Sziasztok!
Monti, én is boldog névnapot kívánok Marcellnek! Naná, hogy jól tűrte a szurit, hisz láttuk, hogy egy Superman.
Linácska, jó nyaralást Nektek!
Encike, gratulálok a tesztedhez, ez nagyon klassz hír!!!!
Nita, akkor jó, hogy egészséges vagy, szeptembertől pedig indulhat az akció.
Zsuzsu, szerintem is az a lényeg, hogy akár Tirza, akár Konstantin, egészséges legyen. Egyszer régen még azt írtad, hogy ha fiú, akkor majd a harmadik babátok lány lesz.
(
Egyébként csak félve írom le, de én semmit sem láttam a múltkori Uh-képen, csak néztem, hogy hol kell keresni a csíkokat, amiket Linácska említett...)
Kitartást, sok erőt és türelmet (bár utóbbiból nagyon sok lehet Neked). Már most azért szurkolok, hogy mégis meg tudjátok oldani az apás szülést.
Juca, egy újabb bók - tőlem is. Nagyon csinos vagy!!! Na és a lányaitok!
Jó, hogy Nálatok ilyen egyértelmű, ki kire hasonlít.
Nálunk először azt mondták, hogy egyikünkre se. Aztán rokonfüggő volt: az én rokonaim szerint tiszta anyja, a férjem rokonai szerint tiszta apja.
Lyndee, ha minden név tetszik, akkor már "csak" ennyi gyerekre lesz szükség és meg is oldódott a gond. Még nem is dicsértem meg a pocakod, nagyon szép!
Petra, még nem mondtam, hogy nagyon-nagyon sajnálom, ami történt Veletek. Remélem, hogy mielőbb lesz kisbabátok (vagy kettő)!
Napsugár, a rég felvetett bugyi-kérdéshez: nekem is ilyen volt, végülis tényleg nem rossz. Bár nem biztos, hogy kell attól tartani, hogy minden véres lesz.
Most lehet, hogy vmi nagyon köztudott dolgot írok le, de nekem azt mondták, hogy vigyek Tena betétet (ami inkontinencia-betét), mert az extra nedvszívó.
Amúgy kitartást az utolsó hetekhez, nem lehet könnyű. Ugye már nem dolgozol, csak pihensz?
Szilvi, akkor jó is lesz, ha a következő ciklusban lesz baba, mert akkor szülinapi ajándék lesz a kétcsíkos teszt! Nagyon remélem, hogy így is lesz!!!!
Luca, már azt várom, hogy mikor írsz vmi olyasmit, hogy "jelen helyzetben nem teljesen mindegy, mert babát szeretnénk"!
Nálunk nincs semmi különös, bár izgalmakban nincs hiány.
Hétfőn megyek dokihoz, de az csak ilyen bájcsevej lesz, uh. majd 27-én lesz. Addig csak tétlenkedem, mert nem merek védőnőhöz, háziorvoshoz menni, nehogy aztán pofára essek, amikor az uh.-ról kijövök.
Ja, és van még valami, ami miatt igencsak nyugtalan vagyok. Hm. Nekem most nincs munkaviszonyom, csak ilyen passzív ellátást kapok. Nagyon idegesít, hogy majd a 2. gyerek után csak gyest kaphatok. De egyelőre ezügyben se tudok nagyon informálódni, merthogy még nincs a kezemben vmi hivatalos igazolás, hogy terhes vagyok, rendben van a baba.
Na, most, hogy ilyen "derűs" a hangszín, inkább be is fejezem az elmélkedést.
Hétvégén megint esküvőre megyünk, remélem, az engem is megvidámít kicsit.
Jó éjszakát Nektek!