyrepofozni magam.. Muszaj :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Az jo gyulladascsokkento, legalabbis nekem a mehszajsebemre irta ki, mert be van gyulladva, de huvelygombara is szoktak :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Olyan kellemetlen, mert egesz nap folyok tole,mert persze ami bemegy az ki is kell jojjon ugyebar :roll:
Ha nem lenne bugyim nyomot hagynak mint a csiga :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csak a betetgyarosokat gazdagitom, ammyit kell hasznaljak, mint egy mensinel... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Még nem hallottam erről a szerről. Szerintem holnap hívd fel a dokidat. Lehet, hogy leállít róla, és mást ír fel. De az is lehet, hogy nagy a gyulladás, és e miatt is csíp. nem tudom.

Kedélyjavítóként gyere erre gyakran. Biztos fel tudunk dobni valamivel. Pl Nati gyulladásos története ma engem is jól feldobott. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

IIIgen :lol:
En is jot derultem rajta! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, szerintem reggelente használj tejsavas irigálást. És akkor a kúp megmaradt felesleges részét kimosod, és így nem folyik ki. Én is így szoktam.

Kép
Kép
cs_erika

csak az bosszant, hogy nincs magyar karakterem :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

DM-en vagy gyógyszertárban is lehet kapni. Ha még nem használtál eddig, akkor szerintem először gyógyszertárban próbáld beszerezni, mert ott segítenek.

Kép
Kép
cs_erika

Alul a tálcán jobb oldal nincs kis ikon EN felírattal? Elvileg azon vissza kéne tudnod állítani magyarra. Vagy a vírusok totálisan kiírtották?

Kép
Kép
cs_erika

megtiltotta a dokibacsi :oops:
Azt mondta, hoy ne hasznaljak most semmifele irrigalast, semmifele szerrel, fertotlenito, vagy tejsavas, engedjem, hogy ujra kifejlodjon a huvelyflora magatol, mert akkor :roll: tudja a jobaj miert... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Tudom, mindig ott szoktam allitani magyara de eltunt... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Akkor már értem. Hát nem irigyllek. És 6 napot így kibírni. Mielőtt rájöttem volna az irigálás jóhatásaira, az ilyen kezeléseknél simán olyan betéteket használtam, mint amikor menstruáltam. Ma gondban lennék. nem használok betétet. :?

Kép
Kép
cs_erika

Na, elmentem aludni, jó éjszakát!

Kép
Kép
cs_erika

És milyen jó, hogy minden ilyen kúpra az van ráírva, hogy tisztasági betét használata ajánlott. Persze!!! Tisztasági betét, mikor a rendes betétet is sűrűn kell cserélni. Amúgy érdekes, de nekem a Pevaryl kúpnál semmi nem jött. :shock: Nem tudom mi lett vele odabent, de ki nem jött az biztos. :lol: Azt is gombára adják 3 napig, és vény nélküli, nekem eddig mindig bevált.

Amúgy meg hetente egy Genia tisztító kúp, ezt ajánlotta a doki, a természetes savas közeg fenntartása érdekében. Irrigálást nekem sem javasolta.

Viszont a canestenre az van ráírva, hogy nem lehet felkenni a hüvelybe, a doki meg azt mondta, kenjem... :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok! Most éppen a mobilomról netezem szóval kicsit körülményes. Majd, ha rendes net közelben leszek kicserélem a vonalzómat, tudniillik megjött most de. Most rendesen 28 napos lett a ciklusom megint. Szóval csatlakozom natihoz. Novemberben szülünk.:-)

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Tegnap megvolt a doki látogatás. Nagyon jó fej volt a doki. Megnézett uh-val és mondta, hogy eltűntek a ciszták. Én háromszor visszakérdeztem, hogy de biztos? Ő meg szépen háromszor megnézte és megnyugtatott, hogy nincs ott. :)
Megnézte a méhnyálkámat is. 13 mm. Azt mondta ez is tökéletes. És van egy 20 mm-s tüszőm bal oldalt. Azt mondta szerinte tuti jó minden és tuti babás leszek. Remélem igaza lesz. :) Ha most se jön össze akkor a páromat akarja vizsgáltatni. De azt mondta várjuk ki ezt a szép ideális hónapot és csak utána kínozzuk őt. :)

Most csinálok kaját a gyereknek és ha Kende elalszik akkor visszaolvasok, hogy mi történt veletek :)

Addig is puszi.

Kép Kép
kisvirág_30

erika, sajnálom, de jó, hogy mosolyogsz, talán nem vágott földhöz a dolog. :)
viri, ez nagyon szuper és tényleg jófejnek tűnik a doki. Akkor most extrán megy nektek a drukk!!!!!!!! Akkor három, négy nap múlva akció ezerrel? :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Márti: Ha csíp, az nem a legjobb, akkor szólni kéne, lehet, hogy nem bírod ezt a fajtát. Nekem12 hétig kellett terhesen Utrogestant nyomkodnom, ráadásul napi 4*2-t... Az elején még dolgoztam is, így folyton járkáltam a kis piperetatyival, tisztasági betét, intim törlőkendő és a kúp... :? de utáltam. :) Na de nélküle...

Ja! Képzeljétek, a tegnapi sopánkodásnak meg van az eredménye: megjött :) Még csak papíron látom, de úúúgy örülök neki, 30 napos ciklus szerintem már szuper! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok :D

Az elmúlt napokban erősen barnáztam mondta a dokim ezt várta mert ilyenkot távozik a vérömleny,tisztulok...
csak hááát frászt kap az emberlánya ilyenkor rendesen!!!

Rakok fel képeket... 2 kép egy hét különbséggel készült és alul a fekete a hematoma...láthatóan kisebb lett szerencsére
holka

Kép
holka

Erika
sajnálom,hogy megjött. Az tényleg klassz,hogy szabályos 28 napos lett a hónapod.

Viri
Szuper,hogy a ciszták ilyen sépen,gyorsan távoztak.
A párodat még nem vizsgálták neked pedig már HSG-t csináltak?
holka

sziasztok!

örülök hogy sokan ittvagytok ma! már mindenkit hiányoltam.

Holka! várjuk a képeket! örülök hogy távozik a vérömleny, mennyit kell még feküdnöd? pici lányod hogy bírja? és te?Én most kaptam 2 könyvet egyet a védőnénitől, egyet ismrőstől. de már majdnem mindegiyket kiolvastam.

Mágnes! nagyon örülök a ciklushosszodnak, ez igen a 30 nap az már szuper.gondolom örülsz te is. és akkor köv hónapban már lehet babásodni?

Kisvirág!
ma csuap jó hírek, neked a cisztáid eltűntek, holkának ürül a vérömleny.
tegnap este megindítottama jóhíreket, hogy a babómmal minden rendben van.
úgy örülök hogy mindenki örül!
persze ha valakinek megjött, bocsika.
Erika sajnálom hogy megjött! de milyen pontos a ciklusod, akkor veled nincs semmi baj! de a köv hónap a tietek, drukk ezerrel.

Márti!
sajnálom a kúpot, volt mikor nekem is kellett a gombák miatt, iszonyú. nekem is kellet betét nem úsztam meg tisztaságival. 6 nap hamar elmegy, tudom undorító addig, de kell a szervezetnek.
érdekes én sokszor kaptam gombásodást az antibiotikumoktól, úgyhogy ha azt kapok, egyből íratok fel hüvelykúpot is, ez van.

de szerencsére, idén még nem volt iylen gondom, és remélem a terhesség alatt sem lesz.

Kép
andyfekete

Holka!
a te picurid is majdnem akkor mint az enyém. 1 hét van köztünk.
és megnézted a tegnapi sztárfotóimat?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Ritkán tudok írni, de azért mindig olvasok!

Virág!
Ezek nagyon jó hírek!!!! Akkor hajrá!!

Erika!
Sajnálom, hogy megjött....Nekem még van kb. 6 nap, nem tudom....Igazából semmi különöset nem érzek!

Holka!
Édi a babád! És az a jó, ha belül rendeződnek a dolgok!

Jaj, olyan jó idő van! Hamarosan tavasz!
és holnap Erdély.......

Ditta

Kép

Kép
ditta76

szia Ditta!
mikor mentek Erdélybe? és hány napra?
te hogy vagy?
várod a mensit? ugye nem? remélem te leszel a következő babásunk

Kép
andyfekete

Holka:
Amennyire látom, ez tényleg kisebb :)

Andi:
Hét, ha lesz pé-m, akkro remélem sikerülni fog. Minden esetre ebben a ciklusban mindent megtesznük, és novemberben szülni fogok!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mennyi novemberi baba lesz

na elmegyek mosogatni, mert megint nincs kiskanalam. mindig lenyelek egyet:)

Kép
andyfekete

Andy
nem láttam.most lapoztam vissza..
Tüneményesen szép ez a pici baba. :D Ez tényleg sztárfotó!!!
A párod Imi?
Nem enyhül a rosszulléted?

Márti
írtam privit.

Hajrá
novemberi kismamik!!!
holka

Andy
Amúgy a fekvést nagyon jól bírom.
Kényeztetnek :lol: .Férjem minden reggel bevásárol munka előtt,nagyik főznek ebédet,anyum most látogatott meg hozott Hohes C gyümileveket.Délután most ő lesz Henimmel.
Heni cica amúgy tündéri már tök jól megszokta,hogy anyu az ágyat nyomja,mellém bújik hozza a mesekönyveit,legozunk az ágyban.
Délben pedig hozzám bújva alszik a kisédesem :D

a házasélet megvonás miatt kicsit frusztráltak lettünk de most megoldjuk máshogy :oops: :oops: így ez a probléma is elhárítva...

Ditta
Nagyon jó kikapcsolódást nektek Erdélyben!! :D
holka

Sziasztok újra :)

A gyerek tojik aludni. Most is itt cirkál a lakásba.
Köszi a drukkokat. Remélem a gólya, meg a laptető, meg amit a doki mondott mind bejön és babás leszek :) Hajrá novemberi babások! :)

Erika: sajnálom a pirit. Pedig annyira drukkoltunk. Na majd ebbe hóban mindenki babás lesz.
Andynak akartad címezni a formás baba dicséretet. De remélem 12 hét múlva nekem is mondhatod ;)

Márti: szerintem is megér még egy esélyt adni. Már a fiúk miatt is. De legalább a párod is ígérte, hogy változtatni fog? Mert kettőn áll a vásár ezt tudod. Drukk, hogy rendeződjetek. És most a babaprojekttel mi lesz? Ezt a kúpot nem ismerem, én nem kaptam ilyet.
A nyelvi eszköztár visszaállítása: az egérre egy jobb klikk az óra mellett, kijön egy menü ott rákatt bal gombbal az eszköztárra, és akkor megint kinyílik egy menüsor és ott be kell pipálni a nyelvi eszköztárat. Utána ott lesz a szokott helyén és át tudod állítani magyarra ;)

Jenny: az én védőnőm is fiatalabb nálam. Még az volt a szerencsém, hogy volt mellette egy idősebb is, aki sokat segített.

Muffin: te csinálj minden olyat, ami baba mellett már nem tudsz. Pl. olvass, tanulj, aludj, nézd meg a kedvenc filmjeidet, sétálj nagyokat, nézegess kirakatokat, egyszerűen élvezd a szabadságot és a pocakosodást ;)
Köszi a drukkot. Az akciót szerintem már ma kezdjük, mert a múltkor is a 12. napon volt pém, és úgy érzem most is előbb lesz.

Andy: nagyon helyes a babóka.

Nati: én alapjában nagyon fázós vagyok, de a bogyó nekem is okozott ilyen jó kis hőhullámot. Egész nap pólóba rohangálok :) Most hogy nem szedem már annyira nincsenek ilyen tüneteim.

Mágnes: örülök, hogy örülsz a pirinek. Legalább a ciklusod kezd helyreállni.

Holka: de szupi, hogy már lassan elmúlik ez a csúnya vérömleny, és megnyugodhatsz. A páromat még 2005-ben Kende előtt megvizsgálták. Akkor a kiskatonák okésak voltak, csak akkor láttak nála egy kis viszért. Ezt tegnap mondtam a dokinak és mondta, hogy na ezt meg kell jobban nézetni, mert lehet ez miatt nem jön össze a baba. A végén kiderül, hogy velem semmi baj sincs.

Ditta: mennek a drukkok neked!!!! Reméljük nem jön meg az a csúnya piri. Jó pihit Erdélybe!

Magdolnam, Csucsu, Odri, Manó, Pamukli, Nyuszi ti merre jártok?

Na megpróbálom elaltatni a csibészem.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok Csajszik!
Beköszönök hozzátok akkor :):):):):)
Uhh tényleg jó régen jártam erre!!! :):)

Van valami fejlemény, hírek??? Októberre kismamánk????

Nem kiabálok el semmmit, de legközelebbi látogatásomkor egy vonalzóval szeretnék jönni...:):) Tudjátok én már elveszítettem egyszer a kisbabóm a 21 héten, és beígérték hogy nem biztos hogy a következő is egészséges lesz (50%). Ugyhogy rinya és idegbaj van ezerrel. :) Nagyon félek. De változtatni a megváltoztathatatlanon ugysem tudok ha idegbajoskodom ha nem :) Ugyhogy most várni kell...... Tuti hírekkel majd jövök vissza....:):)

Millió ölelés mindenkinek!

És kitartást!!!!

Puszilok mindenkit!!!
nyuszifülû

Nyuszi
Akkor te babás vagy? Ez nagyon jó! Te vagy az októberi kismami.

Viri
Csupa jó hírek! A gólya remélem szerencsét hoz. :lol: Nagyon úgy néz ki.

Holka
Örülök, hogy tisztulsz. Ez nagyon jó. Meddig kell még feküdnöd?

Erika
Sajnálom pirit. De novemberi szülés mindenkinek szerencsét fog hozni :!:

Kép
p__lilla

Nyuszi: akkor most te babás vagy, ha jól értem?

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok csajok!! :lol:

Virá! Látod, az én elszólásom is feléd hajtja a vizet. :wink: Szóval semmi kétség neked is sikerülni fog ebben a hónapban. Csakúgy mint Natinak és nekem. Lillát csak azért nem említettem, mert ő síelni akar. :lol: De szerintem ők is összehozzák. Rengeteg novemberi várományos lesz. Jó kis csomagunk lesz a fa alá karácsonykor. :D

Nyuszi! Drukolok, hogy minden ok legyen veletek, és vonalzóval térjél vissza.

Holka, rólad is réen hallottunk már. Én azt hiszem a sok fekvéstől totálisan kiborulnék a végére, de ha van értelme, akkor engem sem érdekelne. Nálunk is volt egyszer, hogy 3 hétig sextilalom volt. Mi is megoldottuk másképpen. :oops: Jól teszitek. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Virá=Virág

Kép
Kép
cs_erika

Nyuszi!
Tudom én vagyok 3. aki megkérdi. Te akkor most babás vagy??? Akkor mégis csak van minden hónapban egy kismamánk. Igaz? Ez jó hír.

Erika
Nagyon sajnálom, hogy megjött, de novemberben szülünk!!! Lilla te is készülődj.

Viri
Gratula a szép tüszőhöz és a mnyhhoz. Akkor most nem szalaszthatjátok el!

Mágnes
neked meg a pirihez gratula. Jöhet végre a következő peteérés.

Holka
Cuki baba van a pocakodban. És örülök, hogy múlik a fekete folt is.

Én ma is szurkálok, fájogatok, meggyulladok.
Egyre jobban érzem a peteérést. ma veszem be a 10. szem gyogyit. Szerintetek pénteken a ciklus 9. napján elmenjek uhra dokihoz? vagy ne?

Kép
Kép
nati80

nati!

2. naptól már szeded is a gyogyit? Ez nekem most tűnt fel. Én is most fogok szedni Klostyt. Igazából már a múltkorra is kaptam, de nem akartam beszedni. Úgy gondoltam, hogy ha most sem jön össze, akkor a következő hónapban. Én veled együtt már 3 féle módot hallottam a szedésére. Valaki azt mondja, hogy 3. naptól, valaki az 5. naptól, és te a 2. naptól szeded. Ez most mitől függ?
Nekem 2 orvos két félét mondott. :roll:

Az orvosod mit mondott mikor kell menned UH-ra?

Kép
Kép
cs_erika

Erika

Én a 3. napon kezdtem, csak ez a tetű vonalzó nem vált napot időben.
Szóval 3-7. napig szedem napi kettőt. De én is hallottam az 5-10. napig való szedést is.

Doki nem mondta hogy kell mennem. Állítólag az első 1-2 hónapban nem okozhat gondot. Mnyh vékonyodás is csak hosszabb idő után jelentkezik.

Én úgy gondoltam azért felkeresem az itthoni dokimat, elmondok neki minent, iratok fel megint clostit és kérem csináljon uh-t a tüszők és a mnyh miatt.

Főleg akkor meg is tudja mondani, mikor repednek a tüszők, ha látja, ugye? Én ezt gondolom. Akkor biztosabbra tudunk menni.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!!

Ahogy figyelgetem a dolgokat igen sok novemberi kismami lesz:-)
Mindent megteszünk, hogy én is közétek tartozzak :D

Holka!!
Örülök, hogy egyre jobban vagy!!

Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!!

Kép

Kép
dbabett

Sziasztok!

Andy :)
Holnap hajnalban indulunk, és vasárnap már jövünk vissza....Sajna....
De májusban megint megyünk Csíksomlyóra, augusztusban meg a rendes családi nyaralásra! Épp azt számoltam, hogy mostmár simán elmehetek, mert ha most babás lennék, még augusztusban sem lenne akkora nagy hasam.

Nati :)
Fájogatunk, fájogatunk?? Az jóóóó!! Hajrá!

Hát csajok, én nem igazán vágyom a novemberi szülésre! Akkor inkább 1-2 hónappal később jöjjön össze...
Kisfiam nov. 23-án született, hát nagyon rossz volt, hogy még előttünk volt a hosszú tél...Alig tudtunk kimozdulni! Na de a köv. hónap meg a karácsony miatt nem jó!!! Nem akarnám az ünnepeket kórházban tölteni!
Mindig az volt a vágyam, hogy március-május környékén szüljek!
Eddig ez nem jött össze......
Dehát ez nem kívánságműsor, azért borzasztóan örülnék, ha most nem jönne meg............! Még akkor is, ha nov. elején szülnék!

Na megyek, krumplis-tejfölös pogit sütök az útra, megnézem, megkelt -e már a tészta.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?