Új privát üzeneted érkezett!

kavics tényleg nem írt ezer éve, vagy én vagyok vak.

monee, te??? jön a melegfront....

apple, lehet a hormonok, a fejfájás.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Én sem értem ezt a Névtelenséget. :shock:

Hulla vagyok!
Meg bálna!
Meg nyűgös.

Úgyhogy csak reklámra telik:
Lidl-ben lehet kapni occsóért (már a Praktikeres 10000-es verzióhoz képest occsóért) olyan wc ülőkét, ami egyben gyerekülőke is. Vagyis alul van a normál felnőtt wc ülőke, a fedélben pedig a wc szűkítős. Ráadásul fékezett habzású, akarom mondani lecsapódású, tehát a ded sem tudja rácsapni az ujjára.
Mi még nem találtunk olyan wc szűkítőt, ami ne csúszkált volna a wc ülőkén, úgyhogy inkább megvettük ezt, kíváncsi leszek beválik-e?

Pénteken már minden pelus nélküli pisi a bilibe ment, sőt amíg beraktam a mosógépet, a ded teljesen önként belekakilt a bilibe, én már csak azt észleltem, h. jön ragyogó pofázmánnyal és húzza a kezem, h. menjek nézzem meg, milyen ügyes volt! :D
Haladunk! :D
Holnap bemutatom őket egymásnak az új wc ülőkével! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Névtelenséget énsenem értem, dehát nálam ez az értetlenség és mindent elfelejtek nem újdonság. :D

Rambóka!
Ez a holnap bemutatom őket egymásnak, haláli. itt röhögök a gép előtt, uram meg néz bambán.

Ez most így kellett, miután találtam egy érdekes dolgot amin kicsit felhúztam magam: ugyanis megtaláltam az augusztus 4.i oktatási közlönyben az álláshirdetést amire én már júniusban beadtam a pályázatom nem is egyszer (elvittem személyesen is mikor még meg sem jelent sehol a pályázati kiírás, és aztán elküldtem emilben is minden másolattal együtt!) Erre azt írja hogy elbírálás a benyújtás után azonnal, állás elfoglalása azonnal. :shock: :evil: Holott aug 25-én lehet elfoglalni az állást. Vagy ez lehet egy másik álláshely?Ami valójában könnyen előfordulhat, hisz nekem is kettőt mondott a barátnőm!Most mi a franckarikát csináljak? Kűdjem el megint vagy telefonáljak?:shock:
Ahhhhhhhh ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Tudtok valamit Lyutkáról? olyan rég volt, már soxor akartam kérdezni de mindig elfelejtettem szokásomhoz híven....... :lol: 8)

Ja, Rambóka Tőled akartam kérdezni!
Figyi, lehet nekem sok a 3000mg met? Mert ha 2000mgot eszek semmi bajom, bármit is eszek mellé. Ha viszont 3000 a napi adag akkor bármit eszek iszok, fosok mint állat.

hajni...
Budaörs

És gratula a szobatisztaság útja felé érkező Gergőnek és Anyájának meg Apájának, meg akik hozzásegítik a dedet eme rögös út eléréséhez! :wink:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Jól eltüntem...
Lecsó!
Türelem... Mi 7 hónaposan kezdtük el a zöldségeket adagolni.

Hunci!
Már múlkor akartam írni, hogy nem vagytok elmaradva!

Most valami olyasmin dolgozunk lányommal, hogy felváltsuk a tejet főzelékre, gyümölcsre. :roll: De a tejet még mindig igényli elalvás előtt, persze nem drasztikusan akarom erről leszoktatni. Volt, hogy átaludta az éjszakákat pár napig, aztán most megint ott tartunk, h felkel enni 2:00- 3:00- kor és 6:30 - 7:30 -kor már kipihenten áll az ágyában és "szól", hogy menjek már át hozzá.

Újabb heppje, h olyan helyekre bújik, ahova csak ő fér el.
Kép

Kép
lara26

Szió!

Rambóka nagyon jól haladtok a bilizés-wc barátkozás ügyben!!
Folytatást kérjük!

Lara olyan szépek vagytok!
Nekünk is ilyenek az éjszakák hol alszik mint a bunda reggelig hol a puki felébreszti és csak cici nyugtatja meg meg akkor már bekajál aztán durmol tovább.

Dimet hiányoztál már te is képeket várom!!

Sokan nem írnak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mikor milyen levegő van a topikon kinek milyen napja van, ír nem ír.
DE!!!! nekem hiányoznak!!!! Több mint két éve "beszélgetünk" itt napi szinten, van hogy csak jó kiírni magunkból ezt azt van hogy kérdezünk van hogy dicséretet várunk... Nekem jó hogy vagytok voltatok és érdekel kivel mi történik!!!!!!!!
Kedves nem író topiklakók ha icipicit számított nektek a topik és az ide írók jelentkezzetek!!!!

Szép napot!
Vendég

Dimet!
De jó, hogy végre vagy, elég hiányos volt nélküled a topik :wink:
Én is várom a képeket!Meg az új híreket a kistesóról! :wink:
Lehet, hogy ez jön le, de én nem érzem, hogy paráznék... :roll: Figyelek a kajára, mérem a cukrom,és csak amiatt aggódom, hogy nem tudom majd végig szedni a metet.

Rambóka!
Ez szuper!Gergő nagyon ügyi!Gratulálok! :D

Lara!
Kislara tündéri! :D Mint mindig!

Holnap forgatás.Drukkoljatok nagyon, életemben nem csináltam ilyesmit, kezdek izgulni!Főleg izgi lesz így beszélni, hogy én mint a viszonylag a kezelés elején járó, babára váró egyén :wink: de nem szeretném, ha benne lenne, hisz még szívhangot sem hallgattunk. majd ha minden oké. :wink:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok,

én nagyon örülök a met-terhesség témának!

Dimet: köszi, h te is leírtad a tapasztalataidat!!

Rambóka: Gergő nagyon ügyes!! nagyon aranyos lehet!!! :lol:

Lara: KisLara nagyon édes!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Visszaolvastam, de már a tizedére sem emlékszem :oops:

Anyuméknál vagyunk, vigyázunk a kecóra. Igen rosszul alszunk, Bence sokat nyűgösködik éjjel is :(

Lara: Kislara nagyon édes! Huncut kiscsaj ;)

Dimet: Elképzeltem a lányod táncizni Bogival :) Szívesen megnézném majd őket együtt egy talin, meg persze mindenkinek a csöppségére kíváncsi vagyok!

Hunci most miért is törölte magát? Lemaradtam vmiről? Olvastam a metes konspirációkat, de nem jöttem rá, hogy mi oka lenne eltűnni... :(
Én szedtem a metet, de csak 12. hétig, mert nem volt a cukrommal baj... Mondjuk a terheléses 3.9-8-3.9 nekem kicsit alacsonynak tűnt :roll: Legközelebb, ha lesz babó, akkor sem fogom szedni végig, persze nálam "csak" a pcos volt az indok a szedésre, ir-t nem tudtunk bizonyítani...

Kismamáink hogy vannak?
Nyaralók érezzék jól magukat!

Megfagyok... Ezért szeretek itt lenni, jó hűvös a ház légkondi nélkül is :)

Megyek, mosni kellene :?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Hunci!
Kérlek ne!!!!! Azok kedvéért, akik végig megértettek és elfogadtak, azok kedvéért kérlek, gyere vissza! Ölellek!!!!

Kincsem!
Nagyon egyetértek veled.... Képzeld, alszunk! 3 éjszakámba került, de alszunk megint! 8 - 4-5ig, aztán tovább 7-8-ig!!!! Végrevégre!

Szia Bettica!
Már hiányoltalak.............. Bencuri szája körül a kékség elmúlott????? Sajnálom az éjszakákat....... Tudom milyen, bár nálunk végre visszaalakultak a dolgok!

Lecsó!
Rád is gondoltam mostanában sokat! Szóval szopi ezerrel.......... :) Mi is próbálkozunk kanalazni, de inkább kifelé lökdösi mint lenyeli! Hálistennek Tomi és Nóri nyelve is totálisan szopásra van beállva! Én sem erőltetem, néha megkínálgatom ezzel azzal, aztán kész! Valamelyik nap azonban a banánt kézből szívesen elszopogatta, de sokat nem mertem neki hagyni. Úgy rábukott, mint tyúk a takonyra............... Szétvigyorogtuk a fejünket!

Szijja Dimet!!!!
Jó hogy végre itthon! Szóval maradtál terhes a nyaralás alatt is!!!!! Hálistennek!!!!!! Tali majd a jövőhéten???? KÉPEKET!!!!!

Csakegy!
Pihenjetek jól!

Rambóka!
Gergő igazán ügyes! Néztétek tegnap a Nicsak ki beszél még-et???? Gergő jutott eszembe!!! Nálunk Ákos egyszer egy reggelre totál üresen hagyta a pelusát, és onnantól egyszerűen a wc sztűkítőre jártunk és kész. Persze balesetek voltak sokszor még azon a nyáron, de zökkenők nélkül ment a dolog! Hajráhajrárárárárárárárá!!!!

Valaki írjon egy sömit Kavicskának jó?????? Remélem jól vannak!!!!

Most futok tovább!!!!
Ölelek mindenkit!
Vendég

Mona :lol:

Nem mentem el, csak néha "frissítem" a hszeimet, hogy nehogy gond legyen...és így egyszerűbb, mint állandóan új nevet kitalálni :lol:

és nem én tűntem el...

Rambóka, ügyes fiad van!

Kincs cupp neked és köszönöm!

Dimet :lol:

Hajni
szerintem azzal a 3*1000-rel nincs baj, de a hasmenés egyértelműen nekem legalábbis azt jelzi, hogy a ch adagokat nem jól osztod el...azok, akik velem egy súlycsoportban vannak, kell hogy bírják ezt a mennyiséget metből, én néha járok wcre, de akkor épp bűnöztem.jól diétázol?azért merek ilyen dolgokat leírni, mert egy cipőben járunk súlyügyileg. az a ch diéta, amit a met pláne ennyi met mellett tartani kell, nem véletlen!
Vendég

HALI

MONA NAGYON KITARTÓ ÉS KÖVETKEZETES VOLTÁL ÉS EREDMÉNYE IS VAN :!: GRATULA
KAVICSNAK PÁR NAPJA ÍRTAM SMS-T NINCS IDEJE NETEZNI JÓL VANNAK...ÉN AZÉRT VÁROM.

BETTICA NEM ÍRTAD HOGY MIT MONDOTT A DOKI BENCÉNEK :?:

CSAKEGY JÓÓÓÓ PIHIT

LÁNYOK A NEM KÖTELEZŐ VÉDŐOLTÁST CSAK GYEREKDOKI ÍRHATJA KI :?: ITT CSAK HÁZIDOKINK VAN ÍGY NEM TUDOM PÁR ÓRÁT RÁSZÁNJAK-E VAGY KERESSÜNK GYEREKDOKIT :?

KISKINCS 1ÓRA ALVÁS UTÁN FELSÍRT,KIVETTEM MERT 30PERCRE VAN KALIBRÁLVA ,BIZTI KIALUDTA MAGÁT JÖTTÜNK PÁR LÉPÉST ÉS ÚGY ALSZIK MINT AKIT LEÜTÖTTEK :shock:
Vendég

HUNCI :D :P :D :P :D :P :D :P
Vendég

bettica, zsuzsinak is volt ilyen kékség, már írni akartam tegnap. de nem volt semmi baj.

lecso, türlelem. zs is vagy 3 hétig az elején csak almát kapott. utána hetente kapott újat csak. és volt,hogy 2 hétig csak a megszokottakat ette. barack, alma, répa, krumpli. kb. 8-9 hónapos kora körül bátorodtunk be evésbe. de persze akkor is voltak megtorpanások. és lekopogom jó evő, bármit megeszik. de nem is erőleltettem neki sose semmit. úgyhogy hajrá! türelem a köbön!!!!

mona, jövő héten tali. hunci veled is!!!!!!

Kép

dimet

Már el is felejtettem azt a doki dolgot...

Voltunk sebésznél, mondta, hogy csak vízsérve van Bencének, el fog múlni, de azért fél év múlva menjünk vissza. A kékség valszeg azért van, mert fázott (valaki írta is, így megfigyeltem és tényleg..)

Na, kajcsi van, megyek is ;)
Majd még jövök, ha Bence engedi ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Dimet!

Üdv Nektek itthon! :D
Köszi a kérdést, a frontok eddig nem okoztak semmilyen változást nálam, úgyhogy a frontra nem számítok baba meghozás ügyileg.

Hétvégén otóverseny volt, azért nem jöttem. 5 év után újra élmény számba ment, hogy kimehettem NÉZNI egy nagy versenyt. :) Igaz, lett közben két kullancsom (még időben fülön fogtam őket), a szederindák összevagdosták a lábam és az első kör után meguntam, de azért jó volt. :D Ákos babám (igen, tuti Ákos lesz, ma én is láttam az UH-n!) igazi rallyes gyerek, meg sem moccant, még akkor sem, amikor közvetlen mellettem dübörögtek az autók. :lol:

Ma a fél délelőttömet a kórházban töltöttem, viszont sikerült egy kalap alatt elintézni az összes 36. héten szükséges vizsgálatot. Baba jól van, jó az áramlás, és napra pontosan ugyanakkora mint lenni kell neki. Méhszáj atombiztosan zárt, ha csak nem történik valami nagy csoda, egyenlőre nem fogok szülni. :lol: Jövő héten NST.
És pöcsös lesz! Nekem is megmutatta ma az orvos! Mostmár elhiszem, mert láttam a kis zsacsikát. :D

Képzeljétek!
Hétvégén ugye nem voltunk itthon, nem is aludtunk itthon, hanem apukámékhoz putriztunk be, mert a Férjemnek a verseny miatt nagyon korán kellett kelni és így egyszerűbb volt. Jött a versenyre dolgozni 3 srác, akik a mellettünk lévő faluban laknak. Kérdezik, hogy láttuk-e a balesetet, ami itt volt a faluban. Nem láttuk, nem voltunk itthon. Ez meg az volt, egy autó 4 részeg fószerrel bedőlt az árokba, de az alkoholisták védőszentjének köszönhetően nem lett semmi bajuk, bár a kocsi rommá tört. Oké, ezzel téma lezárva. Éjjel jöttünk haza sötétben, semmi feltűnő nem volt. Erre ma reggel indulok a kórházba és ahogy kimegyek az udvarra, látom hogy teljesen össze van túrva a fű, csupa keréknyom minden és az egyik kerítésoszlopunk ki van döntve. :idea: Úgy néz ki, hogy AZ az autó ide elénk esett be az árokba és mivel nincs kerítés még, az autómentő a mi udvarunkon keresztül húzta ki, letarolva szinte mindent ami az útjába került. :shock: Van egy mínuszos kerítésoszlopunk, egy-két fagyal bokrunk, és még néhány növény, plusz egy kis fű. :evil: Jah és állítólag a sofőr ember falubeli, de még a postaládába se volt egy sor se írva, hogy bocs, ez volt. Ez totál kész... :shock:

Le kell egy kicsikét dőlnöm, korán volt a fél 6. Jövök majd még!

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Halihó!

Hunci!Ksözi, lehet tényleg igazad van.

Eltűnés: asszem nekem megvan ki tűnt el, tennap olvastam egy topikot ahol régen beírtam egy két olyan dolgot amiért azokat ki is törölték. Dokiról volt szó.... és ott láttam a Névtelen nevet, majd a köv hozzásszólás nekicélzott volt így jöttem rá. Megértem hogy "eltűnt" DE! Én nagyon várom vissza!!!!!!!!Sokat tett és tesz értünk!!!!!

Zazzy!
Bakker kb 15 percembe került mire rájöttem hogy neked mit akartam írni. :lol: :roll:
naszóval: xard le a főnököd, nemrég ő is ezt tette nem? Nem hiányzik neked az idegeskedés. Szerintem!!!Majd idegeskedek én helyetted okés? :D A héten lesz döntés, vagyis ma meg holnap nézik át a 31 pályázatot, amik között az enyém is ott van. Felhívtam ma az illetékest mert tényleg nem emlékeztem a döntés napjára (aug 15), hogy okt. közlönyben most jelent meg. Majd értesítenek......
Hőm ma békasegge alá ment :shock: kétszer mértem, először 36 majd rögtön utána 36,1. Kivi leszek mi sűl ki ebből.
Ja, amúgy ha minden igaz Apa összehozza a laptopot a rúterral (ha kész a porszínyózással és feltörléssel) és lehet lesz netem és akkor tudok felrakni képeket, mert ám már függönyünk is van ám.:D Tennap fel lett téve. Azt is Apa tette fel mert 2,65ön van fennt a karnis. Mondta is hogy nem lesz olyan soxor mosva a függöny.... :lol:
Kezdünk kinézni otthonosan!
14.én meg jön az apeh illetékmegállapítási osztályáról felértékelni 1-2 emberke hogy mennyi illetéket fizessünk. Namondom sirály, ezekis akkor gyünnek mikor már kész a ház, számlánk meg nem nagyon van. Most mi a xart csináljunk??????Örülni fogok nagyon ha frankón felértékelik, mert 6,5 után megvan a lé, de annál feljebb nem nagyon tudom honnan szerzünk.....

Nah, jól kipanaszoltam magam!
Megyek is teregetni.

hajni...
Budaörs

Én is "megtaláltam" a másik névtelent, de továbbra sem értek semmit... :shock: :roll:

Hajni!
Drukkolok nagyon! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok lányok!
Nem volt még időm visszaolvasni - csak a legutolsó oldalt néztem meg, látom Monee még nem szült, Zazzy pedig kismami gratulálok.... Ma és holnap megpróbálok visszaolvasni, hogy újra képben legyek.
Hajni éppen most hiányolt, megírtam egy rövid beszámolót az elmúlt időszakról, megpróbálom belinkelni, remélem sikerül. Várom az észrevételeiteket, ötleteiteket...

az elmúlt másfél hónap [/url]
lyutka

Hajni: nektek kimennek felmérni a lakást az illeték miatt??? :shock:
nálunk nem voltak. mi okt-ben adtuk be a hitelkérelmet nov-ben fizettük ki mi az eladót és dec-ben a bank, de már dec 6-ra megkaptuk a csekkeket az illetékről. :twisted:
egyébként fontos, h kérjetek csökkentést is és részletfizetést (mármint ha azt akartok) is! nekünk 650-t kellett volna fizetni és elengedtek 250-t! nem mindegy ! és én a részletnek is örültem. télen szar volt, de nyáron, amikor nem volt gázszla kifizettem 2 havit egyszerrre, h fogyjon!
írni kell levelet, h sok a rezsi, kevés a pénz....stb

Monee: már csak 26 nap! azta!!!!! :o :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Már látom is , hogy Dimetnek is gratulálnom kell!!!! :D
lyutka

Lyutka, sajnálom, tudod...talán Mnikit kérdezd vagy Tücsit...
Vendég

Lyutka!

Jó, hogy jöttél!
A lombik dolgot sajnálom. :( Orvos: nem tudok segíteni.
Norvégiáról kapunk pár képet?

Mona!

Most olvastam csak figyelmesen, hogy sikerült visszaállítani Nórit az alvásra. Gratulálok hozzá, ügyesek vagytok nagyon!

Zazzy!

Egy nagy kalappal a forgatáshoz. :D Benne leszel a tévében! :lol: :lol: Van valami előzetes info a forgatásról? Lesz fodrász-sminkes? Hogy zajlik egy ilyen, tudsz valamit?

Hajni!

Felmérni a lakást?! Nálunk sem volt ilyen... Kiküldték a vételár után járó illetéket és jóvan.
Várom a képeket! :wink:

Rambóka!

Gergő egy bili-bajnok! :D Nagyon ügyesen haladtok! :D
Kistesó boxol még?

Csakegy!

Jó pihit! :wink:

Lara!

Kislarának ez tök buli lehet. :lol: Aranyos a kiscsajszi! :D

Bettica!

Akkor ezek szerint após mentes az övezet. :D
Éjjel én is fáztam a nyitott ablak mellett, jó hideg volt az iccaka. :) Egyébként meg ez az én időm, a huszon fokok jöhetnek. Holnaptól megint a harminc fokok átveszik az irányítást. :(

Minden tiszteletem a tájékozottaknak. Én konkrétan semmit sem értek ebből az eltűnési mizériából. :roll:

Rakok pocifotót ha hazajött a Párom. A kis géppel lefényképeltem magam, de tök sötét lett és ez így nem jó.
Ákos baba agyon rúg. Szétharapdálom a kis dolgos lábát ha kibújt. :twisted: :D

Monee

monee85

Huhúúúúúúúúúúúú, van neteeeeeeeeeeeeeeeem! már a saját gépemről írok! :D

Lyutka!
Igen hiányoltalak, majd elolvasom mi törpént veled.

Zazzy!
Tudtam, tudtam, tudtam hogy elfelejtem. :roll: Ügyi leszel a forgatáson, és tényleg benne leszel a tévében, ahogy Monee mondta!!!!Mesélj majd hogy volt mint volt! Ja és dobbancs már nekem egy babás görbét légyszi a mélemre, de a freemailesre, vagy a másik topikba!!!!vagy ide.....

Amúgy mi is kiakadtunk hogy kijönnek felmérni!Ezt az ügyvéd nem is mondta!Én is úgy tudtam hogy bemegy a papír az illetékhivatalba aztán jön a csekk és nekünk fizetni kell a vételár után! Nameghogy APEH és illetékmegállapítás osztály! :shock: Kezdek parázni........Asszem felhívjuk az ügyvédet!

hajni...
Budaörs

most megyek gazóni kicsit. meg informálódni mert itt olyan történt az uccába hogy el sem hiszem.. :shock: majd mesélek ha többet tudok.
Olyan leszek mint az öreg nénikék :twisted:

hajni...
Budaörs

Az APEH illetékmegállapítási osztályának joguk van felmérni az ingatlan értékét az illeték megállapítása szempontjából,tv-i lehetőségük van erre. Ez általában akkor lehetséges, illetve akkor szokták ad1:randomszerű ellenőrzés ad2: az adásvételi szerződésben közösen kialkudott ár az általuk használt az ingatlanok típusa szerint kategorizált és felbecsült kalkulátor alapján megállapított összegtől lényegesen eltér pozitiv vagy negatív irányba.
Tök normális eljárás. Ilyenkor is általában a kialkudott, és az av-i szerz-ben lejegyzett vételárat vagy esetleg egy kicsit emelt összeget (illeték szempontjából alig emelő érték) fognak megállapítani.

[ez természetesen csak egy általánosan adott ismertető volt, erre hivatkozni nem lehet]
Vendég

Lyutka!
De jó, hogy újra itt vagy!És köszönjük a beszámolót!A sejtek miértjére nem tudok, mit mondani. :cry:
A nyaralás isteni lehetett, szó szerint tátott szájjal olvastam! :D

Monee, Hajni!
Fodrász, sminkes nem lesz, illetve a húgom lesz :wink: nála csináljuk, nagyon rendik, megteszik, hogy lejönnek, hogy ne kelljen nekem felutazni(már megint)Pestre. Azért a tesómnál csináljuk, mert nálunk felújítás van, plusz tudjátok milyen egy falu, olyan pletykahadjárat indulna, hogy ihaj, még akkor is, ha csak egy 3 fős stábról van szó.
Lesz állítólag egy orvosi része, aztán a 3 riport.

Hajni, nem tudom, mi történt nálatok, de nálunk is van történés, még az rtlklub híradójában is benne voltunk egy hete, pedig ez egy olyan kis falu, általában nem történik semmi említésre méltó, de a kisebbség :evil: szerzett nekünk hírnevet :evil: :evil: :evil:

Ezt a felmérést nem nagyon értem, nálunk is voltak, de nálunk azért mérték fel, hogy kapjunk hitelt, szerintem az illetékhez nem volt köze. Nekem elég kevés illetéket kellett fizetni, azt tudom, mert volt valami ilyesmi, hogy 35?év alatti, 1 lakás vásárló vagy valami ilyesmi, és feleződött.

Kép
Kép
zazzy

nem 1 lakás, hanem első :lol:

Kép
Kép
zazzy

Hajni!
Ebben a topikban 202. oldalon van a görbe, de ne várj tőle túl sokat, egyrészt szerintem a pm cseszett ki velem, sosem mértem előtte ilyen alacsony hőket, mint ebben a ciklusban, emiatt elég hanyagul is mértem, gondoltam, ebből már úgysem lesz semmi, kár a gőzért... :lol: Ezért most fogalmam sincs, hogy mikor lehetett pé-m.Ha akkor, amikorra a ciklus.hu rakta, akkor ez egy nagy túlélő gyerkőc, hiszen 6-án voltunk együtt utoljára, és a pé-t 12-ére rakta :shock: Nem tudom, hogy ilyen létezik-e egyáltalán. Na mindegy is mostmár! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Igen láttam a történéseteket.Itt is valami hasonló történt. Állítólag magyar lőtt kisebbségre, csak a bibi az hogy a gyerekekre. Hát most nem lennék a családja helyébe az tuti. már megvan de még a kommandósokat is hívták. És mindez tőlünk 5 vagy 6 háznyira, és megjegyzem semmit nem hallottam. :shock:

hajni...
Budaörs

Zazzy!
megtaláltam de nem tudom megnyitni :cry: :cry: nem értem miért, a fenébe....

hajni...
Budaörs

Lyutka!
Tudom, nagyon elcsépelt de szívből sajnálom!!!!!! :cry: Kívánom, hogy találjátok meg az okot. A nyaralás meg szupi lehetett.

hajni...
Budaörs

Hajni!
Íme: :D
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 12800_.png

Remélem, most sikerül! :wink:

Kép
Kép
zazzy

kösszencs, sikerült!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Azt hiszem tudom ki a névtelen. És azt is kapisgálom, hogy miért. Azaz azt nem tudom, hogy önként, vagy nem.
Mindegyis. Az az ember és a "védőügyvédei" annyira felbosszantottak.
Biztos vagyok benne, hogy olvassák ezt a fórumot is. Hát akkor üzenem, hogy olvasgasság csak el az igaz történeteket, vagy kérdezzenek bátran. Talán én vagyok a legmázlistább, aki hamar megtalálta megoldást a félrekezelések sora után. Végülis nekem csak kb 1,5-2 év félrekezelés jutott, és viszonylag régen történt. De még mindig nem szépültek meg az emlékeim a "kedves" doktorurakról! Amiket nekem mondtak, simán alapot adhattak volna, hogy betegjogi képviselőhőz forduljak. És mondom, talán az egyik legszerencsésebb vagyok. A rágalmazás, mint a Btk-ban lévő büntetni rendelt cselekmény nem azt jelenti, hogy fogjuk be! Van szabad véleménynyílvánítás, ja, és vannak betegjogok is. Legalábbis a törvényben.

Na erről ennyit. Bocsi, csak kicsit rosszul érintett, ez a "minden orvos szent és sérthetetlen" duma.

Rambóka, én ezt nem hiszem el! Gergő még 2 éves sincs! Hihetetlen, amit művel! Nagyon ügyes fiú!

Lara, kisLara valami tünemény!

Bettica, szuper az após mentes nyugis időszak, mi? :)

Mona, csak így tovább!

Zazzy, hajrá a felvételhez! Azt ugye tudod, hogy nagyon sokat teszel a pcosokért!?

Rejo, Kavicska, hova tűntetek el? Okriszáról tud valaki vmit?

A bosszúságomon kívül: azt hiszem 1 hete volt pé, azóta szépen lassan, megfontoltan mászik fel a digi hőmérőm képzeletbeli higanyszála. Múlt kedden 36,2-re "esett le" a pé-kor, aztán 36,3, majd 36,4, és most napok óta 36,5. Nekem ált. mindig ilyen alacsony a magas hőm is! Majd talán mensi előtt egy-két napig eléri a 36,7-8-9-t.
Viszont, ha kedden volt pé, akkor haladok, mert csak kér hetet fog késni. Az már majdnem egy normáli ciklus! Drukkoljatok, a napokban megpróbálkozom újabb emeléssel!

Kép
mamint

Mamint!
Teljesen de tökre egyetértek Veled!!!!!!
Most mennyi metet szedsz? Hajrá pé!!!!!!

hajni...
Budaörs

én akkor sem éretm ezt a névtelen dolgot:) lusta vagyok keresgélni.

voltunk uh-n. szívhang volt:) 7. hétben vagyok. ápr. 1. a szülés várható időpontja :) 23 mmes petezsák, 0,73 cmes gyerek benne :)

folytköv holnap.

mindenkinek szép éccakát!!

Kép

dimet

dimet!
gratulaaaaaaaaaa!!!!!!

hajni...
Budaörs

Lyutka, el nem tudom mondani mennyire sajnálom hogy így alakult....sajnos nem tudok neked segíteni, bár nagyon szeretnék....de tovább kell lépned, itt van még elintézni, felderítenivaló...sok-sok drukk!!!

Kép

Kép
rejo

Dimet gratula!

Kép

Kép
rejo

rejo!
mi újság? kéró? vagy lemaradtam? :)

hajni...
Budaörs

Dimet, szintén gratula!

Hajni, szerintem mindenhová kimennek. az Apehtól nem jöttek ki hozzán, de szerintem csak azért, mert a szocpol miatt volt értékbecslő.

Kincsecske, nálunk a gyerekdoki irja fel a védőoltást. de szerintem jobb ha vele iratod fel a nem kötelezőket is, mert ő ütemezi az oltásokat a kötelezőkhöz viszonyítva. ő ismeri a gyereket, mittudomén.
én spec azért nem írok annyit, mert nincs időm követni a gyereknevelési nehézségek miatt :D , annyit irtok.
:D néha azért bekukk. jó látni benneteket.

Kép

Kép
csillagfény

Dimet!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Akkor remélem nekem is lesz szívhang!Első számításai nekem is április 1-re estek! :lol: De én márciusban szeretnék szülni! :D

Én is írtam egy csomószor dokinevet, engem miért nem piszkálnak??? Továbbra sem egészen tiszta, hogy mi ez...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok !

Lyutka :(
Lehet, hogy a mennyiség, a minőség rovására ment. 24 db :shock: tüsző, az rengeteg.

A lombikokkal kapcsolatos emlékeim nagyon megkoptak :oops: , az biztos, hogy az elsőből nem tudtak fagyasztani (pedig a doki szerint is nagyon szép sejtek voltak és mégis...), a másodiknál úgy rémlik, hogy fagyasztottak, de nem ébredtek fel.

Voltak spontán, pé-s ciklusaid a met mellett ? Pajzsmirigyeddel minden rendben ? Az az igazság, ajánlhatnám Dr.Fülöp Vilmost, aki a hab.vetélésekkel foglalkozik, de nem vagyok abban biztos, hogy jelenleg érdemes lenne őt megkeresned. :roll:

Lehet simán összejön a második lombik, vagy előtte spontán :wink:

Dimet :) gratulálok !!!

Rejo, Hajni : Ti nem tudtok aludni ? :shock: arra gondolni is rossz, hogy ilyenkor én már órák óta húztam a lóbőrt :lol:
mniki

Dimet!

Hatalmas nagy gratula! :D
Vonalzót! :wink:

Zazzy!

Nálad is minden oké lesz. :D Mikor is mész dokihoz? Ezt már sikerült elfelejtenem...
Drukk a forgatáshoz. :wink: :D

Csajok!

Ki milyen technikával készítette el a málnalevél teát?
Szűrőbe öntöttétek be a teát vagy olyan kis gömb alakú izébe (nemtom mi a neve) és úgy forráztátok le? Kifogott rajtam a tea levél. :lol: :lol:

Monee

monee85

Szassztok!

DIMEEET! Tiszta szívmeből gratulálok!!! De azért kicsit iríííígy is vagyok, becsszó. Gonodltam, h júliusban összehozzuk, áprilisban megszületik, ezt már egyszer összehoztuk, hű de fasza lesz! Igen ám, de megjött már megint :( A jó hír: 28 napos ciklus volt megint. Ez már megy pár hónapja, szóval működök, csak azt nem értem, h miért nem babásodok? Drukkoljatok Nekem, plíííz!

A neves-névtelen dolgot én sem értem, de akinek baja van velünk, azt megölöm!!! Igaz, nem olvastam elég lelkiismeretesen a napokban, sőt: hetekben. S ma megint húzok el, majd talán szeptembertől leszek ismét teljes gőzzel!

Pusszok kicsiknek s nagyoknak!
Kir

Kép
k.ir

Monee: málnalevél cucc. Vizet főzöl, mikor lobog akkor beledobod a teatojásban a leveleket (asszem teatojás a neve), de már zárod is le a tüzet. Födőt rá, majd kb. 1o perc múlva kidobod belőle a teafüvet, s lehet inni.
Sztem napi 2 csészénél többet inni nem szükséges!

Drukkolok Nektek, sztem mire visszajövök már meglesz a Picike.

Monácska: Te tudod a számomat, kérlek írj egy sömit ha meglesz a nagy hír!

Dimet: igenigen vo-nal-zót! - Ne csinálj úgy, mint Csakegy, aki valamilyen oknál fogva nem vonalzózik.

Kép
k.ir

Sziasztok Csajócák! :)

Ennyi nap internet nélkül.... nem is tudom, hogy bírtam ki :) Viszaolvasgattam, de már több mint felét elfelejtettem mit is akartam írni... Arról pedig, hogy ki névtelen vagy izé bigyó, nem tudok semmit, de talán nem is baj :) Remélem nem utáltok amiért ritkán járok erre, és mindig a sirámaimat kell "hallgatni" ill. olvasnotok. Jó hír, hogy szépül a házikónk nekünk is, tegnap este fél 10kor még az asztalosokkal tárgyaltunk, nagyrészben én a konyhabútorról, milyen legyen és milyen ne. Végülis én töltöm majd ott a fél napjaim :D Eddig 5 hetet vártunk egy asztalosra, erre tegnap megjelent fél óra különbséggel kettő is :) sebaj legálább lesz összehasonlítási alapunk az árakban. Alig várom már, hogy kész legyen :) Feldobott rendesen :D Viszont a másik dolog ami hétvégén történt, hogy vérezgettem egyik éjjel :O elég ijesztő volt, de másnap délután meg már hire hamva sem volt. Biztos paranoiás vagyok de azóta úgy látom, hogy kisebb lett a pocim... :? Ma is alig mocorog ez a babácska.. Nem tudom mi lehetett,(lehet kicsit hevesebb volt a szereti szereti, mint máskor :shock: ) de dokim is szabin volt a föld másik végén. Pfff... Ma délután megyek uh-ra, meg megnézetem a méhszájamat is, nehogy szivárogjon ott is valami. Asszem nagyjából ennyi a helyzetjelentés rólam.

És utólagos Boldogságos szüli-névnapot az ünneplőknek. És naaagy gratula dimetnek a 0.73 cm babucihoz :D

Holnap majd beszámolok mit mondott doki, remélem csak jót fog Szorítsatok lécci-lécci.

Kellemes délutánt mindenkinek! Pussz

tyche

K.ir!

Köszi! Az a gáz, hogy nincs itthon olyan tojásom, úgyhogy lehet hogy megpróbálom szűrővel megoldani majd mindezt. :)

Tyche!

Lehet, hogy a nagy szeretgetésben megpattant valami hajszál ér és attól volt a vérezgetés. Gyere majd, hogy mi volt az UHn!

Blö, nem vagyok jól. :(
Tegnap óta minden főtt kaja hama-hama távozik belőlem alulról és most meg tökre forog is mellé a gyomrom. Szédülgetek, fáj a fejem. :(
Ráadásul az elmúlt napokban vettem észre, hogy kívánom az édességet, de 3 kocka csoki után meg már tökre "undorodom" tőle.
Lehet, hogy terhes vagyok?! :D

Monee

monee85

Sziasztok!
Megjöttem.Tökjó volt, nem is volt gáz, kár volt izgulni.Csak egy laza beszélgetés volt az egész, és (állítólag)tökjól ment, jókat mondtam.Na majd kiderül. Talán októberben lesz spektrumon. De majd informálok időben mindenkit! :D

Képzeljétek közben hívtak a suliból, hogy megérkeztek a tankönyvek! :shock: (merthogy tankönyvfelelős is vagyok)ami egyrészt azt jelenti, hogy holnaptó bejárhatok, másrészt hamarabb leszek kénytelen szólni az igazgatónak(jövő héten akartam csak), mert el ne gondolja senki, hogy én fogom a tankönyvkupacokat hordozni az iskola egyik végéből a másikba! :shock: (ahogy pl.tavaly is :evil: )

Monee!
Holnap megyek fél ötre dokihoz.

És ma teljesen kétségessé vált számomra, hogy fogok-e én tudni még MM-be menni, basszus, hulla lettem, pedig a forgatás nem is volt megterhelő egyáltalán(jó persze egy kis normális drukk, de ennyi), de a fél óra utazás nehezemre esett, legszívesebben ottmaradtam volna a tesómnál, és aludtam volna holnapig!A hideg kiráz, ha a 3 órás útra gondolok...brrrrrrrrrrrrr :?
De lehet, hogy ez a normális terhességi fáradtság, de a forgatás után úgy eldőltem, hogy komolyan mondom, fizikai fájdalom volt kiballagni az állomásra és hazajönni!Pedig pihentem is vagy másfél órát! :shock:

Megyek is eldőlök, még kitalálom, hova írok Norkának, mert kért, hogy írjak majd, (de ez még a névtelenség előtt volt)milyen volt, talán van egy emil cím, mert nem tudom jár-e erre. :cry:

Csók mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?