Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát ez érdekes, most meg a régi nickel lehet írni...
Köszi a dícséreteket, aranyosak vagytok Kép
Nézzétek majd meg hogy jó napokat írtam-e a táblába, oké? Judyt magasra állította a mércét, remélem tudom majd tartani ezt én is Kép

Judyt Kép
Én is örülök hogy otthon vagy, illetve remélem hogy otthon vagy még és midnen rendben! Kép Jó pihenést kívánok, vigyázz magatokra! Kép
Köszi a táblát! Küldenél majd nekem egy zebrácskát is? Remélem hamarosan lehet rakni valakinek a táblába Kép

Judit
Ugye nem mész többet egyedül vásárolni? Ha kell inkább elmegyek és segítek KépKépKépKépKép
Ne izgulj a barátnőd miatt, reméljük minden rendben van, ha nem lenne már császározták volna, cask szegényke ilyen sokáig vajúdik. NYUGI!

Kinga Kép
Remélem nem lesz alkalmad "példát venni rólam" Kép

Wish
NAgyon drukkolok neked!!!!!!!!!! Tudom hoyg nem mersz reménykedni, de azért egy picit bízol benne ugye? Kép

Edina
Húúúú, de a vége felé jártok Kép Nagyon drukkolok hogy Vikike könnyen bújjon ki a faros ellenére Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

AFP-m 2,6 lettKép teljesen kivagyok, annyira rettegek a holnapi UH-tól.

Babus!Többiek!Kép

2,6 az nagyon sok?????????
Úgy tudom aza jó, ha minél közelebb van az 1-hezKépKépKép

Félek, holnap 1-kor kérek nagyon erős drukkokat.

Ugye nincs baja a babámnak???????!!!!!????

Mea(18+1)

Mea
mea

Mea
Drukkolok neked holnapra, de addig is nyugodj meg! Úgy emlékszem, Babus azt szokta írni hogy az AFP 3-ig jó. Remélem jól emlékszem! Rendben van a babád!

Tündi
Vendég

Mea!
En annyira nem ertek hozza, de mig ir a Babus, es megnyugtat addig had irjam meg a velemenyemet. Az AFP kulfoldon allitolag mar nem is csinaljak, mert ha nem pontos idoben veszik le a vert, rossz eredmenyek szuletnek. Rengeteg olyan kismamirol hallottam abban az idoben, akinek nem lett jo az eredmenye (tobbek kozott egy osztalytarsnomnek) akiket elkuldtek kulonfele vizsgalatokkal, es nem lett semmi baj. Neked pontosan mikor vettek le a vert. Ha jol tudom az utolso mensi elso napjatol szamitott betoltott 16.heten kell levenni. Hogy megnyugodj, en a 4D uh ajanlanam neked. Az osztalytarsnom is ezt tette az amneocentesis helyett, es ott kiderult, hogy minden rendben a babaval, csak a vervet nem volt pontos. Szoval meg ne izgulj, de a Babus majd mindent megir, O ert is hozza Kép Drukkolok, de meglatod nem lesz semmi baj!

Kinga!
Sajnos vannak ilyen bunko emberek is, csak szerencsere kevessel talalkozom, de ez nagyon megviselt. Nekem az osszes ekezetem szetesik, ha ide irok, ezert is szoktam ra az ekezet nelkuli irasra. Nem tudom mitol van.

Jofi!
Sajnos Judytnak mar ma vissza kellett mennie, es csak hetvegen jon. Szegenyt ugy sajnalom, de hat a fiukert mindent.

Annacska!
Lesz kisteso, en tudom Kép Koszi kerdesed, most eleg idegesen vagyok, tukon ulok a baratosnem miatt, es azon izgulok, hogy en nem akarok ilyen sokaig vajudni, mert nehezen viselem a fajdalmat. Jo, valamit valamiert, de konyorgom, van aki masfel ora alatt megszuli. Ha tudnam, hogy ez mitol fugg.

Evi!
Orulok a jo hireknek! Minden rendben lesz, szoritok delutan.

Csajok annyira szoritok mindenkinek, hogy mar gorcsot fogok kapni Kép

Tundi!
Sajnos muszaj vasarolnom menni, majd legkozelebb kinyitom a nagy szamat az tuti, nem leszek ilyen nyuszi. Ugy is szeretek veszekedni Kép Nem tudom most miert nem alltam ki magamert, hisz nekem volt igazam. A fonoket kellett volna hivatnom. Csak hat mi van, ha velem allt volna neki a fonok vitazni, hogy ekkora pocakkal ne menjek vasarolni.

Senki nem nezte meg a babasarkunkat, az eskuvomet, es a pocakos kepeket? Uj oldalon van, a babaneteset torolni fogom, mert egy nagy sz.r, allandoan atrendezi, kitorli a kepeket.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Tündi!Ezvicc!Kép

Próbálok megnyugodni.
16+2 naposan mentem vérvételre és azért is aggódom ennyire, mert nekem ugye UH-val kisérték a tüszőrepit hó közepén és pont kb. 15 napon lehetett a repi és valahogy akkor is foganhatott, tehát elvileg nem lehetek előrébb a terhességembenKép meg UH-n is mindig stimmelt a kor.

Ezért aggódom, mert minden elvileg stimmelt.

Majd holnap jelentkezem mi volt.

Puszillak Titeket addig és elnézést, hogy most nem olvaslak vissza Titeket.

Mea
mea

Mea,
sajnos én nem tudom mi a jó érték, de egyet tudok: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!Holnap feltételnül írd meg mi volt!

Évi,
nagyon örülök a híreidnek!Kép

Tündi,
szupi, hogy átveszed a táblát.Jó sok zebrát is kérjél Judyt-tól.KépKép

Judit,
köszi az infot.Nem lehet könnyű Judyt-nak. Most már egyre biztosabb vagyok abban, hogy attól a perctől kezdve, hogy eldöntjük babát szeretnénk, alárendeljük valamelyest (ha nem teljesen) neki az életünket: amíg nem jön össze, azért, utána 9 hónapig, amíg a pocakunkban van és amikor megszületik attól kezdve örökké.......

Wish,
van már hír?????

Én holnap reggel megyek tüszőnézőbe.amúgy sikeresen végrehajtom a "nem a babaprojekt körül forogni" projektet.KépKép és most sokkal sokkal jobban érzem magam, mint amíg azon görcsöltem mikor mennyi a hő, hányadik c.nap van és stb.stb

Jófi
jófi

SziasztokKép
Nagy nehezen előkerültem, bár lelkileg egy kicsit elveszett vagyok, de majd elmúlik.

Viszont annyi most a meló, hogy nem tudok visszaolvasni Kép.
Írnátok nekem egy röpke összefoglalót a Húsvét óta eltelt napokról???
Köszi
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Judit, nyugi, drukkolunk ezerrel a barátnődnek, minden rendben lesz velük Kép Kép Az első szülés tudod, hogy elhúzódhat, a tesóméknál szombat este kezdődött és vasárnap este 10 körül lett meg a baba. Igaz, neki egyáltalán nem gyorsították a szülést és fájdalom csillapítót sem akart. Azért írd majd meg a fejleményeket, ok? Kép

Wish, én továbbra is azt gondolom, hogy baba van a pocidban Kép Vagy babák Kép Milyen tesztet használtál? Ugye szerdán kell a dokihoz visszamenned?

Kinga, Jófi, Annácska, köszi az együttérzést Kép

Évi, nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak nálad! Kép

Mea, csak megerősíteni tudom, amit Judit írt. Nyugat-Európában már tényleg nem csinálják ezt a vizsgálatot, mert sokszor pontatlan eredményt ad, és ez akkora többlet stresszt okoz az anyának, ami már káros a magzatra nézve Kép Én is azt tudom javasolni, amit Judit, minél előbb menj el 4D UH-ra, szerintem ott látszani kéne, ha lenne vmi eltérés Kép DE NEM LESZ!!!! Azt nem írom, hogy nyugodj meg, mert tudom, hogy úgysem tudsz, amíg nem tudod, hogy biztosan minden rendben van a babával...

Ja, és képzeljétek, a páromnak is szerdán lesz a kiskatona vizsgálat Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Judit Kép
Én megnézem a képeket és nagyon tetszenek Kép Miért a földre tettétek a pelenkázót? A múgy olyna jó pofa, hogy a baba sakor egy kiugró részbe lett téve, és az a virág függöny valami gyönyörű Kép

Mea Kép
Ne aggódj kérlek, minden rendben lesz Kép

Tündi Kép
Nekem az új neved nagyon tetszett Kép Örülök, hogy ilyen jó kedvű vagy! Nagyon várom az új táblicskut, remélem megbírkozol vele Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Judit!
Én megnéztem! Nagyon szépek vagytok! Ha lesz babánk, Neki is valami ilyesmi helye lesz, nagyon aranyos! Neked meg szép pocid van, irigykedem is!

Tünd!
Ha raksz fel táblát, nekem ez a 9. cn, csak hogy számoljukm, hátha így gyorsabban telikKép

Annácska! Én 4 körül érek a dokihoz.

Mea! Nagyon remélem, h minden rendben lesz veletek! Én is sok helyről hallottam, hogy nem megbízható ez a vizsgálat. Az uh-ra nagyon fogok Nektek szorítani.

Éva
évi79

SziasztokKép
Bocsi, nem tudok mindenkinek irni, csak olvasgatlak és csendben drukkolok MindenkinekKép
MeaKép
Nem szabad kétségbeesned az AFP miatt!!!! Tényleg nagyon megbizhatatlan ez a vizsgálat, a legfontosabb az UH, mert ott minde lényeges dolgot látnak. Hányadik napon vették le az AFP vért? Nekem teljesen pontosan csinálták a vizsgálatot és 3,6 MOM értéket kaptunk az ikrekre amitől mindenki elborzadt és ismételten vért vettek de az mégkatasztrófálisabb lett. A 24. héten magzatviz vizsgálatot javasoltak a SOTE-n genetikai rendellenesség gyanúja miatt de nem egyeztem bele, mert a 24. héten ez már koraszülés veszélyével járt volna és egyébként sem szerettem volna kocskáztatni a babák életét. Nyugi, nem lesz semmi gondKépKép Várom az UH eredményedet és persze mondanom sem kell semmilyen genetikai rendellenessége sincs a BabáimnakKépKépNálatok sem lesz semmi, bizz a Babádban és mosolyogj sokat, hogy érezze mennyire Vele vagyKépKép

Puszi:Doris
doris

Annacska!
Koszi a dicsereteket! A pelenkazni nem a foldon fogok Kép csak meg nem erkezett meg a szekreny, csak a szivacs van meg, az csak a helyet mutatja Kép
Orulok, hogy sikerult megnezni! Rajottel, hogy a kepekre kattintva tudsz tovabb menni, es a fent jobb sarokban levo fekete nyillal a kovetkezo oldalra? Van uj pocakos kep, hetvegen keszult. A pocakosoknal a negyedik album. Abba is ugy tudsz belepni, hogy a kepre kattintasz

A hetvegen csinaltuk a parommal ezt az oldalt, hogy a Ti a baratok, es a csalad mindig kepben legyen.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Evi!
Neked is koszi a dicseretet. Nemsokara neked is lesz ekkora pocakod, akkor meg majd en fogok irigykedni Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

kezdek ideges lenni, az üzijeim is alig mennek el, nemhogy a tábla Kép

Évi79
Köszi, akkor asszem jók a napok benne Kép

Annácska
BÍrkózok, bírkózok, de egyenlőre a babanet az erősebb, a táblát meg hamarosan megeszem reggelire Kép
Te hogy vagy? Már igencsak aktuális a drukk neked Kép
Nekem is jobban teccett a sima tündi, de már nem fogadja el a bnet, úgyhogy maradt ez Kép

Timika
Nem holnap kéne menned 3. napi vérvételre? HA tegnap jött meg, akkor holnap leszel a 3. napon. De jó, kiskatona vizsgálat is lesz nektek KépKépKépKép Drukkolok nagyon, biztos oké lesz!!!!!! Kép

Évi77
Ha olvasol, te hányadik napon vagy ma?

Szabó TImi
Te hogy vagy, mi újság veletek?

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

SziasztokKép

Mea
Nyugi, az AFP egy hülye, megbízhatatlan vizsgálat. Menj el genetikai UH-ra, és 4D UH-ra is, ha egyiken se látnak semmi eltérést, akkor próbálj megnyugodni!!!Kép

Egyébként végre írni akartam, végigolvastam mindent, jegyzeteltem is, hogy kinek mit írjak, erre Törpikém felébredt és keservesen pityereg. Manapság nem akar nappal aludniKép Hétvégén, mindkét nap kora reggeltől estig ébren volt. Állandóan igényelné a törődést, meg a játékot, éshogy nevetgéljek neki, amire ő visszanevet. Dehát egy idő után ez kissé fárasztó.
Megyek, mert turbó-hangerőre kapcsolt...
Talán majd délután sikerül írnom. bár akkor meg a védőnő jön. Nem jön össze nekem ez a BabanetezésKép

Judit
Gyorsan még annyit, nem kötekedésképp, csak úgyKép Biztos, hogy jó helyen van a kiságyatok ott? Egyébként nagyon szupi, meg minden, de nekem a védőnő is a lelkemre kötötte, hogy ablakhoz, de főleg radiátor mellé ne tegyünk babaágyat!!!

Na rohanok!

Babus

Kép
babus2005

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást!
Holnap jelentkezem mindenféleképpen!
Puszi!Kép

Mea
mea

nesztek egy tábla Kép picit pici, de majd legközelebb nagyobbat rakok Kép Azé tartott sokáig mert másik programban csináltam, mint Judyt, és mások a méretek is, szóval..... de gyakorlat teszi a mestert Kép Zebrám még nincs, de ez ne tartson vissza senkit, csak legyen már zebrásodás, akkor rögtön importálok zebrát is Afrikából Kép

Stella Kép
Jó munkát, remélem azért majd nézelődsz picit az archivban, ha lesz időd, bár sok jó nem történt sajnos.

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Jó lett a tábli Kép Nagyon ügyi vagy!!!
Bizony, már a vége felé járok. Elvileg ma kellene megjönnie, de szerintem megint késni fog pár napot.

Judit Kép
Rájöttem hogy kell megnézegetni a képeket, nagyon szépek vagytok Kép
Barátnődről van híred? Amúgy az első szülés akár 14-18 órát is eltarthat.

Babus Kép
Ne aggódj! Majd alszik Kristófka, ha nagyon kifárad Kép
Addig csak vígasztalgasd!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Kép

Judit, megnéztük mi is a Apával a képeiteket. Nekem nagyon is tetszett a virágfüggöny. Azt Apa is megjegyezte, amit Babus hogy nem biztos, hogy jó helyen van a baba fejénél a fűtőtest. Én azt mondtam neki, hogy mire megszületik Ati, addigra már tuti nem lesz fűtés, aztán meg még ráértek őszig kitalálni, hogy jó-e így.
Remélem hamar megszül mostmár a barátnőd. Szegény, jó sokat vajúdik Kép

Tündi Kép
Szerintem tökéletes lett a tábla. Remélem hamar kell keresned zebrát bele Kép

Beszéltem a dokimmal, azt mondta holnap reggel menjek be UH-ra. Ezzel egy nappal elörébb hoztuk a dolgot, eredetileg szerdán kellett volna menni. Hát izgulok. Remélem, hogy a vérzés nem jelent nagyon rosszat, de a rémképem persze az, hogy sikerült és beágyazódott a baba, csak azért vérzek, mert már elkezdett leválni. De holnap minden kiderül. Addig azért szorítsatok Kép

wish

Wish!
Remélem nem lesz igazad, én nagyon drukkolok Neked!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++!KépJó, hogy egy nappal kevesebbet kell izgulnod!Kép

Stella!
Kérdezted, mi történt itt Velünk:
sajnos jó hírrel nem szolgálhat kis csapatunk, mostanában nem köröznek fejünk fellett a gólyák, kivéve Annácskát, aki az Állatkerti sétából hozott nekünk gólyás fényképet!Remélem ez majd idecsalja Öket!KépWish-nek nagyon kell drukkolni, hogy minden ok legyen!!!És Judytnak is, akinek be kellett mennie a Kórházba, de már Ö is otthon van és pihen!Judit egy hülye Tesco-s eladó miatt meghúzta magát, de már Ö is jobban van!
Annácskának is drukkolunk, már a végén jár!Kép

Egyenlöre ennyi jutott eszembe, sajnos illetve szerencsére sok a munkám, de még próbálok jönni!

Tündi!
Szupi a tábla, nagyon ügyes vagy!!!Kép

Kinga
Kinga79

Judit, én is megnéztem a képeiteket, csak már nem volt időm irni is. Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek is irtak, hogy nagyon jó kis helye lesz Attilának. Egyébként ez a nappali egy része, vagy egy szobáé? Az nem nagyon derül ki a képekből.

Tündi, nekem jobban tetszik ez a méret, a másik kevésbé volt áttekinthető (legalábbis nekem). Igaz, picit nehezebben olvasható, de összességében jobb. Szerintem.

Van köztetek "nyák-szakértő"? (bocs, ha valakit zavar a téma)
Szóval a problémám: nem nagyon szoktam figyelgetni a dolgokat, most viszont nem kerülhette el a figyelmemet egyik reggel egy csúszós, gumis, átlátszós nagy darab izé. Volt vagy 5 centi hosszú. Ennek kellene lennie mindig pé-kor? Csak mert nekem ez a 9. nap reggelén volt... Az esti sex nem zavarhatott be? Márminthogy az ondó nem tud igy bezselésedni? (szerintem nem, de jobb magyarázatot nem tudok)

Egyébként elkezdtem hőmérőzni, de nem sok eredménye van. Tegnap elaludtam, és csak 9-kor mértem meg (7-kor szoktam), ma meg kb. 5 perc után csöngött a telefonom, amit fel kellett vennem, igy szintén értékelhetetlen az eredmény. Egyébként egyenlőre 36.6 - 36.7 körül van, nincs túl nagy változás. Egy 28 napos ciklusnál mikor kellene elkezdenie leesni?

Kép
szdorka

Tündi!

Én most vagyok a 28. napon, egyelőre semmi, de még akármi történhet. Már nem bizakodok semmiben. Eddig is mindig megjött, most miért ne jönne meg? Ráadásul hőemelkedésem is volt a hétvégén, így már inkább reménykedek is, hogy most sem sikerül. Vagy a 38 még nem vészes??? Most mit gondoljak? Van tesztem is otthon, de nem akarom megcsinálni, mert ha elhatározom, hogy na jó, akkor holnap reggel teszt, akkor holnap reggelre tuti megjön...
Nem tudok okos lenni!

Egyébként mindenkinek nagyon drukkolok, de most főleg Wish-nek, remélem, hogy a többiek nem haragszanak meg érte...

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Ide még nem írtam, de szeretnék tőletek tapasztaltabbaktól tanácsot kérni, mert félek, hogy legközelebb he próbálkozunk minden rendben legyen.

Már van egy egészséges babám, ő jött mikor hívtuk és nem is volt vele gond sose. Aztán újra babát vártam ahogy hívtam rögtön de őt sajnos elvesztettem. Febr.22-én műtöttek. 10hetes volt, de csak 8-nak látszott már. Mikor vérezni kezdtem 7 hetesen még szoptattam, de azt azonnal abbahagytam mikor jött a vérzés.

Most már kétszer megjött a műtét óta, de félek, valami nem OK. A hőmérsékletem nem úgy alakul a ciklus második felében (nem emelkedik, nagyjából olyan lapos mint az elején) és a PG5-el is túl gyakran látok páfrányokat (pl. a második mensim utáni napokban is rögtön). Tojásfehérje is összevissza van. Miért lehet ez? Szedtem hormonokat (Utrogestan védendő az elvesztett babám), de mostmár annak majd két hónapja).

Van ötletetek? Vagy mit tehetnék, kellene tennem, hogy tuti rendben legyek?

Köszi előre is ha van valami jótanácsotok számomra. Hormonális vizsgálatot egy hete csináltak, meg pajzsmirigyet, annak az eredményeit még várom...
lepke2003

Sziasztok!

Ide még nem írtam, de szeretnék tőletek tapasztaltabbaktól tanácsot kérni, mert félek, hogy legközelebb he próbálkozunk minden rendben legyen.

Már van egy egészséges babám, ő jött mikor hívtuk és nem is volt vele gond sose. Aztán újra babát vártam ahogy hívtam rögtön de őt sajnos elvesztettem. Febr.22-én műtöttek. 10hetes volt, de csak 8-nak látszott már. Mikor vérezni kezdtem 7 hetesen még szoptattam, de azt azonnal abbahagytam mikor jött a vérzés.

Most már kétszer megjött a műtét óta, de félek, valami nem OK. A hőmérsékletem nem úgy alakul a ciklus második felében (nem emelkedik, nagyjából olyan lapos mint az elején) és a PG5-el is túl gyakran látok páfrányokat (pl. a második mensim utáni napokban is rögtön). Tojásfehérje is összevissza van. Miért lehet ez? Szedtem hormonokat (Utrogestan védendő az elvesztett babám), de mostmár annak majd két hónapja).

Van ötletetek? Vagy mit tehetnék, kellene tennem, hogy tuti rendben legyek?

Köszi előre is ha van valami jótanácsotok számomra. Hormonális vizsgálatot egy hete csináltak, meg pajzsmirigyet, annak az eredményeit még várom...
lepke2003

Szia Évi
Én nem szoktam ide írni, hanem a megint megjöttbe, de most olvastam amit írtál, és Én is pont így vagyok mint Te.Bár nekem tegnap kellett volna hogy megjöjjön, de ma még nem mertem tesztet csinálni. Majd talán holnap reggel. De nagyon félek a "negatív" élménytől.KépKép
Neked szokott fájni a pocid mensi előtt? És most mit érzel?
Alina
Vendég

Kinga Kép
Nagyon köszi a drukkokat, de inkább átadom másnak. Kész csoda lenne, ha véletlenül most pocakos lennék!

Lepke Kép
Üdv a csapatban! Nem tudom mitől lehet lapos a görbéd, szerintem mielőbb kérj egy vérvételt, abból sok minden kiderülhet. Mielőbbi pocakosodást kívánok Kép

Lányok!
Most sajna mennem kell, mert a lánykámat viszem oltásra.
Millió puszi mindekinek Kép

Annácska

annácska

Ha ti frissititek az oldalt, nektek is mindig a forum fooldala jon be? Kezdek kicsit ideges lenni ra....

Kép
szdorka

Babus!
Most ram hoztad a fraszt! Miert nem rakhatjuk oda? Kivulrol le lesz szigetelve a fal, az ablakok is meg lesznek csinalva. Miert nem jo ott. Egy hetig rendezte a ferjem a lakast, es mashova nem tudjuk tenni. Ird meg legyszi miert nem jo ott.

Tundi!
Szuper a tablicsku!

Annacska!
Meg mindig semmi hir. Lassan 24oraja hivott Kép Orulok, hogy sekierult megnezni a kepeket.

Wish!
Nem ertem miert nem jo ott? A kisagy vege tomor, aztan van meg a fejvedo is, ami jo vastag. Miert nem jo, mondja mar meg valaki!!!!!!!!!!!!!! Orulok, hogy tetszett a szobacska, en imadom. Kulonben mire futeni kezdunk addigra kb 5honapos lesz. Szuper, hogy mar holnap mehettek uh.

Dorka!
Gondolod tenyleg tetszik majd a kis Attinak a hely? Most berezeltem, hogy miert nem rakhatjuk a radiator melle.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

A radiátor mellé közvetlenül tényleg nem jó semmilyen ágyat sem rakni (nem csak a gyerekágyra igaz), de mi spec. radiátor mellett alszunk (ráadásul pont a fejünk mögött van, ami különösen nem jó), és semmi gondunk.
Gondolom egyébként a sugárzó hő miatt nem jó. Pl. nem jó padlófűtéses szobában sem aludni, mert ott meg aztán mindenhonnan sugárzik a meleg.

Kép
szdorka

De legalabb nem fazik meg Kép
Nem ertem Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Megint csak gyorsan van időm írni.

Judit
Egyszerűen csak a meleg miatt nem jó a radiátor mellett, könnyen túlmelegedhet a baba.
És túlhevült babáknál a bölcsőhalál is gyakoribbKép

Wish
nagyon drukkolok!!!Kép

Ismét rohanok. Nem megy Törpémnek ez a nappali alvásKép Megint sírKép
Valaki nem jönne el hozzá szórakoztatni?! Én addig aludnék egy jótKép

Babus

Kép
babus2005

Megvan a baba. Szegeny baratosnem 22 ora vajudas utan csaszarral adott eletet Petranak, aki 3150gramm, es 54cm. Szegeny csak annyit tudott mondani, hogy nagyon megszenvedte ezzel a babaval.

Babus!
Na most majd ezert fogok majd aggodni. Azert ezt a bolcso halalt nem kellett volna. Nem ismertel meg ennyi ido alatt, hogy milyen panikolos vagyok? Hat most kikeszultem. Van legzesfigyelonk, meg nyaron ugysem futunk. Ne irjatok tobbet legyszi ilyeneket. Odebb van a futesi szezon.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit, ne izgulj ezen. A fűtési szezon még tényleg messze van, addigra meg már olyan nagy lesz Attila, hogy nem lesz gond. Egyébként sem kell annak a radiátornak maximumon menni, csak annyira, hogy ne legyen ott hideg. Szerintem az jó ha az ember tudja, hogy milyen rizikófaktorok vannak, de ezzel együtt lehet lenni, és legfeljebb tényleg nem csavarod fel maximumra a radiátort. Szóval ne izgulj, jó helyen lesz az a kiságy!!!!!!

Barátnődnek gratulálok, és persze sok boldogságot az új kis csöppséghez!

Kép
szdorka

Alina!

Nekem szokott fájdogálni a hasam mielőtt megjön, picit most is érzem de talán csak azért, mert nagyon figyelem.Ezt csak nagyon halkan mondom, nehogy meghallja...Kép Mondjuk semmi tünetem nincs, ami esetleg a babára utalna, teljes a bizonytalanság. Az tuti, hogy tesztet nem csinálok, pont azért, amit te is írtál: kibuknék egy negatív teszttől. Két csíkot eddig még csak ovulácós teszten láttam...Kép
Drukkolok neked!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na most meg olyat hallottam egy ismerostol, hogy a viragok is rossz helyen vannak, mert allergiat okoznok, pl jukka, futo novenyek Kép Kép Kép
Ez igaz? Megorulok Kép
Mindjart kiramolom az egesz szobat, es az ures szoba kozepere berakom a kisagyat Kép

Kulonben ez a haloszobankbol nyilik, egy ilyen kis kiugro szeru.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. (Remélem sikerül.)

Wish,
Szorítok Nektek! Remélem sikerül. Kép ++++++++++++++++++++++++

Mea, Kép
Próbálj megnyugodni. Tudom könnyű ezt mondani....

Judit Kép
Aranyos a babasarok. Amúgy meg ha fűteni kell, megfordíthatjátok az ágyat és a feje távolabb kerül az ablaktól.

Tündi
Jó lett a tábla. Kép És már a 10. napon vagyok! Hihetetlen. Kár, hogy pénteken elutazom a férjem nélkül Kép, így ez egy esélytelen ciklus lesz.

Ha tudok, akkor jövök még a héten.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Évi
Én is drukkolok NekedKépKép
Nekem is csak picit szokott fájni a hasam, és mintha most is érezném hogy valami, de mégsem olyan mint máskor. Reménykedjünk! Ha igaz még az idén Anyucik leszünk!!! (Na ezt most Én mondtam halkan)KépKép

Alina
Vendég

Sziasztok!

Judyt, Gyöngyi!
Megy a drukk továbbra is! Kép

Judit!
Nekünk is az ágy végében van a radiátor, de mi sem tudjuk máshová tenni. Csak ott fér el. Mire újra fűteni kell, már nagy lesz a kicsi, szerintem sem kell emiatt aggódnod. Gratulálok a barátnődnek! Kép

Tündi!
Szupi a tábla, csak egy nappal le vagyok maradva benne. Ma vagyok 32 hét 2 napos. Kép

Stella!
Örülök, hogy pihentél, és gyere többször ha már a munkád engedi.

Sajnos a rokon kisfiú sombaton hazament, de nagyon jó volt ez a pár nap is. Kép Azóta pedig tapétáztunk is. Mindig van mit csinálni.

Edinka!
Te végül kimostad a balbdahinos ágyneműnek a takaróját? Ha igen úgyanolyan maradt? Mármint szép és puha?

Nicol

Kép
nicol

Alina!

Én benne vagyok, nagyon-nagyon vágyom már rá... Szeretném az idei szilvesztert szoptatással és pelenkázással tölteni, és neked is ezt kívánom, és még mindenkinek, aki olvas minket,és ezt szeretné!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Judit Kép
Azt akartam írnai amit Majcsi Kép Ha majd elkezdtek fűteni megfordítjátok a kiságyat és akkor nem a fejét fűti. Egyébként iskoláskoromtól kezdve nekem is a fűtőtestnél volt az ágyam. A lábam nézett arra, és télen még jó is volt odadugni a lábam ha fázott Kép

wish

Sziasztok!

Tündi mi újság veled ,nem voltam mostanában net közelben meg a profilommal is gondok voltak.
Én jövö héten hétfőn tesztelek,majd kiderül szülök-e december 18-án a megyeiben vagy sem.

helóka
berni613

Sziasztok!

Tündi Kép Én is örülök a kiskatona vizsgálatnak, a párom viszont kicsit tart tőle, mert szégyenlős Kép Kép

Wish, drukkolok a holnapi Uh-hoz! Kép Hányra mész?

Évi77 + Alina, nagyon szorítok, hogy pocaklakótok legyen Kép Kép Mikor akartok tesztelni?

Annácska, miért lenne csoda, ha most babás lennél?

Ezvicc-Judit, először is gratulálok és minden jót kívánok a barátnődnek és a kis jövevénynek Kép Kép Szegény barátnőd jól megszenvedhetett, de most már kárpótolja őt Petra mindenért Kép Kép
Lehet, hogy ezt most nem kéne leírnom, de én is úgy hallottam, hogy nem túl jó, ha közvetlenül ablak vagy radiátor mellett van a kiságy. Azt mondják, az erős fény zavarhatja a babákat, a radiátorról meg már írtak a többiek Kép Nem tudjátok áttenni a kiságyat esetleg a ti ágyatok mellé? És igen, bár gyönyörűek a virágok, 1 éves kor alatt nem ajánlják, mert allergizálhatnak Kép Ugye nem haragszol, amiért leírtam ezeket?

Puszi mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi
Köszi a drukkot, de nem tudom mikor teszteljek. Valahogy úgy vagyok, hogy ha terhes vagyok már biztos kimutatná a teszt (az első terhességemnél így volt), mégsem merem megcsinálni. Úgy félek.Hülye vagyok,mi?
Szerinted mikor érdemes először?Mikor nézzek szembe a "tényekkel"?
Vendég

SziasztokKép

Nicol:
Nem mostam ki a baldechint
(nem mertem)
A takarót meg a párnát semKép
Mert azokat még ugy sem fogja használni!!!!
Én csak a kisruhákat mostam át, meg a textil pelusokat, fürdőlapadőt,meg ma rászántam magam a cumik, üveget kifőzéséhezKép Sterilizáláshoz!!!

Alina: Én biztosan tesztelnék nem bírnák magammalKép Kép
NAgyon drukkolokKép

Judit: Hát a barátnőd tényleg nagyon sokat szenvedett
Nagyon sok boldogságot kívánok neki így ismeretlenül is!!!!!

Lányok: Mostanában egyre többet keményedekKép
Mitől lehet?
Nem szedem már az elevitet, lehet hogy az is közre játszik????

Babus: Olvastam a másik topicban valami
tejcsi szaporitó praktikárol, nekem is elküldenéd????

Szerdán megyek dokihoz nagyon drukkoljatok, hogy minden rendben legyen???!!!!!!

Judyt,Gyöngyi: Nagyon megy a drukkKép Kép
De nem lesz semi baj

Kép

Kép
edinka

Alina, tulajdonképpen hányadik ciklusnapon vagy? És hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Ha normál 28-30 naposak, akkor én úgy a 33-34. nap körül tesztelnék Kép Tehát mondjuk az átlagos ciklus hosszához hozzáadnék 4-5 napot. Inkább izgulj még pár napot és legyen egy pozitív teszted, minthogy túl korán tesztelj egy negatívat, szomorkodj egy nagyot közben meg baba van a hasadban Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
timika

Csajok!
Mindenkinek koszonom a jokivansagokat a baratnom neveben!

Na majd felhivom holnap anyumat, o doki eskikerdezem a viragok, meg a radiator ugyeben. A feny biztos nem zavarja majd mert ott a sotetito, es a baldachin.
Azert koszi, hogy igy aggodtok.

Edinka!
Szerintem nyugodtan kimoshatod a baldachint, meg a takarot is. En mindent beraktam a gepbe, es semmi baja nem lett, csak lejjebb vettem a centrifuga fordulatszamat 900. Olyan jo illata van az egesz agynak. Sot, ki is vasaltam a baldachin tulljet, pedig rettegtem, hogy besargul, vagy odakapja.
Gondolom ekkora pocakkal mar nagyon nehez barmit is csinalni.

Nicol!
Orulok, hogy a nem vagyok egyedul radiator ugyben. Mashova tenyleg nem tudjuk rakni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Hát, úgy néz ki, az én tesztem marad a dobozbanKép Ez az 1. cn. Ez vanKép Most csak ennyire futja.

Sziasztok!
Alina!

Neked nagyon drukkolok továbbra is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Kép
Nekem még mindíg semmi. De úgy érzem nekem is meg fog jönni. Na mindegy. Majd a következő holnap a mienk lesz.
Drukkolok Én is mindenkinek!!

Alina
Vendég

Sziasztok Kép
Judit Kép
Szerintem ne aggódj annyit! Annamari is közvetlenül hősugárzó mellett aludt.
A virágokról meg csak annyit, hogy nekünk az egész szoba tele volt virágokkal, meg futókkal és nem lett a lányom allergiás, pedig a hajlama meg volt rá Kép
A barátnődnek gratulálok és sok tejcsit meg boldogságot Petrához Kép

Dorka Kép
Nekem is mindig az elejére ugrik és már én is nagyon unom Kép

Évi Kép
Nagyon sajnálom Kép Át tudom érezni!

Tündi Kép
Engem is kijavítanál a táblában, ma vagyok 1. cn. Úgy látom nagyon ragaszkodom hozzád és követlek a táblában mindenhová Kép

Lányok!
Olyan büszke vagyok a kicsi lányomra Kép Tegnap megkapta a 6 éves oltását és csak halkan annyit mondott AÚÚ Kép A doki néni teljesen elképedt, hogy milyen kis hős Annamari Kép

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?