Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is vagyunk csak egyre nehezebben bírom. Kiscsjszinknak jöhet bármennyi front, hurrikán, eső, hó, stb. ő úgy bebetonozta magát a pocimba. Szóval még mindig egyben.
Mondjuk ezeken a szeles estéken úgy beindul hogy csak pörög forog én meg csak nézek meg tűröm a jobbosakat, meg balosokat. Kedd este voltunk NST-én, UH-on, meg meg is vizsgált még mindig csak 1 ujjnyira vagyok tág, és ez van már a 36. hét óta. Pedig úgy iszom ezt a málnalevél teát mint a kiskatona. Szerintetek van értelme?

Szegény Nyuszi mi lehet velük hogy még mindig bent tartják, és miért vitték át a babát egy másik kórházba?? Nem értem. Mikor Levit szültem, (nekem is császár volt) 3 nap utána már mehettem is haza. És ha volt besárgult baba, csak kékfény alá tették.

Melinda hihetetlen hogy már a keresztelőn is túl vagytok, ti aztán gyorsak vagytok.

Betty, Melisch drukkolok nagyon, látom sínen vagytok már mindketten.

Angie, hogy bíród még? Sokat fájdogál a hátad. Kis lurkó meggyógyult már. Most Levi is itthon van velem tegnap óta, mert nagyon betaknyosodott, és nem szeretném ha felfertőződne. Mondjuk nem kap semmi különöset, csak szívóm az orrát, és már jobban is van. Mondjuk ő szerencsére nem volt lázas sem, Én meg emelgetem cipelem a kis 13 kilós popóját, de még erre sem reagál a kis Panka.

Nita örülök hogy minden ok a pároddal újra. Te is jobban bírod már a kiképzést.? Remélem mire Panna kibújik addigra, Levi újra jár már bölcsibe. De a héten még itthon lesz velem.

Bettike83, olvastam a blogodat, hát hallod nem semmi ez keverés kavarás. És pont a te blogodban?? Egy kis szünet és utána uccu neki, drukkolok nagyon!

Mi lehet a többiekkel? Mariann, Dunakavics, Adiadi... stb...
Kép
KépKép
boganna07

Boganna köszi egész jól birom a 2 gyerekkel...pedig Máté ár 2 hete itthon van...középfül gyulladása volt.......

Nyuszi még mindíg nem válaszolt......gondoltam rá hogy felhívom de nem akarom zavarni....de aggódom!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boganna, de örülök neked! :lol: :lol: :lol:
Beni már nem beteg, jobbulást a kis sózsákodnak!
Én 1 hete voltam nődokimnál, akkor még semennyire nem voltam nyitva.
Nálam is NST hetente, altatóorvossal kellett konzultálnom, stb.
Málnalevél teával kapcsolatban: passz, sosem ittam.
nálunk az újszülött osztályon-szülészeten rota vírus járvány van, még mindig le van zárva, és most azt beszélem Dani babámmal, hogy várjon, mert talán jövő héten már feloldják és akkor szülhetek apával és látogathat is. Persze most is kik miatt van ez a járvány???
Tegnap tudtam meg, hogy nem fehér babák rotásak!
Na, mindegy!
Most pihizek egy nagyot
Puszi mindenkinek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angi mond nyugodtan hogy a tescósok miatt van a rota vírus járvány......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

HÚÚÚÚÚÚ Boganna! Jól birod.... Remélem minden rendben megy....

Angie28:Remélem kibírja még Dani ezt a hetet....

Nita: Szerintem csörögj rá!!!!!!! Már én is kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!! Ha nem tudja, nem veszi fel, de lehet, hogy csak elfelejtett válaszolni....

Kép
kicsi80

kicsi ok...rácsörgök.....csak kicsit később...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!

Látom vannak "újak is" :lol: :lol: csak használ a népszámolás néha.

Bogannna hiába hallgatja Panna már nincs neki sok hátra ki kell bújjon a jó kis kuckójából

Angi28 aztán te jössz :wink:

Többieknek puszi.

itt nagyon hideg van, brrrrr........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.10.15 16:45-kor.

Kép
Kép
melisch

itt is hideg van.......24 fokra be kellett fűtenem a szobába...... :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

boganna

elég nagy kavarás volt tényleg,ez kellett az embereknek :evil:
na de már túl vagyunk rajta,elérték a céljukat,picuranyu befejezte a blogirást :?

mit történt nyuszival??

KépKép
bettike83

Nita sikerült megtudni valamit Nyusziról?
Kép
KépKép
boganna07

sajna nem...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Élünk,megvagyunk csak bejelentkeztem. :wink:
Tegnap este egy kisujjkörömnyi vér volt pisiláskor a wc papíron....úgy be paráztam,hogy egész éjjel nem aludtam folyamatosan a wc-re jártam. :roll: Nem volt több és azóta sincs de nyugtalan vagyok.Szerintetek????Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Mucus: Szerintem hívd fel az orvost és kérdezd meg mi lehet ez! én mindenképpen beszélnék vele. Már csak azért is hogy megnyugodj! Pihenj sokat! Nem eröltetted meg magad?

Azóta van hír Nyusziékról? Remélem jól vannak mind a ketten!

Én megyek ma fél 1-re tüszőmérésre. Remélem minden oké és akkor jövőhéten megint indulhat a projekt.

Kép
Még addig gyorsan főzök valami kaját. Tegnap rántottam karfiolt, most már csak rizst csinálok hozzá.

Kép
babicsek

Sziasztok! Nagyon köszönjük az smseket és az érdeklődést.Tegnap előtt délután hazajöhettünk a gyerek kórházból, ma jön kettőre a doktornéni, tegnap volt véfőnő. Takarítanom kelett. Beni jobban van, de vennünk kell légzésfigyeltőt, mert melegen ajánlotta az orvos, aki kezelte a gyerekkorházban.Nem tudom írta-e Nita esetleg, hogy Krüpl Benjámin Máté 2009.10.05-én 19.10-kor született 4100 g és 52 cm, normál szülésnek indult, de sürgősségi császár lett, mert Benire volt tekeredve a köldök zsinor, a lábán, törzsén, ésa nyakán is rajta volt, ennek ellenére Manóka 9/10-es apgarral született. Mivel nem volt idő epidurálra, így én nem látthattam a babát...Szülés előtt pénteken kerültem be lázzal a kórházba, így valószínű, h ő is elkaptott vmi, hiába kaptam vénás antibiotikumot, tüdőgyulladással elvitték két nap múlva... folyt a szeme ésa füle is, meg be is sárgult egy picit...
Majd írok, most beni tiszta kiütés valószínű a tejtől, tej az lenne, csak Beni nem szopik, inkább cuclizik, hiába próbálom, gonodom azért, mert a kórházban, inkább tápszeres pótlást adtak, ha nem ette meg az adagját, ráadásul a cumit folyton kiköpi, tegnap pólyába raktam attól talán jobb volt, nyugodtabb, most megy a lábamnál a hajszárító, mert csak úgy tud aludni, vagy megnyugudni.
Attila itt volt, nem ért ide, de nem is bánom, nagyon szereti a babát. Tegnap ment el, kedden jön. Nagyon aggaszt, h Beni ILYEN NYUGTALAN.
No, meg ez a sok kiütés, ami állítólag a tejtől van.
Majdmég jövök estre hátha írtok vmi okosat.

Addig is sok puszi Mindenkinek és ne haragudjatok, majd igyekszem visszaolvasni.puszi

Kép
nyuszifül16

sziasztok!!!
Babicsek,hajrá!!
Mucus,szerintem beszélj a dokiddal....én sajna nem tudok mit írni,mert soha nem volt így terhesség alatt vérzésem...
Most viszont megjött....úúúúújj,de utálom,pedig jóformán 2007 júniusába jött mg utoljára,de akkor is....nem hiányzott kicsit se.... :roll:

Nagyon idegesít,hogy mi lehet Nyuszival....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: fentebb írtam! :) Csak egy picit visszaolvastam, de mennem kellene öltözni , mert jöna dokinő, csak Beni még mindig nyugtalan.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nyuszi! Sajna segíteni nem nagyon tudok... :( Sokat hallottam arról, hogy a babák leveszik anyukéjuk lelki állapotát. Soraid alapján te is zaklatott vagy. Ha én leveszem, Beni is átveszi tőled ezt a lelki állapotot. Takarítanod kellett???? :twisted: Szóval semmi sem változott.... Sajnálom!!!!! Remélem a többiek tudnak segíteni!!!! Kitartás!!!!!! Nem tudok mást!!!!!!! Veled vagyunk!!!!!!!!!!!

Mucus: Nem tudok segíteni! Beszélj dokiddal....

Babicsek: +++++++++++++++

Meli: De legalább már túl vagy a hat héten. Minden rendben? Végre apával lehetsz egy kicsit.... No jó, nem mostanra gondoltam....

Kép
kicsi80

:shock: Most ittam meg azt a vizet, amiben kifőztema cumikat, és azn üvegeket, és ebben melgítettem a tejet, én totál ko vok... :oops: De hátha röhögtök rajta...

Kép
nyuszifül16

:lol: :lol: :lol:

Nagy ölelés Neked Nyuszi!!!!!

Kép
kicsi80

Drága Nyuszi!
Örülök, hogy itt vagy! Gratulálok a kisfiadhoz, szép súllyal született, és nagyon sajnálom, ami veletek történt!
Meg kell nyugodnod, mert így tényleg elapad a tejed!Annyit tudok segíteni vagy inkább biztatni, hogy ne add fel a szoptatást. Szilárd koraszülött volt, ezért el is vitték, és 3 napig nem engedték szoptatni. Amikor meg lehetett volna, már nem akart (mert akkorra már rászokott a torkáig beérő cumira). A korházban egyáltalán nem szopott, így mentünk haza. Otthon addig-addig, hogy egyszer jól benyomtam a bimbót a szájába, és ráérzett. Végül nem is kellett tápszert adnom, mert a lefejt tejemet kapta, addig, amíg át nem tértünk a CSAK-szopira. Ha van tejed, Benjamin meg fog tanulni szopni. A világon a legkényelmesebb, leghigiénikusabb és elsősortan a legegészségesebb dolog a szoptatás!!!!!! Tegyél meg mindent érte!
Nyuszika! Segítségre lenne szükséged, valaki, aki néha visz egy kis kaját, letörölget a lakásban. Nincs senki a közeledben? Merre laksz?
Vendég

Egyébkén Nyuszi, minden tiszteletem a tiéd, hogy vállaltad a babádat, annak ellenére, hogy sejtetted, hogy egyedül leszel vele a kezdeti nehéz időkben!
Vendég

Nyuszi: Kitartás! Ügyesek voltatok. Próbálj megnyugodni! Most már otthon vagytok és minden rendben lesz, csak bele kell rázódnotok, mindkettőtöknek az új helyzetbe! Gratulálok ehhez a szép nagy fiúhoz!

Nekem a kisfiam koraszülött volt, ő egyáltalán nem is szopizott soha. Mégsem halt éhen. :wink: Mondjuk az biztos, hogy ha szopizik az lenne a legeslegjobb. Nálunk tápszeren nőtt fel a kis drága. Ő is hozzászokott a cumisüveghez a kórházban. De mondjuk nagyon picurka is volt nemtudott volna másképp enni.

Aranyos vagy :lol: hogy megittad a melegítős vize. :lol: De nyugi!!!
És hogy van a TE hasad? Fájdogál még?

Én meg elmentem a dokihoz, jobb oldalon van egy 16 mm-es tüszőm, de a méhnyálkahártya csak 6,6 mm. Ez nem tetszett annyira a dokinak. Fogalmam sincs mennyinek kéne lennie, de 10 körül biztos nem :?: :?: Tud valaki erre nekem okosat mondani :?: Van esetleg magatokról ilyen adatotok?
Holnap megyek reggel megint UH-ra, akkor eldől hogy hétfőn, vagy kedden lesz e az inszemi. De nemtudom van e így értelme,vagy csak pénzkidobás lesz. Mert ha nem elég a nyálkahártya, akkor úgysem tud beágyazódni nem?

Szóval most elég bizonytalan vagyok.

Kép
babicsek

Nyuszi de jó hogy vagy!!!!!!!!
kitartást.....de tényleg nyugodj meg mert elapad a tejed mint nekem!!!!!!!!:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszifül örülök, hogy végre otthon vagytok!!!!! Szívesen segítenék én is ha tudnák, mert most nem lesz olyan egyszerű neked egy darabig még főleg, hogy még a takarítás is a te feladatod :evil:

Babicsek nem tudok semmi okosat írni bízzál a dokiban nem lesz ott gond hétfőre még vastagodhat, megy a drukk neked.

Mindenkit puszilok.

Én hol leszek hol nem, ma jönnek szüleim és 1 hétig itt lesznek így csak a munkába leszek neten, ott is csak mértékkel, mert van dolgom is.

Legyetek jók!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Nita, Melisch és a Többiek! Nagyon arik vagytok!
Hétfőn jön Apa, már várom, mert azért segítget, sajna sztem ma Benit nem tom este meg szoptatni, délután kettőtől 7-ig szirénázott, sztem fájt a hasa, sokat szopizott is. Doki néni mondta, hogy rászoktatták a cumira a kórházban, még nem voltam vele, no meg császár után sem adták ide. Majd folytataom, mert most fejezetem be a szellőztetést és át kell hoznom, egyébként e a gerincével baj van, naponta minden pelusozásnál masszíroznom kell, megsérült szülés közben, iszonyat fáradt vok. Tom hülyén hangzik, de hiányzikma kórház, a sok kedves nővérke , és ember... szánalmas vok... azt hiszem elkapott ez a hülye szülés utáni depresszió... :cry: :cry: :cry:

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Csak egy gyors be-kukk, mert lassan indulunk a kórházba. Hajnal három óta csordogál a magzatvizem, a fájásaim még elég rendszertelenek, ha nem küldenének haza, akkor majd jövök ha újra itthon leszünk.:-)
Még gyorsan mostam egyet:-))
Kép
KépKép
boganna07

Jó reggelt!

Boganna: HAjrá!!!! Nagyon szorítok! Már nagyon időben vagytok! Várjuk a híreket! Jaj de izgalmas! :)

Tegnap voltam az orvosnál, 19-20 mm körüli a tüszőm. A méhnyálkahártya 7,5 mm lett. Éjszaka 11-kor adtam be a tüszőrepit. Holnap megyek inszemire 13 órára. Nagggggyon félek. Remélem most minden oké lesz. Holnap és holnapután itthon leszek. Csak arra fogok koncentrálni, hogy pihenjek és odabent minden tökéletesen menjen.

Nyuszi: És a szüleid azért segítenek valamit? KépMost biztosan nehéz, de hidd el lesz ez még jobb is!!!!

Kép
babicsek

betty: Merre vagy? Mizu veletek?

Kép
babicsek

Babim
itt vagyok....szemmel tartalak titeket :)

Hát nincs semmi különös, piri megjött, szerdán megyünk a konzira.

Látom, ti is egész jól haladtok a baba felé :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Sajnos nekünk bedöglött az internetünk, ezért is nem tudtam jönni, de remélhetőleg jövőhéten megcsinálják.... Most anyuéktól írok, már nagyon kíváncsi voltam történt-e valami :D

Boganna, ha szivárog a magzatvíz, akkor itt tuti baba lesz! Nagyon drukkolok! Írtad, hogy legutóbb császároztak! Ilyenkor másodjára is az várható vagy lehet természetes szülés is?

Nyuszi! Kitartás! Ne add fel a szoptatást! Mi történt Beni gerincével?

Mucus! Remélem nem lesz semmi gond veletek! Szerintem is hívd fel mielőbb az orvosod! Pihenj rengeteget, ne erőltesd magad!

Babi! Drukkolok én is neked, ne izgulj, minden ok lesz!

Velünk nincs semmi különös, a hányingeres időszak elmúlt, most az kezd idegesíteni, hogy az égvilágon semmi bajom nincs, sokszor nem is érzem terhesnek magam és ez vacak érzés!

Puszi mindenkinek, pár napig biztos megint nem leszek a hülye internetünk miatt, de majd igyekszem pótolni a kimaradást!

Kép
adiadi

Betty :) : Néztem, hogy szerda óta nem is voltál itt. :) Jaj de jóóóóó! Akkor ez a hónap már lombikos lesz, vagy csak megbeszélés? Szerintem lehet hogy el is kezditek nem?

Hát nem sok reményem van azóta hogy az első nem sikerült, de nem adom fel még. A múltkor jobban bíztam benne hogy sikerüli fog.

Milyen szép ajándék lenne karácsonyra a pozi teszt!

Kép
babicsek

Most jött meg piri, úgyhogy kövi ciklusban, elvileg nov. 13. lesz a kezdés előreláthatólag.
Drukk neked is, reméljük most már összejön :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty: ti az inszemivel miért nem próbálkoztok? Vagy a lombikot javasolták inkább?

Kép
babicsek

Babi
nálunk inszemet nem is javasoltak, hanem egyből lombikot...de azt hiszem jobb is, mert az inszemben a mi esetünkben nem hiszek :!: :roll:
Rettentő kevés a spermiumszám, az inszem sem segít ezen....

betty615

betty: Értem. Hát mondjuk a lombik az tényleg komolyabb beavatkozás és szerintem sokkal jobbak az esélyek vele.
Jól elbeszélgetünk itt is ott is. :lol:

Kép
babicsek

Boganna hajrááááááááá!!!!!!!!!!!!!
nyuszi ha akarsz nyugadtan hívj vagy csörgess meg!!!
sokat segít ha beszélsz ilyenkor valakivel!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hajrá Boganna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betty, Babi! Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Nita pussz

Nyuszi: Hogy vagy? Ölelés neked is!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Boganna: Hajró, szorítok, igen kivi vok, h császár után, tényleg császár jön-e újra. Lehet, h puhányság, de engem nagyon megviselt az elő napokban a műtét, én 45 fokos szögben jártam...Szar lenne, ha megint császárral kellene szülni, bár most az tuti egy ó darabig nem várható....

Arik, vagytok mindannyian! Leírhatatlan az a lelkierő, amit adtatok nekem az elmúlt hónapok alatt, és most is nem is tom, hogy köszönjem meg, hihetetlenül sokat jelent. :lol:

Beninek valami ideg nem úgy működik , mint kellene,és emiatt elmarahat a fejlődésben a társaitól... :cry: Ezért kell stimulálni!
Egyébként a fején is van púp, ahogy beszorult a szülőcsatornába, cisztát is találtak a kobakjában, de az állítólag nem veszélyes, 3hónap múlva megnézik újra. Szülés közben a szeme is bevérzett.

a, egyébként hasfájásra nem tudtok valamit, órákat képes vígasztalhatatlanul végig sírni. Doki néni mondta, hogy a cumisüveget tegyem el, 20-as fecskedndővel kap lefejt tejet, mert az nem kényelmes, de tényleg most már inkább visszaszokik úgy látoma cicira, mint hogy szenvedjen a fecskendővel, elég jókat szopik...100 körül egy evésre, csak utána jön az az irdatlan hasfájás, vigasztalhatatlan sírás, már mindent kipróbáltam hordozóban ringatástól, sétálgatástól kezdve, de semmi, 2-3 óra üvöltés...
Most egyik ismerősöm mondta az infacok csepet vagy mit, azt majd most váltom ki. Nem tudtok vmit , mit csináljak? Olyan rossz, hogy nem alszik.
Holnap jön Attila már várom! Legalább segít, légzésfigyelőből milyet érdemes venni? Mert az is kell már nagyon!!!!!

Nita: drága vagy, majd lehet hívlak, Neked tejed mitől ment el? Anyósod bosszantott, olvastam fentebb, hogy milyen köcsög...

Egyébként még mindig sajnálom és egyre jobban, h nem egészségügyben kezdetm el dolgozni, mert ez ami igazán örömet okoz. Mindegy csak van vmi átképzés, csak jog után, meg mindienki totál hülyének néz , h ilyen ötleteim vannak...

INSZEMESEK hogy álltok?
puszi

Kép
nyuszifül16

Egyébként hihetetlen, hoy eltelt eza 9 hónap, valahogy felfoghatatlan, jó hogy most jobb, de valahogy olyan fájadlamas visszagodolni rá... Mindegy jobbnak kell lenni a jövőnek...muszály....

Kép
nyuszifül16

SZIA NYUSZI ÉS KONKRÉTAN NEM MONDTÁK HOGY MI BAJA??ÉN NEM ÉRTEM MIÉRT HAGYTÁK ELHUZODNI A SZÜLÉSED!!
80olgi

Nyuszi: Ne gondolj vissza!!!!!!!!!! Csak optimistán előre! A szülésfelkészítőn nekünk is ajánlották az infacol-t. Vény nálkül kapható, szopizás előtt kell használni!!!!! De babások biztos tudnak róla többet!!!!!!!!!! A papírokat intézi valaki? Anyudék változtak? Attila változott? Anyósod?? Bocsi, ha sok vagyok, csak szorítok neked!!! Jól megszenvedtetek a szülédssel. Te is, és Beni is! Majdcsak visszaszokik a szopira...

PUSSZ!!!!!

Olgi: Ti hogy vagytok?

Kép
kicsi80

Ja, én ma megyek dokihoz! Remélem minden rendben! Még ez a hét és a jövő hét és végre otthon lehetek!!!!!!!!!!!!! Már alig várom :lol: :lol: Jöhet a konyhabútor szereltetés..... :roll:

Kép
kicsi80

Nyuszi nagyon jó az infacol......mi is használjuk......nagyokat fog pukizni!!!!!!!!
sajna 80%-ba anyós miatt a másik 20% meg genetikailag......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

írt Bébiyuszi:
2009.10.18-án reggel 6:00-kor megszületett Dávid nagy szőkésbarna hajjal 3790 grammal és 52 cm-rel.!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

MI JOL VAGYUNK KÖSZI KÉREDÉSED MISI BABA7KG :shock: 65CM MEKORA LESZ EGYÉVESEN? :shock: :lol: :lol: :lol:
80olgi

Kép KÉT TESTVÉR :lol: :lol: :P :P
80olgi

Nem semmi milyen méretekkel rendelkezik Misike!!!!!!!!!!!!! :D :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszikám!
Én egyszerűen nem értem, miért nem mondják meg, mi baja van Beninek???!!! Mi van a zárójelentéseteken? Ha valóban gond van a gerincével, illetve egy ideggel, akkor irány a korai fejlesztő (Dévény-intézet), mert igazából az első 4 hónap a döntő a fejlesztésben. Mármint hogy addig kerüljön neurológushoz, fejlesztő pedagógushoz, gyógytornászhoz a pici. Te ne masszírozgass otthon, egyedül!!! Ez egyáltalán nincs így jól. Ha gond van, akkor szakember, ha pedig nincs, akkor minek masszírozgatni???

A nyugtalanság nagyon rossz, de gondolj arra, amit már a többiek is írtak:
- te sem vagy nyugodt, a baba pedig nagyon is megérzi ezt.
- most jött a világra, ismerkedik vele, minden szokatlan neki, és vannak babák, akiknek több időbe telik ezt megszokni
- fájhat a kis pocija
- valami más baja is lehet (lásd fentebb).
Már a fokozott nyugtalansága miatt is elvinném gyermek-neurológushoz. És a fejben lévő cisztát is illik 2-4 hetente meguh-ozni! Kérd az orvost erre!!!!

Bencénk ilyen nyugtalan baba volt, nekünk a hordozókendő jött be, abban tudott 3-4 órát is pihenni. A kisfiunk is hasfájós volt, sajnos, nem riogatásból mondom, de kb. 6 hónapos koráig tartott ez nála, aztán hirtelen elmúlt (de a mai napig hasfájós). Próbáld ki a kendőt, abba a koraszülötteket is bele lehet tenni, semmi baja nem lesz a gerincének sem, sőt, lazító az izmoknak.

Nekünk AngelCare légzésfigyelőnk volt, kb. 1,5 éves koráig használtuk, nagyon jó volt, egyszer sem volt - téves - riasztása sem. Úgy tudom, 20 mp légzéskihagyás után már jelez. Kérd meg az orvost, hogy mutassa meg az újraélesztést, és írd is le magadnak, mert a kicsiknél más, mint a felnőtteknél!

A szopinál nagyon fontos, hogy PIHENJ!!!! Mi az, hogy takarítasz???? Te gyermekágyas anyuka vagy, min. 6 hétig. Szerinted miért ennyi a szülési szabadság? A túlterhelés elapaszthatja a tejet, pihenni, finom, tápláló ételeket enni, és babázni, olvasni, zenét hallgatni!!!! Kérlek, hallgass ránk!
A szopinál nekünk is makacskodott Bence, nagyon nehezen állt rá, aztán majdnem 3 éves koráig szopizott! :lol:

Ha mellgyulladásod lenne, sima édeskáposzta-levelet törj össze egy kicsit klopfolóval, és tedd éjszakára a melltartódba. A káposztában erős gyulladáscsökkentő anyag van, nekem kétszer is jó volt annó. Hidegvizes borogatás nem jó a cicre, mert ez is apaszthatja a tejcsit, a langyos meg vagy ér valamit, vagy sem.

Nyuszikám, nagyon aggódom, vigyázzatok magatokra!!!!! Puszi, és kitartás, ügyesek voltatok és vagytok!!!!

Többiek,
nektek is puszi, nagyon kevés időm van jönni, de néha olvaslak benneteket, és szorítok, akinek csak kell!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Kicsi: köszi,nagyon ari vagy! De azért pihizz is, remlémem, hogy van aki segít összerakni a bútort...jaj, de Jóóóóóóóóóóóóóóó most maradt abba egy órás sírás,fúúúúúú :lol: :lol: :lol: Ráadásul sunyi, mert ha felveszem abba hagyja, de ha kiságyba rakom, akkor kezdődik...mindegy.

Szóval Kicsi pihizz, nehogy Zoé hamarabb szülessen itt nekünk!
Olgi: nagyon gyorsan zajlott minden 3kor voltak 3 perces fájások, 4 órát vajúdtam és jöttek a tolófájások, nem sokkal burokrepsztés után...minden okénak látszott, csak tolófájásoknál derült ki, hogy mi van...csökkent a szívhang, és mindig visszahúzta a zsínor, ekkor rögtön vittek a műtőbe, nem is epiduráltak, hanem altatás, hogy ne húzzák az időt. Ezért nem láthattam Manót, a feje be volt szorulva, meg vmi distress is érte vagy mi...annyi, hogy nem kúszik hason fekve, és nem reagál, ha doki tolja a lábát, pedig reflex szerűen kúsznia kellene...de a fejét is nehezn emeli...
ezért kell hasaltatni, minden pelus előtt, és masszírozni 20X a gerincét.
Ma vettünk orsziporszit...mert szipog, de olyan brutálisnak tűnik, most tegyem azt az orrába... :cry: Szegény, de jobb, mintha szipogna...

Nita: sajna a tejcsit, én szoptatok, és fejeke, no meg fecskendőzöm...de ma már jobban evett, rájön, ha nem kap máshogy, akkor dolgozni kell kicsit, csak sajnálom, no meg, h nem használhatunk cumisüveget.

Papírokat Anya intézi, tegnap előtt naon összvesztem vele, hogy nem tom hanyadjára kell takarítsak, császár után, eszem megáll, h mindig vett ki sazabi, h lássák, h jó nagymama, és közben nekem meg nem segít...na ezen elgondolkodott. Egyébként bármilyen is sajnálom, mert Tatám egyre szarabbul van, és ő pelenkázza és eteti...azért szar látni egy haldokló szülőt... Aztán inzulinra is átrakták...de egy kis torna igazán beleférhetett volna neki...mindegy...

Holnap jön Attila, már várom, most nagyon normális, oda van a fiáért, nekem is sokat segített még krházban voltam, csak at nem tom, hogy ez meddig fog tartani nála, tudjátok, szeretnék hinni, bízni...csak hát mögöttem eza 9 hónap...és igen nehéz...mert amikor kellett volna, azok nem álltak mellettem, akiknek a legjobban kellett volna.

Ja, szupiiiiiiii, kaptunk képzeljétek kölcsön bébi légzésfigyelőt- tudjátook mondták a kórházba, h kell- a házidoki nénitől, tök ari. Jaj, de jó meg marad 20.000 forint...ez fél évig kell ugye????
Baby contorol a neve, remélem tuti.

Kép
nyuszifül16

Nyuszi remélem nagyon sokáig tudsz majd szoptatni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?