Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá, Dia!!!

Kírus!
Akkor a természet megoldott a türelmetlenségeteket, és rákényszerített arra a 3 hónap várakozásra. Utána meg jött a tökéletes kis petécske :)

Melisch!
Jaj, szegénykém. Nem is csodálkozom, hogy ennyire eleged van mindenből. Miért is kell egyeseknek ennyit harcolni?!!? Azért itt a cél előtt semmiképp ne dobd be a törölközőt, kérlek! Kitartás, és jó lenne, ha a szüleid sem idegelnének most, amikor inkább nyugira lenne szükséged, és a közeljövőre kellene koncentrálnod!!

Dia!
Szegénykém, nem akartalak a vallatófal elé állítani, de azért jó olvasni részletesebben rólad. Ezt a ciklus dolgot nem tudtam (lehet, hogy írtad, de én sem voltam magamnál egy ideig - okokat már megírtam). Mit viccelődik itt össze-vissza piroska. De hátha akkor most tényleg visszaáll. Ez a barnázgatás lehet, hogy a betegség miatt volt. Nekem is ilyen bajom volt tavaly, és nekem lett is belőle egy kemény mellhártyagyulladás, aminek végül köszönhettem (valószínűleg) a téli vetélésemet. Dupla adag antibiotikumot írt fel a doki, hogy nehogy átmenjen a tüdőmre is. Még jó, hogy van munkátok. Ilyenkor is ilyen sokat állnak oltár elé? Meddig tart a dömping?
Laptetőhöz pedig gyorsan társuljon is egy kis "következmény"!

Jaj, én annyira örülök hogy megjött. Ilyen sem volt még soha, hogy ennyire örüljek egy mensinek :)
Vendég

sziasztok!

Melisch: Köszi a drukkot! Ez tényleg nem jó hozzáállás. 5 nappal a cél előtt tényleg nem feladni. Ha már eddig harcoltatok, akkor ezután már csak azért is kell! Úgyhogy fel a fejjel. egyik nap ilyen másik nap olyan. Remélem a holnap jobb lesz és szebben fogod látni a világot!

lyly: És ezt csak most mondod????? Hatalmas gratula nektek!

Én megvagyok, szurkál a jobb vesém tájékán, emellett alig bírok nyelni úgy fáj a torkom. Szóval nem vagyok a toppon én sem. Remélem ez nem akadályozza a folyamatokat odabent. Megőrülök ha lebetegszem és emiatt nem sikerülhet a bébike.

Már csak holnap, aztán hosszú hétvége. :D :wink:

Este már én is ritkán jutok ide, mert le van foglalva a gép. Úgyhogy most kihasználom, amíg egyedül vagyok.

királylány: Jobbulást, vigyázz magadra!

Kép
babicsek

Hoppá bizony. Na majd meglátjuk, bár szerintem előbb kigyógyulok a nyavajáimból.

Angie nem éreztem vallatásnak. Banázgatás szokott lenni, onnan tudom, hogy általában másnap meg is jön vagy még aznap.
Most inkább a szalagavatósok miatt van munkánk, bár menyasszonyok is akadnak. Még januárban is lesz szalagavató, aztán pedig majd kezdődik az elsőáldozás, na meg bízom benne, hogy év elejére is beesnek a menyasszonyok, s a báli szezonra sem bánnám, ha jönnének.
Mostanában én is örülök a pirinek, bár sosem voltam vele rosszban. Ha nem sikerül a baba akkor annak biztosan oka van és van már egy egészséges gyerkőc is. Mindig erre gondolok, ha meghallom, hogy ez vagy az várandós. Olyankor mindig eszembe jut, hogy bakker körülöttem mindenkinek sikerül csak pont nekem nem. Viszont azt is tudom, hogy utólag visszaszámolva csak pont akkor nem vagyunk együtt mikor kellene. Na mindegy, majd lesz. Most úgyis szedem az antibikát, aztán meg itt van a Mikulás, Karácsony....
De jólesik a gondoskodásod, köszönöm.

királylány

Csajok vigyázatok magatokra mi ez a tömegbetegség??????? Mondjuk nekem is csorog az orrom :lol:

Angie34 anyukámék nem zavarnak nagyon örülök, hogy itt vannak csak telik az idő reggel est hiszen nem bírom ki, hogy ne beszélgessek velük :lol:

Nem a feladásról van szó, csupán nem érzem már azt a lendületet, hogy most aztán megváltom a világot. Hideg is van kinek a fenének van kedve egy tapodtat is tenni.

Én is örültem a legutolsó pirinek :lol: :lol: :lol: hiszen igy pont 14. nap (pé napján) van a kötelező hancúr és utána bizony 4 nap szünet, ha késet volna 1 napot is lekéssük ezt a hónapot. Bár nem dolgoztunk ebbe a hónapban :oops:

Kép
Kép
melisch

Dia!
Hát igen, nem feltétlenül akarok már én sem teherbe esni, mert az még nem jelent semmit (legalábbis nálam nem!). Úgy vagyok már vele, hogy inkább ne is essek teherbe, minthogy aztán beteg legyen és még egyszer át kelljen menni egy ilyen lelki, fizikai tortúrán. Szerencsére van esemény, ahova csininek kell lenni, így nektek is megy a szekér.
Kicsit visszafogottnak láttalak mostanában, és azt hittem, hogy a baba miatt vagy lehangolva, de így akkor már tiszta a kép és "leveszem a kezem rólad" :lol: Viszont gyors jobbulást. Antibika mellé te szoktál normaflort vagy más laktóbacit szedni?

Melischke!
Hát persze, hogy jó, ha a szülők ott vannak, és nem unatkozol, telik az idő. Lehet, hogy most inkébb csak te vagy érzékenyebb, és olyan a lelkiállapotod, hogy könnyebben zokon veszel dolgokat, amit máskor nem.
A lendület pedig néha elalél, mert természetes az elfáradás, főleg az út végén. De még egy utolsó erővétel, és ott leszel a célban!!! Hidd el!!!
Hideg ellen pedig jöhet a bundabugyi :)
Vendég

Angie visszafogott :?: :lol: Gábornak lehet nem ez a véelménye. De igazad van, tényleg visszavettem a fórumozásból. Ez a nyavaja meg tekjesen kiütött csak eddig tartottam magam. Igen a normaflort majd iszom mellé. De ha nem hívod fel a figyelmemet rá akkor bizony elfelejtem. Köszönöm. Bezzeg apukámnak tudtam osztani az észt :lol: ezügyben. :lol:
Na meg a régiek sem írogatnak mostanában...De jó látni, hogy végre mindenki szép lassan visszatér. kíváncsi vagyok Dunakaviccsal mi lehet meg Mandarinnal... :roll:

Én már elővettem a csizmámat meg a télikabátot is. Igaz a kabátokat a múlt héten túrtam nagyon jó áron. Szövetkabát mind a kettő...Nem lehetett otthagyni annyi pénzért :lol:

királylány

Mandarinról nem találtam infót, de DUNAKAVICS a hétre van kiírva! Pontosabban okt. 24-re :!: :lol:

királylány

Szisztok!
Királylány: Duna nekem írt priviben, csak sok gondja van, egyébként most 39. hetes vonalzó alapján, így finisel...Remélem mnden rendebn lesz majd nála.

Kép
nyuszifül16

Lyly micsoda hírek!!!!!!!!!!!
persze hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!!:))))))))))
Angie34 Barnika 2x kel általába de elfordul,hogy csak 1x........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly én is gratulálok!!
nálunk minden oké,most olyan semmilyen hangulatom sincs...jön ez a rossz idő,itthon kuksolok,mert ködbe nem szabad kimenni babával,itt a Mátra lábánál meg bizony van...
Minden napom egyforma,nem megyünk sehová,be is vagyok savanyodva....
De lassan itt a szilveszter,és de jó lenne egy kicsit bezsibbadni....majd előtte fejek,hogy azért Melcsit ne üssem ki...
Ti mikor ittatok utoljára???Úgy,hogy zsibbadtatok???Én 2007 augusztusba
pedig előtte nagy partis voltam...szerintem nem nagy bűn,hogy 2 év után szeretnék kicsit emberek közé menni,mégha csak 1 napra is....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Húúú anyám,a pián gondolkodom....pedig letelt már a gyermekágy....ez lenne a depresszió???Mert akkor az vagyok... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda, abszolut értem amit mondasz!
Mi 2008 szeptember végén voltunk egy esküvőn, ahol ittam kicsit többet. :oops: 2-3 Jager betett nekem elég jól. Azelőtt jó régen ittam. Akkor Beni 10 hónapos volt, és mire mi hazaértünk a lagziból, ő akkor kelt, így a vasárnapunk egy pokol volt! :roll: :lol:

Na, most csak bejelentkeztem, szülésnek egyenlőre nincs jele.
Délután nőgyógyász, akkor megtudom hogy is áll a méhszáj.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Melinda el is hiszem, hogy hiányzik. mi a nyáron voltunk buliban, ott ittam bort. Majdnem egy üveggel, de nem zsibbadtam. na nem azért mert ennyire bírom, hanem mert közben kajáltam is és nem egy ütős bor volt. Sangria. Nagyon szeretem. Előfordult azóta is, hogy egy - egy pohárral lecsúszik esténként, de ritka. Most szombaton vacsorázni megyünk a barátainkkal, s mivel én vezetek marad az üdítő. a barátnők meg szolidaritást vállalnak, mert az egyik nem iszik, a másik meg szintén vezetni fog. :lol:

Nyuszi akkor majd te tájékoztatsz minket, ha megtudsz valamit, ugye?

Betty mi volt a konzultáción :?:

királylány

Dejó,hogy megértetek!!!!!
A Sangria nekem is ízlik...
Nemrég kérdezték,hogy nem-e megbántam,hogy ilyen hamar jött a kistesó,és mondtam,hogy egyáltalán nem,de egyet másképp csinálnék,terhesség előtt jól berúgnék!!! :oops: :oops:
Én a sört imádom,az ízét,mert megiszom az alkoholmentest is,más meg azt nem szereti...szóval nem az alkoholért iszom....
Kíváncsi vagyok leendő 2 gyerekesek,titeket mikor ér utol ez az érzés,mert szeretem-imádom a gyerekeimet,de egyik szaros pelenkából a másikba nyúlok....és nem akarok én semmit,csak egy kis bulit így 2 év után.... :oops: :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda én is megiszom néha 1 pohár bort és nyáron a sör is megy igy egyáltalán nem gond ha te erre vársz főleg 2 év pia nélkül. A bulizás meg tényleg rádfér!!!!!!!!

Csajok puszi nektek!
Ma este sem leszek, bár este anyáék öcsémékhez mennek aludni 8) este apa meg öcsikém mecsre mennek és megy anya is, hogy sogornőm ne legyen egyedül és holnap akkor megyünk kicsit tekeregni a városba. Kaptam szabadnapot a főnöktől 8)

Kép
Kép
melisch

Melinda már hogyne értenélek meg! Mikor Bence már nem kapott tejet öszefogtunk a csajokkal a lépcsőházban és elmentünk egy csajos kocsmázásra. Húúúúú akkor már negyon megittam volna a gintonicot! Hát jól sikerült az este, olyan másnapos voltam utána, hogy ihajj! pedig nem rúgtunk be csak kicsit spiccesek voltunk.

Melisch jó tekergést! de rendes főnököd van! :lol: Én sem panaszkodok, enyém a gyerekemet viszi, hogy tudjak pihenni. Most baromira fáj a bordám bal oldalt. Remélem hamar kimászok belőle.

királylány

Dia: jobbulást kívánok Neked! :)
Vendég

Meli teljesen igazad van....néha kell egy kis buli!!!!
én ahogy Barni átalussza az éjszakát már húzok is koncertre.....meg kicsit tütükézni !!!!!!! :) :) :) :)

Dia olyan jót nevettem....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melinda!
Érthető hogy buliznál most már egy jót!! :wink:
Én juliusban ittam utoljára,egy falunapon :)
Én a pezsgőt szeretem..jó kis energia itallal :wink:
Na majd jön karácsony stb..akkor bulizhatsz egyet :wink:

Boganna ment szülni a napokban ugye???
Mi van velük?? Tud valaki valamit???

Ha van kedvetek szavazzatok Kírára minden nap 1-szer :wink:
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny.php#

3-7 éves kategória-30.kép-Bolvári Kíra

Előre is köszi aki szavaz!!! :wink:
Vendég

Szasztok!

Kedvesek vagytok. A történet nagyon röviden: augusztusban a páromnak spermavizsgálata volt, így a totál középidő (5 nap szünet) "üresen" maradt. Szóval - szerintünk - esélyünk sem volt a babára, ebben megnyugodva éltünk tovább. A baba valószínűleg a menzim előtt pár nappal fogant, a doki szerint volt egy provokált peteérés, lehet, a megnyugvás hozta ki. Sokáig csak a petezsák nőtt, de én tudtam, hogy nem foganhatott a "normál" időben, a dokim is azt mondta, hogy várjunk. És a 4. uh-on volt szívhangunk, és ott volt Mogyoró.
Szóval az én tanulságom: megnyugodni, a viszgálatokon átesni, aztán ha minden oké, várni. Mogyoró most akart jönni, és kész.

Melinda,
ez lehet, hogy a depresszió, de ebben a szomorú időben szerintem a legtöbb ember egyébként is lehangolt.

Dia,
én is a decembert várom, a Mikulás és a karácsony olyan szép ünnepek! Remélem, hamarosan meggyógyulsz! :)

Nyuszi,
a gyermekorvos vagy a védőnő tud segíteni, hová kell fordulni!

Puszi nektek, majd még jövök, még a többieknek is szeretnék írni, de nagyon sok a munkám!

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Kirus!Én szavaztam!!!Nagyon szép kislány!!!
Hol van mindenki??
Itt nagyon rossz idő van...
Unatkozom....de nem iszok... :lol: :lol: :lol:
Melcsi is olyan jó ma,MÉG A SZEME SZÍNÉT SE LÁTTAM MA...BEZZEG HA LEDŐLTEM VOLNA VELE,BIZTOS NEM ALUDT VOLNA 30 PERCNÉL TÖBBET....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli én vagyok.....Mátékám elment anyuékkal...most csak Barnika van itthon velem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!!!

Húúú de régen jártam erre :wink:
Remélem mindenki jólvan :)

Sajna,a gépem elromlott ezért nemtudok jönni hozzátok :cry: ritkán anyósék gépéről szoktam netezni(mint most is), gondoltam adok magamról egy kis életjelet :wink: :wink: mi jólvagyunk,minden oké :D

Remélem hamarosan jó lesz a gépem,és tudok jönni hozzátok :D Addig is millió puszi és ölelés nektek :D :D :D
Külön puszi Anikónak :D várom a 9-ét :D :lol: :lol:
Vendég

HIÁNYOZTOK!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :cry:
Vendég

Lyly: szívből gratulálok, nagyon megérdemeltétek! :lol: :wink:
Gyermekorvos mondta a masszázst, meg majd fejlődés neuroót... De majd kerítek vmi szakmebert is akkor.

Nita: Barni csak egyszer kel? Hányszor eszik egy nap, és mennyiket, tejcid egyáltalán nincs? Máté jobban viselkedik már?

Királylány: persze, ha megtudok vmit Dunáról írok, de Tőle függ, h mikor ír nekem.

Melisch: annyira, de annyira szorítok, de komolyan, nyugi, csak lazán...én hiszek benne, h mihamarabb teljesül az álmotok!

Rólunk: Beni alszik, húúúúúúúúúúúúúúú, éljen :lol: :lol: :lol: Egyébként hulla vok, olyan őrülten hasfájós, h elsem hiszem, felhavtam nagy nénémet, aki hallani akarta hogy sír, mivel csecsemő ápoló volt, mondta, h sírása alapján nagyon erős görcsei vannak, nem tudom megnyugtatani olyankor...őrülten szenved, tiszta görcs, pedig már a max adag infacolt adom...ma már kömyényes kamillateát is itattam vele...akkor jöttek látogatók, pont végig aludt 6 ótár, aztán meg nem tudott elaludni...Napirendünk az nulla, pedig jó lenne csinálni, mert én már nem bírom...most sztem ruhástul, bezuhanok az ágyba, nem érdekel semmi. Beni szopizgat, lekopogom...és 200 g-t le is tudok fejni plusszba a nap folyamán, a gyerkekkórházban megtanítottak kézzel fejni, az sokat segít, szopiteát nem iszom, mert fáj tőle Beni hasa, vi tejserkentőt nem tudtok???
Attila most nagyon normális, szerinte mi vunk a családja, szeretnék hinni ennek a valóra vált álmonak, de szkeptikus vok...
Én örülnék a legjobban, ha tényleg így maradna, minden 7en jön Gyulára, most hozott rózsa csokrot is...
Na, mindegy Csajok mek alszom, mert elpusztulok...Jó éjt!

Melinda: ja, majd együtt jól berúgunk, ha nem szoptatunk! :wink: Ja, tényleg Te vmi tejserekentőt iszol, eszel? Mennyit tudsz fejni naponta?

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Hát újra itt vagyunk. Írtam már hamarabb is, de az egész elszállt. Szóval szerdán délben már itthon voltunk, ennek nagyon örültünk. Minden nap bejött Levi egy fél-egy órára ,de annyira hiányzott már!!! Olyan jó újra itthon lenne, bár egy szavam sem lehet mivel egyágyas szobát sikerült kifognom, hála az én drága szülésznőmnek.

Szülés történet:Vasárnap hajnal 3-kor elkezdett szivárogni a magzatvizem, majd 6 órára már 10 perces fájásaim voltak. Ekkor elkezdtem mosni kiteregetni, mert Levi aznap este anyuméknál aludt, és nem akartam úgy elmenni a kórházba hogy nem látom még előtte az én kis hercegemet. Szóval fél nyolckor még anyuéknál voltunk. Majd 9-kor már a kórházban repesztették a burkot mert nem folyt elég gyorsan, valószínű felül repedhetett meg valahol. Na onnantól már 2-3 perces igen erős fájdalmaim voltak. Vajúdtam kádban, labdán, bordásfalnál. Majd már igen erős toló fájásaim voltak mikor átvittek egy másik szobába, ahol mikor megvizsgáltak már méhszájam teljesen eltűnt, és már 4 ujjnyira tág voltam, szóval mondta a dokim hogy már csak egy ujjnyi és nyomhatok. De akkor már olyan erős nyomást éreztem hogy vissza kellett tartanom, ekkor azt mondták forduljak oldalra hátha úgy jobb lesz. Ekkor olyan fájdalom futott végig a hegemen hogy azt hittem szétrepedtem belül. Így gyorsan vittek a műtőbe, ahol megcsászároztak. Szerencsére nem történt az, és a hegem annyira szép volt, hogy nem kellett máshol vágni, csak ugyanott. Így nem is fog látszani csak az előző hegem. Kicsit letörtem hogy egy hajszál választott el hogy simán szüljek, de most már próbálom a jó oldalát nézni, hogy Panna baba nem volt kicsi így legalább ott alul nem szakadtam. Már nagyon jól vagyok mindent tudok csinálni csak Levit nem szabad emelgetnem ami nagyon hiányzik. Így sokszor a kanapén összebújunk, és az nagyon jóóóóóóóóóóóó!!!!

Tejem most sincs több mint Levinél, de nem pánikolok hiszen Levi nagyon egészséges szép stramm kisfiú, pedig nem tudtam sokáig szoptatni. De nem adjuk fel Panka szopizik minden alkalommal, és utána pótlunk.
Panna adatai: 2009.10.18-án született 13:51 perckor, 3900 gramm és 57 cm.
Panna egyszer kell az este így 7-szer eszik/nap. Cici utána tápszerrel pótlás.

Lily hatalmas gartula a kis pocaklakóhoz, szépen össze hoztátok. Igen ha nem görcsöl rá az ember rögtön összejön.

Nyuszi de jó hogy Attila most ilyen, nagyon drukkolok nektek!!! Dunakavicsról mit tudsz? Miért nem jön ide írni?

Kirús köszi a hiányolást, látom ti szépen haladtok előre, és nemsokára ott lesz a várva várt kistesó a kis családotokban.:-) A vérnyomásoddal mi a baj? Úgy tudom arra nagyon oda kell figyelni, és terhesség alatt nem sok gyógyszer jó rá. Vigyázz magatokra.

Többieknek mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Teszek fel pár képet a kis hercegnőnkről.
Kép ÉDESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
Kép Kis mosolyalbum, bár még tudom hogy ez nem tudatos.
Kép Hazaérkezés után!
KépKép
KépKép
boganna07

Sziasztok! Na, én mek a gyógyszertárba, mert elfogyott az infacol, ami egyébként nálunk egy nagy kalap szar...de azért még próbálom. Meg mondták vegyek vmi szélcsövet...szegén Beni, nem elég h fáj neki, még én is szivatom itt.
Ha vkinek van ötlete írjon ezzel kapcsban, h mit lehet tenni! Hétfőn viszont beviszema gyerekkórházba, mert állítólag van erre vmi gyógyszer is.

Boganna: Hatalmas gratula a gyönyörű kislányotokhoz, nagyon nagyon szép! Ne aggódja császár miatt, én is sajnátam, de már nem zavar, lényeg, h megpróbáltad, így legalább szebb lett a kiscsajod kisbuksija!:) Tényleg nagyon helyes!
Majd , ha lesz időd Leviről is kérünk ám képet!
Majd gondolom Duna ír, ha megszületik a Manója, de most sok gondja van.

Melinda: ha este küldök képet teszel fel?

Kép
nyuszifül16

Boganna, de jó, hogy írtál, örülök, hogy minden rendben! :lol:
Tényleg szép nagy baba Pannika.
Szerintem se parázz a tejcsi miatt, nekem sajna csak 6 hétig volt Benivel, onnantól tápszer és 1 éves koráig azt sem tudtuk mi az a hőemelkedés!
Annyira jó, hogy Levi minden nap bemehetett hozzád!
Látod én ebbe bele fogok halni, ha nem változik hétfőig a lezárás, mert akkor nem láthatom 4-5 napig. :cry:
De nagyon bízok benne, hogy nem így lesz!
Csütörtökön voltam nőgyógyásznál, a méhszáj állapota: 2,1, 1/2, 0,
Tehát már a középső rész is fél ujjnyira nyitva volt.
Kedden megint találkozunk, de mondta már csomaggal, mert lehet szülünk.
Ha nem, akkor csütörtökön. :lol:
Már nagyon várom, meg félek is.
Tudom hülyeség, meg már szültem császárral, de félek a komlikációktól.
Igyekszem nem gondolni rá.
Ja Boganna,vagy bárki, aki tudja, milyen érzés, amikor csak szivárog a magzatvíz?
Mert nekem most van egy kis folyásom és folyton azt hiszem, hogy szivárog! Benivel szó szerint azt éreztem, hogy bepisiltem, az nem csak szivárgott! :lol:
És ha szivárog, ajánlatos indulni?

Kép
KépKép

angie28

Halihó!

Boganna szívből gratulálok Pannához! Nagyon jó egészséget kívánok nektek! Szép nagy baba már ami a születési paramétereit illeti. Nagyon szép kislány, gyorsan rá is csodálkoztam :wink: ha időd engedi akkor majd írj hogy vagytok és Leviről is kérünk képet.

Nyuszi kitartást neked. Írtam iwiw-en.

Angie nem tudom milyen az amikor szivárog a magzatvíz. Császáros voltam. Nekem esélyem sem volt simán szülni. Mondjuk így volt jó. Nem jutott soha eszembe, hogy ettől kevesebb vagyok én vagy bárki más. Félre ne értse senki, ezt most nem azért írom mert itt bárki is mondott volna ilyet. Egyszer volt róla szó a Nők Lapjában és ott erre vonatkozóan volt egy "kedves" vélemény. Ne is rágjátok magatokat ezen. Nem ettől lesz szoros kapcsolat egy anya és gyermeke között. Na értitek mit akartam ezzel, ugye?
Szóval Angie, ha nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább menj be a kórházba vagy hívdd fel az orvost. Ha szivárog én bemennék.

Melinda hehe, cseles a kislányod. Azért pihenj. Ha meg unatkozol gyere ide, adok neked feladatot. Annyi dolgom lenne, de nem bírok semmit csinálni. Annyira fáj a mellkasom, hogy sokszor mozdulni sem bírok. Remélem használ az antibiotikum.

Mia reméljük hamar megjavítják a gépeteket. Nekünk van házi szerelőnk, tesóm személyében....

Mi ma vacsorázni megyünk a barátainkkal. sok kedvem most nincs, de az asztal le van foglalva meg végre mindenki ráér, nem mondhatom le. Meg nem is akarom. De inni nem fogok. Gyógyszerre nem lehet, hazafelé meg én vezetek. De ezt írtam már feljebb. Szóval szép estét nektek!

királylány

Boganna!!!!!

Gratulálok kislányodhoz :!: :!: :!: :D csodaszép :!: :!: Én is ilyen gyönyörű kiscsajt szeretnék :D :D :D
Vendég

nyuszi esetleg az espumisan probáld még meg nekünk se volt jo a infacol a lányomnál...melinda és ugy berugnék már egyszer ugy isten igazábol :oops: :oops: :oops: :oops: nekem is egy pelusbol ki másikbol be ráadásul van hogy egyszere tojnak be :oops: :oops: :oops: nem hiába testvérek :lol: :lol: :lol:
80olgi

Sziasztok!
Éjjel elment a nyákdugóm és 10 perceseim voltak pár órát, de aztán vissza aludtam.
Abba maradt!
Ilyen is van?
Szerintetek akkor ma folytatódik?
Vagy nem feltétlen?

Kép
KépKép

angie28

Köszönöm, lányok, remélem, ezúttal minden rendben lesz velünk. Megszűrettem magam a Leiden-szindrómára, és még kettőre, hogy az előző tragédiánk ne ismétlődjön meg, és képzeljétek, 17.000 Ft-ért mindjárt le is vettek 3 kémcső vért! :shock:

Nyuszi,
próbáld még ki a Gripp Water nevezetű löttyöt, nekünk nem jött be az Infacol és az Espumisan sem, ez utóbbi viszont igen. Azt hiszem, 4 hetes kortól lehet szedni, de a gyógyszerész megmondja. Ja, és alkalmanként is lehet, tehát nem olyan megterhelő a kicsinek. Ringasd sokat, kérd meg Attilát, hogy ő is ringassa, te meg próbálj meg aludni 1-2 órát. A kicsik nagyon meg tudnak nyugodni az apukájuk csupasz mellkasán is, főleg, ha apa dünnyög neki valamit (bármilyen hülyeség jó erre a célra, mesélhet neki egy lóversenyről is). Nyuszi, ha alszik a kicsi, használd ki az időt, és te is dőlj le, mert ki fogsz borulni. Ez a hasfájós dolog véget fog érni egyszer, de egyelőre nem tudni, mikor... Szóval a vendégek menjenek a fenébe, te meg pihenj!
Szélcsövünk is volt, az sem volt rossz, de az igazi a 6 hónapos kor volt, amikor egyik napról a másikra elmúlt ez az egész! Nálatok is így lesz!

Boganna,
hát ez egy csodaszép csajszi! Nyugodt, kis elégedett mosolya van, olyan édes! Sok boldogságot nektek!

Dia,
hülye is lennél, ha kevesebbnek éreznéd magad a császár miatt. Nem a szülés milyensége a lényeg, hanem az, hogy itt vagytok épségben, egészségben! Az, hogy ki hogyan szül, előre úgysem eldönthető, az élet védelme, a baba és a mama egészsége a fontos! Úgysem ettől lesz szülő a szülő! Sok "édes" szülő eldobja a gyerekét, mások pedig felnevelik ismeretlenek így eldobott gyerekeit, pedig lehet, sosem szültek fizikailag. Akkor most melyik a jobb?! Szerintem egyértelműen a második eset!

Angie28,
bátorság! Minden rendben lesz, semmilyen komplikáció nem lehet! De jó, hogy mindjárt ott lesz a kezedben a kis csomag! :lol:

Nita, többiek, jól vagytok?

Kép

Kép

Kép
lyly

Angie!
Nekem három napig jött a nyákdugóm, úgyhogy nem mindenkinél jelez azonnal szülést! Viszont mostmár biztos, hogy bármelyik pillanatban beindulhat a szülés:) Ne izgulj, minden rendben lesz!

Boganna!
Gyönyörű szép mosolygós babád van! Nagy-nagy gratula!

Lyly!
Nem semmi, hogy képesek 17000-ret elkérni azért a szűrésért.....De így legalább megnyugszol!

Lányok! AFP-re éhgyomorra kell menni vagy lehet előtte enni? Már nem emlékszem...:oops:

Puszi mindenkinek!

Kép
adiadi

Lányok köszönjük szépen a dicséreteket.:-)))

Angie, gyorsan írok pár sort, hátha tudok segíteni, de lehet hogy már a kórház fele vagytok. Szinte ugyanúgy történik veled minden mint velem egy héttel ezelőtt. Nagyon izgi!!:-)
Szóval nekem a magzatvizem csak bizonyos pózokban szivárgott, de olyankor olyan volt mintha bepisiltem volna így egy pár Tena betétet eláztattam. Szóval ha mentem vagy felálltam, akkor nem jött semmi de ha feküdtem akkor csak úgy jött. Remélem ez nem volt nagyon érthetetlen amit leírtam.
A nyákdugó nekem is elment de az még nem jelent semmit. Neked ha jól emlékszem programozott császár lenne, nem? Ha beindul rendesen akkor is? Remélem Beni majd meg fog tudni látogatni odabent, vagy ha te ki tudsz menni pl. a büféig, akkor tudtok majd találkozni. Nekem is nagyon hiányzott volna ha nem látom, bár mondjuk ő ezt a kórházi hangulatot nem szerette, unatkozott, vagy az ágyamat emelgette a távirányítóval.

Lyly, nem semmi árak, de biztos minden rendben lesz.

Mia remélem az álmod mihamarabb valóra válik, és egy csodaszép kis copfos kislányt tarthatsz a kezeidbe.

Teszek fel képet az én egyetlen kisfiamról is. Már néha sunyiban felemelem, de csak a kanapéig, nem bírom hogy ne szorítsam magamhoz.

Kép Még a kórházban.
Kép Igazi pasi, már most!!!!
Kép Imádja a kis lámpáját.
Kép Szerelem első látásra!
Kép Panna pihizik.
KépKép
KépKép
boganna07

Köszi a bíztatást, de úgy néz ki, csak jóslók voltak! ????
Vagy nem tom mi van.
A víz nem szivárog és ma délelőtt már csak néha fájdogál.
Reggel voltam zuhanyozni, jó meleg vízzel és azt mondják, ha ennek hatására abba marad, csak jósló volt.
Boganna, nagyon édesek vagytok!
Nem irigyellek most, fájhat a sebed, nemsokára én is újra átélem. :cry:
30-ára volt a műtét kiírva, de úgy beszéltük, mindenképp lesz valamennyi vajúdás, mert jobb a babának.
Na, jövök még ha tudok!
Minden jót!

Kép
KépKép

angie28

Hali csak bekukucskáltam :lol: :lol:

Boganna gratulálok a kislányhoz nagyon édes olyan kis ennivaló állandóan babusgatnám ha itt lenne :lol:

Adiadi gratulálok a 15 héthez, hogy telik az idő :roll: :roll:

Lyly veled minden ok terhességi jelek?

Kiráylány milyen volt az este a vacsi?????

Melinda képeket a két csöppségről Pistike tuti nőt már. Boganna fia is nőt amióta nem láttam uj képeket róla :wink:

Babicsek mizus??? Nagyon elvagy tűnve, nagyon drukkolok neked :wink:

Angie28 remélem még egyben vagytok Én a jelekhez nem értek :cry:

Endzsi drága látom te is aktívabb lettél ezek szerint lelkileg is kicsit megnyugodtál. Szilárd mit csinál?

Nyuszifül Benji nem javul még mindig olyan hasfájós, apa megérkezett?? Nagyon büszke apuka és nagyon szereti a fiát és olyan jó olvasni, hogy törődik veletek. Remélem így marad mindig és igazi apja lesz a fiának még ha ti nem is vagytok együtt.

Nita nektek hogyan telnek a napok? Máté lecsillapodott már, te megnyugodtál? Olyan depis hangulatod volt egy tájban.

Mia25 remélem a gépet megjavítjátok és gyakrabban jöhetsz megint.

Többieknek meg nagy puszi. Kismamik remélem jól vagytok, vigyázzatok erre a becsapós időre.

Kép
Kép
melisch

Hát csajok, én még mindig itthon.
déltől megint vannak fájások, de olyan össze-vissza.
Egyszer 20 perc telik el, aztán 10 perc, de volt 5 perces is.
Aztán megint 20.
Valaki???????????????
Eléggé erősek( jó, nem halok bele, de megérzem)és kb. 30 másodpercig tartanak.
Ja a dokimat nem érem el, ilyenkor a kórházból hívják fel amikor már bekerültem, de én nem akarok idő előtt bekerülni

Kép
KépKép

angie28

Angie: nálam két napig volt vérezgetés, második nap erősödött, és meg is szültem, szal sztem legyél kászenlétben. Bár nálam szte az is közre játszott, h magzatvízvizsgálatot csináltak a láz miatt...Majd írj, h mizu!!!

Mia: várunk vissza!

Olgi: köszia tippet, ma lekopogom nyugisabb, meg bundazsákbáan egy pár percre kiraktam a gangra, és fél órára a folyosóra, ha jól van vinnéám sétálni, mert úgy érzem, hogy sokat segítene.

Lyly: oks, de előbb elviszem dokihoz holnap, sztem az nem tvszerű, h szenvedjen, ráadásul úgy látom, h amikor sír, erőlködik, nem tud kakilni. Ma is többször derékig összefosta magát, de én annak örülök, mert akkor legalább kijön, ami kínozza.

melisch: hogy megy a projekt? Hát nehéz Benivel, de sztem bizti benne van az is, h az egész terhesség alatt, egy depressziós idegbeteg voltam, ezen nincs mit sajna szépíteni, én is örülök, h Ati szeretei Benit, bármi is legyen. Velem is rendes, és többet is szeretne, csak én vagyok bizalmatlan...sztem majd keresek egy pszichológust. Nem szégyen az sztem az elmúlt hónapok után, meg az itthoni dolgokat szemlálve. Ati csütön ment vissza, és csütön jön majd 3 napra, gondolkozik hogy leköltözzön , és vmi bankban keresne állást, de Anyám mondta, hogy miért nem megyünk máshova lakni...sztem a pesti lakést sem adnák szívesen ide. Nagyon szeretem Benit, de sokszor bennem van, h nincs értelme az életemnek...tudom ez így hülyeség, de akkor is sokszor így érzem.
Attilának nem is merek ezekről beszélni, sőt csak itt írtam le.

Csajok: hogy álltoka a napirenddel, nekünk nincs olyan, de én nem tudom hogy kezdjek hozzá, de azt érzem, hogy sokat segítene. Ti hogy csináljátok!?

Kép
nyuszifül16

Ja, mégyegy! Császárosok!!! Az normális, h újra fáj...mondjuk takarítok, én ezt így nem bírom, bár ma Anya szólt, mikor látta, h viszem a porszívót, h majd ő megcsinálja, mondta, h tök mindegy, ha császár után öt nappal megcsináltam, akkor már felesleges törnie magát. Szal, ez miért van, normális, még akkor is fáj, ha felmelem Benit????

Kép
nyuszifül16

Angie: inkább menj be, sztem egyszer kell kibírni...nálunk úgy van, ha nincs semmit, haza küldenek, úgy is megnézik Nst-vel.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Melisch a vacsi nagyon jó volt, bővebben a blogban lesz róla beszámoló. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt, hogy együtt volt a társaság.

Angie várom az sms-t. Nem tudok tanácsot adni. De miért nem éred el a dokidat?

Lyly egyetértek a véleményeddel. Soha nem éreztem magam kevesebbnek, mert császáros voltam. Nálunk életmentő volt, mint utóbb kiderült.

Mindenkinek puszi, de most megyek, mert közben bundáskenyeret sütök a családnak vacsorára, sőt jön az öcsém is.

királylány

Nyuszikám ne takarítsál, ne erőltesd magadat, mert kinyílik a seb. Azért fáj újra. Pihenj! Én is elkövettem ezt a hibát. Érthető a depressziós hangulatod is. Szülés után mindenkinél jelentkezik valamilyen formában, van aki csak sírdogál egy-két nap, másnál komolyabbra fordulhat. Nálad az előzmények tekintetében nem csodálkozom. Hagyd, hogy Ati közelebb kerüljön hozzátok. Ha tudtok hova menni, akkor költözzetek.

Napirend: felébred reggel, szopi. Utána kicsit játszál vele, foglalkozzál vele, beszálj hozzá. Maj utána tedd le aludni. Akár kiságyba, akár elmész vele sétálni. Ez ismétlődjön egész nap. Tudom figyelmedbe ajánlani a Suttogó című könyvet Tracy Hogg-tól. nagyon hasznos könyv szerintem, érdemes elolvasni és alkalmazni a leírtakat.

királylány

Nyuszi,
nem normális! Szerintem az a baj, hogy nem pihensz! Mi a fenének takarítasz annyit???? Miért nem veszed komolyan, amit annyian írunk neked, hogy PIHENJ???? Minden egyes ilyen akcióddal csak magadnak és áttételesen a babádnak ártasz. Ha anyád nem szívlel, akkor miért nem költöztök el tényleg? Menjetek, sokkal jobb lesz külön!
A napirendet meg a baba határozza meg. Te ne erőltess semmit, ő nem kis gép, hogy mikor aludjon, keljen, szopizzon! Ha ébren van, énekelj, sétálj vele, mesélj neki, játssz vele, ha alszik, akkor meg pihenj te is! MOST ez a napirend, aztán majd alakul. Egy néhány napos babának még szoknia kell mindent, neked is őt, a körülményeket. Ne akarj mindent tökéletesre, elégedj meg apró kis előrelépésekkel, hidd el, nagyon nagyok azok is!

Angie,
szerintem is menj be, ennyit megér a biztonság.

Melisch,
az emésztésem felborult, húsundorom van (soha nem volt semmi ilyesmi), és gyakran van émelygésem, főleg kaja után. Remélem, ez majd alábbhagy. Ez a harmadik terhességem, naná, hogy homlokegyenest más volt mind a három. :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Itt vagyok! :D

Angi: Nagyon szorítok! Lehet hogy holnapra már baba lesz? Vagy még ma? Nagyon izgalmas a helyzet! Szorítok nektek!+++++++++

boganna: Gyönyörű a kislányod! Gratulálok hozzá!

Nekem még van 7 napom a tesztelésig. Szóval elkenődtem egy kicsit, mert megint érzem a cickófájást, amit a menzi előtt mindig szoktam az utóbbi időben. Úgyhogy ez megint kapufa lesz szerintem :(
Most mennem kell. Holnap jövök.
Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Kép
babicsek

Sziasztok!

Nyuszi!
Ez csak is attól lehet hogy nem pihensz :( ..
Majd idövel kialakul a napirendetek,szerintem sem kell különösebben eröltetni :roll:

babicsek!
Ne légy elkenődve!!! :wink: Van remény!!

angie28!
Az tuti hogy nemsokára megszületik most már a kis Danika!!! :wink:

melisch!
Holnap indul a projekt!? :shock:
Drukk!!!!!!!

boganna!
Nagyon édi Panna baba!! És Levi is aranyos!!! :wink:
Igazából ingadozik a vérnyomásom,meg tudod afféle fehérköpeny fóbiám van(szerintem)..ha meglátom felmegy a vérnyomásom..
Csak Dopegyt-et szedhetek rá..

Adiadi!
Holnap megyek afp-re de gőzőm nincs hogy lehet-e enni vagy sem,ugyhogy én nem eszem :lol: ugyis reggel 8-ra megyek aztán kibirom...
Te mikor mész??
Hogy vagy?
Te érzed hogy megmozdult már??
Én a napokban kezdtem már érezni,de ugy voltam vele lehet bélmozgás :roll: ,aztán ma este hanyat feküdtem és 3-szor is éreztem!!!Szoval tuti hogy a bébi az!! :) Nagyon jó újra érezni 8)

Többieknek is üdv!!!!

Köszi aki szavazott Kírára!!!
Csak így tovább!! :wink:
Vendég

sziasztok
írásjel nincs,kiscsaj az ölembe.... :lol:
nyuszi,ilyenkor még nincs napirend,összevissza vannak fel,és alszanak...pityesszel megjártam,olyan 4 hónapos korára lett volna napirend,erre kijött a foga,borult az egész.... :twisted: :twisted:
én 700 ml-t fejek 24 óra alatt,nem serkentem semmivel már 3 hete,de anyósom ilyenkor megfogja Melcsit,nyugodtan tudok fejni,és 2 héttel szülés után porszívóval se szaladgáltam...ejnye-bejnye...hidd el tényleg ki fogsz borulni...
na,akkor mikor rúgunk be,hehehe...
elküldöm és jövök is,csak félek,hogy elszál...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nyuszi igen pár napja 1x kel fel Barnika!!!!!!
egy nap 6x eszik de előfordul hogy 5x......
tejem sajna már egyáltalán nincs::(((((
Máté hááááát....éppen hogy.....még sokat hisztizik.......
próbáld 3 óránként eteni és így szépen lassan kialakul egy napirend......
nekünk az elejétől van napi rend....néha picit csúszik de annyi belefér szerintem......

Boganna gyönyörű a kis Panna baba!!!
szüléstörténeted is szép........

Melisch sajna igen akkor depressziós voltam...de már elmult......Máté nagyjábl ugyan olyan hisztis.........
napjaink majdnem ugyan olyan egyormák........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na itt vagyok!!!
Boganna,csodaszép kislányod van!!!Egy súlyú Melcsivel,és centibe is csak 1 cm van köztük...
Nyuszi!!Na látod,van akinek egyből van napirend....a mázlista Nitának!!! :lol: :lol:
Most lépek lányok,holnap rakok képet!!!
Ja,Nyuszi,küldd és rakok neked is!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy megoszthatom veletek a jóhírt, miszerint:

Berendi Dániel 2009.Október 25-én 3240g-mal és 52cm-vel napvilágot látott. Mind a ketten jól vannak és puszilnak minket.

Angie 28 GRATULÁLUNK!

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?