Sziasztok
Most önző leszek és csak magunkról írok, de légyszi, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szerintetek mi lelhette a fiacskámat?!?
Szombat óta nem hajlandó nappal aludni, reggel 7-től este 7-ig ébren van, ezidőalatt max. 45 percet alszik összesen. Eszik rendesen, kakil rendesen, szerintem már melege sincs, vékony rugiban és vékony takaróval alszik egy jól kiszellőztetett szobában.
Evés után be is alszik rendesen, de nem sokkal utána felébred és még álmában kegyetlenül elkezd sírni, ilyenkor hiába simizem, cumiztatom, hiába húzom fel a zenélőkéjét, semmi se segít. Próbáltam már, hogy nem megyek be rögtön hozzá, hanem vártam 5-10 percet, hátha abbahagyja, de nem, sőt, méginkább sírt. Amint kiveszem viszont az ágyikójából, már a kezemben bealszik, annyira álmos szegény, viszont amint újra lerakom, bárhová, a járókába, a heverőre, tök mindegy hová, megint keserves sírásba kezd. Szerintem még ilyenkor is félálomban van.
Ezután megpróbálok lelket verni bele, felébresztem, erre abbahagyja a sírást, sőt, nevetgél is, 15-20 percig eljátszik, elnézelődik, elnevetgél egymagában, tovább viszont nem bírja egyedül és engem követel.
A pocija se fájhat, hisz akkor játék közben is fájna, meg akkor be se aludna evés után. Éshát látom a különbséget, a múltkor mikor fájt a pocija, akkor egész nap nyűgi volt, most meg egész jól elvan.
Nem értem mi van vele. Ha babakocsizunk, semmi baja, még jókat alszik is közben, ha autóval megyünk valahová, szintén semmi baja, tegnap megint elvittük Tesco-zni, ott is tök jól el volt, egy csomót nézelődött és nevetgélt, de volt, hogy ott is horkolt egyet. Ha jön hozzánk valaki vendég és kényezteti, akkor sincs semmi baja, múltkor az unokatesóm kezében tök jót aludt, meg persze akkor sincs baja, ha én játszadozom vele egész nap. Csak aludnia ne kelljen, és egyedül lennie. De miért? És mitől nem tud aludni? Pedig álmos. Mégse tud vagy akar aludni.
Viszont az esti fürdetés+evés után úgy bealszik, hogy hajnal 4-ig hangja sincs, akkor eszik és utána megint alszik, egészen kb. 7 óráig, és onnantól megkezdődik. Szóval éjszaka tud aludni, csak nappal nem.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Apuci szerint elkényeztettem, ő azt tanácsolta, hogy ha már megunta az egyedüli játszadozást, akkor hagyjam sírni, egyszer csak megunja. De én erre képtelen vagyok. És szerintem nincs is elkényeztetve, egyáltalán nincs sokat kézben, én inkább csak úgy mondanám, sokat foglalkozom vele, de szerintem ez nem baj, és ez nem is kényeztetés.
Szerintetek????
Babus