Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem tegnap egész du. egy darab üzim sem ment el, már nagyon mérges voltam. Remélem ez most elmegy már végre....

Judit
Kérlek hoyg ne aggódj enynire, nehogy bajod legyen! Meg a kis Attinak is!
Szegény barátnőd, jól megszenvedett a kishölggyel, de pár nap múlva tuti jobban lesz, talán ki is tudja magát pihenni, és már csak a boldogság lesz a szívében. Azon se aggódj hogy te nem akarsz ilyen nehezen szülni. Senki sem akar, de nem tudjuk hoyg a természet mit rótt ki ránk. Sajnos erre is fel kell készülni, és inkább rosszabbra számíts és kellemesen csalódj, mint fordítva. Fel a fejjel, reméljük minden rendben lesz a továbbiakban! Neked is nagyon drukkolunk majd annak idején is, veled leszünk, és nagyon fogjuk várni a Judit Híradót! Kép

Nicol
Bocsi, javítalak a táblában! Kép

Berni
Én már tuti nem szülök idén, de jövőre biztosan! Drukkolok neked nagyon! Van valami tüneted?

Majcsi
Ha tényleg ugrott ez a hónap................... Kép

Edina
Nagyon drukkolok neked a honapi vizsgálathoz! Ne aggódj, most már bármikor jön is Viki minden rendben lesz!

Évi77
Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!

Annácska
Te hogy vagy?

Tündi
Vendég

Annácska
Kislányodnak dícséret, tényleg nagyon kis ügyi volt Kép
Hát hiába drukkoltam? Sajnálom őszintén! Kép

Dorka
Neked írtam volna tegnap, hogy ha ez a nyák az a bizonyos volt, akkor jókor csíptétek el az akcióval. Egy 28 napos ciklusnál sem feltétlenül a 14. napon van tüszőrepi, simán lehet a 9.-en.

Lányok
Akinek gondja van a Társalgó működésével, és esetleg nem tudja annak írom, hogy a hibákat lehet jelezni a Szerkesztő topikban. Ez a Társalgó legelején van ahol az összes topik is, és legalul. Ott APA nickkel válaszol a Szerkesztő.

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Kép(

Judit!
Én cserépkályhánál aludtam, a fejem a kályha felé volt. Még nem érzem kárát KépKépKép...

Edinka!
Szerintem is kimoshatod őket nyugodtan. Én mindent kimosok használat előtt. Más lesz az anyag illata, fogása és kimossuk belőle azt a sok kezelőszert, vegyszert.

Annácska!
Milye hős a lányod! Bezzeg az én fiam... Irigyellek érte.

Vajon mi lehet Stellával, Zsófival ott messzi Ausztráliában, Mókucival, Tacsifüllel és persze Gyöngyivel?

Nálunk nincs semmi, bár az akciódús hétvégét nemigen lehet semminek nevezni KépKépKép.

Puszi mindenkinek

Kriszta

mohácska

Sziasztok,

teljesen el vagyok havazva, sajnos sok a munka.Kép

Mindenkit nagyon sajnálok, akinek megjött.De tudjátok a szlogent: új hónap, új remények....KépKépRemélem most már tényleg idetalál az a zebracsorda, biztos valamilyen kerülőutat választott, mert még nincs elég meleg... Kép

Wish!!!
Mi a helyzet?Mit mondott a doki???Úgy drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma voltam tüszőnézőben: 9 mmm méhnyálkahártya, baloldalon 22 mm domináns tüsző.....szóval most mindent bele!_KépAzt nem tudom, csináljuk e minden nap, vagy maradjon a kétnaponként?jaaaj nem tud okos lenni az ember. Lehet, hogy inkább nem ez alapján fogom kezdeményezni az akciót.....Kép

még később próbálok jönni,
Jófi
jófi

Sziasztok Kép
Sajnos nem sikerült. Úgyhogy ez a szivárgó vérzés azt jelenti hogy már nagyon meg akar jönni a mensim. Abba is hagytam a gyógyszereket, úgyhogy remélem hamar megjön rendesen.
Sajnos egyálatlán nem ágyazódtak be a kis barackmagok, nem látott sárgatestet a doki.
Május 9-én kell mennem megint majd kenetvételre, meg akkor megmondja a doki, milyen vizsgálatokat csináltassak meg megint és aztán júniusban kezdődik az új stimu. Legalább nem kell sokat várni Kép Azt mondta legközelebb mindet visszarakja, ha tíz lesz akkor tizet Kép Mondtam, hogy az jó, mert akkor majdnem kivan a családi focicsapat.
Kicsit le vagyok törve, de igaziból megkönnyebbültem, hogy végre tudom mi van, vége a bizonytalankodásnak. Azt azért érzem, hogy belül még van bennem egy nagy sírás, de egyelőre nem tudom szabadjára engedni. Bár az sem baj, ha benn marad Kép
Ma reggel csináltam egyébként egy tök negatív tesztet, úgyhogy nem sok jóra számítottam, de mégis amikor a doki elkezdte az ultrahangot, azt vettem észre, hogy azt mondogatom magamban, hogy "lécci, lécci, lécci, lécci..." Kép
Ezen majdnem el is nevettem magam. Ma meg holnap még pihizek, aztán csütörtöktől jönnek a dolgos hétköznapok. Na ezt nem várom, szívesen ellenék itthon júniusig Kép

wish

SziasztokKép

Ismét megpróbálok írniKép Bár a kissrácomnak olyan radar fülei vannak, hogy azonnal felébred, ha leülök a gép elé. Pedig már olyan lassan és halkan nyomogatom a billentyűket, mégis, még a másik szobából is kiszúrjaKép

Wish
Nagyon sajnálomKép
De még mindig le vagyok döbbenve, hogy még ezekután is csupa Kép-val írod a leveledKépElképesztő lelki erőd vanKép

Annácska, Évi
KépKépKép

Annamarinak pedig nagy puszi a hősiességéértKép

Judit
Légyszi, légyszi, ne haragudj rám!Kép Én nem akartalak ijesztgetni! Csak siettem, és bele se gondoltam, hogy ezzel rosszat írok.
De bizonyára azért írtam erről, mert manapság sokat jár az eszem ezen a bölcsőhalálon. Kristófka ugyanis tipikusan egy veszélyeztetett baba. Azt mondják, a bölcsőhalál gyakoribb fiúknál, idő előtt született babáknál és hasonfekvő babáknál, illetve télen, fűtési szezon alatt, amikor is könnyen túlmelegednek a babák. Namármost mi mindegyik rizikófaktornak megfelelünk. Kristófka pont egy kizárólag hason alvó, 3 héttel korábban született fiúcska, aki állandóan izzad az ágyikójában, pedig már csak minimumon megy a radiátor, a takaróját is vékonyabbra cseréltem, kizárólag rövidujjú rugikat hord vékony hosszú ujjú bodyval, mégis folyton melege van.
És hiába van légzésfigyelőnk, ha baj van, cselekedni kell, esetleg éleszteni kell. Oké, hogy évekkel ezelőtt tanultam ezt a suliban, műbabán csináltam is, de sose alkalmaztam még, a munkahelyen szerencsére sose volt ilyenre szükség. Már tutira nem tudnék babát lélegeztetni. És biztos jól be is pánikolnék. Mit csinálok ha megszólal a légzésfigyelő??? És mi van, ha véletlenül meg se hallom??? Nem valami hangos az Angelcare riasztója.
Szóval manapság ezen parázgatok, folyton nézem a légzésfigyelőt, zölden villog-e. Bizonyára ezért rémisztgettelek téged is. Bocsi érte, csak manapság sokat agyalok ezenKép

Ja, és megnéztem, nem kaptam tőled mailtKép

Timika
Megkaptam az emailed, igyekszem válaszolniKép

Mea
Neked is igyekszem válaszolni, bocsi, hogy megváratlak, de manapság nagyon kevés időm van írogatniKép

Edina
Én a cumisüvegeket egyszerűen csak elmosogatom, és hetente 1-szer kifertőtlenítem Chicco fertőtlenítő lötyivel. De a kifőzés ugyanolyan tökéletesKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Wish,
sajnalom nagyon, de talan tenyleg jobb a tisztanlatas. Ha meg jonnie kell a sirasnak, ne tartsd benn.

Mindenkinek, akinek ma megjott Kép

Babus,
koszi a szulesznos tanacsokat. A dokim pont ezt mondta, amit Te is, hogy majd bemutat nekem 3 szulesznot es kozuluk majd en valasszak. Gondolom azt a 3-at mutatja majd meg, akikkel szeret dolgozni.
Sikerult benezned az albumba? Nincs belinkelve a profilombol, a fooldalrol az albumokon keresztul jutsz el hozzank (Vanda72 albuma Materol).

Edinka,
annyira izgulok mar ertetek. Nagyon nyugos vagy mar?

Judit,
ne stresszeld magad ezen a radiator teman. En ugy is asztmas voltam 13 eves koromig, hogy nem radiator mellett fekudtem es nem volt tele a szobank viraggal. Persze jobb az ovatossag, de nyaron ugysem futotok, amikor meg mar futeni kell majd leveszitek a radiator hofokat es kesz. Egyebkent szerintem jo meghallgatni minden velemenyt! Anyukad mit mondott?

Ja, es nagyon nagy gratula a baratnodnek, szegeny tenyleg megszenvedett a baboval. Nem tagult rendesen, vagy miert lett csaszar belole vegul?

Gyonyi viszonylag jol van, mar nem dolgozik, csak a babaira figyel otthon. Irtam neki emilt tenap is, de mivel a ferje hozza-viszi az uzeneteket koztunk, kicsit lassabb az aramlas. Remelem holnapra lesznek uj hireim rola!

Judyt,
remelem veletek minden rendben van! Dokid mond valami biztatot vagy ilyenkor nem mernek nyilatkozni?

Vanda
vanda72

Már fel is ébredtKép
De miéééért??? Miért utál aludni nappal? Fél órája fektettem le. És képes akár este 7-ig is ébren lenniKép Anyunak pedig semmire nincs ideje, még magára seKép

Kép
babus2005

Ma irt a baratosnem, es hat eg es fold a tegnap kozott. Ma olyan pozitivumokat irt. Valoszinu kipihente magat. Ugy orulok neki!
Koszonom mindenkinek megegyszer a jokivansagokat!

Annacska!
En nem aggodom, csak ugy megijesztett mindenki, nekem eszembe sem jutott, hogy a futes, vagy a virag karos lehet. Ugy dontottem, hogy anyumtol nem kerdezem meg, mert aztan csak O is izgul majd. Majd a vedonomtol, O volt a ferjem vedonoje is, van tapasztalata.
Buszke lehetsz a lanykadra!

Wish, Evi!
Kép

Tundi!
Koszi a megnyugtato szavakat. En meg mar a Tundi hiradot varom, de nagyon!!!!
Jol olvastam, hogy a parod megy vizsgalatra?

Mohacska!
Koszi a nyugtatast!

Jofi!
Nagyon jo hirek! +++++++++++++++++++++++++++++

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Lányok! Mi van itt!!! Csupa rossz hírek Kép

Wish! Nagyon sajnálom... nem is tudok mit mondani Kép

Évi! Kép

Jófi! Örülök a jó eredménynek, remélem meglesz a gyümölcse Kép

Judyt! Remélem jól vagytok, a gyerkőcök meg jól viselkednek odabent! Kép

Tündi! Remek a tábla! Ügyi vagy!

Nálam a helyzet a következő.. tegnap voltam du a dokimnál is (Annácska, elkerültük egymást Kép ) és ő is azt mondta h tökéletes a lelet, elméletileg minden ok! De jó volt hallani a sok rossz után Kép Szóval, várom, h megjöjjön aztán 4-8 napon 2*1 closty! Sőt írt fel valami n betűs gyógyit, ha nem akarna időben megjönnö, h ne csússzunk vele. Aztán 11-12 napon tüszőnéző, meg ilyenek, és várni a pozitív tesztet megint...

Lenne valakinek ellenvetése, ha előreugranánk egy hónapot , Kép

Szép napokat és ezután csak jó híreket!

Éva
évi79

Sziasztok!
zsófi76

Sziasztok!

Jobban vagyok igy néha majd irgatok nektek!
Mostanában nem akarunk babát mert egy jó tanácsot kaptam! Probáljam meg kicsitt elengedni a babákat akiket elvesztettem!
Hiányoztatok!
Zsófi
zsófi76

JUDYT HIRADO!
Jol vannak, mar nem kapnak infuziot. Vegre feltoltottuk a mobilt, igy majd tudom tartani Vele a kapcsolatot, es majd tajekoztatlak benneteket.

Babus!
Dehogy haragszom. Megertem az aggodalmaidat. Ne izgulj! Nem tudod a vedonodet megkerdezni, csak azert, hogy megnyugodj, mi van ha jelez a legzesfigyelo. Sose legyen ra szukseg, csak hatha ettol megnyugszol. Szegeny, ugy sajnallak. Mindig van min izgulj. Amiota ismerlek mindig aggodsz, de en is. Ugyan azokon, mint Te annak idejen.
En gondoltam ra, hogy elmegyek egy eloadasra, ahol megmutatjak mit kell tenni, ha jelez a legzesfigyelo. Ha lemegy a vizsgam, akkor elmegyek. Csak, hogy megnyugodjak.
Volna egy kerdesem. Szerinted a kis Atti befordult, ha ulok, es gornyedek, akkor a bal bordam alatt rugasokat erzek. Viszont ha fekszem a hasam ket oldalan erzem a mozgast. Most akkor mi van?

Vanda!
Igen, nem tagult a baratnom, es ezert kellett csaszarozni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus Kép
Írtam én már Kép-ket is. De azt hiszem ha most magam alá zuhanok, attol igaziból nem lesz jobb. Szóval megpróbálok előre nézni és a jó dolgokat meglátni. A párom mindig azt mondja, ha szomorkodom valami miatt, hogy legyek inkább vidáám, úgy sokkal könnyebb az élet. Néha nehéz ezt a filozófiát követni, de azért igyekszem.
De annyira erős nem vagyok, az elöbb már volt egy kis pityergés.

Annácska Kép Évi Kép
Sajnálom, hogy megjött.

Tündi Kép
Most fogalmam sincs hányadik cn-on lehetek. Írjuk be nekem is a mait elsőnek, aztán majd meglátjuk.

Jófi Kép
Ezek igazán bíztató eredmények, most akkor élvezzétek ki alaposan az életet Apával Kép
Azt olvastam tüszörepikor az a jó, ha minél gyakrabban.
http://ibabydust.com/ask/content.aspx?760
http://ibabydust.com/ask/content.aspx?759

Judit Kép
Szerintem tök hangulatos a szoba, és ez az ami számít. A radiátorral majd ráérsz ősszel foglakozni, de láthatodm hogy mások is felnőttek mellette, Atinak se lesz semmi baja, meglátod.

Vanda Kép
Üdvözlöm Gyöngyit. Üzenem, hogy pihenjen sokat, mert aztán úgyis sok dolga lesz Kép

Judyt Kép
Neked is pihi-pihi-pihi. Javult valamit a helyzet, vagy ugyanolyan?

wish

Zsofi!

TE IS NAGYON HIANYOZTAL!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Wish!
En nem is izgultam a radiator miatt, csak a csajok tegnap. Nem engem kell megnyugtatni Kép Ma mar mindenki azt irja, hogy mas is felnott mellette. KépKépKép
Szoval en nyugodt vagyok am!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Wish Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze!
Akkor most küldök mensihozó +++++++++++++++ energiákat Kép

Babus Kép
Nem tudom mi lehet Kristófkával, hogy miért nem pihen nappal, bár én szívesen babáznék vele Kép
Annamari 2 és fél éves kora óta nem alszik napközben és egy rémálom neki az ovodai alvásidő. Néha nekem is nagyon hiányzik hétvégén egy kis pihi, de neki nem. Pörög, mintha friss Duracell elem lenne benne Kép

Tündi Kép Kriszta Kép
Köszi a lányom nevében is Kép
Azért azt hozzá kell tennem, hogy éjjel jónéháyszor mentem be hozzá átfordítani Kép De reggelre ktya baja sem lett. Ment oviba is, mint ha mi sem történt volna Kép

Zsófi Kép
Örülök, hogy jelentkeztél Kép
Mesélj egy kicsit milyen Ausztrália?

Judit Kép
Köszi az infót Judytról és puszilom Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Edinka Kép
Köszi a drukkot.

TimikaKép
Olyan 24-26 napon jön meg mindíg. Ma vagyok a 27.-en. Vagyis vagy 3 vagy 2 napja késik, attól függ honnan nézzük. Tegnap kicsit este megijedtem, mert picit fájt a pocim, de ma meg semennyit sem. Még nem merek hinni benne, hogy...
Én is úgy gondoltam, hogy csak szombaton tesztelek. Nem akarom elkapkodni.
Köszi
AlinaKép
Vendég

Alina
Nem mérsz reggel egy hőt? Az jó lenne Kép

Wish
Hát én is nagyon sajnálom! Tényleg hihetetlen, hoyg mennyi erő van benned! Gratulálok ehhez, így tovább, a június tényleg nincs messze Kép A dolgos hétköznapok lefoglalnak majd, észre sem veszed, úgy elröpül majd ez a ksi idő Kép
Javítottalak a táblában.

Judit Kép
Tündi híradó.... de furcsa volt olvasni Kép Legkorábban jövőre Kép Nem lesz nálunk kiskatona vizsgálat, sőt egyenlőre semmilyen, de nem is akarok hallani róla egyenlőre Kép

Vanda
Gyöngyinek én is sok puszit küldök és minden jót! Pihenjen sokat Kép

Babus
Szerintem Kristófka azért sír amikor meghallja a billentyűzet hangját, mert emlékszik rá a pocidból, és akarja nézni ő is a monitort hoyg sok csaj között lehessen Kép

ZSÓFI Kép
De jó hogy írtál! Mesélj, hogy telnek a napjaid? Merre jártatok már Ausztráliában? Vannak kint magyar barátaitok?

Jófi
Jó kis tüsződ van meg nyálkahártyád Kép Irigylem is Kép kellemes akciózást kívánok, és hogy mennyiszer? Szerintem max naponta. Mikor mész megint dokihoz? Gondolom megnézi a doki hoyg megrepedt-e, nem?

Évi79
Sok sikert a clostyhoz, nagyon örülök neki hogy már minden rendben van!

Tök jó, beindulni látszik a topik Kép

Tündi
Vendég

ZsófiKép
De jó, hogy jelentkeztél!!
Drukkolok, hogy mielőbb rendbe tudj jönni lelkileg és fizikailag.
Nagyon nehéz lehet most neked!

LányokKép
Itt vagyok ám és olvaslak titeket, drukkolok nektek.
De ha nem haragszotok most lehet, hogy kevesebbet fogok írogatni.
Nekem is van mist összeszedni magamban!

JuditKép
Nekem nagyon tetszett a babasarok!!
Gratula a barátnődnek!!

JudytKép
Pihenj sokat és vigyázz magyon a Picikre!!

TündiKép
Mi lenne velünk nélküled???!!!

Stella

Kép
stella9

TündiKép
Még sosem mértem a hőmet, szerinted mennyinek kéne lenni, hogyha van valami a dologban?

Előre is köszi

AlinaKép
Vendég

Sziasztok,
gyorsan beugrottam, de vár vissza a munka.

Wish,
nagyon sajnálom, de bámulatos a hozzáállásod!Fantasztikus, mindannyian eltanulhatjuk Tőled!(de azért az a sírás, ha fojtogat, nyugodtan kijöhet szerintem) Köszi a tippet, ha ezt követjük, akkor most bezárkózhatunk a hálószobába egy két napra Kép

Zsófi,
de jó hallani Rólad!

Stella,
örülök, hogy Te is itt vagy!

Judyt,
pihenni, pihenni, pihenni.Kép

Évi,
nagyon örülök a jó híreknek.Remélem a closty hamar meghozza a sikert!Kép

Tündi,
majd megyek uh-ra és vérvételre jövő hétfőn (19.cn), meg kb a 22. cn-en is. Utána meg a ciklus végén........ha meg nincs vége, akkor azért Kép

Alina,
ha babád van, akkor 37 vagy feletti kellene legyen a hőd.bár így, hoyg nem mérted, ez sem tuti, mert így nem tudhatjuk mennyi az alaphőd.Drukkok mennek a zebrás tesztért!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

na megyek vissza a gályára.Kép

Jófi
jófi

Köszi Jófi, úgy legyen!!Kép

Alina
Vendég

Tündi!

Pedig már úgy reménykedtem.

Köszi a drukkot,de még nem érzek semmit.Ma használom el at utolsó utrot és jön a várakozás.A doki azt mondta 5 nap után teszteljek,de a múlt hónapban is 6nap után jött meg.Ugyhogy feleslegesen nem veszek tesztet,csak jövő héten hétfőn.De én szerintem megvárjuk egymást a szüléssel. Én úgy érzem.Mindegy ,majd kiderűl.Nem reménykedek semmiben.Ja és már felírta adokim a következő havi adag gyógyszereimet.A clostiból a ciklus 2-dik napján kell bevennem 2×1-et.Emelt az adagon és előbb is kell elkezdenem szedni.
Ez van.
Remélem ez a hónap eredményes lesz neked.

Drukk mindenkinek!Hajrá lányok,előre a zebra csíkok ért!!!!!!!!!!!
berni613

Edinka!

Először is hányadik hétben vagy.MagneB6-ot és Diafilint szoktak adni a keményedésekre,De csak a 37-dik hétig.Jó lenne ha szólnál a dokidnak,mert az sem mindegy,hogy milyen sürün keményedsz.Amire ezeket írják kb.20 percenkénti keményedés.De lehetnek ezek a jósló fájások is.
berni613

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, lehet, hogy nem jó helyen járok, de hátha tudtok segíteni.

Van egy 20 hónapos kislányom. Amikor ö féléves lett megjött a menzeszem. Rendben is volt a dolog, egészen 1 éves koráig. Azonban akkor elkezdödött a terhességem elötti idöszakból igencsak jólismert, össze-vissza vérezgetés.Kép A Dokim azzal biztatott akkor, ha szülök egy babát ez rendbejön, de nem jött rendbe. Aztán azt mondta, ha abbahagyom a szopit akkor utána biztos helyrejövök. Hát, nem. 4 hónapja elkezdett fogamzásgátlóval próbálkozni, hogy majd ez de nem használt.(femoden) Ezután újra kaptam, csak egy másikat, ez volt a Yadine. Ezt 1 hónapig szedtem majd, azt mondtam: elég volt. Híztam 2-3 kilót, tiszta pattanás lettem és ugyanúgy a a ciklus közepétöl vérezgetek. Elegem vanKép

Tisztára tanácstalan vagyok és unom, hogy hónapról hónapra szinte 1 hetem van amit nem menstruálással töltök.

Jövöre szeretnénk kistesót, de így nem tudom mi lesz..

Vkinek van valami ötlete, esetleg egy doki aki esetleg tudna segíteni?
Korábban sem bírtam a hormonális dolgokat( májfunkcióm borzalmas lett), ezért tanácstalan vagyok, mit csináljak.Kép

Ha tudtok segítsetek.

Ha nem, bocsánat a zavarásért.
Mindenkinek mielöbbi zebrásodást kívánok!Kép

Üdv, Tündér
tündér

TündérKép
Nem voltam még csak hasonló helyzetben sem, mint Te, de szerintem mindenképpen kéne csináltatnod egy komplett hormonképet. 3 vérvétel a ciklus alatt (bár így azt is nehéz lehet eldönteni, hogy mikor kezdődik a cikus)
A Te dokid nem mond semmit?
Nem akarok hülyeségeket beszélni, ezért nem is találgatok, hogy mi lehet a gond.
Kell egy hormonkép, az biztos.

Én is közel 5. hónapja kapom a homonokat. Hol ilyet-hol olyat, éppen ami kell.
De nem kell minden hormonkészítményt szájon át bevenni és ezzel kímélni tudják a májat (szerintem).
Jobbulást kívánok Neked és gratulálok a lánykádhoz!
Stella

Kép
stella9

Tündér
Szerintem kéne egy alapos hormontükör neked meg UH-os nézés. Egyik sem volt? A terhességed előtt történt lépés a ciklusod helyreállítása érdekében? Spontán tudtál teherbe esni akkor?
Gyönyörű a kislányod! Kép

Tündi
Vendég

a fene se érti hogy egyik üzim elmegy akkor a másik mért nem....... na mind1

Berni
AZért nem feladni, oké? Kép A closty sok lánynak segített, bízzunk benne hoyg neked is fog Kép Ha most mégsem jött össze, akkor pocakosodunk majd legközelebb, és gyönyörű téli babáink lesznek januárban Kép

Alina
Hüvelyben ébredési hő 37 körül. Megpróbálod? Kép
Drukkolok!

Jófi
Kellemes hálószobába zárkózást! Kép

Tündi
Vendég

Úgy legyen!!!

De azt nem értem ,hogy ebben a ciklusban a 15cn-on katam 1×1 clostit mert nem akart nőni a tüsző és tökre meg nőt tőle 26.5mm-re.Akkor miért kell megemelni 2×1 re ha a kevesebb is elég volt.Na majd megkérdezem tőle ha megjön a mensim.

Az én mért hüvelyi ébredési hőm ma 37.2 volt.Kiváncsi vagyok mennyi lesz vasárnap!!

Most nézem ,hogy már 3-an vagyunk pécsiek ebből a topikból.Ez már egy kész kis csapat!!!!!!
berni613

Tündi, Stella!

Nagyon köszönömKép Mostmár csak az a gondom, hogy ezt a teljes hormontükröt ritkán csinálják, mert állítólag drága..Kép

Amúgy a kislányom születése elött höméröztem és azt mondtam nem idegeskedem, próbálkozunk, aztán majd lesz vhogy. Hát így lett, hogy Ö lettKép

Én is gondoltam a nem szájon át szedhetö dolgokra, de olyan csalódott avgyok már ettöl a több éves huzavonától, hogy nagyonKép

Van az ilyen esetekre specializálódott nögyógyász?
Tudtok ilyet?

Elöre is köszi,
Tündér
tündér

Szia BerniKép
Én csak nézek, mint a moziban!
Pont nem voltam netközelben, mikor csatlakoztál, de örülök, hogy itt vagy és erősíted a pécsi "tábort"!
Melyik dokihoz jársz?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Tündi
Ha megtalálom otthon a hőmérőt, mindenképp megpróbálom. Szerintetek ha megtalálom és öntök rá betadint lefertőtleníti?
És meddig kell feltolni?(bocsi)

köszikeKép
A.
Vendég

Hát az az igazság ,hogy én csak be szoktam kukkantani hozzátok főleg azóta,hogy Tündire rá bukkantam,de tök jó hogy ennyien vagyunk.Én a clostiba szoktam írni,de most megigérem,hogy hozzátok is rendszeresen benézek!!!!

Gelencsér Mártához járok Pécsen ,Szekszárdon A kun Attilához vizsgálatokra,de nem itt akarok szülni.A kislányomat a Diskába szültem a Márti a Deáky Zsolthoz irányított,de a Deáky most a klinikán van én nem megyek utána.A megyeihez ragaszkodom.Majd kitaláljuk a doktornővel hogy kinél szüljek.
berni613

Tündér
HA egyszer nagyon nem stimmel a menzid, akkor kell hormontükör, ez csak 3 vérvétel. Addig kell menni mig olyan dokit nem találsz aki megcsinálja. Kérd a dokidtól, ha elutasít, biztos lesz aki lelkiismeretesen foglalkozik veled. Esetleg a hőmérőzést most is elkezdhetnéd, valami csak kikerekedik belőle! Meg megpróbálhatnád Stella tea-receptjét is, hátha használ neked a menzi beállítására. Cickafark-palástfű-zsálya, leforrázva, reggel este 2-3 deci hidegen a ciklus első felében. Speckó nőgyógyi nem tuodm hogy van-e, nem hiszem, de lehetőségként még ott van a homeopátia is, ami csupa gyógynövényes gyógyi, és azok biztosan nem károsítják a májadat. Igaz nem olcsó, de ennek utána kell járni! Ha érdekel, akkor nézd meg a www.homeopatia.hu lapot.
És gyere ha tudunk segíteni!

Stella Kép
Jól írtam a tea receptet? Kép

Tündi
Vendég

Alina
Ha nem találod meg, akor vegyél egyet, 1-2 száz forint körül van a gyógyszertárban Kép Nem tuodm hoyg a betadin lefertőtleníti-e, de a gyógyszertárban lehet kapni tiszta alkoholt, és azzal le tudod fertőtleníteni is Kép

Tündi
Vendég

AlinaKép
Én a popsiban hőmérőzőm( a dokim szerint ez a leghitelesebb). Minden mérés útán tiszta szesszel át szoktam törölgetni.
A hőmérőt addig kell betolni, amig a popsi izmaiban magától meg nem áll.(nem kell teljesenKép )
Vendég

Alina
Ja és igen, nem kell teljesen feltolni, de nem elég a bejáratnál hagyni Kép

Lányok
El nem tudom mondani, hoyg én ma milyen lusta voltam Kép Holnapra jól megszivattam magam butus fejemmel, de hát ez van, egyszerűen nem ment ma a munka Kép A párom otthon votl ma szabin és vett nekem meglepit, egyfolytában azon jár az agyam Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Nagyon kösz a választ, ígérem nem kérdezek több bugyutát. De hát tudod az ember annyira össze van ilyenkor zavarodva, hogy olyan mint egy kisgyerek.Kép

Olik
Jó újra látni!KépEzen ne múljon, felteszem a kütyüt ahová csak lehet, és ameddigKép

Kösz szép

AlinaKép

ui.: holnap megírom az eredményt (már ha addig nem jön meg)és lehet hogy szükségem lesz a segítségetekre, az értelmezésére. Nem baj?
Vendég

Alina
nem vagyunk bugyuták Kép Ja, hogy a kérdésre gondoltál? KépKépKép
Gyere csak a hőddel, megdumcsizzuk Kép

Tündi
Vendég

TündiKépKépKép
Vendég

Csajok!
Én digitálisat szoktam használni,és a számban mérem.De úgy tudom,hogy ha mindig u.abban az időben méred és mindig ott,akkor az is jó. Vagy nem? Én már 2 hónapja csinálom így,mondjátok hogy nem hiába!!!!
zita
ebba

Ebba
Hát... szerintem a szánkban mért hőm. nem ugyan az, mint a hüvelyben/popsiban. De a digitálissal nincs semmi probléma.
Vendég

jó,de ha minig ott méred,akkor egyenletes hőt mutat
ebba

Várj, mindjárt utánanézek!
Vendég

Alina!

Így van, más az alaphőmérséklet.Ezért kell mindig UGYAN OTT ÉS UGYAN AZZAL A HŐMÉRŐVEL és lehetőség szerint UGYAN ABBAN AZ IDŐBEN MÉRNI.
berni613

Sziasztok!!!! KépKépKép

Minden ok volt Uh-n mindkét helyen a II.nőin a Bakos vizsgált de tök bunkó volt , nem is láttam a képernyőn a kicsit, ami szemben volt velem és nem mondott végig semmit csak a végén nyögte be halkan hogy nincs semmi baj.

Aztán átmentünk a Praxisba(Bartók Béla úton van)
4D-re.Ott tök jó, láttuk a babánkat mozogni, bár legtöbbször hátat fordított nekünk

ÉS SZINTE TUTI (150%) HOGY KISLÁNY!!!!!!!!!
És minden ok vele!!!!Kép

Tök jó, örültünk neki mindketten Kép

Megpróbálok fotót tenni róla

Mea
mea

Íme a kicsi LívinkKép oldalról és a karját maga mellett tartva a fejénélKép

Kép

Mea
mea

Judyt!Kép
Majd ha tudsz fess rózsaszínre a táblibanKép
Előre is köszi!!!